Ferratum – hae lainaa 30 000 € asti

Ferratum tarjoaa helppokäyttöisiä ja laadukkaita pankkipalveluita, kuten kulutusluottoja ja yhdistelylainaa yksityishenkilöille. Ferratumin lainat kilpailutat helposti Sortterin palvelussa.

Valitse lainasumma

11 000 €

Valitse laina-aika

8 vuotta
152 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 11 000 €, korko 6,5 %, takaisinmaksuaika 8 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 152 €, takaisinmaksettava summa 14 616 € sekä todellinen vuosikorko on 7,67 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 11 000 €, korko 6,5 %, takaisinmaksuaika 8 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 152 €, takaisinmaksettava summa 14 616 € sekä todellinen vuosikorko on 7,67 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Ferratum tarjoaa helppokäyttöisiä ja laadukkaita pankkipalveluita, kuten kulutusluottoja ja yhdistelylainaa yksityishenkilöille. Ferratumin lainat kilpailutat helposti Sortterin palvelussa.

Ferratumin kertalainaa ei ole tällä hetkellä mahdollista saada. Multituden vertailussamme oleva luottotuote on nykyään SweepBankin luotto.

Mikä on Ferratum?

Ferratum on Suomessa perustettu rahoituspalveluja tarjoava yritys. Rahoituslaitos on mukana Sortterin lainavertailupalvelussa Ferratum Kertalainalla. Kertalaina on vakuudeton laina, jota voi hakea 2 000–30 000 euron välillä.

Ferratum on osa Multitude Group -konsernia, ja luotonmyöntäjänä toimii Multitude Bank plc. Rahalaitos on perustettu vuonna 2005, ja sen pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 530 arvosteluun.
powered by

Ferratum lainanantajana

Ferratum pyrkii mahdollistamaan arjen talousasioiden helpon hoitamisen. Vahvasti pankki- sekä talousalan digitalisaatioon panostanut yhtiö haluaa tehdä pankkiasioinnista asiakkailleen vähemmän stressaavaa. Mobiili- ja verkkopankkikokemuksia Ferratum on kehittänyt entistä paremmiksi yhdessä asiakkaidensa kanssa.

Vastuullisena luotonmyöntäjä Ferratum haluaa pitää huolen siitä, ettei asiakkaan maksuvara ylity. Luottopäätös perustuu aina asiakkaan taloudellisen elämäntilanteen kokonaisarvioon. Arvioinnissa hyödynnetään muun muassa asiakkaan luottohistoriaa, väestötietojärjestelmää, ajantasaista tietoa olemassa olevista veloista ja muita asiakkaan hakemuksessa toimittamia tietoja. 

Ferratum viestii lainan kuluista läpinäkyvästi, jolloin asiakas voi olla varma siitä, että palveluista ei synny yllättäviä piilokuluja. Asiakkaiden henkilötietoja käsitellään lain ja pankin omien tietosuojakäytänteiden mukaisesti.

Ferratum lyhyesti

 • Perustettu Suomessa vuonna 2005
 • Osa Multitude Group -konsernia
 • Yli kaksi miljoonaa asiakasta 23 maassa
 • Tarjoaa helppokäyttöisiä ja laadukkaita pankkipalveluita kaikille
 • Panostaa vahvasti pankki- ja talousalan digitalisaatioon

Ferratum kertoo verkkosivuillaan palvelunsa olevan avointa ja henkilökohtaista. Asiakaspalvelun kautta apua saa myös silloin, kun lainan takaisinmaksu vaikeutuu. Tällöin vaihtoehtona on esimerkiksi velan maksujärjestelyn muutokset. Pankin asiakaspalvelun tavoitat verkkosivujen chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse.

Näin kilpailutus toimii

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Ferratumin lainatuotteet

Ferratumin lainat palvelevat elämän eri tilanteissa. Oli kyseessä sitten remonttitarve, uusi vene tai lainojen yhdistäminen, voit löytää lainanantajan lainavaihtoehdoista sinulle sopivan tuotteen. Ferratumin laina voidaan myöntää henkilölle, jolla on kotiosoite Suomessa sekä säännölliset tulot. Lainan saaminen edellyttää, ettei lainanhakijalla ole maksuhäiriömerkintöjä.

Sortterin lainalaskurilla voit tutkia, millaisia lainavaihtoehtoja tarpeisiisi on tarjolla. Lopullisen lainatarjouksen voit saada, kun olet täyttänyt lainahakemuksen.

Joustoluotto tasapainottaa arkea

Ferratum joustoluotolla rahoitat arjen pienet ja isot hankinnat tai yllättävät kulut. Joustoluotto sopii turvaksi myös silloin, kun talouden tasapaino on koetuksella. Joustoluotto on arkea helpottava apuri, sillä se on käytössäsi jatkuvasti sen jälkeen, kun pankki on kertaalleen antanut myönteisen lainapäätöksen kyseistä luottoa varten. 

Ferratum joustoluottoa hallinnoit helposti kirjautumalla verkkopankkiin. Luottoa on mahdollista nostaa omien tarpeidesi mukaan niin paljon, kuin lainaa on myönnetty ilman uutta hakemusta.

Tarvittaessa voit maksaa joustoluoton pois sovittua maksuaikataulua nopeammin. Joustoluotto on voimassa, vaikka olisit maksanut koko luoton pois. Tämä tarkoittaa sitä, että pystyt nostamaan lainaa aina uudelleen luoton ylärajaan asti.

Kertalaina on vakuudeton laina

Ferratum Kertalainalla voit rahoittaa myös arjen isompia kuluja, kuten esimerkiksi uuden kulkuneuvon tai remontin. Kertalaina on joustava ja nopea tapa hankkia tarpeisiisi sopiva rahoitus. Hyväksyttyäsi lainatarjouksen lainasumma on käytössäsi viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa.

Kertalainaa voit hakea 2 000–30 000 euroa, ja lainan laina-aika on 1–10 vuoteen.

Lainan avaaminen tai nostaminen on ilmaista. Tilinhoitomaksut ovat kuukaudessa noin 5,90–9,90 euroa.

Kertalainaa voivat hakea yli 22-vuotiaat henkilöt, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Lainan saaminen edellyttää myös vakituista asumista Suomessa ja mahdollisuutta tulotietojen tarkistamiseen.

Yhdistelylainalla voit saada pienemmät lainakustannukset

Ferratum Yhdistelylainalla voi saada pienemmät lainakustannukset ja helpotusta arjen taloudenhoitoon yhdistämällä kaikki velkasi yhden lainan alle. Yhdistelylainaa on mahdollista saada enintään 30 000 euroa.

Yhdistelylaina tarkoittaa sitä, että kaikki olemassa olevat luotot ja lainat kootaan yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tällöin lainanottajan on mahdollista säästää lainanhoitokuluissa, saada edullisempi korkoprosentti ja helpottaa lainojen hoitamiseen liittyvää työmäärää. Lainojen yhdistämisen jälkeen maksat usean lainalyhennyksen sijaan vain yhtä lainanlyhennystä. Maksamalla pois yhtä lainaa pysyt paremmin kartalla taloutesi tilanteesta. 

Jos taloustilanteesi muuttuu, tarvitsee sinun yhdistelylainan ansiosta ottaa yhteyttä vain yhteen lainanantajaan sopiaksesi uudesta maksujärjestelystä. 

Lainat voi yhdistää, vaikka omassa taloudessa ei olisikaan mitään ongelmaa, ja vaikka lainat sekä lainojen kulut pystyisi hoitamaan ongelmitta. Jos yhdistelylainaa hakee helpottamaan omaa taloustilannetta, on tärkeää, että haettu laina käytetään aiempien lainojen maksuun. 

Ferratum Yhdistelylainaa voivat hakea vähintään 23-vuotiaat säännölliset tulot omaavat ja Suomessa asuva henkilöt, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Autolaina käytetyn auton ostoon

Ferratum Autolainan avulla voit saada elämäntilanteeseesi sopivan autorahoituksen joustavasti ja nopeasti. Ferratum Autolaina on vakuudeton kertalaina, jonka avulla on mahdollista rahoittaa uuden auton koko kauppahinta tai täydentää säästöjen jälkeen puuttuva osa lisärahoituksella.

Usein autot myydään tai vaihdetaan kesken maksukauden. Ferratum Autolaina maksetaan tällaisessa tilanteessa joko kokonaan pois tai muutetaan uuteen autohankintaan sopivaksi. Tämän järjestelyn etu on siinä, etteivät lainalyhennykset jää kummittelemaan uudessa elämäntilanteessa, eikä liian aikaisesta takaisinmaksusta synny maksettavia sopimussakkoja.

Autolainaa hakeaksesi sinun tulee olla vähintään 25-vuotias, omata säännölliset tulot ja asua vakituisesti Suomessa. Autolainan korko on henkilökohtainen, ja se määräytyy hakijan tietojen perusteella.

Lainan kilpailuttaminen on aina maksutonta

Remonttilainan avulla rahoitat kodin kunnostustyöt

Ferratum Remonttilainan voit hakea kotiasi, sijoitusasuntoasi tai kesämökkiäsi varten. Toisinaan remonttitarve tulee yllättäen, eikä mahdollisuutta esimerkiksi pitkän aikavälin säästämiseen remontin kulujen kattamiseksi ole. Tällöin voit rahoittaa remontin esimerkiksi remonttilainalla

Remonttilainaa voit hakea koko remonttibudjetin kattamiseksi tai pelkästään omien säästöjesi jälkeen puuttuvan rahoitusosuuden hoitamiseen. Lainaa remonttia varten on mahdollista saada 2 000–30 000 euroa, joten lainan avulla voit rahoittaa niin pienet kuin suuremmatkin remontit.

Ferratum Remonttilainaa voivat hakea 25 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalla täytyy olla myös säännölliset tulot ja vakituinen kotiosoite Suomessa.

Venelainaa uuteen veneeseen tai vanhan korjaukseen

Ferratum venelainalla voit rahoittaa unelmasi uudesta veneestä tai kustantaa vanhan veneesi kunnostuksen. Lainalla voit rahoittaa tarvittaessa vain osan veneen ostohinnasta. Venelainan määrä suunnitellaan taloustilanteeseesi sopivaksi, jotta lainalyhennyksen jälkeen sinulle jää riittävästi rahaa myös muihin arjen kuluihin.

Venelaina on mahdollista saada nopeasti, jolloin rahoitus on valmiina, kun sopiva vene löytyy. Tarvittaessa maksat lainan pois nopeammin kuin mitä sopimuksessa on sovittu ilman ylimääräisiä kuluja.

Ferratum venelainaa voivat hakea yli 25-vuotiaat henkilöt, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi lainan saanti edellyttää vakituista osoitetta Suomessa sekä säännöllisiä tuloja.

Lähetämme lainahakemuksesi seuraaville lainanantajille

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Kilpailuta ja vertaile Ferratumin lainat Sortterilla ilmaiseksi

Ferratumin lainan voit kilpailuttaa Sortterin lainavertailupalvelussa täysin ilmaiseksi. Lainojen kilpailuttaminen kannattaa, sillä näin voit saada vertailun parhaan lainatarjouksen ennen päätöksentekoa.

Sortterin lainavertailupalvelu esittää saamasi lainatarjoukset hintajärjestyksessä, jolloin niiden vertailu on helppoa. Lainojen vertailu onnistuu palvelussamme vaivattomasti todellisen vuosikoron perusteella, johon sisältyy kaikki lainaan liittyvät kulut, korot ja maksut. 

Voit kilpailuttaa lainan Sortterilla jos:

 • olet yli 20-vuotias 
 • sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Sinun on mahdollista saada yhdellä lainahakemuksella jopa kymmeniä lainatarjouksia, sillä Sortter hakee lainapäätöksen kaikilta lainanantajina toimivilta kumppaneiltaan. Finanssivalvonta ja aluehallintovirasto valvovat kaikkien Sortterin lainanantajien toimintaa.

Täytä ensimmäiseksi lainahakemus Sortterin sivustolla. Tämän jälkeen voit saada listauksen sinulle tarkoitetuista lainatarjouksista, joista voit valita itsellesi mieluisimman vaihtoehdon. Sopimuksen lainasta teet suoraan lainanantajan kanssa.

Täytä maksuton hakemus, ja aloita lainojen kilpailutus

Sortter mediassa

YLE UutisetIlta-SanomatIltalehtiKauppalehtiMtv3 / MTV uutisetHelsingin SanomatTalouselämäMaaseudun TulevaisuusTaloussanomatRadio NovaTaloustaitoKarjalainenIlkka–PohjalainenEtelä-SaimaaUusi SuomiSavon Sanomat

UKK Ferratum lainanantajana

 • Ferratum kertoo kotisivuillaan asiakaspalvelun auttavan laina-asioissa arkisin kello 9–17. Asiakaspalvelun tavoitat puhelimitse, kotisivujen chatissa tai sähköpostitse.

  Jos sinulla on kysymyksiä liittyen lainatarjoukseen, jonka olet saanut Sortterin kautta, ota tällöin yhteyttä Sortterin asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu-sivuston kautta voit jättää myös yhteydenottopyynnön.

 • Ferratum on vuonna 2005 perustettu pankki, joka toimii 23 eri maassa. Pankki on osa Multitude Group -konsernia. Asiakkaita pankilla on jo yli kaksi miljoonaa. Ferratum panostaa vahvasti digitaalisten pankkipalveluiden kehittämiseen.

 • Ferratumin lainojen koron muodostuminen perustuu moneen eri asiaan. Yksi tekijä koron muodostumisessa on oma taloudellinen tilanteesi.

  Lainatarjouksessa esitetty korko on aina henkilökohtainen. Koron saat selville tekemällä hakemuksen ja täyttämällä pyydetyt tiedot mahdollisimman tarkasti.

 • Sortterin palvelussa olevat lainanantajat toimivat joko Finanssivalvonnan tai aluehallintoviraston valvonnassa. Lisäksi Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) valvoo kuluttajaluottojen markkinoinnin ja luottosopimusten lainmukaisuutta. 

  Ferratum käsittelee asiakkaiden henkilötietoja lain sekä Ferratumin tietosuojakäytänteiden mukaisesti.

 • Hyväksyttyäsi Ferratumin lainatarjouksen on rahat mahdollista saada tilille jo samana päivänä. Rahat ovat tililläsi viimeistään kahden arkipäivän kuluessa.

 • Kirjautuminen Ferratumin verkkopankkiin tapahtuu tunnistautumalla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi. Verkkopankkiin kirjautuneena voit tarkistaa laina- ja asiakastietosi. Lisäksi Ferratumin joustoluoton nostoja on mahdollista tehdä verkkopankin kautta.

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.