Lainaa varmasti reiluin ehdoin

Hae lainaa tarpeesi mukaan 60 000 € asti. Sortterin lainavertailupalvelun avulla voit saada lainaa lähes varmasti, mikäli taloutesi on tasapainossa.

Valitse lainasumma

20 000 €

Valitse laina-aika

10 vuotta
227 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 20 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 10 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 227 €, takaisinmaksettava summa 27 245 € sekä todellinen vuosikorko on 6,69 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 20 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 10 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 227 €, takaisinmaksettava summa 27 245 € sekä todellinen vuosikorko on 6,69 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Hae lainaa tarpeesi mukaan 60 000 € asti. Sortterin lainavertailupalvelun avulla voit saada lainaa lähes varmasti, mikäli taloutesi on tasapainossa.

Päivitetty:

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja:

Sortterin tiimi

Laatuvarmistettu

Miten saada lainaa varmasti reiluin ehdoin?

Kotimaisen Sortterin lainavertailupalvelussa voit hakea lainaa ja kilpailuttaa lainatarjoukset tarpeesi mukaan ilman vakuuksia aina 60 000 euroon saakka. Lainaa haetaan kokonaan verkossa eli voit täyttää lainahakemuksen missä tahansa ja milloin tahansa.

Lainaehdot lyhyesti:

 • Lainasumma 1 000–60 000 euroa
 • Korko alkaen 4 %
 • Takaisinmaksuaika 1–20 vuotta

Pidämme huolen siitä, että saat kauttamme mahdollisimman edulliset lainatarjoukset jopa kymmeniltä lainanantajilta. Toimimme yhteistyössä vain luotettavien Finanssivalvonnan alaisten kumppanien kanssa – ilman turhia välikäsiä. Olemme aina asiakkaan puolella ja kilpailutamme lainat läpinäkyvästi, nopeasti ja täysin maksuttomasti.

Näin kilpailutat lainan

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Kuka voi saada varmasti lainaa?

Mikäli olet yli 20-vuotias ja sinulla on vakituiset palkka- tai eläketulot ja olet hoitanut raha-asiasi hyvin, löydät sopivan lainan avullamme lähes varmasti. Täytä vain hakemus ja me kilpailutamme hakemuksesi yhteistyökumppaneillamme. Näin saat lainapäätöksen kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta vain yhdellä lainahakemuksella.

Hakemuksen täyttö vie keskimäärin 5 minuuttia ja saat ensimmäiset tarjoukset heti. Lainatarjoukset tehdään hakemuksella antamiesi tietojen sekä ulkoisista rekistereistä haettujen tietojen perusteella. Tarkistamme kaikilta hakijoilta luottotiedot ennen kuin toimitamme hakemuksesi pankeille käsiteltäväksi.

Lainatarjoukset lähetetään sinulle pikimmiten ja järjestämme ne sinulle edullisuusjärjestykseen. Sitten voit itse vertailla saamiasi tarjouksia keskenään ja halutessasi myös hyväksyä sinulle parhaimman tarjouksen.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella ja ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 501 arvosteluun.
powered by

Haluatko saada lainaa varmasti? Pidä taloutesi tasapainossa

Tulojen määrällä ei suoraan ole merkitystä lainan saannin kannalta. Luotonantajien näkökulmasta keskeistä on hakijan talouden tasapaino eli se, mikä on lainanhakijan kuukausittaisten tulojen ja menojen suhde eli maksukyky.

Alla olevat esimerkit ovat vain havainnollistavia, mutta ne kuvastavat sitä, miten kuukausituloista menojen jälkeen ylijäävä osa määrittää hakijan todellisen maksukyvyn.

Hakija 1: Nettotulot 3 000 €/kk

 • Asuntolaina 1 000 €/kk
 • Autolaina 400 €/kk
 • Muut lainat 200 €/kk
 • Muut elinkustannukset (elintarvikkeet, laskut, polttoaineet ym.) 800 €/kk
 • Harrastukset ym. vapaa-ajan kulut 500 €/kk

Tulot (3 000 €) - menot (2 900 €) = 100 €/kk

Hakija 2: Nettotulot 2 000 €/kk

 • Vuokra 800 €/kk
 • Ei autoa
 • Muut elinkustannukset (elintarvikkeet, laskut ym.) 500 €/kk
 • Harrastukset ym. vapaa-ajan kulut 400 €/kk

Tulot (2 000 €) – menot (1 700 €) = 300 €/kk

Esimerkeissä hakija 2:lla on parempi maksukyky, koska pienemmistä tuloista huolimatta hänellä jää kulujen jälkeen enemmän käteen. Omia lainansaantimahdollisuuksia voi siis parantaa kiinnittämällä huomiota omaan rahankäyttöön. 

Lainahakemuksessa ei kuitenkaan kannata missään nimessä antaa taloudellisesti valheellisia tietoja lainansaannin edistämiseksi, koska mahdollisimman tarkka maksukyvyn arviointi auttaa myös lainanhakijaa. Arvioinnin tarkoituksena on selvittää, kuinka paljon hakija voi nostaa lainaa niin, että lainakustannukset eivät aja hakijan taloudellista tilannetta kestämättömäksi.

Vertailussamme mukana olevat lainanantajat:

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Auttaako Sortter saamaan varmasti lainaa?

Lainan myöntäminen perustuu aina luotonantajien tekemään riskiarvioon, joten kaikki luotonantajat eivät ole samanlaisia. Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka yksi pankki kieltäytyisi antamaan hakijalle lainaa, saattaa toinen rahoituslaitos puolestaan hyväksyä lainahakemuksen. Näissä tilanteissa sopivan luotonantajan löytäminen vaatii kuitenkin useiden hakemusten lähettämistä eri rahoituslaitoksille erikseen.

Juuri mainitun kaltaisissa tilanteissa Sortterin vertailupalvelusta on valtava apu, koska jos täytät hakemuksen palvelussamme, me lähetämme hakemuksesi automaattisesti kaikille yhteistyökumppaneillemme. Näin tavoitat jopa kymmeniä luotonmyöntäjiä vain yhdellä hakemuksella, mikä kasvattaa todennäköisyyttä sopivan luotonantajan löytämiselle.

Sortterin käyttäminen ei siis takaa, että saat varmasti lainaa, mutta palvelumme auttaa sinua saamaan välittömästi selville, mistä sinun on mahdollista saada lainaa, ja mistä ei. Sortter siis yhdistää lainanhakijat ja luotonantajat kätevästi, mikä auttaa sinua löytämään sopivan luotonantajan sekä tietysti myös halvimman lainatarjouksen.

Kilpailuta laina Sortterilla ja hae lainaa varmasti edullisilla ehdoilla

Sortter on täysin suomalainen rahoitustuotteiden vertaamiseen ja kilpailuttamiseen erikoistunut yritys. Emme siis itse myönnä lainaa, vaan toimintamme perustuu pankkien ja rahoituslaitosten kanssa solmimiimme yhteistyökumppanuuksiin.

Kun kilpailutat lainan Sortterin vertailupalvelussa, saat lainaa varmasti reiluilla ehdoilla.

Lainan hakeminen Sortterin kautta on:

 • Maksutonta - lainan hakeminen on sinulle ilmaista
 • Nopeaa - saat ensimmäiset lainatarjoukset heti
 • Helppoa - tavoitat kymmeniä luotonmyöntäjiä yhdellä hakemuksella
 • Turvallista - toimimme vain luotettavien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa

Jätä lainahakemus Sortterin sivuilla, niin kilpailutamme sinulle lainat pankkien ja rahoituslaitosten valikoimista maksutta. Saat yhdellä hakemuksella henkilökohtaiset lainatarjoukset, jotka järjestämme valmiiksi edullisuusjärjestykseen. Sinä kuitenkin päätät, minkä tarjouksista valitset, vai valitsetko yhtäkään. Pelkkä hakemuksen lähettäminen ja tarjousten saaminen ei siis vielä sido sinua mihinkään.

Haluamme etsiä asiakkaalle luotettavasti edullisimman lainatarjouksen. Kilpailuta lainat kauttamme – voit löytää avullamme lainaa reilusti omiin tarpeisiisi jo tänään.

Tutkitusti Suomen luotettavin lainavertailupalvelu

Taloustutkimus Oy toteutti keväällä 2023 tutkimuksen, jossa vertailtiin kahdeksan Suomessa toimivan vertailupalvelun toimintaa ja luotettavuutta. Tutkimustulosten perusteella Sortter on Suomen luotettavin lainavertailupalvelu.

Tutkimuksen osa-alueet valittiin siten, että ne mittaavat lainavertailupalvelun toimintaa mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Tämän lisäksi tutkimuksessa selvitettiin asiakkaiden subjektiivisia arvioita eri lainavertailupalveluista. Sortter sai tutkimuksessa korkeimmat pisteet.

Kymmenien yhteistyökumppaneiden ansiosta Sortter on myös yksi suomen kattavimmista lainavertailupalveluista. Pyrimme myös jatkuvasti kehittämään palveluamme ja lisäämään yhteistyökumppaneidemme määrää, jotta voimme palvella asiakkaitamme vielä entistäkin paremmin.

Lisäksi noudatamme toiminnassamme reilun lainavertailun periaatteita ja toimimme aina asiakkaan etu edellä. Siksi palvelumme on helppokäyttöinen ja aina täysin ilmainen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Kotimaisen Sortterin lainavertailupalvelussa voit hakea lainaa ja kilpailuttaa lainatarjouksen tarpeesi mukaan ilman vakuuksia aina 60 000 euroon saakka. Lainaa haetaan kokonaan verkossa eli voit täyttää lainahakemuksen missä tahansa ja milloin tahansa.

 • Mikäli olet yli 20-vuotias ja sinulla on vakituiset palkka- tai eläketulot ja olet hoitanut raha-asiasi hyvin, löydät sopivan lainan avullamme lähes varmasti.

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja

Sortterin tiimi

Sortter pohjaa kaiken sisältönsä ammattitaitoon ja asiantuntijuuteen. Osa artikkeleistamme onkin kirjoitettu yhteistyössä Sortterin monipuolisten ja taitavien finanssialan asiantuntijoiden kanssa. 

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kirjoittamamme sisältö on laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Ammattitaitoisten sisällöntuottajiemme lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.