Lendo lopetti toimintansa Suomessa, Sortter jatkaa luotettavaa lainavertailua
Takaisin blogiin

Lendo lopetti toimintansa Suomessa, Sortter jatkaa luotettavaa lainavertailua

Lainavertailupalvelu Lendo on sulkenut palvelunsa Suomessa pysyvästi.

Viime vuodet ovat olleet taloudellisesti haastavia kaikille: koronapandemia, Euroopan epävakaa poliittinen tilanne, energiakriisi sekä inflaation kiihtyminen ja korkojen nousu ovat ravisuttaneet niin kuluttajia kuin yrityksiäkin ja aiheuttaneet epävarmuutta tulevasta. Siksi myös lainavertailupalvelu Lendo on siirtänyt strategiansa painopistettä ja päättänyt keskittyä kasvuun ja markkina-asemansa vahvistamiseen Tanskassa, Norjassa ja Ruotsissa.

Epävarmoina aikoina on erityisen tärkeää huolehtia ennakoinnista ja budjetoinnista: jos tulevaisuus huolestuttaa, on järkevää selvittää omat tulot ja menot sekä pyrkiä pitämään talous tasapainossa. Myös lainojen kilpailuttaminen kannattaa.

Olet voinut nähdä meidät seuraavissa medioissa

YLE UutisetIlta-SanomatIltalehtiKauppalehtiMtv3 / MTV uutisetHelsingin SanomatTalouselämäMaaseudun TulevaisuusTaloussanomatRadio NovaTaloustaitoKarjalainenIlkka–PohjalainenEtelä-SaimaaUusi SuomiSavon Sanomat

Sortter jatkaa edelleen asiakkaan apuna

Kotimainen lainavertailupalvelu Sortter jatkaa kuluttajien talouden tukemista ja toimii osana vastuullista talouden hallintaa tarjoten reiluja rahoitusratkaisuja kuluttajille ja yrittäjille.

Sortter kilpailuttaa lainat puolestasi:

 • helposti – saat jopa 20 lainatarjousta yhdellä hakemuksella
 • ilmaiseksi – lainojen kilpailuttaminen on sinulle ilmaista
 • turvallisesti – palvelu toimii salatussa ympäristössä ja tietosi pysyvät turvassa
 • läpinäkyvästi – näet kaikki lainakulut selkeästi eriteltyinä.

Sortter pyrkii kaikessa toiminnassaan vastuullisuuteen, puolueettomuuteen ja reiluuteen: asiakkaidemme etu on meille aidosti tärkeintä, joten järjestämme lainat todellisen vuosikoron mukaan edullisuusjärjestykseen, ilman piiloprinttiä tai ikäviä yllätyksiä. Noudatamme myös toiminnassamme reilun lainavertailun periaatteita.

Näin lainojen kilpailutus toimii käytännössä:

 1. Lähetä hakemus.
 2. Tutustu lainatarjouksiin ja valitse sopivin. Kilpailuttaminen ei sido sinua mihinkään: voit myös olla valitsematta mitään tarjousta.
 3. Allekirjoita lainasopimus lainanantajan kanssa verkkopankkitunnuksilla.
 4. Laina maksetaan pian tilillesi – jopa saman päivänä.
 5. Toimimme yhteistyössä vain vastuullisena ja luotettavina pidettyjen pankkien ja rahoituslaitosten kanssa.

Vertailussamme mukana olevat lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Voit kilpailuttaa lainat palvelumme kautta, kun:

 • Olet vähintään 20-vuotias.
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot.
 • Olet hoitanut raha-asiat moitteettomasti, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä.

Voit kilpailuttaa lainat yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, ja rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avio- tai avopuoliso. Mahdollisuuksien mukaan suosittelemme lainan kilpailutusta yhdessä toisen hakijan kanssa, jolloin pankit voivat myöntää sinulle lainaa edullisemmin.

Yksin tai yhdessä, tänään tai huomenna – älä kanna huolta tulevasta, vaan ota taloutesi hallintaan ja laita korot kuriin kilpailuttamalla lainat Sortterilla.

Artikkelia päivitetty 24.1.2024.

Takaisin blogiin