Kokemuksia Sortterista – mitä asiakkaamme ajattelevat Suomen luotettavimmasta lainavertailusta?
Takaisin blogiin
# Muu laina

Päivitetty:

Kirjoittaja Joona

Kirjoittaja:

Joona Paakkanen

Sisältövastaava Sere

Laatuvarmistettu:

Sere Hanski

Laatuvarmistettu

Kokemuksia Sortterista – mitä asiakkaamme ajattelevat Suomen luotettavimmasta lainavertailusta?

Kotimainen lainavertailupalvelu Sortter on tutkitusti Suomen luotettavin lainavertailu. Seuraamme aktiivisesti myös saamiamme asiakaspalautteita, joiden perusteella kuluttajat ovat pääosin erittäin tyytyväisiä jatkuvasti kehittyvään palveluumme. Lue alta lisää, millaisia kokemuksia asiakkaillamme on Sortterista!

Olemme koonneet tälle sivulle aitojen käyttäjiemme antamia arvosteluja, mutta jättäneet sukunimet pois anonymiteetin säilyttämiseksi. Voit käydä lukemassa arvosteluja tarkemmin täältä.

Sortter saa kiitosta luotettavuudestaan 

Vuonna 2018 perustettu Sortter on nopeasti noussut suomalaisten lainavertailualustojen paalupaikalle. Yksi esimerkki siitä on valinta Suomen luotettavimmaksi lainavertailuksi Taloustutkimuksen vuonna 2023 toteuttamassa tutkimuksessa. 

Luotettavuus nostetaan esille myös Sortterin saamissa asiakaspalautteissa ja arvosteluissa:

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 516 arvosteluun.
powered by
Helppo ja nopea käyttää. Sivusto selkeä ja toimi myös hyvin puhelimella. Luotettava ja ehdottomasti kokeilun arvoinen. Paljon hyviä tarjouksia!
- Emilia G.
Palvelu oli nopeaa ja sujuvaa sekä luotettavan tuntuista.
- Pirjo T.

Luotettavuus on luonnollisesti tärkeä ominaisuus lainavertailualustalle. Toiminnallamme on suora vaikutus kuluttajan talouteen ja käsittelemme aktiivisesti asiakkaidemme henkilötietoja. 

Sortterin toiminnassa luotettavuus ilmenee monin tavoin. Reilun lainavertailun periaatteita noudattaen huolehdimme siitä, että palvelumme on:

 • Turvallinen: pidämme tietosi turvassa ja noudatamme parhaita tietoturvastandardeja. 
 • Läpinäkyvä: pikkuprintti ja raha-asiat eivät sovi yhteen. 

Vastuullinen: suosittelemme aina edullisinta lainaa ja toimimme puolueettomasti kuluttajan etua ajaen.

Helppokäyttöinen palvelusovellus. Nopea, helppo selata vastaukset. Hieman ärsytti jatkuva tekstiviestien muistutukset. Siitä yksi tähti pois.
- Marlen K.

Luotettavuus tarkoittaa myös sitä, että kunnioitamme aina asiakkaan toiveita myös markkinointiviestien vastaanottamisen suhteen. Voit perua markkinointiviestit helposti, jolloin meillä on velvollisuus poistaa kaikki tietosi rekisteristämme. 

Noudatamme tarkasti Euroopan Unionin GDPR-asetusta. 

Asiakkaat arvostavat Sortterin nopeutta 

Rahantarve voi toisinaan iskeä yllättäen. Pesukoneen hajoaminen ja lemmikin sairastuminen ovat esimerkkejä tilanteista, jolloin lisärahoitusta saattaa tarvita nopeasti ilman ylimääräistä säätämistä.   

Me Sortterilla olemme panostaneet palvelumme nopeuteen, mikä ilmenee myös saamissamme arvosteluissa ja asiakaspalautteissa:

Nopeaa palvelua ja tarjouksia tuli usealta lainantarjoajalta, josta oli helppo valita mieleinen. Käsittely sujui mutkattomasti ja tarvittavat liitteet käsiteltiin nopeasti. Rahat tilillä muutamassa päivässä.
- Heidi K.
Toimi kuten piti, sain tilanteeseeni (lainojen yhdistely) sopivan lainan. Suosittelen: mutkatonta asiointia ja vikkelää.
- Lauri J.

Näin nopeaa lainojen kilpailuttaminen Sortterin palvelussa on: 

 1. Täytä lainahakemus Sortterin palvelussa. Lainahakemuksen täyttäminen vie sinulta vain muutaman minuutin, minkä jälkeen saat ensimmäiset lainatarjoukset yleensä välittömästi. 
 2. Esitämme lainatarjoukset sellaisessa muodossa, että niiden vertaileminen on nopeaa ja mutkatonta. Valitse helposti tarpeitasi vastaava edullinen laina ja allekirjoita lainasopimus pankkitunnuksillasi. 

Rahat siirtyvät tilillesi yleensä nopeasti, jopa saman arkipäivän kuluessa tai viimeistään parissa arkipäivässä.

Lainanantajat, jotka luottavat meihin:

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Asiakkaat kehuvat lainavertailun helppoutta

Tiesitkö, että eri pankkien lainatarjousten välillä voi olla suuriakin eroja? Kalleimman ja edullisimman lainatarjouksen välinen hintaero voi olla koko laina-aikana satoja tai jopa tuhansia euroja, joten lainaehtojen vertailuun kannattaa paneutua huolella. 

Ei hätää – Sortter hoitaa vertailun puolestasi! 

Esitämme saamiesi lainatarjousten kaikki kustannukset ja muut tärkeät tiedot helposti ymmärrettävänä ja selkeänä listana. Näin eri tarjousten vertaaminen on sinulle mahdollisimman helppoa! 

Vertailussa näytämme aina: 

 • Nimelliskoron
 • Todellisen vuosikoron
 • Avaus-, käsittely-, kuukausi- ja tilinhoitomaksut sekä laskutuspalkkiot

Lainatarjoukset esitetään aina edullisuusjärjestyksessä todellisen vuosikoron mukaan. Näin voit varmistua siitä, että löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan edullisen lainan. 

Asiakkaamme ovat tyytyväisiä lainavertailun selkeyteen ja helppokäyttöisyyteen:

Toiminta selkeää ja nopeaa. Kulut ja korot hyvin esitettynä, joka on asiakkaan kannalta erittäin tärkeä asia, ettei tule yllätyksiä.
- Sofia R.
Sivusto selkeä ja helppokäyttöinen. Lainamäärä ja -ajat helposti valittavissa. Sain nopeasti 7 eri tarjousta ja näistä on helppo valita lainanantajista saatavien selkeiden lisätietojen avulla. Taustakysymyksiä liikaa. Onko ne kaikki välttämättömiä luottopäätöksen kannalta?
- Matti H.

Lainahakemuksessa esitetyillä kysymyksillä arvioimme lainanhakijan luottokelpoisuutta ja takaisinmaksukykyä.  Mikäli hän ei täytä asetettuja kriteerejä, emme välitä hakemusta eteenpäin pankeille ja rahoituslaitoksille. 

Voit hakea lainaa palvelumme kautta, kun täytät seuraavat edellytykset: 

 • Olet täysi-ikäinen
 • Asut pysyvästi Suomessa 
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Sinulla on tili suomalaisessa pankissa
 • Olet hoitanut raha-asiasi hyvin, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä

Voit löytää meidät seuraavista medioista:

YLE UutisetIlta-SanomatIltalehtiKauppalehtiMtv3 / MTV uutisetHelsingin SanomatTalouselämäMaaseudun TulevaisuusTaloussanomatRadio NovaTaloustaitoKarjalainenIlkka–PohjalainenEtelä-SaimaaUusi SuomiSavon Sanomat

Sortterin asiakaspalvelu saa ruusuja 

Asiakkaiden etu on meille aidosti tärkeintä. Palvelun käyttäminen on sinulle aina maksutonta ja autamme sinua kaikin tavoin löytämään mahdollisimman edullisen lainatarjouksen. 

Lainatarjouksiin liittyvissä asioissa sinua palvelee asiakaspalvelumme, joka saa vuolasta kiitosta asiakkailtamme:

Hienosti asiakaspalvelu otti itsekin yhteyttä ja toisaalla sai odottaa linjalla vastausta. Samana päivänä tuli päätös.
- Ria L.
Ystävällistä, arvostavaa ja nopeaa palvelua — olen erittäin tyytyväinen ja voin suositella lämpimästi!
- Krista
Nopea palvelu, kyselyihin ja sähköpostiin vastattiin nopeasti.
- Marjut M.

Asiakaspalvelumme tavoitat vaivattomasti. Voit soittaa, lähettää sähköpostia tai ottaa yhteyttä verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella. 

Sähköposti: asiakaspalvelu@sortter.fi

Puhelinnumero: 09 8566 5550 (ma–pe 8.00–21.00, la-su 9.00–17.00)

Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon ja kilpailuta lainat Sortterilla 

Kuluttajien henkilökohtaisiin kokemuksiin perustuvissa Google-arvosteluissa Sortterin arvosana on 4,6 asteikolla 1–5. Kiitettävän arvosanan (4,1/5,0) Sortter sai myös pari vuotta sitten toteuttamassaan asiakaskyselyssä. 

Oletko sinä vielä kokeillut Sortterin lainavertailua? Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon ja testaa Sortterin maksutonta lainavertailupalvelua, jossa voit kilpailuttaa lainat aina 60 000 euroon saakka. 

Sortterin lainavertailupalvelun käyttäminen on:  

 • Nopeaa: hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Kulutusluottoa varten et tarvitse vakuuksia tai takaajia, mikä entisestään nopeuttaa lainanhakuprosessia. 
 • Helppoa: tavoitat useita pankkeja rahoituslaitoksella yhdellä hakemuksella.
 • Maksutonta: lainan hakeminen ja vertaileminen on aina sinulle ilmaista. 

Muistathan, että lainojen kilpailuttaminen ei velvoita sinua ottamaan lainaa. Voit siten aivan huoletta kokeilla ja testata palveluamme. Kilpailuttamalla lainat voit säästää jopa satoja euroja lainan kustannuksissa! 

Kilpailuta lainat Sortterin palvelussa ja säästä!

Kirjoittaja Joona

Kirjoittaja

Joona Paakkanen

Joona on sisällöntuotannon ammattilainen, joka nauttii laadukkaiden verkkosisältöjen tuottamisesta asiakasviestinnän tarpeisiin. Joonalla on liiketalouden ammattikorkeakoulututkinto Savonia-ammattikorkeakoulusta, “pääaineenaan” taloushallinto. Talouden eri ilmiöihin myös koulutuksensa kautta perehtynyt Joona on tuottanut pankki- ja rahoitusalaan liittyviä tekstejä vuodesta 2021 lähtien

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kirjoittamamme sisältö on laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Ammattitaitoisten sisällöntuottajiemme lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.

Takaisin blogiin