Pariskunta ulkona
Takaisin blogiin

Sortterin lainavertailu laajentui: Bank Norwegian uudeksi lainanantajaksi

Jo 15 vuotta toiminut Bank Norwegian saatiin mukaan Sortterin vertailuun. Vain verkossa toimiva pankki pitää kulurakenteensa kevyenä ja sen myötä myös rahoitustuotteensa edullisina.

Sortterin lainanmyöntäjien joukkoon saatiin taas tänä keväänä vahvistusta, kun Bank Norwegian liittyi uudeksi lainanantajaksi huhtikuussa 2022. Sortterin asiakkaille se tarkoittaa entistäkin parempia mahdollisuuksia löytää edullinen laina omiin tarpeisiinsa.

Bank Norwegian on perustettu Oslossa vuonna 2007. Kuten nimestä voi epäillä, sillä on kuin onkin yhteys lentoyhtiö Norwegianiin. Bank Norwegian luotiin alun perin osaksi Norwegian Air Shuttelin kanta-asiakasohjelmaa, Norwegian Rewardia. Pian sen jälkeen Bank Norwegian sai pankkitoimiluvan ja se lanseerattiin pankkina Norjan markkinoille.

Pohjoismaissa Bank Norwegian laajeni ensin Ruotsiin vuonna 2013 ja sitten Tanskaan ja Suomeen vuonna 2015. Vuonna 2021 vuorossa olivat Saksa ja Espanja, ja nyt pankilla on jo yhteensä yli 1,7 miljoonaa asiakasta eri maissa. 

Marraskuusta 2021 lähtien Bank Norwegian on ollut ruotsalaisen Nordax Bankin omistuksessa. Tuotteet ja toiminta pysyivät kuitenkin samanlaisina kuin ennenkin: Bank Norwegianin tavoite on edelleen tarjota käyttäjäystävällisiä digitaalisia pankkipalveluita.

Bank Norwegianin valttikortti on digitaalisuus

Bank Norwegianin erottaa monista muista pankeista se, että pankki on toiminut alusta asti ainoastaan digitaalisesti verkossa. Näin toiminnassa säästetään huomattavasti työntekijä- sekä toimitilakustannuksissa, jolloin myöskään asiakkaiden ei tarvitse maksaa näitä kuluja sisällytettynä palveluiden hintoihin. 

Verkkosivullaan Bank Norwegian kertoo tarjoavansa asiakkailleen standardoituja rahoitustuotteita, joita on helppo ostaa ja ymmärtää, ilman piilokuluja tai piilomaksuja. Tuotevalikoima onkin pidetty selkeänä ja tarjolla on neljä erilaista palvelua: luottokortti, laina, säästötili ja vakuutukset.

Bank Norwegian on asiakkailleen ennen kaikkea näiden pääasiallista pankkiyhteyttä täydentävä rahoitustuotteiden tarjoaja. Kilpailukykyisiä luottotuotteita ja talletustilejä on helppo käyttää oman pankin palveluvalikoiman lisänä.

Digitaalisen toiminnan turvallisuuden takaamiseksi Bank Norwegian on panostanut erityisen paljon viimeisimpään teknologiaan. Turvallisuusratkaisujen avulla ehkäistään mahdollisia huijausyrityksiä, ja pankki seuraa esimerkiksi kaikkia korttitapahtumia vuorokauden ympäri.

Digitaalisesta palvelutavasta huolimatta asiakasta ei unohdeta: asiakaskokemuksen vahvistamiseksi ja parantamiseksi Bank Norwegian kehittää jatkuvasti automaattisia prosesseja, itsepalvelumahdollisuuksia ja mobiilisovellusta. Lisäksi asiakkaiden apuna on joka arkipäivä palveleva asiakaspalvelu, johon voi olla yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Bank Norwegian lainanantajana Sortterin lainavertailussa 

Bank Norwegian on mukana kaikissa Sortterin kautta tehtävissä lainavertailuissa, oli kyse sitten autolainasta, remonttilainasta, lomalainasta tai vaikkapa arjen hankintojen rahoittamisesta. Bank Norwegianin vakuudeton kulutusluotto on kaikkiin näihin soveltuva rahoitusmuoto, joka on helppo hakea ja nopea saada. 

Lainavertailu tarkoittaa eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamien lainojen kulujen ja korkojen erojen vertailua. Vertailu tuo usein selvää säästöä, sillä lainojen koroissa ja kuluissa on eroja. Lainavertailussa täytät lainahakemuksen, jonka perusteella saat lainatarjouksia pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

Bank Norwegian myöntää kulutusluottoa ilman vakuuksia 60 000 euroon asti eli yläraja on sama kuin Sortterin lainavertailussa muutenkin. Lainapäätös tulee nopeasti ja sen jälkeen rahat siirtyvät tilille ilman ylimääräistä vaivannäköä. 

Bank Norwegianin kulutusluoton ominaisuudet:

  • Lainasumma 1 000–60 000 euroa
  • Laina-aika 1–15 vuotta
  • Todellinen vuosikorko alkaen 5,29 %
  • Ei vakuuksia

Pankit ja lainanantajamme

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Bank Norwegian yhdistelylainan myöntäjänä 

Uusien lainojen lisäksi Bank Norwegian tarjoaa yhdistelylainaa, joka on myös haettavissa Sortterin kautta. Yhdistelylainalla tarkoitetaan vanhojen pikavippien, kulutusluottojen, osamaksusopimusten ja luottokorttivelkojen yhdistämistä yhdeksi kustannuksiltaan edullisemmaksi lainaksi. 

Kun lainat yhdistetään, nykyiset luotot maksetaan pois ja aiemmin syntyneet velat keskitetään yhden lainasopimuksen alle. Voimaan jää vain yksi lainasopimus, jota lyhennetään luotonmyöntäjälle sovituissa maksuerissä. Näin asiakas säästää kuluissa, mutta pääsee myös helpommalla lyhennysten kanssa ja voi saada lainalleen aiempaa paremmat ehdot.

Bank Norwegianin yhdistelylainoissa korko on alkaen vain 4,99 %. Erilaisissa osamaksusopimuksissa, luottokorttiveloissa ja pikavipeissä todellinen vuosikorko saattaa helposti nousta jopa 20 prosentin tienoille ja sen ylikin, joten ero on merkittävä ja voi tuoda asiakkaalle satojen eurojen säästöt.

Sortterin lainavertailussa jo yli 20 pankkia ja rahoituslaitosta

Sortterin asiakkaana voit saada yhdellä ilmaisella hakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta, sillä kumppaneinamme toimii jo niin monta pankkia ja luotonantajaa. Kun tarvitset lainaa, voit kilpailuttaa kaikki lainanantajat helposti kerralla palvelussamme.

Valitsemme yhteistyökumppaneiksemme vain hyvämaineisia, Finanssivalvonnan tai Aluehallintoviraston valvonnan alaisia pankkeja ja rahoituslaitoksia, joten voit olla varma, että lainasi tulee luotettavalta taholta. 

Lainojen kilpailuttaminen kannattaa aina, sillä sen avulla voit pitää lainojesi kustannukset mahdollisimman pieninä. Lainojen korot ja kulut vaihtelevat huomattavasti eri luotonantajilla, ja ne voivat myös muuttua nopeasti. Se laina, joka oli viime vuonna edullisin, ei välttämättä ole sitä enää nyt. 

Sortterin avulla lainojen kilpailutus on

  • helppoa – saat jopa 20 lainatarjousta yhdellä hakemuksella
  • maksutonta – lainojen kilpailuttaminen on sinulle ilmaista
  • turvallista – palvelu toimii salatussa ympäristössä ja tietosi pysyvät turvassa
  • läpinäkyvää – näet kaikki lainakulut selkeästi eriteltyinä.

Onko Bank Norwegian sinulle edullisin lainanantaja?

Sortterin lainavertailun avulla saat selville, mikä pankki tai rahoituslaitos tarjoaa sinun tilanteeseesi edullisimman lainan ja sopivimmat ehdot. 

Lainoja vertaillessasi sinun kannattaa lainan koron sijaan kiinnittää huomiota todelliseen vuosikorkoon, joka sisältää koron lisäksi kaikki muutkin lainasta aiheutuvat kulut. Sortterin lainavertailussa lainat järjestetään aina edullisuusjärjestykseen todellisen vuosikoron perusteella, joten sinun on helppo löytää lainoista itsellesi järkevin vaihtoehto. 

Lainavertailu ei sido sinua mihinkään, vaan voit vapaasti valita, minkä lainatarjouksista hyväksyt tai päätätkö vielä jättää asian hautumaan. Tarjousten voimassaoloaika ilmoitetaan selkeästi jokaisen tarjouksen yhteydessä, joten sinulla on myös aikaa harkita päätöstäsi.

Kun löydät sopivan vaihtoehdon, sinun tarvitsee vain allekirjoittaa lainasopimus Sortterin palvelussa. Sen jälkeen saat rahat tilillesi heti – jopa samana päivänä.

Kokeile Sortterin lainavertailua jo tänään!

Takaisin blogiin