Autorahoitus

Sortter etsii sinulle parhaat autorahoitustarjoukset eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Me kilpailutamme autorahoitukset, sinä valitset niistä sopivimman.

Autorahoitus

Valitse lainasumma

€20000

Valitse laina-aika

4 vuotta
466

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-50 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.

Autorahoitus

Auton ostaminen on monelle suomalaiselle toiseksi suurin hankinta, heti asunnon ostamisen jälkeen. Auton ostaminen vaatiikin usein lainarahaa omien säästöjen lisäksi. Autorahoitusta voi hakea pankeista, rahoitusyhtiöistä, autoliikkeestä tai netistä. Varmistaaksesi parhaan autorahoituksen löytämisen, kannattaa rahoitustarjoukset kilpailuttaa ennen valinnan tekemistä. Jo prosentin säästö autorahoituksen korkomarginaalissa tuntuu mukavasti kukkarossa.

Sortter kilpailuttaa autorahoitusvaihtoehdot

Sortter auttaa asiakkaita löytämään reilut rahoitustarjoukset auton hankintaan. Toimimme yhteistyössä useiden pankkien ja rahoitusyhtiöiden kanssa ja autamme löytämään reiluimman autorahoituksen eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden valikoimasta. Me kilpailutamme rahoitustarjoukset, sinä valitset niistä sopivimman.

Kuinka nopeasti saan autorahoituspäätöksen?

Autorahoituksen hakemiseen menee vain muutama minuutti ja saat ensimmäiset autorahoitustarjoukset saman tien. Kaikki Sortterin yhteistyökumppanit käsittelevät autorahoitushakemukset arkisin viimeistään kuuden tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä. Löytääksesi halvimman autorahoituksen, kannattaakin odottaa, että kaikki pankit ja rahoitusyhtiöt ovat käsitelleet autorahoitushakemuksesi. Näet Sortterin palvelussa aina tiedon siitä, kuinka monella lainanantajalla hakemuksesi on vielä käsittelyssä. Näin varmistat, että auton hankinta tapahtuu parhailla mahdollisilla rahoitusehdoilla.

Maksaako autorahoituksen kilpailuttaminen?

Autorahoituksen kilpailuttaminen Sortterin kautta on aina ilmaista, eikä sinun tarvitse sitoutua autorahoituksen ottamiseen, mikäli et löydä mieleistäsi tarjousta tai mikäli muutatkin mielesi eikä autorahoitukselle olekaan tarvetta. Meidän tehtävänämme on auttaa asiakkaitamme löytämään reilut rahoitustarjoukset, kun taas pankit ja rahoitusyhtiöt haluavat saada tarjouksena listatuksi Sortterin käyttäjille. Saamme siis palkkamme pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä vastineeksi siitä, että he pääsevät kilpailemaan sinun autorahoitusasiakkuudestasi. Mahdollinen rahoitussopimus syntyy aina sinun ja valitsemasi pankin tai rahoitusyhtiön välille.

Miten Sortter toimii?

Täytä lainahakemus helposti netissä

Täytä lainahakemus helposti netissä

seuraava
Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

seuraava
Vertaile saamiasi lainatarjouksia

Vertaile saamiasi lainatarjouksia

seuraava
Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Pankit ja lainanantajat