Resurs – yrityksen apuna talouden tasapainottamisessa

Resurs on pohjoismainen Resurs Holding -konserniin kuuluva pörssinoteerattu pankki, jolla on yksinkertainen filosofia: se auttaa kuluttajia ja yrityksiä talouden tasapainottamisessa.

Lainasumma

25 000 €

Laina-aika

6 kuukautta
4 306 €/kk
Kuukausilyhennys alkaen
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Lainatarjousten laina-aika voi olla 1-48 kuukautta. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 12 kuukautta ja avausmaksu 0 €, kuukausierä on 865,27 €, takaisinmaksettava summa 10383,24 € ja todellinen vuosikorko 7,23 %.
exclamation
Lainatarjousten laina-aika voi olla 1-48 kuukautta. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 12 kuukautta ja avausmaksu 0 €, kuukausierä on 865,27 €, takaisinmaksettava summa 10383,24 € ja todellinen vuosikorko 7,23 %.

Resurs on pohjoismainen Resurs Holding -konserniin kuuluva pörssinoteerattu pankki, jolla on yksinkertainen filosofia: se auttaa kuluttajia ja yrityksiä talouden tasapainottamisessa.

Yksinkertaisen filosofiansa pohjalta Resurs kehittää ja tarjoaa lainoja, osamaksuratkaisuja sekä verkkokaupan palveluita kuluttajien ja yritysten arjen tarpeisiin. Resurs tarjoaa asiakkailleen tuotteita, joiden se toivoo tuovan pitkäaikaista arvoa asiakkailleen. Resursilla on yli 6 miljoonaa asiakasta ja noin 600 työntekijää Pohjoismaissa. Suomessa Resurs on toiminut jo vuodesta 2002 lähtien.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella ja ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 449 arvosteluun.
powered by

Resurs-yrityslaina

Resurs auttaa kaikissa yrityksen rahoitustarpeissa. Olipa yrityksesi pääomatarve mikä tahansa, Resurs löytää yhdessä sinulle oikean ratkaisun. Se tarjoaa vakuudetonta yrityslainaa kaikenkokoisille yrityksille.

Yrityslainan maksimilainasumma on 100 000 euroa, korko on alkaen 8,95 % ja takaisinmaksuaika 12–60 kuukautta. Hakuprosessi on sekä helppo että nopea: täytät lomakkeen ja Resurs palaa asiaan 1–2 arkipäivän kuluessa. Hyväksytyn hakemuksen jälkeen rahat siirtyvät yrityksen tilille yhdessä arkipäivässä.

Pankit ja lainanantajat

Qred logoAlisa PankkiFunduVaurausCapitalBoxKasvurahoitusSME Finance Finland OySvea Bank - logoYritysluotto.fi - logoResurs SMEBusinessCredit - logoBroaden - logoSiltaraha - logoLending House - logoEstateguru logoMomentum Helsinki

Mihin Resurs-yrityslaina sopii?

Resurs-yrityslaina mahdollistaa yrityksen kasvun ja auttaa siinä. Resurs nostaakin muutaman keskeisen osa-alueen, joissa yrityslaina voi toimia mahdollistajana:

 • odottamattomat kulut, joihin yrityslaina antaa joustoa
 • markkinointi, jonka rahoittamista yrityslaina voi helpottaa
 • kasvu-uralle, kun liiketoiminnan laajentaminen ja kasvun optimointi toteutetaan yrityslainan avulla.

Kun valitset yrityslainan, on suositeltavaa miettiä sijoituskohde ja budjetoida lainan lyhennykset yrityksen kuukausittaisiin menoihin. Resursin yrityslainan kuukausierä määräytyy lainasumman, koron ja takaisinmaksuajan mukaan.

Lisää maksukykyä Resurs-yrityslainan avulla

Tarvitseeko yrityksesi uusia investointeja? Resurs voi auttaa yritystäsi tarjoamalla lisäpääomaa yrityslainan muodossa. Yrityslaina antaa mahdollisuuden investoida esimerkiksi:

 • uusiin tuotantolaitteisiin
 • uuteen IT-teknologiaan
 • markkinointiin
 • rekrytointeihin.

Lisäpääomalla voit tehdä investointeja, jotka vuorostaan mahdollistavat yrityksesi kasvun.

Sortter mediassa

YLE UutisetIlta-SanomatIltalehtiKauppalehtiMtv3 / MTV uutisetHelsingin SanomatTalouselämäMaaseudun TulevaisuusTaloussanomatRadio NovaTaloustaitoKarjalainenIlkka–PohjalainenEtelä-SaimaaUusi SuomiSavon Sanomat

Resurs-yrityslaina tiivistettynä

Mikäli etsit joustavaa ja näppärää ratkaisua yritystoiminnan rahoittamiseen, on Resurs-yrityslaina varteenotettava vaihtoehto:

 • Voit nostaa lainaa jopa 100 000 euroa.
 • Saat 12–60 kuukauden takaisinmaksuajan.
 • Korko on kilpailukykyinen.

Asiakaspalvelu

Resursin asiakaspalvelijat tavoitat puhelimitse numerosta 09 622 4308 (pvm/mpm).

 • Aukioloajat: ma klo 11–17, ti-pe 10–17.

Lisäksi voit ottaa yhteyttä chatissa, joka on avoinna Resursin asiakkaan Omilla sivuilla sekä Resurs-apissa arkisin klo 9–15.

Resursilta myös muut maksuratkaisut

Yritystoiminnan rahoittamiseen sopivan yrityslainan lisäksi Resurs tarjoaa myös muita maksuratkaisuja: olipa sinulla pieni tai iso liike, myymälä tai verkkokauppa, Resurs tarjoaa yhteistyöhön sopivat tuotteet ja palvelut.

Merchant Portal

Merchant Portal on Resursin yhteistyökumppaneiden käyttöön tarkoitettu älykäs työkalu, jolla sujuvoitat ostotapahtumaa ja parannat asiakkaidesi ostokokemusta.

Päivitykset

Resurs päivittää tuotteitaan ja ohjelmistojaan säännöllisesti, joten käytössäsi ovat aina viimeisimmät versiot.

Joustavat maksuratkaisut

Resurs-palvelujen avulla voit tarjota asiakkaillesi useita maksuvaihtoehtoja, jotka antavat joustavuutta maksuihin ja kasvattavat keskiostosta.

Perehdytys

On tärkeää, että koko henkilökunnalla on samanlaiset mahdollisuudet osallistua myyntityöhön ja se kehittämiseen. Tästä syystä Resurs tarjoaa koulutusta koko henkilökunnalle.

Tukea viikon jokaisena päivänä

Resurs palvelee viikon jokaisena päivänä.

Usein kysyttyä Resurs-yrityslainasta

 • Voit hakea lainaa 5000–100 000 euroa.

 • Resurs tekee tavanomaisen luottoarvion, jossa tarkastellaan yrityksen takaisinmaksukykyä. Lisäksi Resurs edellyttää, että lainaa hakeva yritys on joko osakeyhtiö tai toiminimi ja että sillä on vähintään yksi tilinpäätös.

 • Yrityslainan korko on alkaen 8,95 % ja takaisinmaksuaika 12–60 kuukautta.

 • Kuukausierä määräytyy lainasumman, koron ja takaisinmaksuajan mukaan.

Yrityslainojen ehdoissa on eroja – kilpailuta lainat ilmaiseksi

Resurs mukana Sortterin yrityslainavertailussa

Resurs on mukana kotimaisessa Sortterin yrityslainavertailussa, jossa yrittäjä voi kilpailuttaa lainat helposti ja nopeasti. Yhden lomakkeen täyttämisellä saa usealta luotonantajalta lainatarjoukset samalla kertaa ja selkeästi esitetyssä muodossa, jotta sinun on helppo valita omiin tarpeisiisi paras vaihtoehto.

Miten Sortter lainavertailu toimii?

Sortter on halunnut pitää yrityslainojen kilpailuttamisen mahdollisimman yksinkertaisena yrittäjille.

Näin kilpailutat yrityslainan:

 1. Täytä lomake huolellisesti.
 2. Lähetä hakemus.
 3. Odota, että lainatarjoukset tulevat sähköpostiisi.
 4. Vertaa ja valitse omiin tarpeisiisi sopiva lainatarjous.
 5. Vahvista yrityksen tiedot luotonantajan ohjeiden mukaisesti.

Kotimainen Sortter tarjoaa nopean tavan kilpailuttaa yrityslainat. Kilpailutus on yrittäjälle maksuton ja se hoituu yhdellä lomakkeella. Luotonantajien lainatarjoukset saa suoraan omaan sähköpostiin jopa saman työpäivän aikana ja ne esitetään yhdenmukaisesti selkeässä muodossa, jolloin tarjousten vertailu on helppoa. 

Itselleen paras lainatarjous vahvistetaan luotonantajan ohjeiden mukaisesti heidän omilla sivuillaan. Jos luotonantaja tarvitsee liitteitä lainan vahvistamiseksi, ne toimitetaan vasta luotonantajalle vahvistuksen yhteydessä.

Lomakkeen täyttäminen

Yrityslainahakemuksen täyttäminen on nopeaa, ilmaista ja helppoa. Hakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti ja täytät siihen seuraavat tiedot:

 • yrityksen nimi
 • yrityksen y-tunnus
 • hakijan yhteystiedot
 • hakijan henkilötunnus
 • toivottu lainasumma
 • toivottu laina-aika.

Näitä tietoja tarvitaan, sillä usein yrityslainoja tarjoavat yhtiöt tarkistavat niin yrityksen luottokelpoisuuden kuin vastuuhenkilön luottotiedot ja nämä vaikuttavat olennaisesti lainatarjoukseen. Yrityslainoissa voidaan vaatia myös hakijalta henkilökohtainen takaus lainalle, joten silloin myös hakijan tiedot tarvitaan.

Laina-aikaa ja toivottua lainasummaa voi itse esittää, mutta luottoyhtiö voi tehdä tarjouksen pienemmästä lainasummasta, joka on mitoitettu realistisesti yrityksen maksukykyyn nähden. Täydennysrahoituksissa hanketukirahoitus tai oman pankin myöntämä laina kattaa pääosan rahoitustarpeesta ja loppua tarvittavaa rahoitusta voi hakea kilpailuttamalla yrityslainat.

Lainojen kilpailutuksen voi tehdä milloin vain

Yrityslainojen kilpailutuksen voi tehdä milloin tahansa. Lainatarjouksen pyytäminen ei velvoita vielä hyväksymään yhtäkään saatua lainatarjousta ja kilpailutus on aina kilpailuttajalle maksuton. Vasta, kun itselleen paras lainatarjous on hyväksytty luotonantajan ohjeiden mukaisesti, astuu lainasopimus voimaan.