Euroloan

Euroloan on vuonna 2007 perustettu rahoituspalvelu, joka toimii neljässä maassa. Lähetä ilmainen hakemus ja vertaile Euroloanin lainatarjoukset helposti Sortterin avulla.

Vertaile lainatarjouksia helposti

Valitse lainasumma

3 000 €

Valitse laina-aika

2 vuotta
139 €
Arvioitu kuukausierä
tiedot
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 3 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 2 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 139 €, takaisinmaksettava summa 3 344 € sekä todellinen vuosikorko on 11,17 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
 • Sortter on Suomen luotettavin lainavertailupalvelu

  Suomen luotettavin lainavertailu

 • Sortter tarjoaa vakuutusedun

  100 % läpinäkyvä vertailu

 • 100 % asiakkaan puolella

  100 % asiakkaan puolella

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

 • 4,6
  Perustuu 479 arvosteluun.
  powered by

Euroloan on vuonna 2007 perustettu rahoituspalvelu. Euroloanilla työskentelee 80 oman alansa ammattilaista neljässä eri maassa. Toimistot sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa, Varsovassa ja Luxemburgissa. Huhtikuussa 2014 Euroloan Consumer Finance Oy:n nimi muuttui Mash Finance Oyj:ksi, mutta Suomessa toiminta jatkuu normaalisti Euroloan-brändillä. Euroloan noudattaa toiminnassaan Suomen lakia ja sillä on Aluehallintoviraston lupa myöntää kuluttajaluottoja.

Tällä hetkellä Euroloanin lainanhaku, sekä nostot ovat toistaiseksi poissa käytöstä. Palveluntarjoaja ei ole enää saatavilla Sortterin vertailusta.

Euroloan lyhyesti

- Ilman vakuuksia isompiakin lainoja
- Tarjoaa erilaisia tapoja nostaa lainaa
- Tehnyt ilmastokampanjallaan yhteistyötä Carbonfund.org-järjestön kanssa vuodesta 2009

Vertaa Euroloanin lainatarjoukset Sortterin kautta

Saat kauttamme lainapäätöksen kaikilta yhteistyökumppaneiltamme – myös Euroloanilta!

Järjestämme saamasi lainatarjoukset edullisuusjärjestykseen ja näytämme laintarjousten koron, kuukausierän sekä muut tärkeät yksityiskohdat selkeästi, jotta halvimman lainan valinta on sinulle mahdollisimman helppoa.

Sopivan lainan löytyessä, myös sen nostaminen onnistuu Sortterin kautta helposti. Lainasopimus syntyy aina sinun ja valitsemasi lainanantajan välille.

 

Voit vertailla lainatarjoukset maksutta Sortterin kautta, kun normaalit luotonmyöntöehdot täyttyvät:

 • Olet vähintään 20 -vuotias
 • Sinulla on säännölliset tulot
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Euroloan on nykyisin Mash Finance Oyj:n alaisuudessa toimiva, vuonna 2007 perustettu rahoituspalvelu, joka toimii neljässä maassa.

Kaikki palvelumme lainanantajat toimivat joko finanssivalvonnan tai aluehallintoviraston valvonnassa. Kuluttajaluottojen markkinoinnin ja luottosopimusten lainmukaisuutta valvoo myös Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV). Euroloanin Trustpilot-arvosana on 3,8.

Euroloan lupaa, että rahat ovat nostettavissa tilillesi tarjouksen hyväksymisen jälkeen heti.

Euroloanilta voi hakea vakuudetonta lainaa 1 000 - 10 000 euroa.

Korko riippuu monista asioista, myös omasta taloustilanteestasi. Lainatarjouksessa esitelty korko on aina sinulle henkilökohtainen. Korkotason saat selville tekemällä hakemuksen ja täyttämällä tietosi hakemukseen mahdollisimman tarkasti ja totuudenmukaisesti. Saamissasi lainatarjouksissa korko ja kulut on aina eritelty ja niistä käy ilmi myös todellinen vuosikorko, eli piilokuluja ja ikäviä yllätyksiä ei ole luvassa.

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.