Edullinen laina - 100 % ilman piilokuluja

Hae lainaa tarpeesi mukaan jopa 60 000 € ja valitse edullinen laina helposti vertailusta.

Vertaile lainatarjouksia helposti

Valitse lainasumma

10 000 €

Valitse laina-aika

7 vuotta
153 €
Arvioitu kuukausierä
tiedot
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 6,5 %, takaisinmaksuaika 7 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 153 €, takaisinmaksettava summa 12 894 € sekä todellinen vuosikorko on 7,79 %.
 • Parhaan koron takuu | Sortter

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

 • 4,5
  Perustuu 163 arvosteluun.
  powered by

Edullinen laina on tänä päivänä entistä helpompaa löytää. Siitä pitää huolen se, että lainantarjoajia on markkinoilla runsaasti ja kilpailu on kovaa, minkä johdosta kuluttajien ulottuvilla olevat diilit ovat entistä parempia. Erilaisia lainavaihtoehtoja on kuitenkin tarjolla nykyään jopa niin paljon, että lukumäärä saattaa häkellyttää ja voi olla vaikeaa löytää lainojen viidakosta itselleen se kaikkein edullisin vaihtoehto. Kaikeksi onneksi kuluttajana pääset nykyään vertailemaan kaikkia markkinoilta löytyviä vaihtoehtoja entistä helpommin. Vertailun kautta voit kerryttää jopa satojen eurojen kustannussäästöjä ja löytää lainan, joka on omiin tarpeisiisi paras ja kustannustehokkain. Miten muuten voisitkaan löytää edullisimmat lainavaihtoehdot kuin tarjoajia ja lainavaihtoehtoja huolellisesti vertailemalla ja kilpailuttamalla?

Lainoja vertaillessasi kannattaa miettiä erittäin tarkasti sitä, mitkä tekijät ovat itsellesi kaikkein tärkeimpiä lainan suhteen. Edullisin laina löytyy aina vertailun kautta sekä siten, että et tartu aivan ensimmäiseen vähänkään houkuttelevalta vaikuttavaan tarjoukseen. Kaikenlaisia erilaisia lainatyyppejä saa nykyään vertailua netissä yksinkertaisesti sekä nopeasti ja ennen kaikkea täysin ilmaiseksi, joten olisi suorastaan tyhmää jättää tämä tärkeä vaihe tekemättä hakiessasi lainaa. Vertailu kannattaa aina olitpa sitten hakemassa isompaa tai pienempää lainaa tai miten lyhyeksi tai pitkäksi aikaa hyvänsä. Kustannuksissa saat joka tapauksessa säästettyä parhaiten vain silloin kun maltat perehtyä tarjolla oleviin vaihtoehtoihin tarkasti ja harkitset päätöstäsi eri kulmista ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Löydä edullinen laina kilpailuttamalla

Saat lainaa edullisesti nykyään sekä helposti että nopeasti netissä vertailemalla ja tarjouksia kilpailuttamalla. Kuluttajana ei välttämättä aina tule ajatelleeksi sitä, että erilaisten lainojen kokonaishinnoissa voi olla jopa yllättävän suuria eroja. Kaikkein edullisimpien ja kalleimpien lainojen kokonaiskustannusten hintaerot voivat olla jopa moninkertaisia. Käyttötarkoituksestaan riippuen laina on hankintana normaalisti suuri ja johtuen siitä, että sen kulut jakautuvat useille eri vuosille myös maksueriä kertyy useilta vuosilta. Näin suurta hankintaa tehtäessä kilpailutus ja tarjousten huolellinen vertailu on aina ehdottoman tärkeää, jotta paras mahdollinen lainavaihtoehto on mahdollista löytää. Sivustollamme löydät lainalaskurin, jonka avulla pääset äärimmäisen yksinkertaisesti ja näppärästi vertailemaan kymmenittäin eri lainantarjoajia ja erilaisia lainoja.

Lainojen kokonaiskustannuksia kasvattaa lähes aina se, että lähes aina kaikkein edullisimpiinkin markkinoilta löytyviin lainoihin lisätään lainan puhtaan koron lisäksi myös muita erilaisia tilikuluja. Näiden joukossa saattaa olla esimerkiksi luottotilin avausmaksu, tiinhoitomaksu ja nostopalkkio. Avausmaksulla viitataan nimenomaan lainatilin avaamisesta perittävään maksuun. Tämä palkkio voi kulkea esimerkiksi nostopalkkion nimellä. Tässä tapauksessa lainanmyöntäjä käytännössä saa lunastettua avausmaksun useampaankin kertaan. Lainan myöntäjän perimän lainan avausmaksun suuruus vaihtelee normaalisti sen mukaan, miten suurta lainaa ollaan hakemassa. Isompien lainojen kohdalla myös lainojen avausmaksut ovat isompia kuin pienten lainojen osalta. Kannattaa myös pitää mielessä, että markkinoilta on löydettävissä myös vaihtoehtoisia lainoja, joihin ei lisätä erillisiä avausmaksuja.

 • Edullisin laina löytyy vertailemalla ja kilpailuttamalla
 • Ota vertailussa huomioon todellinen vuosikorko, lainan takaisinmaksuerä sekä maksuaika

Voiko lainaa saada edullisesti ilman vakuuksia?

Erilaisia lainoja voi nykyään hakea helposti netissä myös kokonaan ilman ulkopuolisia henkilötakaajia tai omaisuusvakuuksia. Lainoja myöntävät rahalaitokset turvaavat kuitenkin omaa selustaansa muutamilla peruskäytännöillä myöntäessään vakuudettomia lainoja. Voit vertailla lainoja helposti kätevällä lainalaskurillamme ja tehdä hakemuksia, mikäli olet vähintään 20-vuotias ja omaat säännölliset palkka- tai eläketulot. Luonnollisesti tärkeänä vakuudettoman lainan hakuehtona on myös se, että sinulla ei ole nimissäsi julkisia maksuhäiriömerkintöjä, eli toisin sanoen luottotietosi ovat puhtaat. Voit täyttää lainanhakemuslomakkeen sivustomme kautta helposti. Lomakkeen täytettyäsi saat nopeasti tiedon siitä, voidaanko sinulle myöntää lainaa. Mikäli päätös on kohdallasi myönteinen, saat ensimmäiset lainatarjoukset omaan vertailuusi yleensä jo muutamien minuuttien kuluessa hakemuksen lähettämisestä.

Millaisia lainatyyppejä on olemassa?

Ennen kuin haet edullista lainaa, kannattaa miettiä mikä on omaan tilanteeseesi paras lainatyyppi. Lainamuodoista nopeimpia hakea ja yleensä summiltaan pienimpiä ovat pikavipit. Pikavippejä tarjoavat yritykset käyttävät normaalisti erilaisia automatisoituja järjestelmiä lainojen hyväksymiseen. Tämä takaa nopean palvelun sekä sen, että tämän tyyppiset lainat sopivat tilanteisiin, joissa lainaa tarvitaan nopeasti, mutta ei suurta summaa. Kulutusluotot kuuluvat myös helposti haettavien lainamuotojen joukkoon. Nämä ovat summiltaan suurempia ja koroiltaan tavallisesti maltillisempia kuin pikavipit. Yksi mahdollisuus on hakea myös joustoluottoa. Tässä tapauksessa tilillesi ei hyvitetä kerrallaan mitään suurempaa summaa, vaan saat käyttöösi luottotilin, jonka kautta voit nostaa rahaa oman luottorajasi puitteissa niin usein ja niin paljon kuin tarvitset.

Edullisen lainan takaisin maksu

Lainan mahdollisimman edullisessa takaisin maksussa eräs tärkeimmistä seikoista on maksuaika. Maksuajan pituus vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin paljon enemmän, kuin tulisi äkkiseltään ajatelleeksi. Monia houkuttelevat lainan pienet kuukausierät, mutta nämä kuitenkin saavat sekä laina-ajan että sitä kautta myös kokonaiskustannukset kasvamaan ikään kuin salakavalasti. Toisaalta taas liian lyhyeksi mitoitettu lainan takaisinmaksuaika saa yksittäiset maksuerät kasvamaan ylisuuriksi, mitä kautta omaa elämistään voi joutua rajoittamaan jopa kohtuuttoman paljon. Pahimmassa tapauksessa ylisuuret maksuerät voivat ajaa jopa uuden lainan ottamiseen. Tärkein sääntö lainan takaisinmaksua suunniteltaessa onkin mitoittaa maksuerät ja laina-aika juuri oman tilanteeseesi sopivaksi. Kokonaiskuvassa tulisi ottaa huomioon se, että omaan elämiseen jää tarpeeksi varoja kuukausitasolla.

Joskus tarve lainan ottamiseen saattaa muodostua nopeasti silloin, kun omat säästöt eivät pysty kattamaan yllättäviä kuluja. Tällaisen tilanteen osuessa kohdalle varoja saattaa tarvita välittömästi, joten aikaa summan säästämiseen tai pitkällisiin lainanhakuprosesseihin ei ole. Nykyään lainojen hakeminen ja vertailu netissä onnistuu onneksi erittäin nopeasti. Ennen varsinaista lainahakemuksen tekemistä kannattaa kuitenkin arvioida sitä millainen lainatyyppi ja millainen lainasumma ja -aika on omalta kohdaltasi edullisin ja paras vaihtoehto. Kaikkein edullisimmat lainat ovat lähestulkoon aina löydettävissä internetissä erilaisia vaihtoehtoja vertailemalla. Sivustoltamme löytyvän lainalaskurin avulla vertailu on tehty erittäin helposti. Lainalaskurin kautta voit nopeasti ja helposti saada näkyville listan eri lainojen ominaisuuksista ja valita vaihtoehtojen joukosta itsellesi sopivimman lainan.

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiAktiaResurs BankBank NorwegianNordax BankBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBalanziaFellow PankkiLea bankInstabankFerratumFixuraKomplett bankmyLenderLaina.fi - KertalainaCredigoHalino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.