Balanzia

Balanzia tarjoaa lainaamisen ja säästämisen palveluita yksityishenkilöille. Balanzia on ruotsalaisen rahoituslaitos GCC Capital AB:n aputoiminimi. Sortterin palvelussa kilpailutat lainatarjoukset helposti ja ilmaiseksi eri lainanantajilta - myös Balanzialta.

Lainalaskuri - Vertaa ja kilpailuta Balanzian lainatarjous

Valitse lainasumma

15 000 €

Valitse laina-aika

6 vuotta
254 €
Arvioitu kuukausierä
tiedot
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 15 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 6 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 254 €, takaisinmaksettava summa 18 259 € sekä todellinen vuosikorko on 6,91 %.
 • Parhaan koron takuu | Sortter

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

 • 4,5
  Perustuu 151 arvosteluun.
  powered by

Balanzia lainanantajana

Balanzia on ruotsalaisen yksityisomistuksessa olevan rahoituslaitos GCC Capital AB:n kuluttajapalveluihin liittyvä aputoiminimi. Aiemmin GCC Capital AB tunnettiin nimellä Gambro Credit AB. GCC Capital on toiminut rahoituslaitoksena jo vuodesta 1995. Accastum AB on omistanut GCC Capitalin vuodesta 2010. Yhtiön liiketoimintaan kuuluvat yksityishenkilöiden talletus- ja lainatuotteet sekä yritysten leasing- ja lainatuotteet.

Balanzia keskittyy Suomessa tarjoamaan lainaamisen ja säästämisen palveluita yksityishenkilöille. Balanzian hinnat ovat kilpailukykyiset ja palveluiden ehdot selkeitä. Toimintaa valvoo Ruotsin finanssivalvonta, ja yhtiön talletukset kuuluvat Ruotsin valtiollisen talletussuojan piiriin.

 • Joustava vaihtoehto erilaisiin rahoitustarpeisiin
 • Yksilöllinen hinnoittelu
 • Kertaluottoa kuukausittaisella takaisinmaksulla
 • Lainat 50 000 euroon asti jopa 15 vuoden maksuajalla

Balanzia tarjoaa yksityishenkilöille lainaa monenlaisiin tarpeisiin. Lainasumma voi olla väliltä 3 000 - 50 000 euroa. Laina on kulutusluottoa, jota voi hakea esimerkiksi remonttilainaksi. Yhtä lailla Balanzian yksityislaina sopii autolainaksi tai vaikka lainojen yhdistämiseen. Lainan kuukausierän voi säätää omaan talouteen sopivaksi valitsemalla lainalle mieluisan takaisinmaksuajan, joka on 1-15 vuoden väliltä. Lainalle voi hakea tarvittaessa kaksi maksuvapaata kuukautta kalenterivuodessa. Lainaan voi myös tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä tai maksaa sen pois kerralla kokonaan ilman ylimääräisiä kuluja.

Balanzia laina- ja säästötuotteet

Balanzia tarjoaa kuluttajille kertalainaa yksityislainan nimellä. Lainoissa on yksilöllinen hinnoittelu, mikä tarkoittaa lainan ehtojen eli koron ja summan määräytymistä jokaiselle henkilölle erikseen luottoarvioinnin perusteella. Balanzia tarjoaa kuluttajille myös säästötiliä jokapäiväiseen säästämiseen. Talletussumma voi olla 1 - 100 000 euroa. Tilin talletuskorko näkyy kirjautumalla omille asiakassivuille. Balanzian säästötililtä voi tehdä kuusi ilmaista nostoa vuodessa.

Yksityislaina

Balanzian yksityislaina on vakuudetonta lainaa, johon lainanhakija ei tarvitse takaajia tai vakuuksia. Lainanhakijan tulee olla vähintään 24-vuotias, ja hänen vuositulonsa tulee olla vähintään 16 000 euroa bruttona. Lainan käyttökohteen voi päättää itse, mutta Balanzian laina ei sovellu omistus- tai asumisoikeusasunnon eikä tontin rahoittamiseen. Balanzian yksityislainan korko määräytyy asiakaskohtaisesti. Korko sisältää viitekoron ja korkomarginaalin. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen lainarahat ovat tilillä yleensä jo seuraavana päivänä.

Kilpailuta ja vertaile Balanzian lainatarjoukset

Balanzian lainatarjouksen saat nopeasti ja maksutta Sortterin avulla. Haemme sinulle yhdellä hakemuksella lainapäätöksen kaikilta kymmeniltä kumppaneiltamme. Kaikki palvelumme lainanantajat toimivat joko finanssivalvonnan tai aluehallintoviraston valvonnassa. Kuluttajaluottojen markkinoinnin ja luottosopimusten lainmukaisuutta valvoo myös Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV).

Sortterin palvelussa voit vertailla lainat helposti eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Järjestämme lainatarjoukset sinulle selkeästi hintajärjestykseen. Listaamme tarjousten koron, kuukausierän sekä muut tärkeät yksityiskohdat, jotta edullisen lainan valinta on sinulle helppoa. Sopivan lainan löytyessä lainasopimus tehdään aina sinun ja valitsemasi lainanantajan välille.

 • Lainaa voivat hakea 20 vuotta täyttäneet henkilöt.
 • Hakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot.
 • Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriöitä.

Sortterin palvelussa kilpailutat lainat eri palveluntarjoajilta helposti ja nopeasti. Täytä ensin lainahakemus sivustollamme. Saat sinulle tarkoitetut lainatarjoukset listattuna, ja voit vertailla lainojen tietoja kaikessa rauhassa. Saamistasi lainatarjouksista käy aina ilmi myös todellinen vuosikorko, eikä lainalla ole mitään piilokuluja.

Jos löydät mieluisan lainan, allekirjoita lainasopimus. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä, mutta viimeistään kahden arkipäivän kuluessa. Annamme ainoana toimijana Suomessa kauttamme haetuille lainoille parhaan koron takuun. Kilpailuta lainat heti täyttämällä hakemus Sortterin sivustolla!

Saat asiakaspalvelun kiinni Balanzian nettisivujen kautta tai puhelinnumerolla 0105248410. Asiakaspalvelu on auki arkena Ma–Pe / klo 9.00-11.30 ja 12.30-16.00. Sähköpostin välityksellä Balanzian voi tavoittaa osoitteesta lainat@balanzia.fi.

Jos sinulla on kysyttävää lainatarjouksesta, jonka olet saanut Sortterin kautta Balanzialta, otathan yhteyttä Sortterin asiakaspalveluun. Asiakaspalvelunumero on 09 8566 5550. Puhelimitse toimiva asiakaspalvelu on auki arkena Ma–Pe / 8.00-21.00 ja viikonloppuna La–Su / 9.00-17.00. Sähköpostitse meidät saat kiinni osoitteella asiakaspalvelu@sortter.fi. Voit myös halutessasi täyttää yhteydenottolomakkeen Sortterin nettisivuilta. 

 1. Sinun tulee olla vähintään 24-vuotias
 2. Vuosittaiset tulosi ovat bruttona vähintään 16 000 €
 3. Sinulla on ansio- eläketuloja tai tuloja yritystoiminnasta
 4. Sinun tulee olla Suomen kansalainen tai olla asunut Suomessa ainakin kolme vuotta
 5. Sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiAktiaResurs BankBank NorwegianNordax BankBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBalanziaFellow PankkiBraBankInstabankFerratumFixuraKomplett bankmyLenderLaina.fi - KertalainaCredigoHalino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.