Balanzia - vakuudetonta lainaa 50000 € asti

Balanzian lainatarjousten kilpailutus onnistuu helposti Sortterin avulla. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksia useilta luotonantajilta - myös Balanzialta. Kokeile ilmaiseksi ja riskittä, voit itse halutessasi valita tarjouksista mieluisimman!

Lainalaskuri - Vertaa lainat tästä

Valitse lainasumma

15000 €

Valitse laina-aika

6 vuotta
247€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
Vuonna 2020 lainan nimelliskorko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset vain säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
Parhaan koron takuu

Takaamme parhaan koron

100 % puolueeton lainavertailu

100 % puolueeton lainavertailu

100 % ilman piilokuluja

100 % ilman piilokuluja

Avainlippu

100 % suomalainen palvelu

Balanzian lainat

Balanzia on osa GCC Capital AB:ta, joka on ruotsalainen yksityisomistuksessa oleva rahoituslaitos. GCC Capital on toiminut rahoituslaitoksena jo vuodesta 1995. Suomessa Balanzia tarjoaa kuluttajille laina- ja säästämispalveluita selkein ja kilpailukykyisin ehdoin. Balanzian toimintaa valvoo Ruotsin finanssivalvonta Finansinspektionen. Voit hakea lainalle tarvittaessa kaksi maksuvapaata kuukautta kalenterivuodessa.

Balanzia lyhyesti

  • Joustava vaihtoehto erilaisiin rahoitustarpeisiin
  • Yksilöllinen hinnoittelu
  • Myös isompia summia pidemmillä laina-ajoilla
  • Lainat 50 000 € asti, maksuaika jopa 15 vuotta

Vertaa Balanzian lainatarjoukset

Vertaa Balanzian lainatarjoukset maksutta Sortterin avulla. Saat yhdellä hakemuksella lainapäätöksen kaikilta kumppaneiltamme ja voit valita niistä helposti edullisimman. Lainasopimus tehdään sinun sekä valitsemasi lainanantajan välille ja sopimuksen allekirjoitus onnistuu helposti pankkitunnuksilla.

Miten Sortter toimii?

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigBankNordax BankKaarna lainaTF BankBalanziaFellow FinanceEuroloanFixuraMyLenderLaina.fiLainaamoRisicum - KertalainaCredigoEasycreditCredit24Halino