MyLender

My Lender Oy on suomalainen rahoitusyhtiö. Se tarjoaa yksityishenkilöille kulutusluottoja ja yhdistelylainaa jopa 30 000 euroon asti. Voit vertailla MyLenderin lainat Sortterin palvelussa helposti ja ilmaiseksi.

Lainalaskuri - Tutki MyLenderin lainan kuukausieriä

Valitse lainasumma

6000 €

Valitse laina-aika

4 vuotta
149€

Arvioitu kuukausierä

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1–15 vuotta, korko 4–20 % ja lainasumma 1 000–60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0 €, kuukausierä on 198,01 €, takaisinmaksettava summa 11880,6 € ja todellinen vuosikorko 7,23 %.
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %, kuitenkin korkeintaan 10 % 30.9.2021 asti, jonka jälkeen lainasopimuksen mukainen. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0 €, kuukausierä on 198,01 €, takaisinmaksettava summa 11880,6 € ja todellinen vuosikorko 7,23 %.
 • Parhaan koron takuu | Sortter

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

 • 4,3
  Perustuu 68 arvosteluun.
  powered by

MyLender on suomalainen lainanantaja, joka myöntää vakuudetonta lainaa nimeltä kertaluotto 2 000–30 000 euron välillä. MyLender on mukana Sortterin lainavertailupalvelussa.

MyLender on suomalainen lainanantaja

My Lender Oy on rahoitusyhtiö, joka on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston Luotonantajarekisteriin. Yhtiö haluaa tarjota kuluttajille nopeita ja yksinkertaisia rahoituspalveluita.

Tarkoituksena on nostaa asiakkaiden elämänlaatua älykkäillä ratkaisuilla, jotka helpottavat arkea. Yrityksen lainatoiminta on eettisellä pohjalla. MyLender on menestynyt hyvin myös lainanantajien keskinäisessä vertailussa.

MyLender tarjoaa suomalaisille lainapalveluita ketterästi ja luotettavasti. 

 • Vakuudetonta lainaa moniin tarkoituksiin
 • Lainasumma jopa 30 000 euroa
 • Suomalainen yhtiö
 • Sähköinen palvelu

MyLender haluaa, että asiakkaat voivat itse päättää lainan hakemiseen ja raha-asioiden hoitamiseen sopivan ajankohdan sekä paikan. Palvelu onkin avoinna verkkopalvelussa vuoden jokaisena päivänä ja ympäri vuorokauden yhtiön tietojärjestelmien avulla. 

Verkkopalvelussa voi hakea lainaa, tutkia lainan tietoja, muuttaa eräpäivää sekä hakea lyhennysvapaata. Lainahakemuksia käsitellään arkipäivisin klo 19 asti, ja lainatarjouksen saa samana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Online-palvelun lisäksi MyLender palvelee asiakkaitaan arkipäivisin puhelimitse ja sähköpostitse.

MyLenderin lainatuotteet

MyLender tarjoaa kuluttajille kertaluottoa tarpeen mukaan 2 000–30 000 euroa. Lainarahat ovat tilillä heti jo samana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Lainan takaisinmaksuaika on 1–12 vuotta.

Lainanhakijan tulee olla hoitanut raha-asiansa moitteettomasti. Hakijalla tulee olla vähintään 1 000 euron kuukausibruttotulot, ja hänen tulee olla joko työsuhteessa, yrittäjä tai eläkeläinen. Lisäksi vakituinen osoite tulee olla Suomessa.

Omalaina

MyLenderin tarjoama kulutusluotto on nimeltään MyLender Omalaina. Se on kerralla nostettava laina, jonka summan asiakas ilmoittaa lainahakemuksessaan. Omalainan kuukausierän voi säätää sopivaksi valitsemalla lainalle mieleisensä takaisinmaksuajan. 

MyLenderin kertaluotto on lainaa ilman vakuuksia, eikä lainan saamiseksi tarvita myöskään takaajia. Kertalaina sopii monenlaisiin tarkoituksiin, kuten autolainaksi uuden auton hankintaan, sisustuslainaksi kodin pintojen ja huonekalujen uudistamiseen tai vaikkapa häälainaksi sekä muiden juhlien kustannuksia kattamaan.

MyLender Omalainaa voi hakea myös yhdessä kumppanin kanssa, jolloin lainan saaminen on varmempaa.

Yhdistelylaina

MyLender Yhdistelylaina on tapa yhdistää vanhat luotot yhdeksi helpommin hallittavaksi kertalainaksi. Käytännössä yhdistelylaina on luotto, jota haetaan kaikkien asiakkaan aiempien velkojen yhteismäärää vastaavalla summalla. 

Yhdistelylainan avulla asiakas maksaa ensin kaikki vanhat päällekkäiset lainat pois. Näitä voivat olla esimerkiksi luottokorttivelat, pikavipit, osamaksusopimukset ja kulutusluotot. Tämän jälkeen hänelle jää MyLender Yhdistelylaina ainoaksi kuukausittain lyhennettäväksi lainaksi.

Yhdistelylainan myötä asiakas voi säästää paljon rahaa lainanhoitokustannuksissa sekä valita lainalle omaan talouteen sopivan kuukausierän. Lisäksi oman talouden hallinta helpottuu, kun maksettavana on enää yksi laina joka kuukausi.

MyLender kokemuksia

MyLenderin lainasta on kertynyt hyviä kokemuksia lukuisille tyytyväisille asiakkaille. MyLenderin sivustolla on esimerkkejä asiakkaista, jotka ovat säästäneet suuria summia rahaa yhdistämällä omia luottojaan. Alla on poimintoja MyLenderin asiakaspalautteista. 

Kun yhdistin omat luottoni yhdeksi lainaksi, säästän kuluissa ja maksan reilusti pienempää kuukausimaksua!
– Jaana (lähde: MyLender Oy:n sivusto)

Lainojen yhdistäminen auttoi minut pois lainakierteestä. Sain raha-asiat hallintaan, eikä minun tarvitse enää ottaa lisää velkaa!

– Kalle (lähde: MyLender Oy:n sivusto)

MyLenderin lainatarjouksen saat myös Sortterin kautta

MyLenderin lainan voit kilpailuttaa nopeasti ja täysin ilmaiseksi Sortterin sivustolla. Haemme sinulle yhdellä hakemuksella lainatarjouksen myös kaikilta muilta lainanantajina toimivilta kymmeniltä kumppaneiltamme.

Kaikki vertailussamme toimivat lainanantajat ovat joko finanssivalvonnan tai aluehallintoviraston valvonnassa. Kuluttajaluottojen markkinoinnin ja luottosopimusten lainmukaisuutta valvoo myös Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV).

Sortterin palvelussa vertailet lainat kätevästi eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Lainat on esitetty sinulle selkeästi hintajärjestyksessä. Voit tutkia lainatarjouksia kaikessa rauhassa ja valita niistä edullisimman tai sinulle mieluisimman. Lainojen kilpailutus Sortterilla ei myöskään sido sinua ottamaan lainaa.

 • Lainaa voivat hakea 20 vuotta täyttäneet henkilöt.
 • Hakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot.
 • Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriöitä.

Aloita lainojen vertailu täyttämällä ensin lainahakemus sivustollamme. Tämän jälkeen saat sinulle tarkoitetut lainatarjoukset edullisuusjärjestyksessä listattuna. Mikäli löydät sinulle sopivan lainan, allekirjoita lainasopimus.

Lainasopimus syntyy aina sinun ja valitsemasi lainanantajan välille. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä, mutta viimeistään kahden arkipäivän kuluessa. Tee maksuton lainojen kilpailutus täyttämällä lainahakemus Sortterin sivustolla.

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigbankNordaxKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceBRAbankInstabankFixuraKomplett BankmyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoCredit24Halino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.