Lomalaina sopivalla kuukausierällä

Lähetä ilmainen hakemus – etsimme sinulle edullisimman lainan

Lomalaina

Suunnitteletko lomaa tai irtiottoa arjesta? Lähetä ilmainen hakemus ja etsimme sinulle edullisen lainan suunnitelmasi toteuttamiseen. Tavoitat avullamme kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia muutamassa minuutissa.

Lomalainan hakeminen ja tarjousten vertaaminen Sortterin avulla on helppoa ja ilmaista. Järjestämme lainatarjoukset valmiiksi hintajärjestykseen, jotta edullisimman lomalainan valinta on sinulle mahdollisimman yksinkertaista.

Matkalaina kaiken kokoisiin tarpeisiin

Oletko aikeissa lähteä viikonlopun mittaiselle kaupunkilomalle yhdessä puolison kanssa? Matkalle maailman ympäri kaveriporukalla? Vai rentouttavalle rantalomalle perheen kesken? Mikä suunnitelmasi onkaan, edullinen laina matkan toteuttamiseen löytyy Sortterin avulla.

  • Hae lainaa tarpeesi mukaan 1 000 € - 50 000 €
  • Valitse sopiva kuukausierä lainalaskurilla
  • Laina-aika 1-15 vuotta
  • Voit hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Valitse lomalaina Sortterin kautta, niin saat lainalle parhaan koron takuun. Hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen, mikäli löydät valitsemasi matkalainan myöhemmin toista kautta edullisemmin.

Vertaa hotellien ja lentojen lisäksi myös lomalainat

Aivan kuten vertaat hotellit, lennot tai autovuokraamot, myös lomalainat kannattaa verrata huolellisesti. Kattavan vertailumme avulla löydät pankkien ja rahoituslaitosten vaihtoehdot loman tai matkan rahoittamiseen helposti yhdellä hakemuksella. Näin vältyt maksamasta turhasta ja rahoitat loman parhain mahdollisin ehdoin.

Matka osamaksulla

Matkanjärjestäjällä tai lentoyhtiöllä ei aina ole mahdollisuutta tarjota haluamaasi matkaa osamaksulla. Lomalaina siirretään suoraan tilillesi ja voit maksaa matkan kokonaisuudessaan lentoyhtiölle tai matkanjärjestäjälle. Tarpeesi mukaan voit myös käyttää lainaa matkan aikana käyttörahana.

Lainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausierissä valitsemallesi lainanantajalle. Halutessasi voit maksaa lainan takaisin myös ennenaikaisesti tai lyhentää sitä sovittua suuremmissa maksuerissä.  

Lainapäätös nopeasti

Saat lainatarjoukset pankeilta ja rahoituslaitoksilta yhdellä hakemuksella jopa muutamassa minuutissa.

Vertaa lomalainat Sortterin avulla ja rahoita matkasi parhain ehdoin!