Lomalaina

Lomalaina sinulle sopivalla kuukausierällä

Lähetä ilmainen hakemus – autamme sinua löytämään edullisen lainan matkaa varten

Lainalaskuri - kilpailuta lomalaina tästä

Valitse lainasumma

5000 €

Valitse laina-aika

2 vuotta
224€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
 • iconIlmainen hakemus
 • iconEt sitoudu mihinkään
 • iconSaat lainapäätöksen 5 minuutissa
Lainojen vertailu tapahtuu sopimuskoron mukaan, joka on voimassa koko luottosopimuksen ajan. 30.9.2021 asti lainan korko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Suunnitteletko lomaa tai irtiottoa arjesta? Lähetä ilmainen hakemus ja etsimme sinulle edullisen lainan suunnitelmasi toteuttamiseen. Tavoitat avullamme kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia muutamassa minuutissa.

Lomalainan hakeminen ja tarjousten vertaaminen Sortterin avulla on helppoa ja ilmaista. Järjestämme lainatarjoukset valmiiksi hintajärjestykseen, jotta edullisimman lomalainan valinta on sinulle mahdollisimman yksinkertaista.

Matkalaina kaiken kokoisiin tarpeisiin

Oletko aikeissa lähteä viikonlopun mittaiselle kaupunkilomalle yhdessä puolison kanssa? Matkalle maailman ympäri kaveriporukalla? Vai rentouttavalle rantalomalle perheen kesken? Mikä suunnitelmasi onkaan, edullinen laina matkan toteuttamiseen löytyy Sortterin avulla.

 • Hae lainaa tarpeesi mukaan 1 000 € - 60 000 €
 • Valitse sopiva kuukausierä lainalaskurilla
 • Laina-aika 1-15 vuotta
 • Voit hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Valitse lomalaina Sortterin kautta, niin saat lainalle parhaan koron takuun. Hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen, mikäli löydät valitsemasi matkalainan myöhemmin toista kautta edullisemmin.

Vertaa hotellien ja lentojen lisäksi myös lomalainat

Aivan kuten vertaat hotellit, lennot tai autovuokraamot, myös lomalainat kannattaa verrata huolellisesti. Kattavan vertailumme avulla löydät pankkien ja rahoituslaitosten vaihtoehdot loman tai matkan rahoittamiseen helposti yhdellä hakemuksella. Näin vältyt maksamasta turhasta ja rahoitat loman parhain mahdollisin ehdoin.

Lomamatka osamaksulla

Matkanjärjestäjällä tai lentoyhtiöllä ei aina ole mahdollisuutta tarjota haluamaasi matkaa osamaksulla. Lomalaina siirretään suoraan tilillesi ja voit maksaa matkan kokonaisuudessaan lentoyhtiölle tai matkanjärjestäjälle. Tarpeesi mukaan voit myös käyttää lainaa matkan aikana käyttörahana.

Lainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausierissä valitsemallesi lainanantajalle. Halutessasi voit maksaa lainan takaisin ennenaikaisesti tai lyhentää sitä sovittua suuremmissa maksuerissä.  

Kuinka paljon voin hakea lainaa lomaa varten?

suljeavaa

Voit hakea lainaa tarvitsemallesi summalle aina 60 000 euroon asti.

Tarvitsenko lainalle vakuuksia tai takaajia?

suljeavaa

Voit hakea loma- tai matkalainaa ilman vakuuksia tai takaajia.

Mikä on lomalainan kuukausierä?

suljeavaa

Lainan kuukausierä vaihtelee haetun lainasumman ja laina-ajan mukaan. Valitse lainalaskurilla tarvitsemasi lainasumma ja mitoita laina-aika niin, että kuukausierä on talouteesi sopiva. Voit järjestää saamasi lainatarjoukset haluamallasi tavalla – pienimmän kuukausierän tai edullisimpien kokonaiskustannusten mukaan.

Mikä on matkalainan korko?

suljeavaa

Lainan korko vaihtelee haetun lainasumman ja pankkien tekemän luottoarvion mukaan. Usein korko on sitä pienempi, mitä suurempaa lainasummaa haet. Matkalainan korko on alimmillaan vain 4%.

Kuinka nopeasti lainapäätös tehdään?

suljeavaa

Saat lainatarjoukset pankeilta ja rahoituslaitoksilta jopa muutamassa minuutissa.

Kuinka nopeasti lomalaina siirretään tilille?

suljeavaa

Laina siirretään tilillesi jopa 10 minuutin sisällä lainasopimuksen allekirjoitettuasi. Näet palvelussamme tiedon niistä lainanantajista, jotka siirtävät lainan tilillesi erityisen nopeasti.

Kuka voi hakea lainaa matkaa varten?

suljeavaa

Voit hakea lainaa, kun olet vähintään 20 -vuotias, sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä.

Vertaa lomalainat Sortterin avulla ja rahoita matkasi parhain ehdoin!

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigbankNordaxKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceBRAbankFixuraMyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoCredit24Halino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.