Lomalainalla rahoitat kotimaan matkailua tai kaukomatkat – vakuudetonta lainaa 1 000–60 000 €

Täytä ilmainen lainahakemus – kilpailutamme lainatarjoukset, jotta löydät edullisen lainan matkaa varten

Lainalaskuri - kilpailuta lomalaina tästä

Valitse lainasumma

5 000 €

Valitse laina-aika

2 vuotta
229 €
Arvioitu kuukausierä
tiedot
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 5 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 2 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 229 €, takaisinmaksettava summa 5 493 € sekä todellinen vuosikorko on 9,59 %.
 • Parhaan koron takuu | Sortter

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

 • 4,4
  Perustuu 89 arvosteluun.
  powered by

Suunnitteletko lomaa tai irtiottoa arjesta? Lähetä ilmainen hakemus ja etsimme sinulle edullisen lainan suunnitelmasi toteuttamiseen. Tavoitat avullamme kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia muutamassa minuutissa.

Lomalainan hakeminen ja tarjousten vertaaminen Sortterin avulla on helppoa ja ilmaista. Järjestämme lainatarjoukset valmiiksi hintajärjestykseen, jotta edullisimman lomalainan valinta on sinulle mahdollisimman yksinkertaista.

Matkalaina kaiken kokoisiin tarpeisiin

Oletko aikeissa lähteä viikonlopun mittaiselle kaupunkilomalle yhdessä puolison kanssa? Kiinnostaako sinua kotimaan matkailu? Kenties seikkailuretki puolison kanssa tai rentouttava rantaloma perheen kesken?

Mikä suunnitelmasi onkaan, edullinen laina matkan toteuttamiseen löytyy Sortterin avulla.

 • Hae lainaa tarpeesi mukaan 1 000 € – 60 000 €
 • Hae kulutusluottoa tai joustoluottoa
 • Valitse sopiva kuukausierä lainalaskurilla
 • Laina-aika 1–15 vuotta
 • Voit hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Valitse lomalaina Sortterin kautta, niin saat lainalle parhaan koron takuun. Hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen, mikäli löydät valitsemasi matkalainan myöhemmin toista kautta edullisemmin.

Vertaa hotellien ja lentojen lisäksi myös lomalainat

Aivan kuten vertaat hotellit, lennot tai autovuokraamot, myös lomalainat kannattaa verrata huolellisesti.

Sortterin asiakkaat säästävät tyypillisesti 1 038 € lainakustannuksissa, kun vertaillaan edullisinta ja kalleinta lainatarjousta. Vertailussa on otettu huomioon kaikki alkuvuonna 2021 haetut lainasummat 8 000–10 000 euron välillä.

Kattavan vertailumme avulla löydät pankkien ja rahoituslaitosten vaihtoehdot loman tai matkan rahoittamiseen helposti yhdellä hakemuksella. Näin vältyt maksamasta turhasta ja rahoitat loman parhain mahdollisin ehdoin.

Matkalaina – lomaile Suomessa tai ulkomailla

Matkalaina sopii hyvin Suomessa tapahtuvaan lomailuun tai ulkomaan matkaa varten. Matkalaina on vakuudeton kulutusluotto, jonka lainasumman voit itse valita 1 000–60 000 € väliltä.

Matkailaina soveltuu lomamatkan kustannusten, kuten lentojen, junalippujen tai majoituksen kulujen kattamiseen. Lisäksi matkalainaa voi käyttää varusteiden hankintoihin, matkavakuutusten hoitamiseen tai tuliaisten ostamiseen.

Loma Suomessa – kotimaan matkailu voi yllättää

Loman viettäminen Suomessa voi olla jopa rentouttavampaa kuin ulkomaanmatkailu. Matkailijan ei tarvitse opetella uusia tapoja, yrittää kommunikoida vieraalla kielellä tarjoilijalle tai matkustaa pitkiä matkoja.

Suomesta löytyy oikein mukavia paikkoja jokaiseen makuun ja budjettiin.

Oletko miettinyt seuraavia matkakohteita?

 • Turun saaristorengas
 • Lapin vaellus
 • Hangon regatta
 • Yyterin hiekkasärkät
 • Kesäretki Porvooseen tai Suomenlinnaan
 • Road trip Suomen halki

Kun matkakohde on valittuna, tarvitsee enää miettiä budjettia. Kilpailuta lainat ja säästä!

Punkkirokote kannattaa kotimaan matkailussa

Punkkeja alkaa olla Suomessa Lappia myöten, siksi punkkirokotteen ottaminen kannattaa. Punkkirokote suojaa puutiaisaivokuumetta vastaan, jolloin voit viettää lomasi rauhallisin mielin. Rokote ei kuitenkaan suojaa borrelioosilta, joten suojautuminen vaattein on suositeltavaa. Rokote kuitenkin kannattaa ottaa, sillä puutiaisaivokuumeeseen ei ole parantavaa hoitoa.

Punkkirokottesarjaan kuuluu 3 rokotetta, jotka annetaan 1 vuoden sisällä. Punkkirokotteen kolme rokotuskertaa maksavat noin 150 €/henkilö.

Koko perheen rokottaminen voi siis kustantaa useita satoja euroja, mikä voi olla yllättävän suuri kustannus monelle perheelle.

Rahoitat paitsi loman myös tarvittavat rokotukset ja hankinnat lomalainan avulla. Voit hakea vakuudetonta lainaa tarvitsemasi summan ja maksaa luottoa takaisin talouteesi suhteutetun kuukausierän verran.

Jos matkustat kaukokohteisiin, muista myös tarkistaa, että kaikki rokotuksesi ovat ajan tasalla.

Matkaluottoa joustavasti

Matkaluotto sopii hyvin joustavaan elämäntilanteeseen. Matkaluottoa voi saada joustoluoton tavoin tietyn saldon käyttöönsä kuukaudessa, joka sitten vapautuu jälleen käytettäväksi, kun luotto on maksettu takaisin.

Matkaluottoa voi saada joustavasti 1 000–60 000 € väliltä, jolloin luotto toimii luottokortin tavoin. Jos matkalla tapahtuu jotain yllättävää, on matkaluotto heti käsillä. Muista myös päivittää matkavakuutuksesi ajan tasalle ennen matkan alkua.

Lomamatka osamaksulla

Matkanjärjestäjällä tai lentoyhtiöllä ei aina ole mahdollisuutta tarjota haluamaasi lomamatka osamaksulla. Lomalaina siirretään suoraan tilillesi ja voit maksaa matkan kokonaisuudessaan lentoyhtiölle tai matkanjärjestäjälle. Tarpeesi mukaan voit myös käyttää lainaa matkan aikana käyttörahana.

Lainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausierissä valitsemallesi lainanantajalle. Halutessasi voit maksaa lainan takaisin ennenaikaisesti tai lyhentää sitä sovittua suuremmissa maksuerissä.  

Voit hakea lainaa tarvitsemallesi summalle aina 60 000 euroon asti.

Voit hakea loma- tai matkalainaa ilman vakuuksia tai takaajia.

Lainan kuukausierä vaihtelee haetun lainasumman ja laina-ajan mukaan. Valitse lainalaskurilla tarvitsemasi lainasumma ja mitoita laina-aika niin, että kuukausierä on talouteesi sopiva. Voit järjestää saamasi lainatarjoukset haluamallasi tavalla – pienimmän kuukausierän tai edullisimpien kokonaiskustannusten mukaan.

Lainan korko vaihtelee haetun lainasumman ja pankkien tekemän luottoarvion mukaan. Usein korko on sitä pienempi, mitä suurempaa lainasummaa haet. Matkalainan korko on alimmillaan vain 4%.

Saat lainatarjoukset pankeilta ja rahoituslaitoksilta jopa muutamassa minuutissa.

Laina siirretään tilillesi jopa 10 minuutin sisällä lainasopimuksen allekirjoitettuasi. Näet palvelussamme tiedon niistä lainanantajista, jotka siirtävät lainan tilillesi erityisen nopeasti.

Voit hakea lainaa, kun olet vähintään 20 -vuotias, sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä.

Vertaa lomalainat Sortterin avulla ja rahoita matkasi parhain ehdoin!

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiAktiaResurs BankAvidaBigbankNordax BankKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceBraBankInstabankFixuraKomplett BankmyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoHalino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.