Lomalaina

Hakemalla lomalainaa Sortterin kautta voit olla varma siitä, että rahoitat lomasi parhain mahdollisin ehdoin. Me kilpailutamme lainatarjoukset, sinä valitset niistä sopivimman.

Lomalaina

Valitse lainasumma

€2000
€5000
€50000

Valitse laina-aika

1 vuosi
2 vuotta
15 vuotta
224

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Lainanantajat tekevät sinulle yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Lainatarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4,5%-20% ja lainasumma 2 000€-50 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 8%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 150€, kuukausierä on 202,76€, takaisinmaksettava summa 12315,6€ ja todellinen vuosikorko 8,99%.

Lomalaina

Itseensä kannattaa aina sijoittaa ensimmäisenä. Virkeä mieli parantaa jaksamista arjessa ja lomalla mieli lepää. Lomalainan avulla saat enemmän vaihtoehtoja niin itse lomakohteeseen, kuin hotelli- ja lentovalintoihinkin. Voit hakea kauttamme lomalainaa aina 50 000 € asti, tarpeesi mukaan.

Vertaa lomalainat Sortterin avulla

Autamme sinua löytämään reilut lainatarjoukset loman rahoittamiseen. Toimimme yhteistyössä useiden pankkien ja rahoitusyhtiöiden kanssa ja autamme löytämään edullisimman lainatarjouksen eri lainanantajien valikoimasta.

Saat lainapäätöksen muutamassa minuutissa

Hae lomalainaa Sortterin kautta - siihen menee vain muutama minuutti. Täyttämällä yhden hakemuksen saat valittavaksesi edullisimman lainatarjouksen usean pankin valikoimasta. Saat henkilökohtaiset lainapäätökset useimmiten saman tien, mutta kuitenkin viimeistään arkisin kuuden tunnin sisällä hakemuksen jättämisestä. Varmistaaksesi lomalainan löytymisen parhain mahdollisin ehdoin, kannattaakin odottaa että kaikki pankit ovat käsitelleet lainahakemuksesi. Näet palvelussamme aina tiedon siitä, kuinka moni lainanantaja käsittelee vielä hakemustasi.

Lomalainan kilpailuttaminen on maksutonta

Niin lomalainan, kuin muidenkin lainojen kilpailuttaminen Sortterin kautta on maksutonta. Jättämällä hakemuksen sinun ei tarvitse sitoutua lainan ottamiseen. Me Sortterilla etsimme sinulle lainatarjoukset pankkien ja rahoituslaitosten valikoimista, mutta valinnanvapaus on kuitenkin sinulla - sinä päätät minkä lainan valitset. Lainasopimus tehdään aina sinun ja valitsemasi lainantarjoajan välille.

Miten Sortter toimii?

Täytä lainahakemus helposti netissä

Täytä lainahakemus helposti netissä

next
Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

next
Vertaile saamiasi lainatarjouksia

Vertaile saamiasi lainatarjouksia

next
Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

next
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Kumppanimme