Lomalainalla rahoitat unelmiesi matkan – vakuudetonta lainaa 1 000–60 000 €

Täytä ilmainen lainahakemus – kilpailutamme lainatarjoukset, jotta löydät edullisen lainan matkaasi varten

Valitse lainasumma

5 000 €

Valitse laina-aika

3 vuotta
159 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 5 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 3 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 159 €, takaisinmaksettava summa 5 738 € sekä todellinen vuosikorko on 9,56 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 5 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 3 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 159 €, takaisinmaksettava summa 5 738 € sekä todellinen vuosikorko on 9,56 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Täytä ilmainen lainahakemus – kilpailutamme lainatarjoukset, jotta löydät edullisen lainan matkaasi varten

Päivitetty:

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja:

Sortterin tiimi

Laatuvarmistettu

Lomalaina edullisella korolla

Suunnitteletko lomaa tai irtiottoa arjesta? Joskus lomamatkan rahoittaminen omilla säästöillä ei ole mahdollista ja silloin yksi varteenotettava vaihtoehto on lomalaina eli vakuudeton kulutusluotto. Lähetä ilmainen hakemus ja etsimme sinulle edullisen lainan suunnitelmasi toteuttamiseen. Tavoitat avullamme kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia muutamassa minuutissa.

Lomalainan hakeminen ja tarjousten vertaaminen Sortterin avulla on helppoa ja ilmaista. Järjestämme lainatarjoukset valmiiksi hintajärjestykseen, jotta edullisen lomalainan valinta on sinulle mahdollisimman yksinkertaista.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 523 arvosteluun.
powered by

Matkalaina kaiken kokoisiin tarpeisiin

Oletko aikeissa lähteä viikonlopun mittaiselle kaupunkilomalle yhdessä puolison kanssa? Kiinnostaako sinua kotimaan matkailu? Kenties seikkailuretki puolison kanssa tai rentouttava rantaloma perheen kesken?

Mikä suunnitelmasi onkaan, edullinen laina matkan toteuttamiseen löytyy Sortterin avulla.

 • Hae lainaa tarpeesi mukaan 1 000 € – 60 000 €
 • Hae kulutusluottoa tai joustoluottoa
 • Valitse sopiva kuukausierä lainalaskurilla
 • Laina-aika 1–20 vuotta
 • Voit hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Kilpailuta lomalaina Sortterin kautta, niin saat sen varmasti reilusti vertailtuna.

Vertaa hotellien ja lentojen lisäksi myös loman rahoitus

Aivan kuten vertaat hotellit, lennot tai autovuokraamot, myös lomalainat kannattaa verrata huolellisesti.

Sortterin asiakkaat säästävät tyypillisesti 1 038 € lainakustannuksissa, kun vertaillaan edullisinta ja kalleinta lainatarjousta. Vertailussa on otettu huomioon kaikki alkuvuonna 2021 haetut lainasummat 8 000–10 000 euron välillä.

Kattavan vertailumme avulla löydät pankkien ja rahoituslaitosten vaihtoehdot loman tai matkan rahoittamiseen helposti yhdellä hakemuksella. Näin vältyt maksamasta turhasta ja rahoitat loman parhain mahdollisin ehdoin.

Tavoitat nämä luotonmyöntäjät yhdellä hakemuksella

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Matkalaina – lomaile Suomessa tai ulkomailla

Matkalaina sopii hyvin Suomessa tapahtuvaan lomailuun tai ulkomaan matkaa varten. Matkalaina on vakuudeton kulutusluotto, jonka lainasumman voit itse valita 1 000–60 000 € väliltä.

Matkalaina soveltuu lomamatkan kustannusten, kuten lentojen, junalippujen tai majoituksen kulujen kattamiseen. Lisäksi matkalainaa voi käyttää varusteiden hankintoihin, matkavakuutusten hoitamiseen tai tuliaisten ostamiseen.

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Kilpailuta lomalaina seuraavasti

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Loma Suomessa – kotimaan matkailu voi yllättää

Loman viettäminen Suomessa voi olla jopa rentouttavampaa kuin ulkomaanmatkailu. Matkailijan ei tarvitse opetella uusia tapoja, yrittää kommunikoida vieraalla kielellä tarjoilijalle tai matkustaa pitkiä matkoja.

Suomesta löytyy oikein mukavia paikkoja jokaiseen makuun ja budjettiin.

Oletko miettinyt seuraavia matkakohteita?

 • Turun saaristorengas
 • Lapin vaellus
 • Hangon regatta
 • Yyterin hiekkasärkät
 • Kesäretki Porvooseen tai Suomenlinnaan
 • Road trip Suomen halki

Kun matkakohde on valittuna, tarvitsee enää miettiä budjettia.

Vai loma ulkomailla?

Joskus on kuitenkin hyvä lähteä pois tutusta ja turvallisesta ja suunnistaa kohti erilaisia seikkailuja.

 • Laskettelua Sveitsin Alpeilla
 • Pulikointia kuumissa lähteissä Islannissa
 • Päiväkävely Venetsiassa sijaitsevan Rialton sillan yli

Tai mitä vain keksit unelmoida.

Matkaluottoa joustavasti

Matkaluotto sopii hyvin joustavaan elämäntilanteeseen. Matkaluottoa, eli joustoluottoa voi nostaa käyttöön tarpeen mukaan. Luottoa vapautuu jälleen käytettäväksi sitä mukaa, kun sitä on maksettu takaisin lainanantajalle. Joustoluotto on vakuudeton luottotili, josta voit nostaa rahaa tilillesi myönnettyyn luottorajaan asti. Joustoluottoa lyhennetään kuukausittain. Voit maksaa lainan myös etukäteen, jolloin luoton kustannukset jäävät pienemmiksi. Joustoluotto tunnetaan myös nimellä joustolaina ja joustolimiitti.

Matkaluottoa voi saada joustavasti 1 000–60 000 € väliltä, jolloin se toimii luottokortin tavoin. Jos matkalla ilmenee yllättävä kuluerä, on matkaluottoa siirrettävissä tilille tarvittava summa, ilman erillisen lainapäätöksen hakemista.

Lomamatkan maksaminen osissa vai säästöillä?

Yleensä lomamatka rahoitetaan säästöillä, luottokortilla, osamaksulla tai lomaa varten nostetulla lainalla. Loman maksaminen säästöillä on usein kaikista edullisin vaihtoehto.

Mutta mistä rahoitus lomaa varten kannattaa ottaa, jos säästöjä ei halua käyttää loman maksamiseen?

 • Osamaksusopimus. Matkatoimistot ja jotkin lentoyhtiöt tarjoavat osamaksuja lomaa varten. Osamaksu on usein yksi kalleimmista tavoista loman rahoittamiseen.
 • Luottokortti. Lompakosta löytyvä luottokortti voi olla järkevä ratkaisu, mikäli lomalla käytetty luotto maksetaan kokonaisuudessaan pois korottoman maksuajan puitteissa.
 • Vakuudeton laina. Jos loman maksaminen halutaan jaksottaa pidemmälle aikavälille, voi tätä varten nostettu vakuudeton laina olla vaihtoehdoista järkevin.

Vakuudettoman lainan takaisinmaksu onnistuu kuukausierissä ja sen voi saada hyvinkin edullisesti osamaksuun tai luottokorttin verrattuna. Tähän vaihtoehtoon päädyttäessä on kuitenkin tärkeää muistaa kilpailuttaa lainat ennen luottosopimuksen tekemistä.

Lomamatka osamaksulla

Matkanjärjestäjällä tai lentoyhtiöllä ei aina ole mahdollisuutta tarjota haluamaasi lomamatkaa osamaksulla. Lomalaina siirretään suoraan tilillesi ja voit maksaa matkan kokonaisuudessaan lentoyhtiölle tai matkanjärjestäjälle. Tarpeesi mukaan voit myös käyttää lainaa matkan aikana käyttörahana.

Lainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausierissä valitsemallesi lainanantajalle. Halutessasi voit maksaa lainan takaisin ennenaikaisesti tai lyhentää sitä sovittua suuremmissa maksuerissä.  

Vertailu lomamatkan hinnasta osamaksulla

Esimerkissä on 1 500 euron hintainen lomamatka. Taulukossa esitetään kolmen eri matkatoimiston tarjoamat osamaksutarjoukset sekä Sortterin kautta kilpailutettu kulutusluotto

Tjareborg Nettiluotto Aurinkomatkat / Svea TUI-Aktiiviraha Sortterin kautta kilpailutettu luotto alkaen
Loman Hinta 1 500 € 1 500 € 1 500 € 1 500 €
Maksuaika kk 12 kk 12 kk 12 kk 12 kk
Kuukausierä 140 € 138,65 € 140,34 € 133 €
Kokonaissuma 1 600 € 1 663,80 € 1 684,08 € 1 596 €

Sortterin kautta kilpailutettu luotto voi tulla edullisemmaksi kuin matkatoimistojen tarjoamat osamaksut. Ennen jokaista isompaa hankintaa kannattaakin aina vertailla luottojen kokonaiskustannukset. Lue lisää lomalainasta täältä

Joustoa on useimmiten paremmin saatavilla niin kulutusluottoihin kuin kiinteähintaisiin osamaksusopimuksiinkin. Usein kulutusluoton käyttäminen osamaksusopimuksen sijaan tarjoaa:

 • edullisemmat kulut
 • enemmän joustoa
 • vapauden valita vaihtoehtojen välillä
 • kilpailutetut ehdot

Usein kysyttyä lomalainasta

 • Voit hakea lainaa tarvitsemallesi summalle 1 000-60 000 €.

 • Voit hakea loma- tai matkalainaa ilman vakuuksia tai takaajia.

 • Lainan kuukausierä vaihtelee haetun lainasumman ja laina-ajan mukaan. Valitse lainalaskurilla tarvitsemasi lainasumma ja mitoita laina-aika niin, että kuukausierä on talouteesi sopiva. Voit järjestää saamasi lainatarjoukset haluamallasi tavalla – pienimmän kuukausierän tai edullisimpien kokonaiskustannusten mukaan.

 • Lainan korko vaihtelee haetun lainasumman ja pankkien tekemän luottoarvion mukaan. Usein korko on sitä pienempi, mitä suurempaa lainasummaa haet. Matkalainan korko on alimmillaan vain 4%.

 • Saat lainatarjoukset pankeilta ja rahoituslaitoksilta jopa muutamassa minuutissa.

 • Laina siirretään tilillesi jopa 10 minuutin sisällä lainasopimuksen allekirjoitettuasi. Näet palvelussamme tiedon niistä lainanantajista, jotka siirtävät lainan tilillesi heti tai erityisen nopeasti.

 • Voit hakea lainaa, kun olet vähintään 20 -vuotias, sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä.

Vertaa lomalainat Sortterin avulla ja rahoita matkasi parhain ehdoin!

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja

Sortterin tiimi

Sortter pohjaa kaiken sisältönsä ammattitaitoon ja asiantuntijuuteen. Osa artikkeleistamme onkin kirjoitettu yhteistyössä Sortterin monipuolisten ja taitavien finanssialan asiantuntijoiden kanssa. 

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kirjoittamamme sisältö on laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Ammattitaitoisten sisällöntuottajiemme lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.