Lainaa moneen eri tarpeeseen 1000 - 60000 €

Elämässä tulee usein eteen tilanteita, joissa rahaa tarvitsee yllättävästi tai pitkän harkinnankin jälkeen suurempia summia. Esimerkiksi auton korjaus, sairastuminen tai yllättävä remontointitarve voivat tulla odottamatta eteen. Rahaa tarvitaan myös esimerkiksi mökin hankintaan, hääjuhlaan ja huonekalujen uusintaan. Lainan hakeminen näihin tilanteisiin on yleistä, ja erilaisia lainavaihtoehtoja on lukuisia.

Lainalaskuri - Vertaile lainasummia ja laina-aikoja

Valitse lainasumma

15 000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
295 €
Arvioitu kuukausierä
tiedot
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 15 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 295 €, takaisinmaksettava summa 17 700 € sekä todellinen vuosikorko on 6,92 %.
 • Parhaan koron takuu | Sortter

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

 • 4,4
  Perustuu 79 arvosteluun.
  powered by

Lainoja on moneen eri käyttötarkoitukseen

Monissa tilanteissa on tarpeen hakea lainaa, ja tarvittava rahasumma voi vaihdella paljon. 1000 euroa voi riittää hyvin esimerkiksi huonekalun ostoon, mutta isompi hankinta tai meno voi vaatia moninkertaisen rahasumman. Vakuudetonta lainaa on onneksi mahdollista hakea 60000 euroon asti. Vakuudettomuus tarkoittaa, ettei lainaan tarvitse takaajia tai vakuuksia. Sortterin palveluntarjoajien kautta voit hakea lainaa moneen eri tarpeeseen.

Kulutusluotot ja luottotilit

Kulutusluotto mahdollistaa monenlaiset hankinnat sekä elämän eri tilanteiden rahoittamisen 1000 eurosta aina 60000 euroon asti. Kulutusluottoa voi hakea mihin tilanteeseen tahansa. Lainalla on tyypillisesti melko lyhyt takaisinmaksuaika, mutta siitäkin on mahdollista päättää itse, ja eri lainavaihtoehtoja kannattaakin vertailla. Sortterin palvelun kautta löytyy sinulle halvin kulutusluotto.

Luottotili on vaihtoehto, jossa sinulle avataan tili jatkuvaa luottoa varten, eli sinulla on käytössäsi joustoluotto. Tällöin voit rahoittaa useampia ostoksia ja menoja aina silloin, kun sinulla on siihen tarve. Luottotili muistuttaa näin ollen luottokorttia. Mikäli uskot, että tarvitset luottoa useamminkin, vaikka et tietäisikään tarvitsemiasi summia, voi luottotilin avaaminen tulla edullisemmaksi kuin usean kulutusluoton hankkiminen peräkkäin.

Auto- ja venelainat

Autolainaa tarvitaan esimerkiksi silloin, kun perheeseen täytyy hankkia auto perheenlisäyksen myötä, tai kun edellinen auto hajoaa ja korjannuskustannukset olisivat kohtuuttoman suuret. Venelaina taas mahdollistaa halutun veneen hankkimisen esimerkiksi kalastukseen, mökille siirtymiseen tai yleiseen vapaa-ajan viettoon vesillä.

Ostitpa veneen tai auton käytettynä tai uutena, ostaminen vaatii yleensä isomman summan rahaa. Käsirahaa ei kuitenkaan ole pakollista löytyä valmiina, eikä lainanottoon tarvita välttämättä vakuuksia tai takaajia. Autolainoja tai venelainoja ilman käsirahaa tai vakuuksia voit vertailla Sortterin kautta jopa 60000 euroon asti. Kilpailutamme eri lainantarjoajien vaihtoehdot puolestasi, ja näin löytyy sinulle halvin autolaina tai venelaina.

Asunto- ja mökkilainat

Kun on aika ostaa oma asunto, tulee asuntolainan hakeminen ajankohtaiseksi. Asuntolaina on yleensä oman talouden suurin rahallinen satsaus, ja siihen myös tarvitaan isoin laina. Asuntolainaa voi saada lisäksi oman asunnon remontointia varten. Lainanhakijalla tulee olla omarahoitusosuus, joka vaihtelee lainanottajasta riippuen 5-15 % välillä. Lisäksi saatetaan tarvita erillisiä vakuuksia ostettavan asunnon lisäksi. Mikäli olet hankkimassa ensiasuntoa, hyvä tapa päästä kiinni omaan kotiin on ASP-säästäminen.

Mökkilainaa taas on mahdollista saada myös ilman vakuuksia ja käsirahaa, mikäli vapaa-ajan asuntoon tarvittavan lainan enimmäismäärä on 60000 euroa. Tällöin eri lainavaihtoehdot kannattaa kilpailuttaa Sortterin palvelun kautta, jotta et maksa mökkilainasta liikaa. Meillä saat yhdellä vertailulla useita tarjouksia eri lainanantajilta, ja voit valita takaisinmaksuajan 1-15 vuoden väliltä. Saat lainapäätöksen heti hakemuksen jätettyäsi, ja pian oletkin jo ostamassa unelmiesi mökkiä!

Remontti- ja sisustuslainat

Kun omaa asuntoa, vapaa-ajan asuntoa tai sijoitusasuntoa tarvitsee remontoida, on remonttilainan hakemisen aika. Sortter auttaa sinua remonttilainojen vertailussa. Kilpailuttamalla lainat palvelumme kautta saat kymmenien palveluntarjoajien vaihtoehdot yhdellä kertaa, ja voit valita halvimman remonttilainan.

Tekisikö mielesi sisustaa koti uusiksi? Sisustuslainan avulla isommatkin muutokset sisustuksessa onnistuvat. Hanki haluamasi huonekalut, tekstiilit ja pintamateriaalit vertailemalla lainoja helposti ja nopeasti Sortterin kautta. Meiltä saat lainallesi parhaan koron takuun. Jos löydät saman lainan halvemmalla muualta saman vuorokauden aikana, kun olet kilpailuttanut lainat meillä, maksamme sinulle lainakulujen erotuksen.

Järjestelylainat ja lainojen yhdistäminen

Mikäli sinulla on olemassa useita lainoja, lainojen yhdistämisellä voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat lainojen yhdistämistä ilman takauksia tai vakuuksia. Tällaisesta yhdistelylainasta käytetään usein arkikielessä myös nimitystä järjestelylaina. Järjestelylainasta puhuttaessa voidaan kuitenkin tarkoittaa myös menettelyä, jossa ylivelkaantuneen tai maksuhäiriön saaneen henkilön lainoja järjestellään rahatilanteen parantamiseksi.

Hankkimalla järjestelylainan voit maksaa kaikki kulutusluotot, luottokorttilaskut ja muut lainat pois yhdellä edullisemmalla lainalla pienempien korkojen ja kuukausittaisten kulujen ansiosta. Samalla saat myös selkeyttä rahatilanteeseesi, kun maksettavana on kuukausittain vain yksi laina.

Lainojen kilpailuttaminen ja vertailu kannattaa

Olipa rahan tarpeesi kohde mikä tai kuinka iso tai pieni tahansa, säästät rahaa kilpailuttamalla erilaisia lainavaihtoehtoja. Lainojen koroissa ja kuluissa on isoja eroja, joten lainasta maksamasi kokonaissumma voi olla huomattavasti pienempi, kun olet valinnut halvimman mahdollisen vaihtoehdon.

Vertaa lainoja Sortterin kautta, niin saat nopeasti selville sinulle edullisimman lainan. Kokeile lainalaskurillamme eri lainasummia ja maksuaikoja, niin näet lainan kuukausierän suuruuden. Palveluntarjoajiemme kautta saat lainaa moneen eri tarpeeseen.

Kilpailuta ja hae lainaa suoraan netistä

Lainojen kilpailutus ei vaadi paljoa aikaa eikä erityistä osaamista. Sortterin kautta kilpailutus on ilmaista ja nopeaa, ja saat haettua lainaa suoraan netistä 500 eurosta aina 60000 euroon asti. Kilpailutus ei myöskään sido sinua mihinkään, mikäli mieleistäsi tarjousta ei löydy.

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen, valitse sinulle paras lainatarjous. Saat rahat nopeasti tilillesi - jopa samana päivänä, mutta viimeistään kahden arkipäivän kuluessa. Sortterin kautta saat valitsemastasi pankista lainan edullisesti. Kilpailuta siis lainat heti!

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiAktiaResurs BankAvidaBigbankNordax BankKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceBraBankInstabankFixuraKomplett BankmyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoHalino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.