Lainaa moneen eri tarpeeseen 1000 - 60000 €

Elämässä tulee usein eteen tilanteita, joissa rahaa tarvitsee yllättävästi tai pitkän harkinnankin jälkeen suurempia summia. Esimerkiksi auton korjaus, sairastuminen tai yllättävä remontointitarve voivat tulla odottamatta eteen. Rahaa tarvitaan myös esimerkiksi mökin hankintaan, hääjuhlaan ja huonekalujen uusintaan. Lainan hakeminen näihin tilanteisiin on yleistä, ja erilaisia lainavaihtoehtoja on lukuisia.

Lainalaskuri - Vertaile lainasummia ja laina-aikoja

Valitse lainasumma

11 500 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
230 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 11 500 €, korko 6,5 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 230 €, takaisinmaksettava summa 13 801 € sekä todellinen vuosikorko on 7,68 %.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 11 500 €, korko 6,5 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 230 €, takaisinmaksettava summa 13 801 € sekä todellinen vuosikorko on 7,68 %.

Elämässä tulee usein eteen tilanteita, joissa rahaa tarvitsee yllättävästi tai pitkän harkinnankin jälkeen suurempia summia. Esimerkiksi auton korjaus, sairastuminen tai yllättävä remontointitarve voivat tulla odottamatta eteen. Rahaa tarvitaan myös esimerkiksi mökin hankintaan, hääjuhlaan ja huonekalujen uusintaan. Lainan hakeminen näihin tilanteisiin on yleistä, ja erilaisia lainavaihtoehtoja on lukuisia.

Lainoja on moneen eri käyttötarkoitukseen

Monissa tilanteissa on tarpeen hakea lainaa, ja tarvittava rahasumma voi vaihdella paljon. 1 000 € voi riittää hyvin esimerkiksi huonekalun ostoon, mutta isompi hankinta tai meno voi vaatia moninkertaisen rahasumman. Vakuudetonta lainaa on onneksi mahdollista hakea 60 000 euroon asti. Vakuudettomuus tarkoittaa, ettei lainaan tarvitse takaajia tai vakuuksia. Sortterin palveluntarjoajien kautta voit hakea lainaa moneen eri tarpeeseen.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 218 arvosteluun.
powered by

Kulutusluotot ja luottotilit

Kulutusluotto mahdollistaa monenlaiset hankinnat sekä elämän eri tilanteiden rahoittamisen 1 000 eurosta aina 60 000 euroon asti. Kulutusluottoa voi hakea mihin tilanteeseen tahansa. Lainalla on tyypillisesti melko lyhyt takaisinmaksuaika, mutta siitäkin on mahdollista päättää itse, ja eri lainavaihtoehtoja kannattaakin vertailla. Sortterin palvelun kautta löytyy sinulle halvin kulutusluotto.

Luottotili on vaihtoehto, jossa sinulle avataan tili jatkuvaa luottoa varten, eli sinulla on käytössäsi joustoluotto. Tällöin voit rahoittaa useampia ostoksia ja menoja aina silloin, kun sinulla on siihen tarve. Luottotili muistuttaa näin ollen luottokorttia. Mikäli uskot, että tarvitset luottoa useamminkin, vaikka et tietäisikään tarvitsemiasi summia, voi luottotilin avaaminen tulla edullisemmaksi kuin usean kulutusluoton hankkiminen peräkkäin.

Näin lainojen kilpailutus toimii

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Auto- ja venelainat

Autolainaa tarvitaan esimerkiksi silloin, kun perheeseen täytyy hankkia auto perheenlisäyksen myötä, tai kun edellinen auto hajoaa ja korjannuskustannukset olisivat kohtuuttoman suuret. Venelaina taas mahdollistaa halutun veneen hankkimisen esimerkiksi kalastukseen, mökille siirtymiseen tai yleiseen vapaa-ajan viettoon vesillä.

Ostitpa veneen tai auton käytettynä tai uutena, ostaminen vaatii yleensä isomman summan rahaa. Käsirahaa ei kuitenkaan ole pakollista löytyä valmiina, eikä lainanottoon tarvita välttämättä vakuuksia tai takaajia. Autolainoja tai venelainoja ilman käsirahaa tai vakuuksia voit vertailla Sortterin kautta jopa 60 000 euroon asti. Kilpailutamme eri lainantarjoajien vaihtoehdot puolestasi, ja näin löytyy sinulle halvin autolaina tai venelaina.

Asunto- ja mökkilainat

Kun on aika ostaa oma asunto, tulee asuntolainan hakeminen ajankohtaiseksi. Asuntolaina on yleensä oman talouden suurin rahallinen satsaus, ja siihen myös tarvitaan isoin laina. Asuntolainaa voi saada lisäksi oman asunnon remontointia varten. Lainanhakijalla tulee olla omarahoitusosuus, joka vaihtelee lainanottajasta riippuen 5-15 % välillä. Lisäksi saatetaan tarvita erillisiä vakuuksia ostettavan asunnon lisäksi. Mikäli olet hankkimassa ensiasuntoa, hyvä tapa päästä kiinni omaan kotiin on ASP-säästäminen.

Mökkilainaa taas on mahdollista saada myös ilman vakuuksia ja käsirahaa, mikäli vapaa-ajan asuntoon tarvittavan lainan enimmäismäärä on 60 000 €. Tällöin eri lainavaihtoehdot kannattaa kilpailuttaa Sortterin palvelun kautta, jotta et maksa mökkilainasta liikaa. Meillä saat yhdellä vertailulla useita tarjouksia eri lainanantajilta, ja voit valita takaisinmaksuajan 1-15 vuoden väliltä. Saat lainapäätöksen heti hakemuksen jätettyäsi, ja pian oletkin jo ostamassa unelmiesi mökkiä!

Kilpailuta lainat ilmaiseksi Sortterin lainavertailupalvelussa

Sortterin asiakkaiden kokemuksia lainan kilpailuttamisesta

 • profile image
  Merja Martin
  26.9.2022 klo 9.41.47

  Asiantuntevasti, selkeästi ja nopeasti Sortter toi esille sopivat rahoituslaitokset.

 • profile image
  Timo K Salminen
  21.9.2022 klo 7.50.39

  Kyllä oli tosi helppo saada lainaa, ei mennyt kauaa. Ei ollut vaikeaa kysymyksiä. Ja minun sopimus on niinkun haluaisin. Kiitos Sortter

 • profile image
  Antero Näyskä
  19.9.2022 klo 9.03.08

  Selkein ja toimivin lainapalvelun kilpailuttajasivusto, mitä olen koskaan ennen nähnyt. Kiitos!

 • profile image
  Markku Hannisto
  16.9.2022 klo 11.56.00

  Ammattimaista toimintaa👌👍

 • profile image
  Monika Kärkkäinen
  13.9.2022 klo 14.59.00

  Löysin edullisemman lainan kuin mitä pankista. Tämä oli positiivinen yllätys.

Remontti- ja sisustuslainat

Kun omaa asuntoa, vapaa-ajan asuntoa tai sijoitusasuntoa tarvitsee remontoida, on remonttilainan hakemisen aika. Sortter auttaa sinua remonttilainojen vertailussa. Kilpailuttamalla lainat palvelumme kautta saat kymmenien palveluntarjoajien vaihtoehdot yhdellä kertaa, ja voit valita halvimman remonttilainan.

Tekisikö mielesi sisustaa koti uusiksi? Sisustuslainan avulla isommatkin muutokset sisustuksessa onnistuvat. Hanki haluamasi huonekalut, tekstiilit ja pintamateriaalit vertailemalla lainoja helposti ja nopeasti Sortterin kautta. Meiltä saat lainallesi parhaan koron takuun. Jos löydät saman lainan halvemmalla muualta saman vuorokauden aikana, kun olet kilpailuttanut lainat meillä, maksamme sinulle lainakulujen erotuksen.

Lainaa arjen hankintoihin

Oletko suunnitellut ostaa uuden television tai pesukoneen? Laina tarve voi joskus myös yllättää keskellä arkea, kun astianpesukone tai vaikka jääkaappi hajoaa yllättäen. Joten suunnittelitpa yksittäisen kodinkoneen hankkimista tai laina tarve yllättää äkisti voit kilpailuttaa vakuudettoman lainan nopeasti Sortterin avulla aina 60 000 €. Kun kilpailutat lainan arjen hankintoja varten Sortterin palvelussa saat lainatarjouksen jopa yli 20 pankilta ja rahoituslaitokselta. Järjestämämme saadut lainatarjoukset aina edullisuus järjestykseen, jotta sinun olisi helppo valita sinulla halvin lainatarjous.

Sortterin lainavertailupalvelussa lainatarjouksien vertailu on tehty helpoksi, nopeaksi ja läpinäkyväksi, jotta sinä voit sinä voit suunnata energiasi arjen hankinnan tekemiseksi.

Valitse itsellesi sopiva kuukausierä, lähetä maksuton hakemus ja valitse haluamasi laina kodinkoneita tai muita arjen hankintoja varten!

Netissä lainoja tarjoavat pankit ja lainanantajat

Pop PankkiAktiaResurs BankBank NorwegianNordax BankBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBroccFellow PankkiLea bankInstabankFerratumFixuraKomplett bankmyLenderLaina.fi - KertalainaCredigoHalino

Järjestelylainat ja lainojen yhdistäminen

Mikäli sinulla on olemassa useita lainoja, lainojen yhdistämisellä voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat lainojen yhdistämistä ilman takauksia tai vakuuksia. Tällaisesta yhdistelylainasta käytetään usein arkikielessä myös nimitystä järjestelylaina. Järjestelylainasta puhuttaessa voidaan kuitenkin tarkoittaa myös menettelyä, jossa ylivelkaantuneen tai maksuhäiriön saaneen henkilön lainoja järjestellään rahatilanteen parantamiseksi.

Hankkimalla järjestelylainan voit maksaa kaikki kulutusluotot, luottokorttilaskut ja muut lainat pois yhdellä edullisemmalla lainalla pienempien korkojen ja kuukausittaisten kulujen ansiosta. Samalla saat myös selkeyttä rahatilanteeseesi, kun maksettavana on kuukausittain vain yksi laina.

Sortterin lainavertailu on yksi Suomen kattavimmista

Lainojen kilpailuttaminen ja vertailu kannattaa

Olipa rahan tarpeesi kohde mikä tai kuinka iso tai pieni tahansa, säästät rahaa kilpailuttamalla erilaisia lainavaihtoehtoja. Lainojen koroissa ja kuluissa on isoja eroja, joten lainasta maksamasi kokonaissumma voi olla huomattavasti pienempi, kun olet valinnut halvimman mahdollisen vaihtoehdon.

Vertaa lainoja Sortterin kautta, niin saat nopeasti selville sinulle edullisimman lainan. Kokeile lainalaskurillamme eri lainasummia ja maksuaikoja, niin näet lainan kuukausierän suuruuden. Palveluntarjoajiemme kautta saat lainaa moneen eri tarpeeseen.

Kilpailuta ja hae lainaa suoraan netistä

Lainojen kilpailutus ei vaadi paljoa aikaa eikä erityistä osaamista. Sortterin kautta kilpailutus on ilmaista ja nopeaa, ja saat haettua lainaa suoraan netistä 500 eurosta aina 60000 euroon asti. Kilpailutus ei myöskään sido sinua mihinkään, mikäli mieleistäsi tarjousta ei löydy.

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen, valitse sinulle paras lainatarjous. Saat rahat nopeasti tilillesi - jopa samana päivänä, mutta viimeistään kahden arkipäivän kuluessa. Sortterin kautta saat valitsemastasi pankista lainan edullisesti. Kilpailuta siis lainat heti!

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Löysitkö sivustolta vastauksen kysymykseesi?