Lainaa kodinkoneisiin

Nykyaikaisilla kodinkoneilla pidät arjen pyörimässä niin kotona kuin vapaa-ajan asunnolla. Mikäli harkitset kodinkoneiden päivittämistä ja olet aikeissa rahoittaa sen kokonaan tai osittain lainarahalla, Sortter auttaa sinua löytämään parhaat lainatarjoukset helposti ja maksutta.

Lainaa kodinkoneisiin

Valitse lainasumma

€500
€3000
€50000

Valitse laina-aika

1 vuosi
2 vuotta
15 vuotta
137

Kuukausilyhennys alkaen

Lainanantajat tekevät sinulle yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Esimerkki: Kun lainasumma on 3000€ ja takaisinmaksuaika 2 vuotta, on kuukausierä 137€ nimelliskoron ollessa 5.00% ja todellisen vuosikoron ollessa 9.12%. Kuukausierään lisätään 5.00€ laskutuslisä. Avausmaksu esimerkissä on 0.00€. Takaisinmaksettava summa on tällöin 3279€. Lainatarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4,5%-39,9%, todellinen vuosikorko 4,59%-49,5% ja lainasumma 500-50 000€.

Lainaa kodinkone -hankintoihin ilman vakuuksia

Lainaa kodinkone -hankintoihin löydät Sortterin kautta kätevästi. Olipa kyseessä koko keittiön tai kodinhoitohuoneen uusiminen, tai vain yksittäisen kodinkoneen hankinta - Sortterin kautta kilpailutat lainat helposti ja maksutta aina 50 000€ saakka.

Lainan kilpailutus Sortterin avulla

Kun tarvitset lainaa kodinkoneita varten, me Sortterilla autamme sinua löytämään halvimman lainan kumppaneiltamme. Lainan hakeminen ja kilpailuttaminen on sinulle ilmaista. Me kilpailutamme lainat ja sinä päätät minkä saamistasi lainatarjouksista valitset!

Kuinka nopeasti saan lainatarjoukset

Lainan hakemiseen menee vain muutama minuutti ja saat ensimmäiset lainatarjoukset saman tien. Kaikki Sortterin yhteistyökumppanit käsittelevät lainahakemukset arkisin viimeistään kuuden tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä. Näet palvelussamme aina tiedon siitä, kuinka monella lainanantajalla hakemuksesi on vielä käsittelyssä. Kannattaakin aina odottaa, että kaikki pankit ovat käsitelleet lainahakemuksesi. Näin varmistat, että valitset itsellesi parhaat mahdolliset lainaehdot. 

Hae lainatarjoukset

Miten Sortter toimii?

Täytä lainahakemus helposti netissä

Täytä lainahakemus helposti netissä

next
Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

next
Vertaile saamiasi lainatarjouksia

Vertaile saamiasi lainatarjouksia

next
Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

next
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Kumppanimme