Credit 24 lainat Sortterin vertailussa

Credit24 on nopea ja fiksun hintainen luotto arjen tarpeisiin.

Vertaa Credit 24:n laina tästä ilmaiseksi! Saamasi tarjoukset eivät ole sitovia, voit halutessasi valita sopivimman!

Valitse lainasumma

2000 €

Valitse laina-aika

2 vuotta
93€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
Vuonna 2020 lainan nimelliskorko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Credit 24 lainanantajana

Credit24 on nopea ja fiksun hintainen jatkuva luotto arjen tarpeisiin. Lainan myöntää Suomessa pitkään toiminut ja vakavarainen Lontoon pörssiin listattu luotonmyöntäjä. Credit24 maksaa lainan tilillesi noin 15 minuutissa viikon jokaisena päivänä. Palvelussa ei ole piilokuja ja luoton takaisinmaksun voi suorittaa haluamassaan aikataulussa.

Vertaa ja hae Credit 24 lainatarjoukset Sortterin kautta

Saat kauttamme lainapäätöksen kaikilta yhteistyökumppaneiltamme – myös Credit 24:ltä!

Järjestämme saamasi lainatarjoukset edullisuusjärjestykseen ja näytämme laintarjousten koron, kuukausierän sekä muut tärkeät yksityiskohdat selkeästi, jotta halvimman lainan valinta on sinulle mahdollisimman helppoa.

Sopivan lainan löytyessä, myös sen nostaminen onnistuu Sortterin kautta helposti. Lainasopimus syntyy aina sinun ja valitsemasi lainanantajan välille.

Milloin Credit24 lainan rahat ovat tilillä?

suljeavaa

Credit24 lupaa lainapäätöksen välittömästi ja myönteisen lainapäätöksen jälkeen rahat tilille 15 minuutissa.

Millaisia kokemuksia Credit24:n asiakkailla on, onko se luotettava lainanantaja?

suljeavaa

Kaikki palvelumme lainanantajat toimivat joko finanssivalvonnan tai aluehallintoviraston valvonnassa. Kuluttajaluottojen markkinoinnin ja luottosopimusten lainmukaisuutta valvoo myös Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV). Credit24 on Suomessa palvellut yli 700 000 asiakasta.

Mikä on Credit24 lainan korko?

suljeavaa

Korko riippuu monista asioista, myös omasta taloustilanteestasi. Lainatarjouksessa esitelty korko on aina sinulle henkilökohtainen. Korkotason saat selville tekemällä hakemuksen ja täyttämällä tietosi hakemukseen mahdollisimman tarkasti ja totuudenmukaisesti. Saamissasi lainatarjouksissa korko ja kulut on aina eritelty ja niistä käy ilmi myös todellinen vuosikorko, eli piilokuluja ja ikäviä yllätyksiä ei ole luvassa. Annamme myös ainoana toimijana Suomessa kauttamme haetuille lainoille parhaan koron takuun, eli jos löydät meidän kauttamme hakemasi lainan muualta alhaisemmalla korolla, maksamme erotuksen.

Miten Sortter toimii?

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigBankNordax BankKaarna lainaTF BankBalanziaFellow FinanceEuroloanFixuraMyLenderLaina.fiLainaamoRisicum - KertalainaCredigoEasycreditCredit24Halino