Credit24

Credit24 on nopea ja fiksun hintainen luotto arjen tarpeisiin. Credit24 on IPF Digital Finland Oy:n käyttämä tuotemerkki. Yhtiö tarjoaa kuluttajille joustoluottoa. Kilpailuta Credit24:n laina Sortterin palvelussa ilmaiseksi, helposti ja nopeasti!

Valitse lainasumma

2 000 €

Valitse laina-aika

2 vuotta
95 €
Arvioitu kuukausierä
tiedot
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 2 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 2 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 95 €, takaisinmaksettava summa 2 269 € sekä todellinen vuosikorko on 13,16 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Credit24 ei ole enää saatavilla Sortterin vertailusta. Credit24 ei myönnä uusia luottoja, mutta voit kilpailuttaa muiden luotonantajien tarjoukset helposti Sortterin palvelussa.

Löydä juuri sinulle sopiva laina

Credit24 lainanantajana

Credit24 on IPF Digital Finland Oy:n tuotemerkki. IPF Digital Finland Oy on Suomessa pitkään toiminut ja vakavarainen rahoitusyhtiö, joka on keskittynyt yksityishenkilöiden kuluttajaluototukseen. Yhtiö on osa International Personal Finance Plc -konsernia, joka on Lontoon pörssiin listattu luotonmyöntäjä. Konserni toimii 12 maassa ja työllistää noin 7000 henkilöä. Asiakkaita International Personal Finance Plc:llä on 1,8 miljoonaa. Vastuullinen lainaaminen sekä lainojen läpinäkyvyys ja edullisuus ovat konsernin liiketoiminnan tärkeimpiä elementtejä.

 • Joustoluottoa 100 - 4000 euron luottolimiitillä
 • Luottotilin avaaminen on maksutonta.
 • Yli 700 000 asiakasta Suomessa
 • Kauan Suomessa toiminut vakavarainen rahoitusyhtiö

Credit24 on lainanantaja, joka tarjoaa luottotuotteita asiakkailleen turvallisesti ja vastuullisesti. Jokaisen luotonhakijan maksukyky arvioidaan luottokartoituksen yhteydessä. Myös luoton korko on henkilökohtainen. Palvelussa ei ole mitään piilokuluja, vaan lainan kulut ja korot ovat esillä selkeästi. Luoton takaisinmaksun voi suorittaa haluamassaan aikataulussa.

Credit24:n joustoluotto mahdollistaa luoton nostamisen vain sen verran kerrallaan, kuin asiakkaalle on tarpeen. Luotonhakija ilmoittaa haluamansa luottolimiitin määrän hakemuksessa ja käyttää limiittiä haluamallaan tavalla joustavasti. Credit24:n tarjoama lainatuote onkin siis toiselta nimeltään limiittiluotto.

Credit24 lainatuotteet

Credit24 myöntää lainoja kuluttajille. Yksityishenkilö voi hakea lainaa valintansa mukaan 100 - 4000 euroa. Credit24:n lainatuote on joustoluotto, jota asiakas voi nostaa tarpeen mukaan. Yhtiö lupaa asiakkailleen lainapäätöksen välittömästi hakemuksen tekemisen jälkeen. Lisäksi Credit24 maksaa myönteisen lainapäätöksen mukaisen lainan asiakkaan tilille noin 15 minuutissa, viikon jokaisena päivänä.

Credit24:n joustoluotto

Credit24:n tarjoama joustoluotto on limiittiluottoa, jossa on tietty luottoraja. Asiakas päättää haluamansa luottorajan hakemuksen yhteydessä. Luottoa voi nostaa tarvitsemissaan erissä, vaikkapa 100 euroa tai 3000 euroa kerrallaan. Kun nostettua luottoa maksetaan takaisin, vapautuu luottolimiittiä saman verran takaisin käyttöön. Nostetulle lainalle voi valita haluamansa takaisinmaksuajan ja maksuerän suuruuden. Korkoa muodostuu vain nostetusta luotosta. Credit24 tiedottaa kuukausittain asiakkaalle luottotilin saldon ja nostettavissa olevan luoton määrän. Omat lainatiedot näkee myös Credit24:n sivustolle kirjautumalla.

Credit24 kokemuksia

Credit24:llä on ollut jo yli 700 000 asiakasta Suomessa. Asiakkaat kertovat kokemuksiaan Credit24:n lainapalvelusta yrityksen nettisivustolla. Alla on koottuna muutama kyseisistä asiakaspalautteista.

Palvelunne on pelannut sairastuttuanikin hienosti jouston muodossa.

- Marko P., Lähde: Credit24:n sivusto

Vastaukset ovat jo nopeita ja pyrkimyksenne on auttaa asiakasta, en tiedä miten voisitte enää parantaa.

- Kirsi L., Lähde: Credit24:n sivusto

Palvelu toimi hyvin jopa maksaessani väärällä viitenumerolla. Ystävällinen ja nopea toiminta. kiitos!

- Lari K., Lähde: Credit24:n sivusto

Kilpailuta ja vertaile Credit24:n lainatarjoukset

Saat Credit24:n lainatarjoukset nopeasti ja maksutta Sortterin avulla. Haemme sinulle yhdellä hakemuksella lainapäätöksen kaikilta lainanantajina toimivilta kymmeniltä kumppaneiltamme. Kaikki palvelumme lainanantajat toimivat joko finanssivalvonnan tai aluehallintoviraston valvonnassa. Kuluttajaluottojen markkinoinnin ja luottosopimusten lainmukaisuutta valvoo myös Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV).

Vertailet lainat Sortterin palvelussa helposti eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Järjestämme saamasi lainatarjoukset edullisuusjärjestykseen. Näytämme myös lainatarjousten koron, kuukausierän sekä muut tärkeät yksityiskohdat selkeästi, jotta edullisen lainan valinta on sinulle mahdollisimman helppoa. Sopivan lainan löytyessä myös sen nostaminen onnistuu Sortterin kautta helposti. Lainasopimus syntyy aina sinun ja valitsemasi lainanantajan välille.

 • Lainaa voivat hakea 20 vuotta täyttäneet henkilöt.
 • Hakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot.
 • Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriöitä.

Sortterin palvelussa kilpailutat lainat eri palveluntarjoajilta ketterästi. Täytä ensin lainahakemus sivustollamme. Tämän jälkeen saat sinulle tarkoitetut lainatarjoukset listattuna ja voit vertailla lainoja kaikessa rauhassa. Saamissasi lainatarjouksissa korko ja kulut on aina eritelty. Niistä käy ilmi myös todellinen vuosikorko, eli piilokuluja ja ikäviä yllätyksiä ei ole luvassa. Korko riippuu monista asioista, myös omasta taloustilanteestasi.

 • Credit24 asiakaspalvelun saat kiinni puhelinnumerolla 0300300355 tai sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@ipfdigital.com. Asiakaspalvelu on auki arkena Ma-Pe / klo 9.00-17.00.

  Jos sinulla on kysyttävää lainatarjouksesta, jonka olet saanut Sortterin kautta Credit24:stä, otathan yhteyttä Sortterin asiakaspalveluun. Asiakaspalvelunumero on 09 8566 5550. Puhelimitse toimiva asiakaspalvelu on auki arkena Ma–Pe / 8.00-21.00 ja viikonloppuna La–Su / 9.00-17.00. Sähköpostitse meidät saat kiinni osoitteella asiakaspalvelu@sortter.fi. Voit myös halutessasi täyttää yhteydenottolomakkeen Sortterin nettisivuilta. 

  1. Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias yksityishenkilö
  2. Raha-asioidesi tulee olla kunnossa
  3. Sinulla tulee olla henkilökohtainen matkapuhelinliittymä

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.