Kasvurahoitus – nopeaa ja vaivatonta laskurahoitusta

Suomen Kasvurahoitus Oy:n Kasvurahoitus-nimisen laskurahoituksen avulla pystyt tarjoamaan omille asiakkaillesi pidempiä maksuehtoja, tasaamaan kausivaihteluita ja toteuttamaan investointeja ilman lainarahaa. Ennen kaikkea laskurahoituksen avulla parannat yrityksesi maksuvalmiutta ja nopeutat kassankiertoa.

Rahoitettavien laskujen summa

17 000 €
 • Ilmainen hakemus
 • Et sitoudu mihinkään
 • Saat lainapäätöksen samana päivänä
Laskurahoituksen hinta muodostuu rahoitettavien laskujen maksuajoista sekä rahoitusajalle määritellystä korosta. Tämän lisäksi laskurahoitukseen voi sisältyä mm. rahoitettavien laskujen määrään, rahoituksen kertaluontoisuuteen ja rahoituksen riskisyyteen liittyviä palvelumaksuja.
Laskurahoituksen hinta muodostuu rahoitettavien laskujen maksuajoista sekä rahoitusajalle määritellystä korosta. Tämän lisäksi laskurahoitukseen voi sisältyä mm. rahoitettavien laskujen määrään, rahoituksen kertaluontoisuuteen ja rahoituksen riskisyyteen liittyviä palvelumaksuja.

Suomen Kasvurahoitus Oy:n Kasvurahoitus-nimisen laskurahoituksen avulla pystyt tarjoamaan omille asiakkaillesi pidempiä maksuehtoja, tasaamaan kausivaihteluita ja toteuttamaan investointeja ilman lainarahaa. Ennen kaikkea laskurahoituksen avulla parannat yrityksesi maksuvalmiutta ja nopeutat kassankiertoa.

Kasvurahoituksen laskurahoitus

Suomen Kasvurahoitus Oy:n ja tarkemmin Kasvurahoituksen laskurahoitus on monipuolinen palvelu yritysten laskujen rahoitukseen.

Kasvurahoituksen Laskurahoituksen avulla rahoitat kaikki haluamasi myyntilaskut. Voit rahoittaa laskujasi aina halutessasi ja tarpeen mukaan. Laskurahoitus ei edellytä koko laskukannan kierrättämistä ja soveltuu näin akuutteihinkin rahoitustarpeisiin. Luottovakuus kuuluu automaattisesti kaikkiin laskuihin ja on täysin maksuton.

Laskurahoitus on toimiva ja helppo palvelu yrityksen laskujen rahoittamiseen. Laskurahoitus eroaa perinteisestä factoring-rahoituksesta siten, että yritys voi itse valita rahoitettavat laskut, eikä siinä vaadita kaikkien myyntisaatavien kierrättämistä palvelun kautta.

Kasvurahoituksen Laskurahoituksen avulla voit siis rahoittaa sekä yrityksen yksittäisiä laskuja että suurempia laskutuskokonaisuuksia. Rahoittamalla laskusi saat myyntisaataviin sitoutuneet pääomat yrityksesi käyttöön heti riippumatta laskun eräpäivästä tai asiakkaidesi maksuviiveistä.

4,6
Perustuu 530 arvosteluun.
powered by

Rahoitusyhtiöt

Resurs - logoAlisa Pankki logoKasvurahoitus - logoCorona Capital - logoCertum logoUuva - logoVauraus

Laskurahoitus

Kasvurahoituksen laskurahoituksella rahoitat yksittäisiä laskuja. Laskurahoituksen edut ovat muun muassa seuraavat:

 • Rahoitat yhden tai useampia myyntilaskuja.
 • Kasvurahoitus tilittää myyntisaatavien pääomat yrityksesi tilille jopa saman päivän aikana.
 • Kasvurahoitus vähentää tilitettävästä pääomasta vain laskukohtaisen provision (noin 2 %).
 • 100 % rahoitusaste.

Laskurahoitus helpottaa yksittäisen laskun rahoittamista

Laskurahoitus mahdollistaa yksittäisten laskujen rahoittamisen helposti ja vaivattomasti. Voit pyytää tarjouksia yksittäisille laskuille aina, kun haluat vapauttaa myyntisaamisissa olevia pääomia. Sinun tarvitsee vain lähettää asiakkaallesi tarkoitettu lasku Kasvurahoitukselle: se lähettää rahoituksen yrityksellesi viipymättä ja laskuttaa summan loppuasiakkaaltasi. Näin yrityksesi saa laskut rahaksi heti, mutta loppuasiakkaasi maksaa laskun sovitun maksuajan mukaan.

Lähettämämme laskun:

 • maksutilinä on Kasvurahoituksen asiakastili
 • ulkoasu kunnioittaa alkuperäistä, rahoitettavaa laskua ja palvelun tai tuotteen myyneen yrityksen identiteettiä, lisättynä siirtolausekkeella
 • eräpäivä ja maksuehdot ovat alkuperäisen laskun mukaiset.

Kasvurahoitus rahoittaa yksittäisten laskujen arvolisäverollisesta määrästä täydet 100 %.

Sortter mediassa

YLE UutisetIlta-SanomatIltalehtiKauppalehtiMtv3 / MTV uutisetHelsingin SanomatTalouselämäMaaseudun TulevaisuusTaloussanomatRadio NovaTaloustaitoKarjalainenIlkka–PohjalainenEtelä-SaimaaUusi SuomiSavon Sanomat

Miten Kasvurahoituksen laskurahoitus toimii?

1. Valitset rahoitettavat laskusi itse

Voit rahoittaa Kasvurahoituksen kautta kaikki yrityksesi myyntilaskut, osan niistä tai yksittäisiä laskuja aina, kun haluat vapauttaa myyntisaamisissa olevia pääomia käyttöösi.

2. Saat rahat nopeasti tilillesi

Yritysasiakkat vaativat yhä pidempiä maksuaikoja ja se hidastaa monen yrityksen kassan kiertoa. Laskurahoituksen avulla kotiutat kuitenkin yrityksen myyntilaskut nopeasti ja saat rahat yrityksesi tilille jopa saman päivän aikana.

3. Rahoitat laskut vaivattomasti

Myyntilaskujen rahoittaminen ei voisi olla helpompaa: ota Kasvurahoitukseen yhteyttä niin he lähettävät sinulle rahoitustarjouksen viipymättä. Tämän jälkeen laskujen rahoittaminen hoituu sujuvasti.

Asiakaspalvelu:

Kasvurahoituksen asiakaspalvelu on auki arkisin klo 9.00–17.00. Muina aikoina voit laittaa heille sähköpostia ja he vastaavat viestiisi mahdollisimman pian.

09 6829 8003
asiakaspalvelu@kasvurahoitus.fi

Miksi valita Kasvurahoituksen laskurahoitus?

On runsaasti syitä valita juuri Kasvurahoituksen laskurahoituspalvelu:

 • Se rahoittaa laskut korkealla rahoitusasteella – jopa 100 %.
 • Asioit juuri sinun rahoitusprosessistasi vastaavan henkilön kanssa, joten asiointi on aina joustavaa ja helppoa.
 • Luottovakuus korvaa maksamattomat myyntisaatavat. Luottovakuus kuuluu automaattisesti kaikkiin Kasvurahoituksen rahoittamiin laskuihin ja on täysin maksuton.
 • Kasvurahoitus etenee rahoituksen kanssa viipymättä: saat rahat tilillesi jopa saman päivän aikana.

Kasvurahoituksen Laskurahoituksen avulla rahoitat yrityksen laskut vaivattomasti.

Laskurahoituksen hinta

Laskurahoituksen hinta koostuu laskukohtaisesta kertamaksusta, joka määräytyy laskun maksuehtojen perusteella, sekä kiinteästä 10 euron laskukohtaisesta tilinhoitomaksusta.

Oheisesta taulukosta näet laskurahoituksen esimerkkihinnat.

Eräpäivä (vrk)Laskukohtainen kertamaksu
140,75-2 %
301,45-3 %
452,20-4 %
603,60-5 %
904,50-8 %
 

Usein kysytyt kysymykset Kasvurahoituksen laskurahoituksesta

 • Laskurahoitus on tarkoitettu Suomessa liiketoimintaa harjoittavalle yritykselle, joka haluaa rahat laskuista heti yrityksen käytettäväksi. Laskurahoituksen käyttäjällä tulee olla nimenkirjoitusoikeus rahoitusta hakevaan yhtiöön ja rahoitettavalla yrityksellä tulee olla tili suomalaisessa pankissa.

 • Laskurahoituksella yritys saa rahoituksen yrityksen palveluiden tai tuotteiden myynnistä kirjoitettuja riidattomia myyntilaskuja vastaan heti, eikä yrityksen tarvitse odottaa asiakassuoritusta eräpäivään saakka. Kasvurahoitus rahoittaa ainoastaan yritysasiakkaille osoitettuja yksittäisiä laskuja ja suurempia laskukokonaisuuksia.

 • Laskurahoituksessa yritys saa heti kassaan myyntilaskusta arvonlisäverollisen loppusumman rahoitusprovisiollamme vähennettynä. Provisio määräytyy laskun maksuajan pituuden mukaan sekä riskiperusteisesti. Jos laskun eräpäivä on 14–90 päivän päästä, on Kasvurahoituksen tyypillinen provisio laskulle 1,5 %–5 %.

 • Laskurahoitus on soveltuva rahoitusmuoto, kun yrityksellä on kassaa tuottaa laskutettavia tuotteita ja palveluita, mutta se haluaa vapauttaa niissä kiinni olevan pääoman yrityksen kannalta tehokkaampaan käyttöön. Kun yritys hakee rahoitusta tuotteen valmistamiseen tai palvelun tuottamiseen jo ennen laskutusvaihetta, soveltuva rahoitusratkaisu on limiittiluotto tai yrityslaina.

 • Ensimmäisen rahoitettavan laskun yhteydessä yrityksen nimenkirjoitusoikeutettu edustaja allekirjoittaa sähköisesti laskurahoitussopimuksen. Tämän jälkeen laskurahoituspalvelu on yrityksen käytössä. Kun sopimus on voimassa, yritys lähettää haluamansa laskun tai laskut Kasvurahoituksen laskurahoitustiimille joko sähköpostilla tai verkkopalvelusta ja tekee päätöksen, hyväksyykö laskusta tehdyn tarjouksen vai ei. Laskurahoituspalvelun avaaminen on maksutonta, eikä velvoita yritystä rahoittamaan laskuja kauttamme.

 • Kasvurahoituksen laskurahoitus eroaa perinteisestä pankin factoring-rahoituksesta siten, että yritys voi itse valita haluamansa laskut rahoitettavaksi ja rahoittaa myös yksittäisiä laskuja. Perinteinen pankkien tarjoama factoring-rahoitus kattaa usein yrityksen koko myyntilaskukannan.

Etsitkö edullista laskurahoitusta?

Kasvurahoitus mukana Sortterin vertailussa

Factoring-palveluissa on eroja ja jokaisella yrityksellä on omanlaisensa rahoitustarpeet. On siis täysin yrityksen koosta ja rahoitustarpeesta kiinni, minkä yritysrahoittajan tarjoama ratkaisu soveltuu yrityksen tilanteeseen parhaiten. Me Sortterilla pyrimme auttamaan sinua valitsemaan yrityksesi rahoitustarpeeseen sopivimman ratkaisun.

Laskurahoituskumppaneita vertailtaessa on kuitenkin hyvä ottaa huomioon muun muassa palvelun hinnoittelukomponentit, kuten vuosimaksu, maksuaika eli maksuehto ja korko.

Ota nämä huomioon laskurahoitusta valitessasi:

 • Laskun käsittelymaksu ja nopeus

Onko laskuilla erillistä käsittelymaksua ja vaikuttaako hintaan se, kuinka monta laskua lähettää. Lisäksi on hyvä selvittää, miten nopeasti yritys saa rahoituksen tililleen laskut rahoitukseen jätettyään – nopeus turvaa yrityksen kassavirtaa.

 • Miten laskun riski jaetaan?

Kenelle riski maksamattomasta laskusta siirtyy?

 • Mikä prosentti laskuista rahoitetaan?

Rahoittaako toimija laskun sataprosenttisesti vai osittain?

 • Onko palvelu kertaluontoinen vai jatkuva?

Voiko yrityksesi hyödyntää palvelua vain muutamissa laskuissa vai onko rahoitus jatkuvampaa? Valitun palvelun kesto riippuu yrityksesi tarpeesta. Jatkuvassa laskurahoituksessa jätät huolen saatavista rahoituskumppanillesi.

 • Toimijan luotettavuus

Sortterin laskurahoituskumppaneina toimii ainoastaan luotettavina pidettyjä kumppaneita.

 • Mahdolliset muut palvelut

Osa toimijoista tarjoaa myös lisäpalveluja, kuten laskun perintäpalvelua.

Näin haet laskurahoitusta:

 1. Päätä, millaisen laskusumman haluat jättää laskurahoitettavaksi. Päätöksen ei tarvitse olla lopullinen, vaan voit keskustella kokonaisuuden suuruudesta rahoituskumppanimme kanssa.
 2. Kirjaa hakemuslomakkeelle päättämäsi rahoitettavien laskujen summa. Suuntaa-antava tieto riittää, sillä summa täsmentyy vasta, kun toimitat laskut rahoitettaviksi.
 3. Täytä laskurahoitushakemus loppuun.
 4. Vertaile tarjoukset vinkkiemme avulla ja valitse paras kokonaisuus.
 5. Nosta rahaa yrityksellesi laskuja vastaan.

Hakemuksen teko ei sido sinua mihinkään ja se vie vain muutamia minuutteja.