Blue Finance – yrityslainaa pienyrityksille

Broaden tarjoaa yritysasiakkailleen vakuudetonta lainaa kertalainan muodossa 1000 eurosta 10 000 euroon. Broadenin lainapalvelu palvelee kaikkia yrityksiä – myös yksinyrittäjiä, freelancereita, keikkatyöntekijöitä ja kevytyrittäjiä, joilla on y-tunnus. Voit hakea lainaa suoraan helpolla verkkohakemuksella. Emme pyydä hakemuksessa yhtään liitettä, emmekä kysele monimutkaisuuksia. Tarvitset vain verkkopankkitunnukset turvalliseen tunnistautumiseen. Broaden tarjoaa modernin lainapalvelun yrityksesi käyttöön.

Lainasumma

25 000 €

Laina-aika

6 kuukautta
4 306 €/kk
Kuukausilyhennys alkaen
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Lainatarjousten laina-aika voi olla 1-48 kuukautta. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 12 kuukautta ja avausmaksu 0 €, kuukausierä on 865,27 €, takaisinmaksettava summa 10383,24 € ja todellinen vuosikorko 7,23 %.
exclamation
Lainatarjousten laina-aika voi olla 1-48 kuukautta. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 12 kuukautta ja avausmaksu 0 €, kuukausierä on 865,27 €, takaisinmaksettava summa 10383,24 € ja todellinen vuosikorko 7,23 %.

Broaden tarjoaa yritysasiakkailleen vakuudetonta lainaa kertalainan muodossa 1000 eurosta 10 000 euroon. Broadenin lainapalvelu palvelee kaikkia yrityksiä – myös yksinyrittäjiä, freelancereita, keikkatyöntekijöitä ja kevytyrittäjiä, joilla on y-tunnus. Voit hakea lainaa suoraan helpolla verkkohakemuksella. Emme pyydä hakemuksessa yhtään liitettä, emmekä kysele monimutkaisuuksia. Tarvitset vain verkkopankkitunnukset turvalliseen tunnistautumiseen. Broaden tarjoaa modernin lainapalvelun yrityksesi käyttöön.

Broaden on osa vuonna 2011 perustettua Blue Financea. Yritys on täysin suomalainen ja palvellut jo yli 200 000 asiakasta luottotuotteillaan. Sen liiketoiminnan kantavia arvoja ovat eettisyys ja asiakkaan etu: yhtiön toiminta on vastuullista ja läpinäkyvää, ja se pitää kiinni hyvistä luotonmyöntötavoista.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella ja ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 479 arvosteluun.
powered by

Broaden pähkinänkuoressa

Broaden on:

 • täysin suomalainen
 • Blue Financen yrityksiä palveleva operatiivinen brändi
 • palvellut useita suomalaisia pienyrityksiä
 • laajentamassa toimintaansa neljään maahan
 • toimii aina asiakaskokemus edellä.

Kuka voi hakea yrityslainaa?

Henkilö, jolla on yrityksen nimenkirjoitusoikeus, voi täyttää sähköisen lainahakemuksen. Samalla hän toimii automaattisesti lainan takaajana. Joissakin tapauksissa yrityslainalle tarvitaan myös toinen henkilötakaaja. Saat tiedon mahdollisesta takauksen tarpeesta lainahakemuksessa.

Voit hakea yrityslainaa, mikäli:

 • sinulla on yrityksen allekirjoitusoikeus
 • yrityksen, sinun ja takaajan luottotiedot ovat kunnossa
 • sinulla on verkkopankkitunnukset.

Sortter mediassa

YLE UutisetIlta-SanomatIltalehtiKauppalehtiMtv3 / MTV uutisetHelsingin SanomatTalouselämäMaaseudun TulevaisuusTaloussanomatRadio NovaTaloustaitoKarjalainenIlkka–PohjalainenEtelä-SaimaaUusi SuomiSavon Sanomat

Mikä Broaden?

Broaden on Blue Financen operatiivinen brändi, ja se on tytäryhtiönä osa Blue Finance -konsernia. Broaden on täysin suomalainen, yrittäjän puolella oleva rahoitusyhtiö, josta saat henkilökohtaista palvelua sekä modernin lainapalvelun yrityksesi käyttöön.

Broadenin tavoitteena on tähdätä aina parhaaseen asiakaskokemukseen ja heidän asiakkaidensa arjen helpottamiseen – myös vaikeina aikoina.

Broaden haluaa helpottaa yrittäjien arkea ja toimia rahoituskumppanina eikä vain kasvottomana rahoitusyhtiönä: Broaden kuuntelee, auttaa, konsultoi ja joustaa tarpeen mukaan. Se tarjoaa rahoituksen lisäksi myös mielenrauhaa.

Lainaa voi hakea henkilö, jolla on yrityksen nimenkirjoitusoikeus ja samalla henkilö toimii lainan takaajana.

Näin kilpailutat yrityslainan

Täytä hakemus

Täytä hakemus

seuraava
Vertaile tarjoukset

Vertaile tarjoukset

seuraava
Nosta rahat tilille

Nosta rahat tilille

Kenelle Broadenin yrityslaina sopii?

Broadenin lainapalvelu on kehitetty kaikille yrittäjille. Se lainaa rahaa yrityksesi kaikkiin tarpeisiin ja palvelee kaikkia yrityksiä – myös yksinyrittäjiä, freelancereita, keikkatyöntekijöitä ja kevytyrittäjiä

Tiivistettynä Broadenin yrityslaina sopii siis:

 • osakeyhtiöille
 • kommandiittiyhtiöille
 • avoimille yhtiöille
 • toiminimellä toimiville yrittäjille
 • kevytyrittäjille, joilla on y-tunnus.

Lainaa voi hakea henkilö, jolla on yrityksen nimenkirjoitusoikeus ja samalla henkilö toimii lainan takaajana.

Näin haet lainaa

Voit hakea lainaa suoraan helpolla verkkohakemuksella. Broaden ei pyydä hakemuksessaan yhtään liitettä, ja tarvitset vain verkkopankkitunnukset turvalliseen tunnistautumiseen.

Saat yrityksellesi räätälöidyn lainapäätöksen hetkessä. Jos Broadenille jää vielä kysymyksiä, se on viipymättä sinuun yhteydessä.

Yrityslainaa voi hakea 1 000 eurosta jopa 10 000 euroon saakka. Broadenin yrityslainan ansiosta sinulle jää aikaa tärkeimpään eli yrityksen pyörittämiseen.

Hakemisen vaiheet ovat yksinkertaiset:

 1. Valitse summa.
 2. Täytä hakemus.
 3. Tunnistaudu.
 4. Lisää takaaja.
 5. Vastaanota lainatarjous.

Pankit ja lainanantajat

Qred logoAlisa PankkiFunduVaurausCapitalBoxKasvurahoitusSME Finance Finland OySvea Bank - logoYritysluotto.fi - logoResurs SMEBusinessCredit - logoBroaden - logoSiltaraha - logoLending House - logoEstateguru logoMomentum HelsinkiCertum logo

Lainan hakeminen

Saat luottopäätöksen heti lainanhaun yhteydessä. Lainasumma maksetaan ulos heti hyväksyttyäsi lainatarjouksen. Yleisimmät syyt kielteiseen luottopäätökseen ovat maksuhäiriömerkinnät yhtiöllä, lainan hakijalla tai takaajilla, jolloin rahoituksen myöntämisen kriteerit eivät täyty.

Huomioithan, että kielteinen luottopäätös voi johtua muistakin syistä. Mikäli näin käy, Broadenin asiakaspalvelu vastaa kaikkiin kysymyksiisi.

Lainan maksaminen

Lainaa lyhennetään kuukausittain tasaerissä. Lyhennyserien suuruus riippuu lainan määrästä ja maksuajasta. Kuukausierä määräytyy aina asiakaskohtaisesti. Lopullisen tarjouksen saat lainahakemuksen loppuvaiheessa.

Maksuaikataulusta voit sopia tarkemmin Broadenin asiakaspalvelun kanssa. Ole yhteydessä asiakaspalveluun myös silloin, jos vastuuhenkilöissä tapahtuu muutoksia.

Etsitkö edullista yrityslainaa?

Blue Finance / Broaden on vastuullinen toimija

Blue Finance / Broaden on vastuullinen luotonantaja, joten se tarkistaa aina sekä yrityksen, hakijan että takaajan luottotietojen olevan kunnossa. Blue Finance / Broaden tekee lainapäätöksen nopeasti. Saat heiltä yrityksellesi räätälöidyn lainatarjouksen ja laina maksetaan ulos välittömästi hyväksyttyäsi tarjouksen.

Jos Blue Financelle tai Broadenille tulee kysyttävää hakemustasi käsiteltäessä, se on viipymättä sinuun yhteydessä. 

Asiakaspalvelu apunasi

Broadenin asiakaspalvelijat auttavat sinua. He vastaavat puheluihin ja sähköposteihin arkisin klo 10–15.

 • 060 0303 060
 • info@broaden.fi

Usein kysytyt kysymykset Broadenin yrityslainasta

 • Lainaa voi hakea henkilö, jolla on yrityksen nimenkirjoitusoikeus. Samalla henkilö toimii lainan takaajana. Yrityksellä, hakijalla ja takaajalla on oltava luottotiedot kunnossa.

 • Myönnämme yrityslainoja osakeyhtiöille, kommandiittiyhtiöille, avoimille yhtiöille ja toiminimellä toimiville yrittäjille. Yrityksen tiedot tulee lainanmyöntöhetkellä löytyä Suomen kaupparekisteristä ja yrityksen vastuuhenkilöiden tulee asua Suomessa.

 • Kyllä, lainalle tarvitaan aina vähintään yksi henkilötakaaja. Lainanhakija toimii automaattisesti takaajana. Joissakin tapauksissa lainalle voidaan tarvita myös toinen henkilötakaaja. Saat tiedon takauksen tarpeesta lainahakemuksessa.

 • Kun yksityishenkilö takaa yrityslainan omavelkaisella takauksella, hän vastaa velasta kuin se olisi hänen oma velkansa. Jos alkuperäinen velallinen laiminlyö takaisinmaksuvelvoitteensa, yrityslaina peritään takaajilta täysimääräisesti kuluineen, korkoineen ja perintäkuluineen.

Blue Finance ja Broadenin yrityslaina mukana Sortterin vertailussa

Blue Finance ja Broadenin yrityslaina ovat mukana kotimaisen Sortterin yrityslainavertailussa, jossa yrittäjä voi kilpailuttaa lainat helposti ja nopeasti. Yhden lomakkeen täyttämisellä saa usealta luotonantajalta lainatarjoukset samalla kertaa ja selkeästi esitetyssä muodossa, jotta sinun on helppo valita omiin tarpeisiisi paras vaihtoehto.

Miten Sortter lainavertailu toimii?

Sortter on halunnut pitää yrityslainojen kilpailuttamisen mahdollisimman yksinkertaisena yrittäjille.

Näin kilpailutat yrityslainan:

 1. Täytä lomake huolellisesti.
 2. Lähetä hakemus.
 3. Odota, että lainatarjoukset tulevat sähköpostiisi.
 4. Vertaa ja valitse omiin tarpeisiisi sopiva lainatarjous.
 5. Vahvista yrityksen tiedot luotonantajan ohjeiden mukaisesti.

Kotimainen Sortter tarjoaa nopean tavan kilpailuttaa yrityslainat. Kilpailutus on yrittäjälle maksuton ja se hoituu yhdellä lomakkeella. Luotonantajien lainatarjoukset saa suoraan omaan sähköpostiin jopa saman työpäivän aikana ja ne esitetään yhdenmukaisesti selkeässä muodossa, jolloin tarjousten vertailu on helppoa. 

Itselleen paras lainatarjous vahvistetaan luotonantajan ohjeiden mukaisesti heidän omilla sivuillaan. Jos luotonantaja tarvitsee liitteitä lainan vahvistamiseksi, ne toimitetaan vasta luotonantajalle vahvistuksen yhteydessä.

Lomakkeen täyttäminen

Yrityslainahakemuksen täyttäminen on nopeaa, ilmaista ja helppoa. Hakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti ja täytät siihen seuraavat tiedot:

 • yrityksen nimi
 • yrityksen y-tunnus
 • hakijan yhteystiedot
 • hakijan henkilötunnus
 • toivottu lainasumma
 • toivottu laina-aika.

Näitä tietoja tarvitaan, sillä usein yrityslainoja tarjoavat yhtiöt tarkistavat niin yrityksen luottokelpoisuuden kuin vastuuhenkilön luottotiedot ja nämä vaikuttavat olennaisesti lainatarjoukseen. Yrityslainoissa voidaan vaatia myös hakijalta henkilökohtainen takaus lainalle, joten silloin myös hakijan tiedot tarvitaan.

Laina-aikaa ja toivottua lainasummaa voi itse esittää, mutta luottoyhtiö voi tehdä tarjouksen pienemmästä lainasummasta, joka on mitoitettu realistisesti yrityksen maksukykyyn nähden. Täydennysrahoituksissa hanketukirahoitus tai oman pankin myöntämä laina kattaa pääosan rahoitustarpeesta ja loppua tarvittavaa rahoitusta voi hakea kilpailuttamalla yrityslainat.

Lainojen kilpailutuksen voi tehdä milloin vain

Yrityslainojen kilpailutuksen voi tehdä milloin tahansa. Lainatarjouksen pyytäminen ei velvoita vielä hyväksymään yhtäkään saatua lainatarjousta ja kilpailutus on aina kilpailuttajalle maksuton. Vasta, kun itselleen paras lainatarjous on hyväksytty luotonantajan ohjeiden mukaisesti, astuu lainasopimus voimaan.