Luotettava laina löytyy helposti Sortterin avulla

Hae lainaa tarpeesi mukaan 60 000 € asti. Kilpailutamme hakemuksesi luotettavilla pankeilla ja rahoituslaitoksilla.

Silta

Valitse lainasumma

20000 €

Valitse laina-aika

10 vuotta
217€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
Vuonna 2020 lainan nimelliskorko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset vain säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
Parhaan koron takuu

Takaamme parhaan koron

100 % puolueeton lainavertailu

100 % puolueeton lainavertailu

100 % ilman piilokuluja

100 % ilman piilokuluja

Avainlippu

100 % suomalainen palvelu

Lainaa luotettavasti Sortterin avulla

Luotettavan lainan voi hakea helposti Sortterin avulla. Kilpailutamme lainat tarkasti valituilla pankeilla ja rahoituslaitoksilla, jotta saat lainallesi varmasti parhaan tarjouksen.

Olemme suomalainen palvelu ja toimimme yhteistyössä pankkien sekä rahoituslaitosten kanssa, joiden toiminta on joko Finanssivalvonnan tai Aluehalintoviraston valvomaa.

Kun haet lainaa tai kulutusluottoa Sortterin avulla voit olla varma, että tietosi pysyvät turvassa ja tarjotut lainaehdot noudattavat lainan myöntämiseen liittyviä lakeja sekä asetuksia.

Näet jokaisesta lainatarjouksesta selkeästi lainan tärkeät ehdot, kuten koron, todellisen vuosikoron, maksuajan sekä mahdolliset avaus- tai käsittelymaksut. Suosittelemme palvelussamme aina edullisinta lainaa, mutta jätämme valinnan sinulle. Palvelumme käyttäjänä sinä päätät, minkä lainan haluat valita.

Voit olla kaikissa lainan hakemiseen tai sopivan lainatarjouksen valitsemiseen liittyvissä kysymyksissä yhteydessä asiakaspalveluumme.

Autamme sinua löytämään lainan luotettavilta ja vakavaraisilta pankeilta sekä rahoituslaitoksilta - täysin ilmaiseksi.

Luotettava laina parhaan koron takuulla

Ainoana lainojen vertailupalveluna annamme lainallesi parhaan koron takuun. Mikäli löydät lainan edullisemmin kumppaneiltamme toista kautta myöhemmin, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Lähetä ilmainen hakemus ja valitse itsellesi luotettava laina edullisella korolla!