Luotettava laina - hae lainaa turvallisesti jopa 60 000 €

Hae lainaa luotettavasti ja turvallisesti sinulle sopivalla kuukausierällä. Etsimme parhaat lainat pankeilta ja rahoituslaitoksilta suunnitelmasi toteuttamiseen.

Valitse lainasumma

10 000 €

Valitse laina-aika

7 vuotta
153 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 6,5 %, takaisinmaksuaika 7 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 153 €, takaisinmaksettava summa 12 894 € sekä todellinen vuosikorko on 7,79 %.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 6,5 %, takaisinmaksuaika 7 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 153 €, takaisinmaksettava summa 12 894 € sekä todellinen vuosikorko on 7,79 %.

Hae lainaa luotettavasti ja turvallisesti sinulle sopivalla kuukausierällä. Etsimme parhaat lainat pankeilta ja rahoituslaitoksilta suunnitelmasi toteuttamiseen.

Lainaa luotettavasti ja turvallisesti Sortterin avulla

Lainaa voi hakea luotettavasti ja turvallisesti suomalaisen Sortterin avulla. Kilpailutamme lainat tarkasti valituilla pankeilla ja rahoituslaitoksilla, jotta saat lainallesi varmasti parhaat ehdot.

Kun haet lainaa tai kulutusluottoa Sortterin avulla voit olla varma, että tietosi pysyvät turvassa ja pankkien tarjoamat lainaehdot noudattavat lainan myöntämiseen liittyviä lakeja sekä asetuksia. Toimimme yhteistyössä vain hyvämaineisten luotonmyöntäjien kanssa, jotka laitamme kilpailemaan sinun laina-asiakkuudestasi.

Olemme yksi suosituimmista lainojen vertailupalveluista ja ajamme aina asiakkaamme etua. Kun haet ja vertailet lainat palvelussamme, näet jokaisesta lainatarjouksesta kaikki lainaan liittyvät ehdot helposti ja lainan ottaminen onnistuu avullamme ilman ikäviä yllätyksiä. Voit hakea lainaa nopeasti ja helposti vain yhdellä hakemuksella. Sortter hoitaa lainan kilpailutuksen puolestasi, joten sitten voitkin jo valita lainatarjouksista parhaan.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 271 arvosteluun.
powered by

Lainaehdot reilusti esillä

Näet jokaisesta pankin tekemästä lainatarjouksesta selkeästi lainan tärkeät ehdot, kuten koron, todellisen vuosikoron, maksuajan sekä mahdolliset avaus- tai käsittelymaksut. Suosittelemme palvelussamme aina mahdollisimman edullista lainaa, mutta jätämme valinnan sinulle. Palvelumme käyttäjänä sinä päätät, minkä lainan haluat valita, ja minkä rahoituksentarjoajan puoleen käännyt.

Voit olla kaikissa lainan hakemiseen tai sopivan lainatarjouksen valitsemiseen liittyvissä kysymyksissä yhteydessä asiakaspalveluumme.

Autamme sinua löytämään lainan luotettavilta ja vakavaraisilta pankeilta sekä rahoituslaitoksilta - täysin maksutta.

Kokemuksia Sortterista

 • profile image
  Päivi Lehtinen
  21.1.2023 klo 8.16.07

  Nopea , ei liikaa tuputuspostia

 • profile image
  Päivi Turunen-Koskelo
  20.1.2023 klo 11.02.19

  Nopea ja helppo käyttää. Vaihtoehdot tulivat nopeasti ja tiedot tarjouksista selkeästi näkyvissä.

 • profile image
  Timo Pelasoja-nissema
  18.1.2023 klo 12.46.04

  hyvä palvelu

 • profile image
  Pertti Jänkälä
  18.1.2023 klo 9.00.41

  Helppo, yksinkertainen nopea ja toimiva.

 • profile image
  Jouko Sirviö
  18.1.2023 klo 6.59.30

  Lainavertailu oli nopeaa ja sujuvaa. Kiitos!

Toimimme yhteistyössä vain luotettavien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa

Voit hakea Sortter -lainapalvelun avulla tarvitsemasi rahoituksen turvallisesti netistä. Olemme suomalainen yritys, jolle on myönnetty avainlippu-merkki. Käsittelemme kaikki asiakastiedot salatussa ympäristössä ja käytämme lainahakemuksella kysyttyjä tietoja vain sopivan lainatarjouksen löytämiseksi.

Valitsemme yhteistyökumppanimme tarkasti ja toimimme yhteistyössä vain Finanssivalvonnan tai Aluehallintoviraston valvonnan alaisten pankkien sekä rahoituslaitosten kanssa.

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAktiaBank NorwegianNordax BankBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBroccFellow PankkiLea bankInstabankFerratumFixuraKomplett bankmyLenderBondoraCredigoHalino

Kysymyksiä ja vastauksia

 • Palvelumme toimii täysin salatussa ympäristössä, emmekä luovuta henkilötietojasi eteenpäin muutoin, kuin mikä on välttämätöntä sopivan lainatarjouksen löytämiseksi.

 • Asiakkaidemme tietojen turvallinen käsittely on toimintamme perusedellytys ja käsittelemme tietojasi huolellisesti. Voimme luovuttaa tietojasi eteenpäin kumppaneillemme ainoastaan lainatarjouksen tekemistä varten. Emme koskaan salli kumppaniemme käyttävän tietojasi muihin tarkoituksiin kuin lainatarjouksen tekemiseen.

 • Lainojen vertailu toimii Sortterilla hyvin yksinkertaisesti. Pyydämme sinulle lainatarjoukset haluamallesi lainasummalle ja laina-ajalle kaikilta kumppaneiltamme. Järjestämme saamasi lainatarjoukset valmiiksi hintajärjestykseen ja näytämme kokonaiskustannuksiltaan halvimman lainan aina vertailumme ensimmäisenä.

 • Löydettyäsi itsellesi sopivan lainan, voit allekirjoittaa lainasopimuksen turvallisesti verkkopankkitunnuksillasi. Lainasopimuksen allekirjoitus tapahtuu aina lainan myöntävän pankin ympäristössä.

Käsiteltyjä lainahakemuksia

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Lähetä turvallinen hakemus ja valitse itsellesi luotettava laina edullisella korolla!

Reilun lainavertailun periaatteet

Tutustu toimintaperiaatteisiimme

Lainan ottaminen on usein pitkäaikainen sitoumus, eikä lainaa tulisi koskaan valita vertaamatta eri vaihtoehtoja keskenään, tai varsinkaan väärin perustein tehdyn vertailun pohjalta. Vain asiakkaan edun mukaisesti tehty vertailu tuo säästöjä lainakustannuksissa.
Vastuullinen lainaaminen

Vastuullista lainaamista kuluttajan etu edellä

Sortter on 100 % puolueeton lainavertailu. Sortterin avulla vertailet lainoja helposti netissä! Näet tarjoukset aina edullisuusjärjestyksessä, kustannukset selkeästi eriteltynä. Reilua ja läpinäkyvää lainavertailua vastuullisesti.