Luotettava laina - hae lainaa turvallisesti jopa 60 000 €

Hae lainaa luotettavasti ja turvallisesti sinulle sopivalla kuukausierällä. Etsimme parhaat lainat pankeilta ja rahoituslaitoksilta suunnitelmasi toteuttamiseen.

Valitse lainasumma

10 000 €

Valitse laina-aika

7 vuotta
153 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 6,5 %, takaisinmaksuaika 7 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 153 €, takaisinmaksettava summa 12 894 € sekä todellinen vuosikorko on 7,79 %.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 6,5 %, takaisinmaksuaika 7 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 153 €, takaisinmaksettava summa 12 894 € sekä todellinen vuosikorko on 7,79 %.

Hae lainaa luotettavasti ja turvallisesti sinulle sopivalla kuukausierällä. Etsimme parhaat lainat pankeilta ja rahoituslaitoksilta suunnitelmasi toteuttamiseen.

Lainaa luotettavasti ja turvallisesti Sortterin avulla

Lainaa voi hakea luotettavasti ja turvallisesti suomalaisen Sortterin avulla. Kilpailutamme lainat tarkasti valituilla pankeilla ja rahoituslaitoksilla, jotta saat lainallesi varmasti parhaat ehdot.

Kun haet lainaa tai kulutusluottoa Sortterin avulla voit olla varma, että tietosi pysyvät turvassa ja pankkien tarjoamat lainaehdot noudattavat lainan myöntämiseen liittyviä lakeja sekä asetuksia. Toimimme yhteistyössä vain hyvämaineisten luotonmyöntäjien kanssa, jotka laitamme kilpailemaan sinun laina-asiakkuudestasi.

Olemme yksi suosituimmista lainojen vertailupalveluista ja ajamme aina asiakkaamme etua. Kun haet ja vertailet lainat palvelussamme, näet jokaisesta lainatarjouksesta kaikki lainaan liittyvät ehdot helposti ja lainan ottaminen onnistuu avullamme ilman ikäviä yllätyksiä.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 218 arvosteluun.
powered by

Lainaehdot reilusti esillä

Näet jokaisesta pankin tekemästä lainatarjouksesta selkeästi lainan tärkeät ehdot, kuten koron, todellisen vuosikoron, maksuajan sekä mahdolliset avaus- tai käsittelymaksut. Suosittelemme palvelussamme aina mahdollisimman edullista lainaa, mutta jätämme valinnan sinulle. Palvelumme käyttäjänä sinä päätät, minkä lainan haluat valita, ja minkä rahoituksentarjoajan puoleen käännyt.

Voit olla kaikissa lainan hakemiseen tai sopivan lainatarjouksen valitsemiseen liittyvissä kysymyksissä yhteydessä asiakaspalveluumme.

Autamme sinua löytämään lainan luotettavilta ja vakavaraisilta pankeilta sekä rahoituslaitoksilta - täysin maksutta.

Kokemuksia Sortterista

 • profile image
  Merja Martin
  26.9.2022 klo 9.41.47

  Asiantuntevasti, selkeästi ja nopeasti Sortter toi esille sopivat rahoituslaitokset.

 • profile image
  Timo K Salminen
  21.9.2022 klo 7.50.39

  Kyllä oli tosi helppo saada lainaa, ei mennyt kauaa. Ei ollut vaikeaa kysymyksiä. Ja minun sopimus on niinkun haluaisin. Kiitos Sortter

 • profile image
  Antero Näyskä
  19.9.2022 klo 9.03.08

  Selkein ja toimivin lainapalvelun kilpailuttajasivusto, mitä olen koskaan ennen nähnyt. Kiitos!

 • profile image
  Markku Hannisto
  16.9.2022 klo 11.56.00

  Ammattimaista toimintaa👌👍

 • profile image
  Monika Kärkkäinen
  13.9.2022 klo 14.59.00

  Löysin edullisemman lainan kuin mitä pankista. Tämä oli positiivinen yllätys.

Toimimme yhteistyössä vain luotettavien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa

Voit hakea Sortter -lainapalvelun avulla tarvitsemasi rahoituksen turvallisesti netistä. Olemme suomalainen yritys, jolle on myönnetty avainlippu -merkki. Käsittelemme kaikki asiakastiedot salatussa ympäristössä ja käytämme lainahakemuksella kysyttyjä tietoja vain sopivan lainatarjouksen löytämiseksi.

Valitsemme yhteistyökumppanimme tarkasti ja toimimme yhteistyössä vain Finanssivalvonnan tai Aluehalintoviraston valvonnan alaisten pankkien sekä rahoituslaitosten kanssa.

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiAktiaResurs BankBank NorwegianNordax BankBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBroccFellow PankkiLea bankInstabankFerratumFixuraKomplett bankmyLenderLaina.fi - KertalainaCredigoHalino

Luotettava laina parhaan koron takuulla

Ainoana lainojen vertailupalveluna annamme lainallesi parhaan koron takuun. Mikäli löydät lainan edullisemmin kumppaneiltamme toista kautta myöhemmin, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Kysymyksiä ja vastauksia

 • Palvelumme toimii täysin salatussa ympäristössä, emmekä luovuta henkilötietojasi eteenpäin muutoin, kuin mikä on välttämätöntä sopivan lainatarjouksen löytämiseksi.

 • Asiakkaidemme tietojen turvallinen käsittely on toimintamme perusedellytys ja käsittelemme tietojasi huolellisesti. Voimme luovuttaa tietojasi eteenpäin kumppaneillemme ainoastaan lainatarjouksen tekemistä varten. Emme koskaan salli kumppaniemme käyttävän tietojasi muihin tarkoituksiin, kuin lainatarjouksen tekemiseksi.

 • Lainojen vertailu toimii Sortterilla hyvin yksinkertaisesti. Pyydämme sinulle lainatarjoukset haluamallesi lainasummalle ja laina-ajalle kaikilta kumppaneiltamme. Järjestämme saamasi lainatarjoukset valmiiksi hintajärjestykseen ja näytämme kokonaiskustannuksiltaan halvimman lainan aina vertailumme ensimmäisenä.

 • Löydettyäsi itsellesi sopivan lainan, voit allekirjoittaa lainasopimuksen turvallisesti verkkopankkitunnuksillasi. Lainasopimuksen allekirjoitus tapahtuu aina lainan myöntävän pankin ympäristössä.

Käsiteltyjä lainahakemuksia

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Lähetä turvallinen hakemus ja valitse itsellesi luotettava laina edullisella korolla!

Reilun lainavertailun periaatteet

Tutustu toimintaperiaatteisiimme

Lainan ottaminen on usein pitkäaikainen sitoumus, eikä lainaa tulisi koskaan valita vertaamatta eri vaihtoehtoja keskenään, tai varsinkaan väärin perustein tehdyn vertailun pohjalta. Vain asiakkaan edun mukaisesti tehty vertailu tuo säästöjä lainakustannuksissa.
Vastuullinen lainaaminen

Vastuullista lainaamista kuluttajan etu edellä

Sortter on 100 % puolueeton lainavertailu. Sortterin avulla vertailet lainoja helposti netissä! Näet tarjoukset aina edullisuusjärjestyksessä, kustannukset selkeästi eriteltynä. Reilua ja läpinäkyvää lainavertailua vastuullisesti.