Lainaa pienellä korolla – 60 000 euroon asti

Lainaa edullisella korolla ja pienillä kuluilla. Saat rahat tilille jopa muutaman tunnin kuluttua hakemuksen jättämisestä.

Valitse lainasumma ja laina-aika

Valitse lainasumma

6 000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
124 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 6 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 124 €, takaisinmaksettava summa 7 428 € sekä todellinen vuosikorko on 9,1 %.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 6 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 124 €, takaisinmaksettava summa 7 428 € sekä todellinen vuosikorko on 9,1 %.

Lainaa edullisella korolla ja pienillä kuluilla. Saat rahat tilille jopa muutaman tunnin kuluttua hakemuksen jättämisestä.

Lainaa pienellä korolla ilman takaajia ja vakuuksia

Nykyään sekä pankit, että rahoituslaitokset myöntävät lainaa pienellä korolla, myös ilman vakuuksia. Sortterin kautta voit kilpailuttaa lainan helposti ja valita itsellesi lainan matalalla korolla. Vakuudetonta lainaa hakiessasi et tarvitse ulkopuolista takaajaa tai vakuuksia lainallesi. Jos haet suurempaa lainaa, suosittelemme kuitenkin täyttämään hakemuksen yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, jolloin pankit voivat myöntää lainan vieläkin pienemmällä korolla. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avo- tai aviopuoliso.

Kun kilpailutat lainasi Sortterin avulla, saat useita pankkeja kilpailemaan asiakkuudestasi ja pääset valitsemaan pienikorkoisen lainan jopa kymmenien lainatarjousten joukosta. Tällöin olet paremmissa neuvotteluasemissa verrattuna tilanteeseen, jossa ottaisit yksitellen yhteyttä eri pankkeihin. Otamme korkoprosentin lisäksi vertailuun mukaan kaikki lainaan liittyvät kulut ja vertailemme lainatarjouksia aina todellisen vuosikoron mukaan. Näin voit varmistua, että todellisen vuosikoron mukaan pienikorkoisin laina on varmasti vertailun edullisin.

Lainanhakuprosessi on helppo ja nopea – näin se käy:

 1. Valitse haluamasi lainasumma sekä laina-aika
 2. Täytä lainahakemus Sortterin verkkopalvelussa
 3. Useat pankit ja rahoituslaitokset saavat tarjouspyyntösi
 4. Saat henkilökohtaisia lainatarjouksia, jotka voit järjestää pienimmän koron tai lainan kokonaisarvion mukaan
 5. Vertaile lainatarjoukset rauhassa ja valitse itsellesi sopivin
 6. Allekirjoita lainasopimus pankin kanssa verkkopankkitunnuksilla ja toimita tarvittaessa pankin pyytämät liitteet (esim. todistus tuloista)
 7. Rahat maksetaan tililesi valitsemasi pankin toimesta

Kilpailutuksen ansiosta sinun on mahdollista saada avullamme lainaa edullisesti ja pienellä korolla.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 248 arvosteluun.
powered by

Pienikorkoinen laina kannattaa kilpailuttaa

Kuvittele, että voisit joka kerta tankata kulkupelisi siellä, missä litrahinta on kulloinkin edullisin. Tai kuvittele, kuinka paljon säästäisit, jos ruokakauppareissuillasi jokaisen ostamasi tuotteen hinta olisi kilpailutettu Suomen edullisimmaksi?

Ja kuinka hienoa olisi, jos uutta lainaa ottaessasi voisit tietää sen olevan kilpailutettu useiden markkinoilla olevien lainanmyöntäjien kesken? 

Sinun ei tarvitse kuvitella, koska Sortterin avulla tämä on mahdollista! 

Lainatessasi rahaa, sinun on maksettava takaisin sekä lainaamasi summa, että lainaan liittyvät korot ja kulut. Kun itse lainasumma on kiinteä, tulee lainan hintaero käytännössä näkyville lainan korkojen tai siihen liittyvien avaus- tai käsittelymaksujen muodossa.

Mitä pienikorkoisempi laina on, sitä enemmän jää rahaa muuhun käyttöön!

Yksinkertaistettuna lainan korkoprosentin vaikutus tulee esille alla olevassa taulukossa, jossa on vertailtu 10 000 euron lainan kuukausierää:

Laina-aika / Korko 5 % 10 % 20 %
12 kk 856 € 879 € 926 €
24 kk 438 € 461 € 509 €
36 kk 299 € 322 € 371 €
48 kk 230 € 253 € 304 €

Koko laina-aikana takaisin maksettavassa summassa on eroa noin noin 3 500 euroa, kun lainasumma on 10 000 euroa, laina-aika on 48 kuukautta ja korkotaso on joko 5 % tai 20 %.

Kuten ylläoleva esimerkki osoittaa, on lainan korolla suuri merkitys siitä kertyviin kustannuksiin. Kilpailuttaminen on helpoin tapa varmistua oman lainan matalasta korkotasosta.

Kokemuksia Sortterista

 • profile image
  Seija Palo
  29.11.2022 klo 17.02.56

  Lainahakemus ja käsittely oli erinomaista. Pankkivirkailijat olivat aktiivisesti yhteydessä tarvitessaan lisätietoja. Ruusuja siitä heille.

 • profile image
  Matti Väistö
  28.11.2022 klo 6.31.55

  Nopea. Sujuva. Suosittelen.

 • profile image
  Pirjo Vuorela
  25.11.2022 klo 12.30.20

  Nopeaa palvelua :)

 • profile image
  Marjo Julin
  24.11.2022 klo 11.56.05

  Olette ollut paras näistä lainavälittäjistä. Ette liikaa ahdista muistutuksilla, asiallinen toiminta

 • profile image
  miamia1@luukku.com ahola
  23.11.2022 klo 5.01.45

  Sortter palvelun nopeus.

Pieni korko ja lainan kuukausierä

Pienen koron lisäksi on varmistettava, että lainan kuukausierä on talouteen sopiva, eikä sen maksaminen tuota ongelmia. Yllä olevasta taulukosta huomaamme, että 10 000 euron laina 24 kk:n maksuajalla voi kerryttää lyhennettävää 438–509 euroa kuukaudessa korkoprosentista riippuen.

Käytetään esimerkkinä tilannetta, jossa tarvitset lainaa 10 000 euroa ja sinulla on mahdollisuus lyhentää sitä 500 euroa kuukaudessa.

Vaikka saisit tarjouksen 0 %:n korolla, mutta maksuaikaa olisi vain vuosi, ei kyseinen lainavaihtoehto olisi sinulle järkevä, koska kuukausierä kasvaisi maksuvaraasi suuremmaksi, eli 833 euroon.

Ennen pienikorkoisenkaan lainan nostamista, on oleellista ensin laskea, mikä on omaan talouteen sopiva kuukausierä. Tämän jälkeen voit valita lainan, jonka korko on matala, ja samalla sen kuukausierä on sopiva omaan maksuvaraan nähden.

Näin kilpailutat lainallesi matalan koron

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Lainaa pienellä kuukausierällä vai matalalla korolla?

Matala korkotaso ei ole aina sama asia, kuin pieni kuukausierä. Suuremmalla korolla nostettu laina, joka maksetaan takaisin pitkällä maksuajalla, on todennäköisesti kuukausierältään pienempi, kuin matalamman koron laina, jonka takaisinmaksuaika on lyhyempi.

Pienen kuukausierän vuoksi pitkällä maksuajalla tarjottu laina voi pikaisesti katsottuna näyttää edullisemmalta, kuin pienikorkoinen laina lyhyellä maksuajalla. Kuukausierän ja korkoprosentin lisäksi on ensiarvoisen tärkeää tutustua lainan kokonaiskustannuksiin. Lainan kuukausierä tulee suhteuttaa omaan maksukykyyn, kun taas lainan kokonaiskutannukset kertovat lainan todellisen hinnan. Kun vertailet lainat palvelussamme, näytämme korkoprosentin ja kuukausierän lisäksi myös lainasta kertyvät kokonaiskustannukset.

Usein pieni kuukausierä voi olla huokutteleva vaihtoehto. Ota kuitenkin huomioon, että usein lainan kokonaiskustannukset nousevat, mitä pidemmän laina-ajan valitset. On myös hyvä muistaa, että kuluttajana voit aina maksaa lainan takaisin sovittua nopeammin, jolloin lainan euromääräiset korot jäävät pienemmiksi.

Voit tarkastella, miten lainan kustannukset muodostuvat lainalaskurin avulla.

Laina pienellä korolla heti tilille

Taitavimmallekin taloudensuunittelijalle saattaa tulla eteen tilanteita, joissa rahalle tulee äkillinen tarve. Jos vaikkapa tärkeä kodinkone, auto tai esimerkiksi kodin lämmitysjärjestelmä rikkoutuu, on asia saatava pikaisesti kuntoon.

Vaikka lainan tarvitsisi tilille nopeasti, on näissäkin tapauksissa tärkeää varmistua mahdollisimman edullisesta korkotasosta. 

Kun rahan tarve on pikainen, etsitään laina joskus sieltä, mistä se on nopeimmin saatavilla - ja valitettavasti silloin tällöin myös lainan koroista välittämättä. 

Nykyään lainan voi kuitenkin kilpailuttaa nopeasti, ja lainan saa tilille jopa heti saman päivän aikana. Täyttämällä hakemuksen Sortterin palvelussa, saat lainan nopeasti ja edullisesti. Kilpailutamme lainallesi pienen koron muutamassa minuutissa. Näin sinun on mahdollista tehdä äkillisessäkin tarpeessa harkittu ja ennen kaikkea järkevä lainapäätös.

Nopeimmillaan laina voi olla tililläsi jo heti muutaman tunnin sisällä tarpeen ilmaantumisesta, kunhan lainan kilpailuttamisen askelmerkit ovat etukäteen selvillä.

Kilpailuta pienikorkoinen laina ja nosta rahat tilille

Pieni korko ei välttämättä tarkoita halvinta lainaa

Kun tarkastelet lainatarjouksia ja vertailet niitä toisiinsa, kiinnitä pienen koron lisäksi huomio myös todelliseen vuosikorkoon sekä lainasta kertyviin kokonaisukutannuksiin.

Pitkä laina-aika nostaa korkokuluja sekä kokonaiskustannuksia merkittävästi. Siksi laina-aikaa ei kannata tarkoituksen mukaisesti pidentää, vaan laina kannattaa maksaa takaisin mieluummin lyhyessä ajassa. Älä kuitenkana sovi laina-aikaa niin tiukaksi, ettei talouteesi jää liikkumavaraa tulevia hankintoja tai yllätyksiä varten. Muista, että voit aina maksaa lainasi takaisin sovittua nopeammin – näin voit säästää lainan korkokustannuksissa myös kesken laina-ajan.

Todellinen vuosikorko kertoo lainan kokonaisukustannukset, sillä se sisältää kaikki kulut, kuten korot, tilinhoitomaksut, kuukausimaksut, palvelumaksut ja laskutuslisät. Kun tarkoituksena on löytää kaikista halvin laina, tee vertailu lainasta kertyvien kokonaiskustannusten ja todellisen vuosikoron mukaan.

Pieni korko vai edulliset kulut?

Lainaa otettaessa puhutaan usein korkoprosentista ja joskus lainaan liittyvien muiden kulujen merkitys unohtuu. Kun teet valintaa itsellesi sopivasta lainasta muista, ettei pelkkä pieni korko takaa lainan edullisuutta, vaan myös muilla kuluilla on merkitystä.

Vakuudettomien lainojen kulut ovat onneksi nykyään rajattu korkeintaan 150 euroon vuodessa, mutta esimerkiksi autorahoitusta tai asuntolainaa otettaessa voivat kulut olla tätä suurempia. Muiden kulujen ansiosta lainan kokonaiskustannus voi nousta helposti korkeammaksi, kuin mitä pelkästä korkoprosentista voisi päätellä.

Kun haluat lainan mahdollisimman pienillä kokonaiskuluilla, näet Sortterin lainavertailussa selkeästi kaikki lainaan liittyvät kulut, olipa kyse korkoprosentista, tilinhoitomaksusta tai lainan avausmaksusta.

Lainaa pienellä korolla ja edullisilla kuluilla Sortterin avulla

Sortterin lainankilpailutuspalvelu on turvallinen tapa varmistaa pieni korko ja edulliset lainakulut. Oli sitten toiveenasi mahdollisimman alhainen kuukausierä, mahdollisimman pieni korkotaso tai edulliset kokonaiskustannukset, vertailet pankkien tekemät tarjoukset palvelussamme nopeasti ja kätevästi.

Näin valitset lainan pienellä korolla ja edullisilla kokonaiskuluilla Sortterin avulla:

 1. Klikkaa lainavertailuun ja täytä lainahakemus
 2. Valitse haluamasi lainasumma sekä laina-aika
 3. Täytä lainahakemus huolellisesti - näin pankit ja rahoituslaitokset voivat tehdä sinulle parhaan tarjouksensa
 4. Tutustu lainatarjouksiin ja valitse pienikorkoinen laina edullisilla kuluilla
 5. Allekirjoita lainasopimus turvallisesti pankkitunnuksilla
 6. Saat valitsemasi lainan tilillesi

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiAktiaResurs BankBank NorwegianNordax BankBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBroccFellow PankkiLea bankInstabankFerratumFixuraKomplett bankmyLenderLaina.fi - KertalainaCredigoHalino

Kilpailuta laina ja varmista edullinen lainatarjous

Lainan kilpailuttaminen on nykyään nopeaa ja vaivatonta. Voit saada yhden hakemuksen täyttämällä monta edullista lainatarjousta, joista voit valita itsellesi parhaan päältä.

Lainojen kilpailutus onnistuu kätevästi ja turvallisesti Sortterin palvelussa. Olemme kotimainen yritys, ja haluamme tehdä lainojen kilpailuttamisesta mahdollisimman helppoa ja läpinäkyvää.

Usein kysyttyä pienistä koroista

 • Lainojen korot määräytyvät aina hakijan ja mahdollisen rinnakkaishakijan tietojen perusteella. Voit saada palvelumme avulla yksilölliset lainatarjoukset kaikilta palvelussamme mukana olevilta lainanantajalta. Lainatarjousten korot voivat 4 % ja 20 % välillä. Järjestämme pankkien tekemät lainatarjoukset edullisuusjärjestykseen todellisen vuosikoron mukaan. Näin edullisimman lainan valitseminen on helppoa ja läpinäkyvää.

 • Suosittelemme, että vertailet lainoja todellisen vuosikoron mukaan, kuten mekin teemme. Todellinen vuosikorko ottaa huomioon kaikki lainaan liittyvät kulut ja on vertailukelpoinen korkoprosentti eri lainatarjousten välillä.

 • Voit kilpailuttaa lainat palvelussamme ja saada yksilölliset lainatarjoukset useilta lainanantajalta. Valitse näistä itsellesi paras vaihtoehto.

 • Voit hakea lainaa, kun:

  • olet yli 20-vuotias
  • sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
  • sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Käsiteltyjä lainahakemuksia

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.