Lainaa pienellä korolla – 60 000 euroon asti

Lainaa edullisella korolla ja kuluilla. Saat rahat tilille jopa muutaman tunnin kuluttua hakemuksen jättämisestä.

Vertaile lainatarjouksia helposti

Valitse lainasumma

2 000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
45 €
Arvioitu kuukausierä
tiedot
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 2 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 45 €, takaisinmaksettava summa 2 676 € sekä todellinen vuosikorko on 12,81 %.
 • Parhaan koron takuu | Sortter

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

 • 4,5
  Perustuu 101 arvosteluun.
  powered by

Pienikorkoinen laina kannattaa kilpailuttaa

Kuvittele, että voisit joka kerta tankata kulkupelisi siellä, missä litrahinta on kulloinkin edullisin. 

Tai kuvittele, kuinka paljon säästäisit, jos ruokakauppareissuillasi jokaisen ostamasi tuotteen hinta olisi kilpailutettu Suomen edullisimmaksi?

Ja kuinka hienoa olisi, jos uutta lainaa ottaessasi voisit tietää sen olevan kilpailutettu useiden markkinoilla olevien lainanmyöntäjien kesken? 

Sinun ei tarvitse kuvitella, koska Sortterin avulla tämä on mahdollista! 

Lainatessasi rahaa, sinun on maksettava takaisin sekä lainaamasi summa että lainaan liittyvät korot ja kulut. Kun itse lainasumma on kiinteä, tulee hintaero käytännössä esille ainoastaan lainan korkojen muodossa.

Mitä pienemmällä korolla saa lainaa, sitä enemmän jää rahaa muuhun!

Yksinkertaistettuna tämä tulee esille taulukossa (10 000 euron laina):

Laina-aika / Korko 5 % 10 % 20 %
12 kk 856 € 879 € 926 €
24 kk 438 € 461 € 509 €
36 kk 299 € 322 € 371 €
48 kk 230 € 253 € 304 €

Hintaeroa 10 000 euron lainassa 48 kuukauden laina-ajalla korkotasojen ollessa joko 5 % tai 20 % jää noin 3 500 euroa.

Kilpailuttaminen on helpoin tapa varmistua oman lainan edullisesta hinnoittelusta.

Lainaa pienellä korolla ilman takaajia ja vakuuksia

Nykyään modernit rahoituslaitokset myöntävät luottoja erilaisiin tarpeisiin myös ilman vakuuksia edullisella korolla. Sortterin kautta voit kilpailuttaa lainan helposti parhaan koron takuulla. Vakuudettomaa lainaa hakiessasi et tarvitse ulkopuolista takaajaa tai vakuuksia lainallesi. 

Kun kilpailutat lainasi Sortterin avulla, saat monta pankkia yhdellä kertaa kilpailemaan edullisimmasta lainasta. Tällöin olet paremmissa neuvotteluasemissa verrattuna tilanteeseen, jossa ottaisit yksitellen yhteyttä eri pankkeihin. Sortter vertailee lainatarjouksia aina todellisen vuosikoron mukaan – koron lisäksi vertailuun otetaan mukaan kaikki lainaan liittyvät kulut. Näin voit varmistua, että ensimmäiseksi tarjottu lainatarjous on varmasti edullisin.

Lainanhakuprosessi on helppo ja nopea – näin se käy:

 1. tarvitset lainan hankintaa tai remonttia varten
 2. täytät lainahakemuksen Sortterin verkkopalvelussa
 3. useat pankit ja rahoituslaitokset saavat tarjouspyyntösi
 4. saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia
 5. vertaile rauhassa lainatarjoukset ja valitse itsellesi sopivin
 6. allekirjoita lainasopimus pankin kanssa verkkopankkitunnuksilla ja toimita pankin pyytämät liitteet (esim. todistus tuloista)
 7. rahat maksetaan tililesi mahdollisimman pian

Kilpailutuksen ansiosta sinun on mahdollista saada lainaa edullisesti pienelle korolla.

Lainaa pienellä kuukausierällä vai matalalla korolla? 

Matala korkotaso ei ole aina sama asia kuin pieni kuukausierä. 

Suuremmalla korolla sovittu laina, joka jaetaan kymmenelle vuodelle, on todennäköisesti kuukausierältään pienempi kuin matalamman koron viiden vuoden mittainen laina.

Näin saattaa pikaisesti katsottuna näyttää edullisemmalta ottaa pidempi laina-aika isommalla korolla kuin lyhyempi laina-aika pienemmällä korolla. On ensiarvoisen tärkeää ensin miettiä itselleen sopiva kuukausierä ja sen jälkeen selvittää, mikä vaihtoehdoista antaa pienimmän koron kyseiselle kuukausierälle.

Usein pieni kuukausierä voi olla huokutteleva vaihtoehto. Ota kuitenkin huomioon, että lainakustannukset nousevat, mitä pidemmän laina-ajan valitset.

Voit tarkastella, miten lainan kustannukset muodostuvat lainalaskurin avulla.

Esimerkki pienen koron vaikutuksesta

Tarvitset 10 000 euron lainan, jota sinulla on mahdollisuus lyhentää 500 euroa kuukaudessa.

Vaikka saisit tarjouksen 0 %:n korolla, mutta maksuaikaa olisi vuosi, lainavaihtoehto ei olisi sinulle järkevä, koska kuukausierä kasvaisi 833 euroon.

Oleellista tässäkin tapauksessa on ensin tutkia, mikä on sopiva laina-ajan ja koron välinen yhdistelmä, jossa saat pienimmän koron, mutta silti sopivimman kuukausierän.

Yllä olevasta taulukosta huomaamme, että 10 000 euron laina 24 kk:n maksuajalla voi maksaa 438–509 euroa kuukaudessa.

Edellä esitetyistä tarjouksista järkevin vaihtoehto sinulle olisi siis tarjous, jossa maksat 438 euroa kuukaudessa, vaikka kokonaiskuluiltaan edullisin olisikin 12 kuukauden laina-ajalla toteutettava laina.

Laina pienellä korolla heti tilille

Hyvälläkin taloudensuunnittelulla elämässä saattaa tulla eteen tilanteita, joissa rahalle tulee äkillinen tarve. Jos vaikkapa tärkeä kodinkone, auto tai esimerkiksi kodin lämmitysjärjestelmä rikkoutuu, on asia saatava pikaisesti kuntoon.

Näissäkin tapauksissa on tärkeää varmistua mahdollisimman edullisesta korkotasosta. 

Kun tarve on pikainen, laina etsitään sieltä, mistä sitä nopeimmin on saatavilla. 

Tällöin Sortter tulee apuun. Saat lainan nopeastinopeasti ja edullisesti kilpailuttamalla lainan Sortterin palvelussa. Näin sinun on mahdollista tehdä äkillisessäkin tarpeessa harkittu ja ennen kaikkea järkevä lainapäätös.

Nopeimmillaan laina voi olla tililläsi jo heti muutaman tunnin sisällä tarpeen ilmaantumisesta, kunhan lainan kilpailuttamisen askelmerkit ovat etukäteen selvillä.

Nappaa siis valmiiksi esimerkiksi tietokoneesi tai puhelimesi kirjanmerkkeihin Sortterin lainavertailu. Näin pääset tarpeen tullen nopeasti valitsemaan edullisimman ja sopivimman lainan puolueettoman kilpailutuksemme ansiosta.

Pieni korko ei välttämättä tarkoita halvinta lainaa

Kun tarkastelet lainatarjouksia ja vertailet niitä toisiinsa, moni kiinnittää huomiota erityisesti pieneen korkoon. Korko on yksi mittari, jonka avulla on mahdollista vertailla lainan edullisuutta. Ota kuitenkin huomioon myös laina-aika ja todellinen vuosikorko.

Pitkä laina-aika nostaa korkokuluja sekä kokonaiskustannuksia merkittävästi. Siksi laina-aikaa ei kannata tarkoituksen mukaisesti pidentää, sillä laina tulee silloin kalliiksi. Muista, että voit aina maksaa lainasi takaisin sovittua nopeammin – silloin säästät lainan kustannuksissa vielä enemmän.

Todellinen vuosikorko kertoo lainan kokonaisukustannukset, sillä se sisältää kaikki kulut, kuten korot, tilinhoitomaksut, kuukausimaksut, palvelumaksut ja laskutuslisät.

Pieni korko ei välttämättä tarkoita halvinta lainaa. Edullinen laina löytyy vain vertailemalla – kuukausierää, laina-aikaa, korkoa ja todellista vuosikorkoa.

Edulliset korot vai pienet kulut?

Lainoissa ei ole merkittävää pelkät korot, vaan myös muut mahdolliset kulut. Meillä Sortterin lainavertailussa saat tietää kaikki kulut, myös muut kuin korot. On siis hyvä muistaa, että pienet korot eivät välttämättä tarkoita halvinta lainaa.

Tietyissä lainoissa korko voi olla hyvinkin pieni, mutta lainan muut kulut sitä vastoin suuret. Tällöin lainan kokonaiskustannus nousee helposti korkeammaksi kuin pelkästä korosta voisi päätellä.

Ei ole siis tarkoituksenmukaista etsiä edullisinta lainaa pelkän koron perusteella.

Sortter vertailee lainatarjouksia aina todellisen vuosikoron mukaan – lainatarjoukset järjestetään aina edullisuusjärjestykseen. Näin voit olla varma, että edulliselta näyttävä laina on todella sinulle tarjoutuista lainoista edullisin.

Sortter löytää sinulle lainan parhaan koron takuulla – kilpailuta ja hae lainaa pienellä korolla

Sortterin lainankilpailutuspalvelu on puolueeton ja turvallinen tapa varmistaa pieni korko ja itsellesi sopivin laina. Oli sitten toiveenasi mahdollisimman pieni kuukausierä tai mahdollisimman pieni korkotaso, löydät Sortterin palvelusta aina sopivimman tarjouksen.

Tarjouksen pyytäminen ja saaminen on tehty mahdollisimman helpoksi.

Näin se käy:

 1. Klikkaa lainavertailuun ja täytä lainahakemus.
 2. Valitse haluamasi lainasumma sekä laina-aika.
 3. Vastaa muutamaan kysymykseen, joiden perusteella rahalaitokset tekevät tarjouksensa.
 4. Valitse sopivin laina.
 5. Teet sopimuksen turvallisesti.
 6. Saat rahat tilillesi jopa heti muutamien tuntien aikana.

Kilpailuta laina ja varmista edullinen lainatarjous

Lainan kilpailuttaminen on nykyään helpompaa kuin koskaan, jolloin voit saada monta edullista lainatarjousta, joista valita. Tämä onnistuu kätevästi Sortterin palvelussa. Palvelu on kotimainen, helppokäyttöinen ja turvallinen.

Sortter tarjoaa parhaan koron takuun kaikkiin Sortterin kautta kilpailutettuihin lainoihin. Parhaan koron takuun avulla voit luottavaisin mielin kilpailuttaa lainasi Sortterin palvelussa tietäen, että säästät aikaa sekä rahaa. Lisäksi meillä Sortterilla huolehdimme aina henkilötietojesi turvallisesta käsittelystä.

Suomalaisena toimijana Sortter on turvallinen kumppani kaikissa rahoitustarpeissasi.

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiAktiaResurs BankAvidaBigbankNordax BankKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceBraBankInstabankFixuraKomplett BankmyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoHalino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.