Valitse lainasumma

2000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
43€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
 • iconIlmainen hakemus
 • iconEt sitoudu mihinkään
 • iconSaat lainapäätöksen 5 minuutissa
Vuonna 2020 lainan nimelliskorko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Pienikorkoisen lainan edut taloudelle

Kuvittele, että voisit aina tankata siellä, missä litrahinta on kulloinkin edullisin! 

Tai kuinka paljon säästäisit, jos jokaisella ruokakauppakäynnilläsi jokaisen ostamasi tuotteen hinta olisi kilpailutettu Suomen edullisimmaksi?

Ja kuinka hienoa olisi, jos uutta lainaa ottaessasi voisit tietää sen olevan kilpailutettu usean markkinoilla olevan lainanmyöntäjän kesken?  Itse asiassa, Sortterin avulla tämä on mahdollista! 

Lainatessasi rahaa, tulee sinun käytännössä maksaa takaisin sekä lainaamasi summa että lainaan liittyvät korot ja kulut.  Kun itse lainasumma on kiinteä, tulee hintaero esille käytännössä ainoastaan lainan korkojen muodossa.

Mitä pienemmällä korolla saa lainaa, sitä enemmän jää rahaa muuhun!

Yksinkertaistettuna tämä tulee esille taulukossa (10 000 € laina)

Laina-aika / Korko 5 % 10 % 20 %
12kk 856€ 879€ 926€
24kk 438€ 461€ 509€
36kk 299€ 322€ 371€
48kk 230€ 253€ 304€

Hintaeroa siis 10 000 € lainassa 48 kk laina-ajalla korkotasojen ollessa joko 5 % tai 20 % jää noin 3500 €!

Kilpailuttaminen on helpoin tapa varmistua oman lainan edullisesta hinnoittelusta!

Lainaa pienellä korolla ilman takaajia ja vakuuksia

Perinteinen malli lainata rahaa on ollut takaajien tai vakuuksien käyttäminen! Tämä onkin lähes riskitöntä luotonantajalle, mutta usein hieman kiusallista tai ainakin hankalaa lainan tarvitsijalle.

Koska luotottajalla ei ole suurta riskiä lainatessaan rahaa jota vastaan on vakuuksia, on vakuudellisten lainojen hinnat olleet keskimäärin melko edullisia.

Nykyään modernit rahoituslaitokset kuitenkin myöntävät luottoja erilaisiin tarpeisiin myös ilman vakuuksia edullisella korolla! Sortterin kautta voit kilpailuttaa helposti edullisimman koron takuulla! Näin et pääasiassa tarvitse ulkopuolista takaajaa tai vakuuksia edulliselle lainallesi. 

Koska pankit ja rahoituslaitokset elävät myöntämiensä lainojen koroilla, on rahoituslaitoksille tärkeää pyrkiä saamaan mahdollisimman paljon luottoja myönnettyä. 

Kun Sortterin kautta kilpailuttaessa saat monta pankkia kilpailemaan siitä, kuka saa sinulle edullisimman lainan, olet huomattavasti paremmissa neuvotteluasemissa verrattuna tilanteeseen jossa ottaisit yksitellen yhteyttä eri pankkeihin.

Edullisen lainanhakuprosessin kaava on siis seuraava:

 • Pankit pyrkivät tekemään voittoa lainaamalla rahaa
 • Mitä enemmän pankit lainaavat, sitä enemmän he saavat euroja
 • Sinä tahdot lainan hankintaasi varten
 • Kilpailutat luottotarpeesi Sortterin palvelussa
 • Usea pankki ja rahoituslaitos saa tarjouspyyntösi
 • Jokainen näistä haluaa saada hyviä asiakkaita, joten he tekevät hyvät tarjoukset
 • Saat valita vapaasti näistä parhaan.

Tämän syklin myötä sekä edullisen lainan tarvitsija että rahaa lainaavat yritykset hyötyvät. Sinulle oleellista on se, että saat takuulla edullisella korolla lainaa!  

Lainaa pienellä kuukausierällä vai matalalla korolla? 

Matala korkotaso ei ole aina sama asia kuin pieni kuukausierä. 

Suuremmalla korolla sovittu laina, joka jaetaan kymmenelle vuodelle on todennäköisesti kuukausierältään pienempi kuin pienemmällä korolla oleva 5 vuoden mittainen laina.

Näin siis voi pikaisesti katsottuna näyttää edullisemmalta ottaa pidempi laina-aika isommalla korolla kuin lyhempi pienemmällä. On ensiarvoisen tärkeää ensin miettiä itselleen sopiva kuukausierä ja sen jälkeen selvittää mikä vaihtoehdoista antaa pienimmän koron juuri kyseiselle kuukausierälle.

Esimerkki pienen koron vaikutuksesta:

Tarvitset 10 000€ lainan ja sinulla on mahdollisuus lyhentää sitä 500€ kuussa.

Vaikka saisit tarjouksen 0% korolla, mutta vuoden maksuajalla, ei tässä lainavaihtoehdossa olisi sinulle järkeä, sillä kuukausierä olisi 833€.

Oleellista olisi siis ensin tutkia mikä on sopiva laina-ajan ja koron välinen yhdistelmä, jossa saat pienimmän koron, mutta silti sopivimman kuukausierän.

Yllä olevassa taulukossa esimerkiksi huomaamme, että 10 000€ laina 24 kk:n maksuajalla voi maksaa 438€-509€/kk. 

Näistä siis järkevin vaihtoehto sinulle olisi tuo 438€/kk tarjous, vaikka kokonaiskuluiltaan edullisin olisi 12kk laina-ajalla toteutettu laina.

Laina pienellä korolla heti tilille!

Hyvälläkin taloudensuunnittelulla voi tulla eteen tarpeilta, joissa rahalle tulee tarvetta pikaisesti.  Jos vaikkapa jokin tärkeä kodinkone, auto tai esimerkiksi kodin lämmitysjärjestelmä rikkoutuu, on oleellista saada asia pikaisesti kuntoon.

Kuitenkin, näissäkin tapauksissa on oleellista varmistua mahdollisimman edullisesta korkotasosta. 

Kun tarve on pikainen, tulee helposti otettua lainaa sieltä mistä sitä nopeimmin on saatavilla. 

Tällöin Sortter tulee apuun. Saat lainan nopeasti, sekä edullisesti kilpailuttamalla lainan Sortterin palvelussa.  Näin pääset tekemään kiireisessäkin tarpeessa harkitun ja ennen kaikkea järkevän lainapäätöksen. 

Nopeimmillaan laina voi olla tililläsi jo muutaman tunnin sisällä tarpeen ilmaantumisesta, kun askelmerkit on etukäteen selvillä.

Nappaa siis valmiiksi vaikka kirjanmerkkeihin Sortterin lainavertailu. Näin pääset tarpeen tullen nopeasti valitsemaan edullisimman ja sopivimman lainan puolueettoman kilpailutuksemme ansiosta.

Saako koroissa halvalla hyvää?

Vanha viisaus kertoo, ettei halvalla saa hyvää. Vaikka tämä onkin totta lähes kaikissa tapauksissa, toimii korkotaso hieman eri periaatteilla.  Korkojen kohdalla oleellista on se summa jonka maksat lainasta. Käytännössä suuremmalla korolla ei saa ”arvokkaampaa rahaa”.   

Tässä tapauksessa siis usein halvin laina on paras vaihtoehto! Luonnollisesti lainavertailumme huomioi myös esimerkiksi laina-ajan sekä kuukausikulut.

Edulliset korot vai pienet kulut?

Oleellistahan ei ole lainoissa pelkät korot, vaan myös muut mahdolliset kulut. Meillä Sortterin lainavertailussa saat tietää kaikki kulut, myös muut kuin korot.

Tietyissä lainoissa voi korko olla hyvinkin pieni, mutta lainan muut kulut todella suuret. Tällöin lainan kokonaiskustannus nousee helposti korkeammaksi, kuin pelkästä korosta voisi päätellä. 

Ei ole siis mielekästä sinällään etsiä edullisinta lainaa pelkästään koron perusteella.

Tilanne olisi hieman sama, kuin jos ostaisi television vain hankintahinnan perusteella.  Vaikka uusi televisio maksaisi vain euron, ei siitä olisi suurtakaan iloa, jos siinä ei näkyisi esimerkiksi Suomen kanavat.

Kokonaisuus ratkaisee!

Sortter löytää sinulle lainaa parhaan koron takuulla - Kkilpailuta ja hae lainaa pienellä korolla

Sortterin lainakilpailutuspalvelu on puolueeton ja turvallinen tapa varmistaa pieni korko ja itselleen sopiva laina. Oli tarpeesi sitten mahdollisimman pieni kuukausierä tai vain mahdollisimman pieni korkotaso, löydät Sortterin palvelusta aina sopivan tarjouksen.

Tarjouksen pyytäminen ja saaminen on tehty mahdollisimman helpoksi. 

Näin se käy:

 1. Klikkaat tästä lainavertailuun
 2. Valitset haluamasi lainasumman sekä laina-ajan
 3. Vastaat muutamaan kysymykseen, joiden perusteella rahalaitokset tekevät tarjouksensa
 4. Valitset sopivimman lainan
 5. Teet sopimuksen turvallisesti
 6. Saat rahat tilillesi jopa tunneissa

Lainan kilpailuttaminen edullisen koron varmistamiseksi

Lainan kilpailuttaminen on nykyään helpompaa kuin koskaan! Tämä onnistuu kätevästi Sortterin palvelussa, joka on kotimainen, helppokäyttöinen ja turvallinen. 

Sortter tarjoaakin parhaan koron takuun kaikkiin Sortterin kautta kilpailutettuihin lainoihin. Tämä takuu on luotu, jotta voisit luottavaisin mielin kilpailuttaa lainasi Sortterin palvelussa tietäen säästäväsi sekä aikaa että rahaa ja huolehtivasi samalla henkilötietojesi turvallisesta ja tarkasta käsittelystä. 

Suomalaisena toimijana Sortter on turvallinen kumppani kaikissa rahoitustarpeissasi!

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigbankNordaxKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceEuroloanFixuraMyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoCredit24Halino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.