Lainaa pienellä korolla

Lainaa pienellä korolla – 60 000 euroon asti

Lainaa edullisella korolla. Saat rahat tilille jopa muutaman tunnin kuluttua hakemuksen jättämisestä.

Valitse lainasumma

2000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
43€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Lainojen vertailu tapahtuu sopimuskoron mukaan, joka on voimassa koko luottosopimuksen ajan. 30.9.2021 asti lainan korko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu | Sortter

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Pienikorkoisen lainan edut taloudelle

Kuvittele, että voisit joka kerta tankata kulkupelisi siellä, missä litrahinta on kulloinkin edullisin. 

Tai kuvittele, kuinka paljon säästäisit, jos ruokakauppareissuillasi jokaisen ostamasi tuotteen hinta olisi kilpailutettu Suomen edullisimmaksi?

Ja kuinka hienoa olisi, jos uutta lainaa ottaessasi voisit tietää sen olevan kilpailutettu useiden markkinoilla olevien lainanmyöntäjien kesken? 

Sinun ei tarvitse kuvitella, koska Sortterin avulla tämä on mahdollista! 

Lainatessasi rahaa, sinun on maksettava takaisin sekä lainaamasi summa että lainaan liittyvät korot ja kulut. Kun itse lainasumma on kiinteä, tulee hintaero käytännössä esille ainoastaan lainan korkojen muodossa.

Mitä pienemmällä korolla saa lainaa, sitä enemmän jää rahaa muuhun!

Yksinkertaistettuna tämä tulee esille taulukossa (10 000 euron laina):

Laina-aika / Korko 5 % 10 % 20 %
12 kk 856 € 879 € 926 €
24 kk 438 € 461 € 509 €
36 kk 299 € 322 € 371 €
48 kk 230 € 253 € 304 €

Hintaeroa 10 000 euron lainassa 48 kuukauden laina-ajalla korkotasojen ollessa joko 5 % tai 20 % jää noin 3 500 euroa.

Kilpailuttaminen on helpoin tapa varmistua oman lainan edullisesta hinnoittelusta.

Lainaa pienellä korolla ilman takaajia ja vakuuksia

Perinteinen malli lainata rahaa on ollut takaajien tai vakuuksien käyttäminen. Se onkin lähes riskitöntä luotonantajalle. Koska luotottajalla ei ole suurta riskiä lainatessaan rahaa vakuuksia vastaan, ovat vakuudellisten lainojen hinnat olleet keskimäärin melko edullisia.

Nykyään modernit rahoituslaitokset kuitenkin myöntävät luottoja erilaisiin tarpeisiin myös ilman vakuuksia edullisella korolla. Sortterin kautta voit kilpailuttaa lainan helposti parhaan koron takuulla. Vakuudettomaa lainaa hakiessasi et tarvitse ulkopuolista takaajaa tai vakuuksia lainallesi. 

Kun kilpailutat lainasi Sortterin avulla, saat monta pankkia yhdellä kertaa kilpailemaan edullisimmasta lainasta. Tällöin olet paremmissa neuvotteluasemissa verrattuna tilanteeseen, jossa ottaisit yksitellen yhteyttä eri pankkeihin. Sortter vertailee lainatarjouksia aina todellisen vuosikoron mukaan – koron lisäksi vertailuun otetaan mukaan kaikki lainaan liittyvät kulut. Näin voit varmistua, että ensimmäiseksi tarjottu lainatarjous on varmasti edullisin.

Lainanhakuprosessi on helppo ja nopea.

 1. Sinulla tulee tarve lainan hankintaan.
 2. Kilpailutat luottotarpeesi Sortterin palvelussa.
 3. Useat pankit ja rahoituslaitokset saavat tarjouspyyntösi.
 4. Jokainen pankki ja rahoituslaitos haluaa saada hyviä asiakkaita, joten he tekevät myös hyvän tarjouksen.
 5. Saat valita vapaasti tarjouksista parhaimman.

Tämän syklin myötä sekä edullisen lainan tarvitsija että rahaa lainaavat yritykset hyötyvät. Sinulle tärkeintä on se, että saat takuulla edullista lainaa!  

Lainaa pienellä kuukausierällä vai matalalla korolla? 

Matala korkotaso ei ole aina sama asia kuin pieni kuukausierä. 

Suuremmalla korolla sovittu laina, joka jaetaan kymmenelle vuodelle, on todennäköisesti kuukausierältään pienempi kuin matalamman koron viiden vuoden mittainen laina.

Näin saattaa pikaisesti katsottuna näyttää edullisemmalta ottaa pidempi laina-aika isommalla korolla kuin lyhyempi laina-aika pienemmällä korolla. On ensiarvoisen tärkeää ensin miettiä itselleen sopiva kuukausierä ja sen jälkeen selvittää, mikä vaihtoehdoista antaa pienimmän koron kyseiselle kuukausierälle.

Voit tarkastella sopivaa kuukausierää lainalaskurimme avulla.

Esimerkki pienen koron vaikutuksesta

Tarvitset 10 000 euron lainan, jota sinulla on mahdollisuus lyhentää 500 euroa kuukaudessa.

Vaikka saisit tarjouksen 0 %:n korolla, mutta maksuaikaa olisi vuosi, lainavaihtoehto ei olisi sinulle järkevä, koska kuukausierä kasvaisi 833 euroon.

Oleellista tässäkin tapauksessa on ensin tutkia, mikä on sopiva laina-ajan ja koron välinen yhdistelmä, jossa saat pienimmän koron, mutta silti sopivimman kuukausierän.

Yllä olevasta taulukosta huomaamme, että 10 000 euron laina 24 kk:n maksuajalla voi maksaa 438–509 euroa kuukaudessa.

Edellä esitetyistä tarjouksista järkevin vaihtoehto sinulle olisi siis tarjous, jossa maksat 438 euroa kuukaudessa, vaikka kokonaiskuluiltaan edullisin olisikin 12 kuukauden laina-ajalla toteutettava laina.

Laina pienellä korolla heti tilille

Hyvälläkin taloudensuunnittelulla elämässä saattaa tulla eteen tilanteita, joissa rahalle tulee äkillinen tarve. Jos vaikkapa tärkeä kodinkone, auto tai esimerkiksi kodin lämmitysjärjestelmä rikkoutuu, on asia saatava pikaisesti kuntoon.

Näissäkin tapauksissa on tärkeää varmistua mahdollisimman edullisesta korkotasosta. 

Kun tarve on pikainen, laina etsitään sieltä, mistä sitä nopeimmin on saatavilla. 

Tällöin Sortter tulee apuun. Saat lainan nopeasti ja edullisesti kilpailuttamalla lainan Sortterin palvelussa. Näin sinun on mahdollista tehdä äkillisessäkin tarpeessa harkittu ja ennen kaikkea järkevä lainapäätös.

Nopeimmillaan laina voi olla tililläsi jo heti muutaman tunnin sisällä tarpeen ilmaantumisesta, kunhan lainan kilpailuttamisen askelmerkit ovat etukäteen selvillä.

Nappaa siis valmiiksi esimerkiksi tietokoneesi tai puhelimesi kirjanmerkkeihin Sortterin lainavertailu. Näin pääset tarpeen tullen nopeasti valitsemaan edullisimman ja sopivimman lainan puolueettoman kilpailutuksemme ansiosta.

Saako koroissa halvalla hyvää?

Vanha viisaus kertoo, ettei halvalla saa hyvää. Vaikka tämä onkin usein totta, toimii korkotaso hieman eri periaatteilla.

Korkojen kohdalla olennaista on summa, jonka maksat lainasta. Käytännössä suuremmalla korolla ei saa ”arvokkaampaa rahaa”.   

Tässä tapauksessa edullisin laina on paras vaihtoehto. Luonnollisesti lainavertailumme huomioi myös laina-ajan sekä kuukausikulut.

Edulliset korot vai pienet kulut?

Lainoissa ei ole merkittävää pelkät korot, vaan myös muut mahdolliset kulut. Meillä Sortterin lainavertailussa saat tietää kaikki kulut, myös muut kuin korot. On siis hyvä muistaa, että pienet korot eivät välttämättä tarkoita halvinta lainaa.

Tietyissä lainoissa korko voi olla hyvinkin pieni, mutta lainan muut kulut sitä vastoin suuret. Tällöin lainan kokonaiskustannus nousee helposti korkeammaksi kuin pelkästä korosta voisi päätellä.

Ei ole siis tarkoituksenmukaista etsiä edullisinta lainaa pelkän koron perusteella.

Sortter vertailee lainatarjouksia aina todellisen vuosikoron mukaan. Todellinen vuosikorko ottaa huomioon lainan korot, mutta myös kaikki lainaan liittyvät kulut, kuten palvelu-, avaus- ja tilinhoitomaksut.

Sortter löytää sinulle lainan parhaan koron takuulla – kilpailuta ja hae lainaa pienellä korolla

Sortterin lainankilpailutuspalvelu on puolueeton ja turvallinen tapa varmistaa pieni korko ja itsellesi sopivin laina. Oli sitten toiveenasi mahdollisimman pieni kuukausierä tai mahdollisimman pieni korkotaso, löydät Sortterin palvelusta aina sopivimman tarjouksen.

Tarjouksen pyytäminen ja saaminen on tehty mahdollisimman helpoksi.

Näin se käy:

 1. Klikkaa tästä lainavertailuun.
 2. Valitse haluamasi lainasumma sekä laina-aika.
 3. Vastaa muutamaan kysymykseen, joiden perusteella rahalaitokset tekevät tarjouksensa.
 4. Valitse sopivin laina.
 5. Teet sopimuksen turvallisesti.
 6. Saat rahat tilillesi jopa heti muutamien tuntien aikana.

Lainan kilpailuttaminen edullisen koron varmistamiseksi

Lainan kilpailuttaminen on nykyään helpompaa kuin koskaan! Tämä onnistuu kätevästi Sortterin palvelussa. Palvelu on kotimainen, helppokäyttöinen ja turvallinen.

Sortter tarjoaa parhaan koron takuun kaikkiin Sortterin kautta kilpailutettuihin lainoihin. Parhaan koron takuun avulla voit luottavaisin mielin kilpailuttaa lainasi Sortterin palvelussa tietäen, että säästät aikaa sekä rahaa. Lisäksi meillä Sortterilla huolehdimme aina henkilötietojesi turvallisesta käsittelystä.

Suomalaisena toimijana Sortter on turvallinen kumppani kaikissa rahoitustarpeissasi.

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigbankNordaxKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceBRAbankInstabankFixuraKomplett BankmyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoCredit24Halino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.