Lainaa eläkeläiselle ilman takaajia tai vakuuksia

Hae lainaa tarpeesi mukaan jopa 50 000 €

Valitse lainasumma

€20000

Valitse laina-aika

4 vuotta
466€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-50 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
Parhaan koron takuu

Takaamme parhaan koron

Lue lisää
100 % puolueeton lainavertailu

100 % puolueeton lainavertailu

100 % ilman piilokuluja

100 % ilman piilokuluja

100 % suomalainen palvelu

100 % suomalainen palvelu

Tarvitsetko lainaa remonttiin, oletko lähdössä matkoille tai haluatko maksaa luottokorttivelat pois edullisemmalla yhdistelylainalla? Mikä ikinä lainantarpeesi on, voit hakea rahoituksen Sortterin avulla jopa 50 000 euroon asti 1-15 vuoden maksuajalla.

Sortter on suomalainen lainavertailuun erikoistunut yritys, jonka kautta tavoitat kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia yhdellä hakemuksella.

  • Hae lainaa tarpeesi mukaan 1 000 – 50 000 €
  • Valitse haluamasi laina-aika 1-15 vuoden väliltä
  • Voit hakea lainan ilman vakuuksia tai takaajia
  • Lainasopimuksen allekirjoitus onnistuu pankkitunnuksilla

Mistä lainaa eläkeläiselle?

Monet pankit ja rahoituslaitokset myöntävät lainaa myös eläkeläiselle. Sinun ei tarvitse huolehtia mitkä pankit myöntävät eläkeläiselle lainaa, sillä me tunnemme pankkien käytännöt ja haemme sinulle lainapäätökset pankeista puolestasi.

Miten lainavertailu toimii?

Lainavertailu alkaa ilmaisen lainahakemuksen täyttämisellä. Tämän jälkeen etsimme sinulle parhaiten tarpeitasi vastaavan lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Näytämme saamasi lainatarjoukset palvelussamme ja sinä voit valita niistä haluamasi vaihtoehdon. Näet tarjousten ohessa kaikki tärkeät lainan tiedot, kuten lainasumman, laina-ajan, kuukausierän, koron, todellisen vuosikoron sekä mahdolliset avaus- tai käsittelymaksut.

Maksaako lainan hakeminen?

Lainan hakeminen ja lainavertailun tekeminen Sortterin avulla on sinulle kuluttajana täysin ilmaista. Me saamme palkkiomme pankeilta vastineeksi siitä, että he pääsevät kilpailemaan sinun laina-asiakkuudestasi.

Sitoudunko ottamaan lainan, kun jätän hakemuksen?

Palvelumme käyttäjänä sinä päätät, kuinka haluat toimia. Me suosittelemme sinulle aina edullisinta lainaa, mutta voit halutessasi valita myös jonkin muun löytämistämme vaihtoehdoista. Voit myös jättää lainatarjouksen kokonaan hyväksymättä, mikäli emme onnistuneet löytämään sinulle mieluisaa vaihtoehtoa.

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa, kun sinulla on säännölliset eläke -tai palkkatulot eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä.

Jätä hakemus ja anna meidän etsiä sinulle luotettava laina pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä!

Miten Sortter toimii?

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigBankKaarna lainaTFBank Credento-lainaBalanziaFellow FinanceEuroloanFixuraMyLenderGF MoneyLaina.fiLainaamoSurimoRisicum - KertalainaCredigoEasycreditCredit24Halino
adform tracking pixel