Lainaa eläkeläiselle ilman takaajia tai vakuuksia - kilpailuttaminen ja vertailu kannattaa

Hae lainaa tarpeesi mukaan jopa 60 000 € ja valitse edullisin vaihtoehto puolueettomasta vertailusta

Valitse lainasumma

20 000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
411 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 20 000 €, korko 8 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 411 €, takaisinmaksettava summa 24 632 € sekä todellinen vuosikorko on 8,86 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 20 000 €, korko 8 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 411 €, takaisinmaksettava summa 24 632 € sekä todellinen vuosikorko on 8,86 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Hae lainaa tarpeesi mukaan jopa 60 000 € ja valitse edullisin vaihtoehto puolueettomasta vertailusta

Lainaa eläkeläiselle ilman vakuuksia

Eläkeläinen voi hakea lainaa kuten kulutusluottoa, joustoluottoa, yhdistelylainaa tai remonttilainaa. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia hakeaksesi lainaa Sortterin kautta. Etsimme sinulle lainatarjoukset kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä ja järjestämme ne valmiiksi edullisuusjärjestykseen. Jokaisen tarjouksen kulut ovat selkeästi listattu, jotta vertailu olisi sinulle mahdollisimman mutkatonta. Ei pientä printtiä tai arvailua lainan lopullisista kustannuksista.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 408 arvosteluun.
powered by

Lainaa heti tarpeidesi mukaan

Tarvitsetko lainaa remonttiin, oletko lähdössä matkoille tai haluatko maksaa luottokorttivelat pois edullisemmalla yhdistelylainalla? Mikä ikinä lainantarpeesi on, voit hakea rahoituksen Sortterin avulla jopa 60 000 euroon asti 1-15 vuoden maksuajalla.

Sortter on suomalainen lainavertailuun erikoistunut yritys, jonka kautta tavoitat useita pankkeja ja rahoituslaitoksia yhdellä hakemuksella. Sortterin kautta voit hakea lainaa nopeasti ja helposti. Oli sinulla sitten hakusessa suuri tai pieni laina, Sortter kilpailuttaa eri lainanantajien tarjoukset puolestasi.

 • Hae lainaa tarpeesi mukaan 1 000 – 60 000 €
 • Valitse haluamasi laina-aika 1-15 vuoden väliltä
 • Voit hakea lainan ilman vakuuksia tai takaajia
 • Lainasopimuksen allekirjoitus onnistuu pankkitunnuksilla

Näin lainan hakeminen toimii

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Halvin laina eläkeläiselle löytyy vertailemalla tarjouksia

Lainavertailu alkaa ilmaisen lainahakemuksen täyttämisellä. Tämän jälkeen etsimme sinulle parhaiten tarpeitasi vastaavia lainoja kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Näytämme saamasi lainatarjoukset sinulle palvelussamme ja sinä voit valita niistä haluamasi vaihtoehdon. Näet tarjousten ohessa kaikki tärkeät lainan tiedot, kuten lainasumman, laina-ajan, kuukausierän, koron, todellisen vuosikoron sekä mahdolliset avaus- tai käsittelymaksut, joten parhaan tarjouksen löytäminen sujuu helposti.

Kilpailuta laina ilmaiseksi Sortterin verkkopalvelussa

Täytä hakemus jo tänään - saat rahat tilillesi nopeasti jopa samana päivänä

Lainan hakeminen ja tarjousten vertailu saatetaan edelleen mieltää työlääksi sekä aikaavieviksi prosesseiksi, vaikka todellisuus on täysin päinvastainen.

Palvelumme avulla kilpailutat useat eri lainanmyöntäjät vain yhdellä hakemuksella, jonka täyttämiseen kuluu asiakkaillamme keskimäärin vain muutama minuutti. Meillä on Sortterin nettisivuilla myös mahdollisuus asiakaspalveluun arkisin, sekä viikonloppuisin, mikäli tarvitset apua hakemuksen kirjoittamisessa.

Hyväksytyn tarjouksen jälkeen saat lainasumman tilillesi jopa samana päivänä. Lainojen vertailu on kauttamme vaivatonta ja selkeää. Lainasopimus syntyy aina vain lainanottajan ja lainanantajan väliin, huolimatta siitä onko lainanantaja oma pankkisi tai joku muu edullisempi vaihtoehto.

Tämä mieltä asiakkaamme ovat meistä

 • profile image
  Ulla Satuli
  1.12.2023 13.24.09

  Kaikki sujui verraten nopeasti ja ammattitaitoisesti.

 • profile image
  Leseniuss
  29.11.2023 16.30.17

  Uskoisin että ihan pätevä palvelu.

 • profile image
  pekka aalto
  22.11.2023 11.47.01

  Loistava!

 • profile image
  Outi Nevalainen
  22.11.2023 8.53.27

  Helppo ja nopea

 • profile image
  Elli-Tarja Hallikainen-Ranta
  19.11.2023 16.26.59

  onnistui hienosti

Usein kysyttyä lainan myöntämisestä eläkeläisille

 • Monet pankit ja rahoituslaitokset myöntävät lainaa myös eläkeläiselle. Sinun ei tarvitse huolehtia mitkä pankit myöntävät eläkeläiselle lainaa, sillä me tunnemme pankkien käytännöt ja haemme sinulle lainapäätökset pankeista puolestasi.

 • Lainavertailu alkaa ilmaisen lainahakemuksen täyttämisellä. Tämän jälkeen etsimme sinulle parhaiten tarpeitasi vastaavan lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Näytämme saamasi lainatarjoukset palvelussamme ja sinä voit valita niistä haluamasi vaihtoehdon. Näet tarjousten ohessa kaikki tärkeät lainan tiedot, kuten lainasumman, laina-ajan, kuukausierän, koron, todellisen vuosikoron sekä mahdolliset avaus- tai käsittelymaksut.

 • Lainan hakeminen ja lainavertailun tekeminen Sortterin avulla on sinulle kuluttajana täysin ilmaista. Me saamme palkkiomme pankeilta vastineeksi siitä, että he pääsevät kilpailemaan sinun laina-asiakkuudestasi.

 • Palvelumme käyttäjänä sinä päätät, kuinka haluat toimia. Me suosittelemme sinulle aina edullisinta lainaa, mutta voit halutessasi valita myös jonkin muun löytämistämme vaihtoehdoista. Voit myös jättää lainatarjouksen kokonaan hyväksymättä, mikäli emme onnistuneet löytämään sinulle mieluisaa vaihtoehtoa.

 • Voit hakea lainaa, kun sinulla on säännölliset eläke -tai palkkatulot eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä.

 • Meidän tehtävämme on etsiä sinulle edullisin korko eri pankeilta sekä rahoitusyhtiöiltä, jotta sinun ei tarvitse maksaa lainasta enempää kuin olisi tarpeen. Voit saada palvelumme avulla yksilölliset lainatarjoukset 20 lainanantajalta, joiden korko voi vaihdella 4 % ja 20 % välillä. Järjestämme pankkien tekemät lainatarjoukset edullisuusjärjestykseen todellisen vuosikoron mukaan. Näin edullisimman lainan valitseminen on helppoa ja läpinäkyvää. Voit tutustua lainoihin tästä tarkemmin.

Kulutusluottoa tarjoavat pankit ja lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logo