Lainaa eläkeläiselle ilman takaajia tai vakuuksia - kilpailuttaminen ja vertailu kannattaa

Hae lainaa tarpeesi mukaan jopa 60 000 € ja valitse edullisin vaihtoehto puolueettomasta vertailusta

Lainaa eläkeläiselle

Lainalaskuri - määritä sinulle sopivin kuukausierä ja maksuaika

Valitse lainasumma

20000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
382€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
Vuonna 2020 lainan nimelliskorko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Tarvitsetko lainaa remonttiin, oletko lähdössä matkoille tai haluatko maksaa luottokorttivelat pois edullisemmalla yhdistelylainalla? Mikä ikinä lainantarpeesi on, voit hakea rahoituksen Sortterin avulla jopa 60 000 euroon asti 1-15 vuoden maksuajalla.

Sortter on suomalainen lainavertailuun erikoistunut yritys, jonka kautta tavoitat kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia yhdellä hakemuksella.

 • Hae lainaa tarpeesi mukaan 1 000 – 60 000 €
 • Valitse haluamasi laina-aika 1-15 vuoden väliltä
 • Voit hakea lainan ilman vakuuksia tai takaajia
 • Lainasopimuksen allekirjoitus onnistuu pankkitunnuksilla

Lainaa eläkeläiselle ilman vakuuksia

Et tarvitse vakuuksia tai takaajia hakeaksesi lainaa Sortterin kautta. Etsimme sinulle lainatarjoukset kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä ja järjestämme ne valmiiksi edullisuusjärjestykseen. Jokaisen tarjouksen kulut ovat selkeästi listattu, jotta vertailu olisi sinule mahdollisimman mutkatonta. Ei pientä printtiä tai arvailua lainan lopullisista kustannuksista.

Halvin laina eläkeläiselle löytyy vertailemalla tarjouksia

Lainavertailu alkaa ilmaisen lainahakemuksen täyttämisellä. Tämän jälkeen etsimme sinulle parhaiten tarpeitasi vastaavan lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Näytämme saamasi lainatarjoukset palvelussamme ja sinä voit valita niistä haluamasi vaihtoehdon. Näet tarjousten ohessa kaikki tärkeät lainan tiedot, kuten lainasumman, laina-ajan, kuukausierän, koron, todellisen vuosikoron sekä mahdolliset avaus- tai käsittelymaksut, joten parhaan tarjouksen löytäminen sujuu helposti. Tarjoamme lainallesi parhaan koron takuun, joten voit varmistua sen olevan aidosti edullisin.

Täytä hakemus jo tänään - saat rahat tilillesi nopeasti jopa samana päivänä

Lainan hakeminen ja tarjousten vertailu saatetaan edelleen mieltää työlääksi sekä aikaavieviksi prosesseiksi, vaikka todellisuus on täysin päinvastainen. Palvelumme avulla kilpailutat useat eri lainanmyöntäjät vain yhdellä hakemuksella, jonka täyttämiseen kuluu asiakkaillamme keskimäärin vain muutama minuutti. Hyväksytyn tarjouksen jälkeen saat lainasumman tilillesi jopa samana päivänä. Lainojen vertailu on kauttamme vaivatonta ja helppoa.

Mistä lainaa eläkeläiselle?

Monet pankit ja rahoituslaitokset myöntävät lainaa myös eläkeläiselle. Sinun ei tarvitse huolehtia mitkä pankit myöntävät eläkeläiselle lainaa, sillä me tunnemme pankkien käytännöt ja haemme sinulle lainapäätökset pankeista puolestasi.

Maksaako lainan hakeminen?

Lainan hakeminen ja lainavertailun tekeminen Sortterin avulla on sinulle kuluttajana täysin ilmaista. Me saamme palkkiomme pankeilta vastineeksi siitä, että he pääsevät kilpailemaan sinun laina-asiakkuudestasi.

Sitoudunko ottamaan lainan, kun jätän hakemuksen?

Palvelumme käyttäjänä sinä päätät, kuinka haluat toimia. Me suosittelemme sinulle aina edullisinta lainaa, mutta voit halutessasi valita myös jonkin muun löytämistämme vaihtoehdoista. Voit myös jättää lainatarjouksen kokonaan hyväksymättä, mikäli emme onnistuneet löytämään sinulle mieluisaa vaihtoehtoa.

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa, kun sinulla on säännölliset eläke -tai palkkatulot eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä.

Jätä hakemus ja anna meidän etsiä sinulle luotettava laina pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä!

Miten Sortter toimii?

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigBankNordax BankKaarna lainaTF BankBalanziaFellow FinanceEuroloanFixuraMyLenderLaina.fiLainaamoRisicum - KertalainaCredigoEasycreditCredit24Halino