Lainaa eläkeläiselle ilman takaajia tai vakuuksia - kilpailuttaminen ja vertailu kannattaa

Hae lainaa tarpeesi mukaan jopa 60 000 € ja valitse edullisin vaihtoehto puolueettomasta vertailusta

Lainalaskuri - määritä sinulle sopivin kuukausierä ja maksuaika

Valitse lainasumma

20 000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
392 €
Arvioitu kuukausierä
tiedot
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 20 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 392 €, takaisinmaksettava summa 23 499 € sekä todellinen vuosikorko on 6,73 %.
 • Parhaan koron takuu | Sortter

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

 • 4,4
  Perustuu 79 arvosteluun.
  powered by

Tarvitsetko lainaa remonttiin, oletko lähdössä matkoille tai haluatko maksaa luottokorttivelat pois edullisemmalla yhdistelylainalla? Mikä ikinä lainantarpeesi on, voit hakea rahoituksen Sortterin avulla jopa 60 000 euroon asti 1-15 vuoden maksuajalla.

Sortter on suomalainen lainavertailuun erikoistunut yritys, jonka kautta tavoitat kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia yhdellä hakemuksella.

 • Hae lainaa tarpeesi mukaan 1 000 – 60 000 €
 • Valitse haluamasi laina-aika 1-15 vuoden väliltä
 • Voit hakea lainan ilman vakuuksia tai takaajia
 • Lainasopimuksen allekirjoitus onnistuu pankkitunnuksilla

Lainaa eläkeläiselle ilman vakuuksia

Et tarvitse vakuuksia tai takaajia hakeaksesi lainaa Sortterin kautta. Etsimme sinulle lainatarjoukset kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä ja järjestämme ne valmiiksi edullisuusjärjestykseen. Jokaisen tarjouksen kulut ovat selkeästi listattu, jotta vertailu olisi sinule mahdollisimman mutkatonta. Ei pientä printtiä tai arvailua lainan lopullisista kustannuksista.

Sortter mediassa

Yle uutisetIltasanomatIltalehtiKauppalehtiMtv3Helsingin SanomatTalouselämäMaaseudun TulevaisuusTaloussanomatRadio NovaTaloustaitoKarjalainen logoIlkka–PohjalainenUusi Suomi

Halvin laina eläkeläiselle löytyy vertailemalla tarjouksia

Lainavertailu alkaa ilmaisen lainahakemuksen täyttämisellä. Tämän jälkeen etsimme sinulle parhaiten tarpeitasi vastaavia lainoja kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Näytämme saamasi lainatarjoukset sinulle palvelussamme ja sinä voit valita niistä haluamasi vaihtoehdon. Näet tarjousten ohessa kaikki tärkeät lainan tiedot, kuten lainasumman, laina-ajan, kuukausierän, koron, todellisen vuosikoron sekä mahdolliset avaus- tai käsittelymaksut, joten parhaan tarjouksen löytäminen sujuu helposti. Tarjoamme lainallesi parhaan koron takuun, joten voit varmistua sen olevan aidosti edullisin.

Täytä hakemus jo tänään - saat rahat tilillesi nopeasti jopa samana päivänä

Lainan hakeminen ja tarjousten vertailu saatetaan edelleen mieltää työlääksi sekä aikaavieviksi prosesseiksi, vaikka todellisuus on täysin päinvastainen. Palvelumme avulla kilpailutat useat eri lainanmyöntäjät vain yhdellä hakemuksella, jonka täyttämiseen kuluu asiakkaillamme keskimäärin vain muutama minuutti. Meillä on Sortterin nettisisvuilla myös mahdollisuus asiakaspalveluun arkisin, sekä viikonloppuisin, mikäli tarvitset apua hakemuksen kirjoittamisessa. Hyväksytyn tarjouksen jälkeen saat lainasumman tilillesi jopa samana päivänä. Lainojen vertailu on kauttamme vaivatonta ja selkeää. Lainasopimus syntyy aina vain lainanottajan ja lainanantajan väliin, huolimatta siitä onko lainanantaja oma pankkisi tai joku muu edullisempi vaihtoehto.

Näin Sortter toimii

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Mistä lainaa eläkeläiselle?

Monet pankit ja rahoituslaitokset myöntävät lainaa myös eläkeläiselle. Sinun ei tarvitse huolehtia mitkä pankit myöntävät eläkeläiselle lainaa, sillä me tunnemme pankkien käytännöt ja haemme sinulle lainapäätökset pankeista puolestasi.

Maksaako lainan hakeminen?

Lainan hakeminen ja lainavertailun tekeminen Sortterin avulla on sinulle kuluttajana täysin ilmaista. Me saamme palkkiomme pankeilta vastineeksi siitä, että he pääsevät kilpailemaan sinun laina-asiakkuudestasi.

Palvelumme käyttäjänä sinä päätät, kuinka haluat toimia. Me suosittelemme sinulle aina edullisinta lainaa, mutta voit halutessasi valita myös jonkin muun löytämistämme vaihtoehdoista. Voit myös jättää lainatarjouksen kokonaan hyväksymättä, mikäli emme onnistuneet löytämään sinulle mieluisaa vaihtoehtoa.

Voit hakea lainaa, kun sinulla on säännölliset eläke -tai palkkatulot eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä.

Jätä hakemus ja anna meidän etsiä sinulle luotettava laina pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä!

Lainalaskurin avulla voit selvittää, millä todellisella korolla voit saada lainaa. Maksukyky, sekä muut henkilökohtaiset muuttujat vaikuttavat lainanottoon, mutta vertailemalla lainoja Sortterin kautta säästät aikaa ja vaivaa. Kilpailuttamalla jopa 20 pankkia ja rahoituslaitosta samalla kertaa, Sortter tarjoaa sivustolta otettuihin kulutusluottoihin parhaan koron takuun.

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiAktiaResurs BankAvidaBigbankNordax BankKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceBraBankInstabankFixuraKomplett BankmyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoHalino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.