Kilpailuta lainat Sortterin avulla - maksamme kuukauden korot puolestasi!

Maksamme kuukauden korot puolestasi kun kilpailutat lainat Sortterin avulla ja valitset haluamasi lainatarjouksen

Sortter maksaa korot puolestasi

Valitse lainasumma

15000 €

Valitse laina-aika

8 vuotta
195€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
Vuonna 2020 lainan nimelliskorko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Kun haet lainaa tai haluat pienentää nykyisten lainojen kustannuksia, onnistuu lainojen kilpailuttaminen Sortterin avulla ilmaiseksi. Haemme sinulle henkilökohtaiset lainatarjoukset pankeilta ja rahoituslaitoksilta helposti yhdellä hakemuksella.

Suosittelemme palvelussamme aina edullisinta lainatarjousta, mutta jätämme valinnan sinulle. Sinä päätät, minkä saamistasi tarjouksista valitset.

Maksamme kuukauden korot puolestasi, kun kilpailutat lainat Sortterin avulla ja valitset löytämämme lainatarjouksen.

Miksi Sortter maksaa asiakkaidensa lainan korkoja?

Me Sortterilla olemme huomanneet, että moni maksaa lainoista turhan suuria korkoja. Me haluamme auttaa asiakkaitamme löytämään edulliset lainatarjoukset ja säästämään lainakustannuksissa.

Korkojen maksaminen asiakkaidemme puolesta on meidän markkinointikulumme.

Siinä missä toinen yritys ostaa mainostilaa, me haluamme tehdä markkinointirahoillamme konkreettista hyvää asiakkaidemme eduksi. Jos pidät tästä kampanjasta, voit auttaa ystäviäsi säästämään koroissa jakamalla viestiä eteenpäin. Samalla autat kampanjaamme leviämään. 😊

Sortterin korkokampanjan edellytykset

 • Korkokampanja on voimassa 9.1.2020 alkaen
 • Olet kilpailuttanut lainat Sortterin avulla kampanja-aikana
 • Olet valinnut Sortterin löytämän lainatarjouksen ja nostanut lainan Sortterin yhteistyökumppanilta kampanja-aikana
 • Kampanja koskee vakuudettomia lainoja, joiden lainasumma on välillä 1 000–60 000 € ja joiden laina-aika on 1–15 vuotta

Lyhennämme lainasi 12. kuukausierän korot, kun olet hoitanut lainasi takaisinmaksut ajallaan alkuperäisen suunnitelman mukaisesti 11 maksuerän verran.

Lähetä Sortterin kautta valitsemasi lainan 12. laskusta kopio osoitteeseen asiakaspalvelu@sortter.fi viimeistään seitsemän (7) päivää ennen laskun eräpäivää.

Pyydettäessä sinun tulee osoittaa viimeistään viisi päivää ennen laskun eräpäivää, että olet suorittanut lainasi aikaisemmat lyhennyserät ajallaan luotonmyöntäjälle. Pyydettäessä sinun tulee osoittaa, että olet kilpailuttanut ja valinnut Sortterin sinulle esittämän lainatarjouksen. Mikäli emme voi todentaa sinun valinneen lainaa Sortterin kautta pidätämme oikeuden olla maksamatta lainan korkoja puolestasi. Mahdollisten petosepäilyjen osalta voimme ryhtyä oikeustoimiin.

Asiakkaanamme sinun tulee huolehtia kaikista mahdollisista veroista tai muista maksuista sekä mahdollisesti vaadittavista ilmoituksista, jotka liittyvät Sortterin puolestasi maksamiin lainan korkoihin.

 

Kampanja on voimassa toistaiseksi ja Sortter pidättää kaikki oikeudet muuttaa, rajoittaa tai peruuttaa kampanjan ilmoittamalla siitä vähintään yhtä päivää etukäteen osoitteessa www.sortter.fi/korkokampanja. Lue ilmaisesta lanavertailustamme lisää

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigBankNordax BankKaarna lainaTF BankBalanziaFellow FinanceEuroloanFixuraMyLenderLaina.fiLainaamoRisicum - KertalainaCredigoEasycreditCredit24Halino