Sortter arvioitiin parhaaksi lainavertailuksi
Takaisin blogiin

Lainavertailupalvelut laitettiin järjestykseen – Sortter sai parhaat arvostelut

Sortter nappasi ykköspaikan, kun itsenäinen talousasioihin erikoistunut nettijulkaisu kävi läpi lainavertailua tarjoavia palveluita ja laittoi ne paremmuusjärjestykseen.

Sortter arvioitiin parhaaksi lainavertailuksi

Sortter lainavertailu sai kiitokset palvelun helppokäyttöisyydestä ja läpinäkyvyydestä, kun itsenäinen talousasioihin erikoistunut nettijulkaisu talouteen.com kävi läpi lainavertailua tarjoavia yrityksiä.

Julkaisun mukaan Sortter on paras lainavertailu, ja Talouteen.com kirjoittaa palvelustamme näin:

"Sortter on palvelu, johon kannattaa ensin kääntää katse muita välittäjäpalveluita kuitenkaan vähyksemättä."

Saimme artikkelissa erikoiskiitokset siitä, että suosittelemme aina vertailumme edullisinta lainatarjousta ja näytämme tarjousten ehdot selkeästi eriteltynä.

”Olemme ainoa toimija Suomessa, joka tarjoaa rahallisen takuun tehdylle lainojen kilpailutukselle” kertoo Sortterin toimitusjohtaja Markus Huhdanpää.

Suomessa toimii kourallinen lainavertailua tarjoavia yrityksiä. Lainavertailut puolestaan toimivat yhteistyössä pankkien ja rahoituslaitosten kanssa etsien asiakkaalle lainatarjoukset yhteistyökumppaniensa valikoimista.

Lainavertailun tarkoitus on löytää asiakkaalle mahdollisimman edullinen rahoitus lainan käyttökohteesta riippumatta. Olemme rakentaneet palvelumme kuluttajan etua ajatellen, emmekä suosi palvelussamme tiettyjä pankkeja tai rahoituslaitoksia.

”Edullisin lainatarjous saa aina ykkössijan vertailussamme” Huhdanpää toteaa.

Lainavertailun täytyy toimia avoimesti

Lainavertailuna näyttäytyviä markkinointisivustoja on tällä hetkellä verkossa kymmeniä, mutta kaikki niistä eivät suinkaan ole missään kosketuksissa pankkien tai luotonmyöntäjien kanssa. Osa markkinointisivustoista toimii sisäänheittäjinä lainavertailua tarjoaville yrityksille.

Kun kuluttaja valitsee kenelle hän antaa lainan kilpailutettavaksi, on syytä perehtyä ketkä henkilötietoja käsittelevät, minkä tahojen kanssa lainavertailu tekee yhteistyötä ja millä perusteella lainatarjousta suositellaan asiakkaalle. Lainavertailu palvelee kuluttajan etua vain silloin, kun kuluttajalle suositellaan halvinta mahdollista vaihtoehtoa.

”Olemme iloisia siitä, että palvelumme läpinäkyvyys ja toimintaperiaatteet on huomioitu itsenäisen julkaisun tekemässä arvostelussa”, Huhdanpää jatkaa.

Sortter on suomalainen lainojen vertailupalvelu. Jättämällä hakemuksen Sortterille, etsimme sinulle parhaiten toivomaasi lainasummaa ja laina-aikaa vastaavat lainatarjoukset eri lainanmyöntäjiltä. Järjestämme lainatarjouksesi aina edullisuusjärjestykseen ja näytämme reilusti kaikki lainaehdot, jotta edullisimman lainan valinta on sinulle mahdollisimman helppoa. Sopivan lainan löytyessä myös sen nostaminen käy vaivattomasti kauttamme.

Takaisin blogiin