Luottoa netistä ilman vakuuksia

Hae luottoa tarpeesi mukaan 60 000 € asti. Korko alkaen 4 %.

Luottolaskuri - hae luottoa netistä

Valitse lainasumma

20 000 €

Valitse laina-aika

10 vuotta
227 €
Arvioitu kuukausierä
tiedot
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 20 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 10 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 227 €, takaisinmaksettava summa 27 245 € sekä todellinen vuosikorko on 6,69 %.
 • Parhaan koron takuu | Sortter

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

 • 4,4
  Perustuu 79 arvosteluun.
  powered by

Lainaa tarvitaan monenlaisiin hankintoihin ja elämäntilanteisiin. Yleensä pankit kuitenkin vaativat takaajia tai vakuuksia lainoilleen, ja tämä vaikeuttaa ja hidastaa lainan saamista. Vakuudeksi voidaan hyväksyä esimerkiksi omistusasunto tai muu omaisuus. Tällaiseen ei kuitenkaan aina ole mahdollisuutta, ja tämän takia vakuudeton luotto onkin helppo ja nopea vaihtoehto äkilliseen rahantarpeeseen. Saatat tarvita lainaa esimerkiksi suurempia hankintoja tai remonttia varten. Sinulle lainanhakijana on varmasti tärkeää, että saat rahat nopeasti ja turvallisesti tilillesi, ilman piilokustannuksia. Sortterin avulla voit hakea helposti luottoa netistä ilman vakuuksia, ja voit valita juuri sinulle sopivan lainan.

Sortter vertailee puolestasi vakuudettomat lainat, ja saat lainatarjouksia pankeilta ja rahoituslaitoksilta jopa muutamassa minuutissa. Luottojen vertailu Sortterin avulla on helppoa, nopeaa, turvallista ja ilmaista. Luottovertailu ei nimittäin maksa mitään. Se on myös turvallista, sillä Sortter tekee yhteistyötä turvallisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa. Lainavertailun avulla tavoitat jopa kymmeniä eri lainanmyöntäjiä, jotka ehdottavat sinulle lainatarjousta. Me Sortterilla suosittelemme sinulle lainaa, mutta sinä palvelumme käyttäjänä päätät lainantarjoajan. Luoton hakeminen netistä ilman vakuuksia on nykypäivää, eikä lainaa varten tarvita enää takaajia tai suuria vakuuksia. Nyt voit hakea luottoa netistä ilman vakuuksia helposti ja nopeasti.

Näin haet luottoa netistä ilman vakuuksia

Vakuudeton laina on hyvä vaihtoehto nopeaankin rahantarpeeseen, ja varmasti laina ilman vakuuksia ja takaajia on monen mieleen. Miten kaikki tapahtuu käytännössä, ja millaisia vakuudettomia lainoja on tarjolla? Vakuudettomia lainoja on monenlaisia, moniin erilaisiin tarpeisiin. Tällä hetkellä vakuudettomien lainojen väliaikainen korkokatto on 10% vuodessa, ja saat tietää jo lainojen vertailuvaiheessa lainojen korot ja muut kulut selkeästi eriteltyinä. Sortterin avulla voitkin helposti valita edullisimman lainan juuri sinun tarpeisiisi. Saat myös parhaan koron takuun. Jos siis löydät edullisemman lainatarjouksen jostain muualta, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen. Voit hakea luottoa netistä ilman vakuuksia ja varmistua siitä, että saat parhaan lainatarjouksen.

Hakemuksen lähettäminen on helppoa. Riittää, että syötät haluamasi summan ja laina-ajan Sortterin palveluun, ja lähetät hakemuksen. Sortter etsii sinulle pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä lainatarjouksia jopa 60 000 euroon asti, ja palvelun käyttö on täysin ilmaista. Saat lainatarjoukset parhaimmillaan jo muutamissa minuuteissa. Kun olet löytänyt sopivan lainatarjouksen, lainasopimus allekirjoitetaan turvallisesti pankkitunnuksilla. Sopimus tehdään sinun ja lainantarjoajan välillä. Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen saat rahat tilillesi jo samana päivänä. Voit lyhentää vakuudetonta lainaa kuukausittain tasaerissä, mutta voit tarpeen mukaan maksaa lainaa nopeamminkin ilman lisäkuluja. Vaihtoehtoisesti voit maksaa koko lainan ennenaikaisesti pois ilman lisäkuluja.

Voit siis hakea vakuudetonta lainaa jopa 60 000 euroon asti, ja korot vaihtelevat pääsääntöisesti 4-20% välillä. Voit hakea lainaa yksin tai puolisosi kanssa. Jos lainalla on rinnakkaishakija, saat pankeilta ja rahoituslaitoksilta yleensä parempia lainatarjouksia. Pankille on turvallisempaa myöntää lainaa kahdelle hakijalle, joten korotkin ovat tämän vuoksi maltillisempia. Kannattaa siis ottaa tämä huomioon, ja hakea lainaa yhdessä puolisosi kanssa. Pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat niin vakuudellisia kuin vakuudettomiakin lainoja. Millaisia vakuudettomia lainoja sitten on tarjolla? Tässä muutama yleisin lainatyyppi, joihin et tarvitse erillistä vakuutta tai takaajaa.

 • Remonttiluotto
 • Joustoluotto
 • Kulutusluotto
 • Pikaluotto

Remonttiluotto

Kun etsit luottoa netistä ilman vakuuksia, remonttiluotto on hyvä vaihtoehto. Remonttiluottoa haetaan nimensä mukaisesti asunnon remontointia varten, ja saat itse päättää remonttiluoton käyttökohteen. Asuntoa remontoidessa voi tulla yllättäväkin rahantarve, ja remonttiluotto on siihen täydellinen ratkaisu. Kuten muidenkin vakuudettomien lainojen kohdalla, lainaa on mahdollista saada 1000 eurosta jopa 60 000 euroon asti, ja laina-aika on yleensä 1-15 vuotta. Tällä luotolla rahoitat helposti remontin yllättävät kulut, ja saat rahat nopeasti käyttöösi. Remonttiluottoa voit lyhentää kuukausittain tasaerissä, mutta voit maksaa sen myös ennenaikaisesti pois. Kun haet remonttilainaa Sortterin avulla, voit parhaimmillaan säästää jopa tuhansia euroja lainakustannuksissa.

Joustoluotto

Joustoluotto on vakuudeton laina, mutta se eroaa hieman tavallisista luotoista. Kun allekirjoitat lainasopimuksen, saat käyttöösi tietyn luottorajan tai -tilin, josta voit nostaa rahaa tarpeesi mukaan. Joustoluotto muistuttaakin hieman luottokorttia. Joustoluottoa on mahdollista hakea jopa 60 000 euroon asti, joten voit huoletta nostaa rahaa tarpeesi mukaan. Myös laina-ajan voit valita juuri sinun tarpeisiisi, jopa 15 vuoteen asti. Saat rahat tilillesi parhaimmillaan jo samana päivänä, mutta viimeistään kahden arkipäivän sisällä. Voit hakea joustoluottoa käyttötarkoituksesta riippumatta, oli kyseessä sitten lomamatka tai asunnon sisustaminen. Joustoluottoa voidaan hyödyntää myös lainojen tai luottokorttivelkojen yhdistämiseen.

Kulutusluotto

Kulutusluottoja on olemassa niin vakuudellisina kuin vakuudettominakin vaihtoehtoina. Vakuudellinen kulutusluotto on vaikeampi saada, sillä pankki joutuu arvioimaan vakuuden riittävyyden. Siksi vakuudeton kulutusluotto on helpompi ja nopeampi ratkaisu äkilliseen rahantarpeeseen. Kulutusluotto on suunniteltu nimensä mukaan kulutusta tai hankintaa varten, esimerkiksi uuden tietokoneen tai huonekalujen ostoon. Kulutusluottoakin on mahdollista saada jopa 60 000 euroa, ja käyttötarkoituksen saat päättää itse. Hakiessasi kulutusluottoa Sortterin avulla, pankit ja rahoitusyhtiöt kilpailevat sinusta lähettämällä sinulle lainatarjouksia. Saat siis itse valita sinulle sopivan lainantarjoajan. Saat luottopäätöksen jo seuraavana arkipäivänä, ja tämän jälkeen saat rahat käyttöösi jo saman päivän aikana.

Pikaluotto

Pikaluotto on tarkoitettu lyhytaikaiseen lainantarpeeseen, ja voit hakea luottoa netistä ilman vakuuksia. Pikaluotosta saattaa tulla mieleen sana ”pikavippi”, jossa on hieman negatiivinen sävy. Pikavipit ovat tarjonneet lyhytaikaista lainaa nopeaan rahantarpeeseen. Pikavipeillä on tunnetusti ollut korkeat korot, ja ennen syyskuuta 2019 korot saattoivat olla jopa satoja prosentteja. Vuonna 2019 tehtiin kuitenkin lakimuutos koskien pikaluottoja. Tämän lakimuutoksen myötä pikaluotot ovat saman korkokaton alla kuin esimerkiksi kulutusluotot. Nykyisellä lailla lainan korko saa olla vuodessa enintään 20%, mutta tällä hetkellä on voimassa väliaikainen 10% korkokatto, joten nyt pikaluottoon turvautuminen on aiempaa turvallisempaa. Entiset pikavippejä tarjonneet yritykset myöntävät edelleen lainaa, mutta nyt pienemmillä koroilla ja suuremmilla summilla.

Yhteenveto vakuudettomista luotoista

Kun haet luottoa netistä ilman vakuuksia, et tarvitse lainasummalle vakuuksia tai takaajia. Voit vertailla vakuudettomia lainoja Sortterin avulla, ja saat lainatarjouksia kymmeniltä lainantarjoajilta jo muutamissa minuuteissa. Saat itse palvelumme käyttäjänä päättää, minkä lainatarjouksen hyväksyt. Vakuudettomissa lainoissa laina-aika on yleensä 1-15 vuotta, ja lainaa saa useimmiten jopa 60 000 euroa. Korot vaihtelevat 4-20 % välillä. Muistathan, että mikäli sinulla on vaikeuksia maksaa lainaa takaisin, kannattaa ottaa yhteys lainantarjoajaan. He auttavat sinua mielellään tällaisessa tilanteessa. Myös vakuudettomat lainat kannattaa vertailla, ja meillä Sortterilla saat parhaan koron takuun. Näin saat varmasti markkinoiden parhaan lainatarjouksen juuri sinun tarpeisiisi.

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiAktiaResurs BankAvidaBigbankNordax BankKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceBraBankInstabankFixuraKomplett BankmyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoHalino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.