Lomamatka osamaksulla

Lomamatkan hankkiminen osamaksulla voi tulla jopa edullisemmaksi kuin käteisellä!  Kun hyödyntää etukäteen ostaessa edullisemman hintatason.

Vielä edullisemmaksi kokonaissumman saa useimmiten silloin, kun kilpailuttaa itselleen sopivankokoisen kulutusluoton Sortterin lainavertailussa.

Valitse lainasumma

null €

Valitse laina-aika

null vuosi
NaN€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
Vuonna 2020 lainan nimelliskorko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Vertailu lomamatkan hinnasta osamaksulla

Esimerkissä 1500 € hintainen lomamatka matkatoimistojen omilla maksutavoilla verrattuna Sortterin kautta kilpailutettuun kulutusluottoon.

Tjareborg Nettiluotto Aurinkomatkat / Svea TUI-Aktiiviraha Sortterin kautta kilpailutettu luotto alkaen
Loman Hinta 1500€ 1500€ 1500€ 1500€
Maksuaika kk€ 12 12kk 12kk 12kk
Kuukausierä 140€ 138,65€ 140,34€ 133,00€
Kokonaissuma 1600,00€ 1663,80€ 1684,08€ 1596,00€

Tässä tapauksessa siis Sortterin kautta kilpailutettu luotto voi tulla edullisemmaksi kuin matkatoimistojen omat maksutavat. Ennen jokaista isompaa hankintaa kannattaakin aina vertailla luottojen kokonaiskustannukset.

Myös joustoa on useimmiten saatavilla paremmin kulutusluottoihin kuin kiinteisiin osamaksusopimuksiin. Usein kulutusluoton käyttäminen osamaksusopimuksen sijaan tarjoaa:

 • edullisemmat kulut
 • enemmän joustoa
 • vapauden valita vaihtoehdoista
 • kilpailutetut ehdot
 • selkeämmän kokonaiskuvan hinnasta

Lentolippujen hinnat, miksi ostaa ajoissa?

Miksi lentolippuja ostetaan yleensä reilusti ennen matkaa? Ensimmäinen syy on luonnollisesti suunnitelmallisuus. On helpompi järjestellä lomamatka, kun sen ajankohta on selvillä pitkältä etukäteen. Tämä on kuitenkin vain osasyy. 

Suurin syy ostaa lentoliput tai lomamatka etukäteen on lippujen tai matkan edullisempi hinta.

Lentoyhtiöt haluavat myydä lentonsa aina mahdollisimman täyteen ja mahdollisimman suurella hinnalla. Etukäteen on kuitenkin hankalaa arvioida mikä lento tulee täyteen ja mikä ei. Tästä syystä lomamatkat ja lentoliput myydään useimmiten edullisesti, kun on liikkeellä aikaisin. 

Lähtöajan lähestyessä ja koneen täyttyessä hinnat usein nousevat, varsinkin jos olet matkustamassa sesonkiaikaan.

Lomamatkalta virkistystä ja uusia kokemuksia

Rahat lomamatkaan voi hoitaa säästämällä etukäteen vaikkapa 100 € kuussa. Sitten kun sopiva summa on kertynyt, voi ostaa haluamansa matkan. Kuitenkin, kuten yllä todettiin, on matkojen hinnoilla tapana nousta kun tullaan lähemmäksi matkan ajankohtaa. 

Fiksu kuluttaja voikin ottaa hyödyt molemmista vaihtoehdoista kilpailuttamalla edullisen kulutusluoton Sortterin lainavertailussa, ja ostamalla matkan reilusti etukäteen. 

Tällöin matkaan ikään kuin säästetään rahat samaan tapaan kuin yleensäkin, mutta pääset hyötymään aikaisen varaajan hintaedusta.

Laske, kuinka edullisella kuukausimaksulla saisit seuraavan lomasi

Voit laskea helposti, nopeasti ja turvallisesti minkälaisen matkan voisit saada suunnittelemallasi kuukausikululla. Lomamatkan ostamisessa etukäteen on vielä yksi loistava etu:

Arjen puurtaminen voi tuntua huomattavasti kevyemmältä, kun tiedossa on edullisesti ostettu unelmien lomamatka.

Miten Sortter toimii?

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigBankNordax BankKaarna lainaTF BankBalanziaFellow FinanceEuroloanFixuraMyLenderLaina.fiLainaamoRisicum - KertalainaCredigoEasycreditCredit24Halino