Autolaina tai autorahoitus

Lähetä ilmainen hakemus - etsimme sinulle edullisimman lainan auton hankintaan

Autolaina ja autorahoitus

Parhaan koron takuu autolainalle

Kun tarvitset autolainaa, etsimme sinulle edullisimman lainan pankkien valikoimista. Saat henkilökohtaiset lainatarjoukset helposti yhdellä hakemuksella ja voit valita itsellesi halvimman lainan auton hankintaan.

Autolainan hakeminen Sortterin kautta on:

 • Turvallista - toimimme vain luotettavien pankkien kanssa
 • Maksutonta - lainatarjousten hakeminen on ilmaista
 • Helppoa - saat yhdellä hakemuksella monta reilua tarjousta

Sortterin kautta saat autolainalle parhaan koron takuun. Mikäli löydät saman lainatarjouksen myöhemmin muualta halvemmalla, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Edullinen rahoitus 50 000 € asti

Auton ostaminen on monelle toiseksi suurin hankinta heti asunnon jälkeen ja se vaatii usein myös lainarahaa omien säästöjen lisäksi. Voit hakea autolainaa Sortterin kautta myös koko kauppasummalle, jolloin voit ostaa auton täysin ilman käsirahaa.

 • Hae lainaa tarpeesi mukaan 50 000 € asti
 • Edullinen korko, alkaen 4,5%
 • Voit valita haluamasi laina-ajan 1-15 vuoden väliltä

Varmista autolainan löytyminen parhain mahdollisin ehdoin ja kilpailuta autolainat ilmaiseksi Sortterin avulla.

Autolainaa ilman vakuuksia ja käsirahaa

Hakiessasi autolainaa kauttamme, voit rekisteröidä auton suoraan omiin nimiisi, eikä sinun tarvitse asettaa autoa tai muuta omaisuuttasi lainan vakuudeksi.

 • Voit ostaa auton joko liikkeestä tai yksityiseltä
 • Päätä itse kuinka vakuutat autosi - ei kaskopakkoa
 • Voit ostaa auton ilman erikseen tarvittavaa käsirahaa
 • Voit tuoda auton ulkomailta, esimerkiksi Saksasta tai Ruotsista

Voit hakea autolainaa yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Mahdollisuuksien mukaan hakemus kannattaa täyttää yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, jolloin saat lainallesi todennäköisesti vieläkin paremmat ehdot. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avo -tai aviopuoliso. Takaajaa lainalle et kuitenkaan tarvitse.

Voit hakea autolainaa, kun seuraavat ehdot täyttyvät:

 • Olet yli 20 -vuotias
 • Sinulla on säännölliset kuukausitulot
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Rahoitus uuteen tai käytettyyn autoon

Sortterin kautta valitsemasi autolaina siirretään suoraan tilillesi ja voit käyttää sen joko uuden tai käytetyn auton hankintaan. Näin olet autokaupoilla käteisostajan asemassa, joka mahdollistaa usein auton hinnan neuvottelemisen alaspäin.

Autorahoitus sopivalla kuukausierällä

Voit sovittaa autolainan kuukausierän omaan talouteesi sopivaksi lainalaskurillamme. Autorahoitus maksetaan takaisin tasaerissä, jotka sisältävät lyhennyksen lisäksi sekä koron, että muut mahdolliset maksut. Kuukausierät ovat helposti ennakoitavissa, eikä autolainassa ole viimeistä poikkeavaa lyhennystä.

Vertaa autolainat ilmaiseksi

Kilpailuta autorahoitus Sortterin avulla ilmaiseksi. Kun haet autolainaa kauttamme, saat yhdellä hakemuksella monta reilua lainatarjousta, jotka järjestämme valmiiksi edullisuusjärjestykseen. Näin halvimman autolainan löytäminen on sinulle mahdollisimman helppoa ja nopeaa.

Palvelumme käyttäjänä valinnanvapaus on aina sinulla - sinä päätät, minkä saamistasi lainatarjouksista valitset.

Lainapäätös samana päivänä

Hae autolaina Sortterin kautta ja saat ensimmäiset lainatarjoukset saman tien. Kaikki yhteistyökumppanimme antavat lainapäätöksen arkisin viimeistään kuuden tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä. Löytääksesi halvimman autolainan kannattaa odottaa, että hakemuksesi on käsitelty kaikkien pankkien ja rahoitusyhtiöiden toimesta. Näin varmistat, että auton hankinta tapahtuu parhailla mahdollisilla lainaehdoilla.

Näet palvelussamme aina tiedon siitä, kuinka moni lainanantaja käsittelee vielä hakemustasi.