Auto osamaksulla

Auto hankitaan useimmiten jonkinlaisella osamaksulla. Arvokkaimpien hankintojen kohdalla pienetkin erot koroissa ja kuluissa kasautuvat merkittäviksi eroiksi kokonaiskustannuksissa.

Harva haluaa maksaa ylimääräisiä kymppejä kuussa osamaksuyhtiölle, vaan käyttää  rahan mieluummin vaikka omaan hyvinvointiin.

Valitse lainasumma

10000 €

Valitse laina-aika

6 vuotta
166€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
Vuonna 2020 lainan nimelliskorko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Kuinka rahoitus auton hankinnassa kilpailutetaan?

Rahoitus kilpailutetaan helpoimmin Sortterin lainavertailupalvelussa! Tällöin saat heti vertailtavaksesi tarjoukset usealta luotonmyöntäjältä kilpailutettuun hintaan. Voit vielä selvittää edullisimman mahdollisen rahoitustavan ottamalla vertailuun mukaan autoliikkeen oman rahoitustarjouksen.

Kamux SAKA Vaihto+ Sortterin kautta kilpailutettu laina alkaen+
Auton hinta 20 000€ 20 000€ 20 000€ 20 000€
Maksuaika kk 72 72 72 72
36kk 299€ 322€ 371€
Korko 6,90% 6,90% 6,90% 6,90%
Avausmaksu 249€ 249€ 249€ 249€
Tilinhoitomaksu 12€/kk 13€/kk 9,95€ 4,50€
Todellinen vuosikorko 8,49% 9,01% 8,33% 7,24%
Kokonaissumma 25 650€ 25 843€ 25 079€ 23 544€

Esimerkissä edullisimman ja kalleimman vaihtoehdon ero on yli 2200 € koko laina-ajalta!

Kuukausierinä laskettuna eroa tulee jopa 20 €/kk! Tuolla hinnalla saa vaikka auton huollot maksettua, tai miksei vaikka erittäin hyvän lounaan silloin tällöin?

Jos otat huomioon kuinka suuren määrän voit säästää keskimäärin muutaman minuutin työllä, on vaikeaa löytää kannattavampaa tehtävää kuin auton osamaksun vertaaminen

Auto ilman käsirahaa

Auton voi hankkia myös ilman käsirahaa. Useimmiten autoa hankittaessa osamaksusopimuksella rahoitetaan suurin osa auton hinnasta ja oston yhteydessä maksettavalla käsirahalla loppuosa. Kun hankit auton kulutusluotolla autoliikkeen tarjoaman osamaksusopimuksen sijaan, et tarvitse erillistä käsirahaa auton hankintaan.

Tämä helpottaa usein auton ostoa, sillä varsinkin ensimmäistä autoa hankittaessa ei ole käsirahaksi kelpaavaa vaihtoautoa. Toisaalta, käsirahaan käytettävän summan voi käyttää vaikka auton lisävarusteisiin. 

Verrattuna tilanteeseen, jossa ostaja ottaisi suoraan rahoituksen autoliikkeen kautta, valveutunut kilpailuttaja saa todennäköisesti:

 • edullisemman hinnan
 • paremmat ehdot
 • joustavammat maksuehdot
 • auton ilman käsirahaa
 • laajemman valikoiman autoja 

Osta auto osamaksulla – autohankinnan ABC

Autoa liikkeestä ostaessasi sinulla on käytössä sekä liikkeen tarjoamat osamaksuvaihtoehdot, että laaja valikoima kilpailutettavia luotonmyöntäjiä.

Yksityiseltä myyjältä ostaessasi käytännössä ei ole muita vaihtoehtoja käteiskaupalle, kuin erillinen luotto auton hankintaa varten. 

Näin hankit auton osamaksulla edullisella kuukausikululla.

 1. Etsi haluamasi auto autoliikkeistä tai yksityiseltä.
 2. Tarkista edullisin luotto Sortterin lainavertailupalvelussa.
 3. Varmista autoliikkeen mahdollinen osamaksutarjous.
 4. Jos kulutuluottotarjous on edullisin, nosta luotto tilillesi 
 5. Osta haluamasi auto.

Oletko ostamassa auton yksityiseltä myyjältä ja haluat maksaa sen osamaksulla?

Osamaksu on perinteisesti ollut mahdotonta ostaessasi autoa yksityiseltä. Sortterin kilpailuttama edullinen kulutusluotto tuo tähän apua! 

Voit helposti siis selata paitsi autoliikkeiden vaihtoehtoja, kuin myös laajaa yksityisten myyjien tarjoamaa valikoimaa. 

Lisäbonuksena pääset todennäköisesti tinkimään hinnasta, sillä olet automyyjän näkökulmasta ostamassa autoa käteisellä!

Miksi auton kohdalla hinta on erityisen tärkeä?

Auto on käyttötavara, jonka arvo väistämättä laskee jonkin verran kilometrien karttuessa.

Tästä syystä osamaksulla ostaessasi on hyvä varmistua siitä, että mahdollisimman suuri osa kuukausittain käyttämästäsi rahasummasta menee lyhennyksiin. Samoin luonnollisesti mahdollisimman pieni osa tulisi käyttää korkoihin ja kuluihin.  Kilpailuttamalla kulutusluoton auton hankintaa varten Sortterin kanssa, voit varmistua mahdollisimman järkevästä hankinnasta ja edullisista kilometreistä.

Miten Sortter toimii?

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigBankNordax BankKaarna lainaTF BankBalanziaFellow FinanceEuroloanFixuraMyLenderLaina.fiLainaamoRisicum - KertalainaCredigoEasycreditCredit24Halino