Löydä edullinen Käyttöluotto

Käyttöluotto on joustava rahoitusratkaisu suurempiin ja pienempiin arjen tarpeisiin. Monipuolinen käyttöluotto voi toimia taloutesi tukena tuomassa joustoa tarpeellisten hankintojen tekemiseen. Kilpailuta edullinen käyttöluotto Sortterin kanssa!

Jalat kohti taivasta

Laske sopiva kuukausierä ja lähetä hakemus

Valitse lainasumma

5000 €

Valitse laina-aika

3 vuotta
155€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
Vuonna 2020 lainan nimelliskorko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Edullisin käyttöluotto löytyy vertailemalla

Käyttöluottoa on tarjolla useammilta luotonmyöntäjiltä. Kun jokainen luotonmyöntäjä tarjoaa hieman erilaisilla ehdoilla luottoja eri asiakkaille, kannattaa tarvittu käyttöluotto kilpailuttaa useamman luotonmyöntäjän kesken. Luoton kilpailuttaminen Sortterin palvelussa on itse asiassa useimmiten helpompaa, kuin sen hakeminen vain yhdeltä rahoituslaitokselta. Tämä on Sortterin helpon ja suoraviivaisen kilpailutusalustan ansiota. Täytät vain yhden hakemuksen, ja saat heti tarjoukset useammalta luotonmyöntäjältä, ilman monien lomakkeiden täyttämistä.

Halpa käyttöluotto, kuinka sen saa?

Käyttöluotto on useimmiten vakuudetonta lainaa. Vakuudettomien kulutusluottojen korkokatto on heinäkuussa 2020 voimaan astuneen uuden tilapäisen korkokaton mukaisesti 10%. Tämä on siis maksimikorkotaso, jota käyttöluottoa hakevalle voidaan tarjota. Omat henkilökohtaiset korkotarjoukset saat kilpailuttamalla käyttöluoton Sortterin palvelussa. 

Käyttöluotto netistä ilman vakuuksia

Vakuudeton käyttöluotto voidaan nostaa suoraan verkosta käymättä esimerkiksi pankkikonttorissa. Paitsi helppous, myös nopeus on verkosta haettavan vakuudettoman käyttöluoton etuja. Useimmiten lainahakemukset käsitellään nopeasti, ja alustavat lainapäätökset näkee lähes heti hakemuksen jättämisen jälkeen Sortterin palvelussa. Verkon kautta tehtävissä hakemuksissa etuna on myös vapaus paikan suhteen. Mikäli tarve käyttöluotolle ilmenee esimerkiksi ulkomaanmatkan aikana, sen hakeminen onnistuu yhtä helposti vaikka toiselta puolelta maapalloa. Samoin lainan nosto ja allekirjoitus on tehtävissä useimmiten ilman käyntiä fyysisesti rahoituslaitoksen tiloissa.

Käyttöluotoille on monia eri tarkoituksia

Käyttöluottoa käytetään moniin eri tarpeisiin. Yleisimpiä käyttökohteita ovat yksittäiset suuremmat hankinnat kuten auto, matka tai remontti. Käyttöluottoa voidaan kuitenkin käyttää myös esimerkiksi vuokravakuuden maksamiseen tai tulojen tasaamiseen esimerkiksi uuden työpaikan saamisen jälkeen ennen ensimmäistä palkkaa.

Jokainen käyttöluoton käyttötarve ja hakija on yksilöllinen, josta johtuen myös käyttöluottojen edullisimmat tarjoukset vaihtelevat luotonmyöntäjien ja asiakkaiden kesken. Omat tarjoukset voi tarkistaa helposti Sortterin lainavertailussa.

Kilpailuta ja hae käyttöluotto heti tilille

Käyttöluoton tarve tulee useissa tilanteissa nopeasti, jolloin luotonmyönnön ja nostamisen nopeus on oleellinen osa käyttöluoton valintaa. Kiireisessäkin tilanteessa lainavertailu kannattaa, sillä:

-Lainan saa vähintään yhtä nopeasti, vaikka sen kilpailuttaa ensin

-Lainaan voi saada paremman korkotason kuin ilman kilpailutusta

-Käyttöluottojen ehdoissa on eroja, kilpailuttamalla voi valita parhaan kokonaisratkaisun omaan tilanteeseensa.

Käyttöluotto korko

Käyttöluotto on useimmiten vakuudetonta lainaa, jonka kohdalla sovelletaan vuoden 2020 heinäkuussa voimaan astunutta 10% korkokattoa. Käyttöluoton todelliset kulut eivät koostu pelkästään korosta, vaan takaisin maksettavaan kokonaissummaan vaikuttavat useat tekijät. Yleisimpiä kokonaiskustannuksiin vaikuttavia tekijöitä ovat:

 • Korko
 • Kuukausittaiset kulut
 • Nostopalkkiot
 • Laina-aika
 • Kuukausierän koko
 • Nostettu summa

Vertailemalla ja kilpailuttamalla usean luotonmyöntäjän käyttöluottotarjoukset, saa kattavan kuvan kokonaiskuluista ja koroista.

Kysymyksiä ja vastauksia käyttöluotosta

Voiko käyttöluoton maksaa etukäteen?

suljeavaa

Kyllä. Useimmiten käyttöluoton voi maksaa etukäteen kokonaan.

Miksi käyttöluotto kannattaa kilpailuttaa?

suljeavaa

Kilpailuttaminen kannattaa mahdollisimman edullisen hintatason sekä sopivimman lainanmyöntäjän valitsemiseksi.

Mikä on käyttöluoton ja luottokortin ero?

suljeavaa

Käyttöluotto on tilille nostettava yksittäinen luotto, kun taas luottokortti on jatkuva luotto jota voi lyhentää ja nostaa uudelleen.

Mikä on käyttöluotto?

suljeavaa

Käyttöluotto on useimmiten vakuudeton kulutusluotto.

Nordean käyttöluotto -kortti

Toisinaan käyttöluotolla tarkoitetaan Nordean myöntämää ”käyttöluotto -korttia”. Kyseessä oli kortti, jota myönnettiin vuoteen 2017 asti. Kortilla ei voi enää nykyään maksaa kaupoissa, mutta siltä voi nostaa rahaa omalle tililleen. Käyttöluotto onkin puhekielessä muuttunut tarkoittamaan vakuudetonta kulutusluottoa, joka nostetaan kerralla omalle tilille. 

Rinnakkaishakija käyttöluotolle

Vakuudettomia lainoja myönnettäessä rahoituslaitokset tekevät aina kokonaisarvion luottotappion riskeistä, eli tilanteesta että lainanhakija ei pysty maksamaan lainaa takaisin. Rinnakkaishakija käyttöluottohakemuksessa pienentää luotonmyöntäjän riskiä, ja mahdollistaa täten joko suuremman lainasumman tai mahdollisesti pienemmän korkotason.  Rinnakkaishakija on helppo lisätä hakemukselle suoraan lainan kilpailuttamisvaiheessa. 

Käyttöluotto pähkinänkuoressa

Käyttöluotto on siis vakuudeton kulutusluotto, joka voidaan kilpailuttaa ja nostaa useimmiten suoraan verkosta ilman käyntiä esimerkiksi pankkikonttoreissa. Käyttöluotolla on monia erilaisia käyttötarkoituksia, ja se soveltuu moneen erilaiseen tarpeeseen. 

Miten Sortter toimii?

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigBankNordax BankKaarna lainaTF BankBalanziaFellow FinanceEuroloanFixuraMyLenderLaina.fiLainaamoRisicum - KertalainaCredigoEasycreditCredit24Halino