Käyttöluotto – hae käyttöluottoa 1 000–60 000 euroa ja valitse paras luotto vertailusta

Käyttöluotto on joustava rahoitusratkaisu suurempiin ja pienempiin arjen tarpeisiin. Monipuolinen käyttöluotto voi toimia taloutesi tukena tuomassa joustoa tarpeellisten hankintojen tekemiseen.

Lainalaskuri – kartoita sopiva kuukausierä

Valitse edullinen käyttöluotto helposti

Valitse lainasumma

8 000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta

Yleistiedot

163 €
Arvioitu kuukausierä
tiedot

Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %, kuitenkin korkeintaan 10 % 30.9.2021 asti, jonka jälkeen lainasopimuksen mukainen. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5€/kk, kuukausierä on 198,01 €, takaisinmaksettava summa 11880,6 € ja todellinen vuosikorko 7,23 %.

 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %, kuitenkin korkeintaan 10 % 30.9.2021 asti, jonka jälkeen lainasopimuksen mukainen. Esimerkki: Kun lainasumma on 8 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 163 €, takaisinmaksettava summa 9 805 € sekä todellinen vuosikorko on 8,64 %.
 • Parhaan koron takuu | Sortter

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

 • 4,3
  Perustuu 76 arvosteluun.
  powered by

Edullisin käyttöluotto löytyy vertailemalla

Useilla luotonmyöntäjillä on tarjolla käyttöluottoa. Jokainen luotonmyöntäjä tarjoaa luottoja hieman erilaisilla ehdoilla asiakkaille, joten käyttöluotto kannattaa kilpailuttaa useamman luotonmyöntäjän kesken.

Luoton kilpailuttaminen Sortterin verkkopalvelussa on usein helpompaa kuin sen hakeminen erikseen jokaiselta luotonmyöntäjältä. Sinun ei tarvitse täyttää lukuisia lomakkeita – täytät vain yhden hakemuksen ja saat heti tarjouksen usealta luotonmyöntäjältä.

Tarkista lainalaskurimme avulla lainasumman ja laina-ajan vaikutusta maksettavan kuukausilyhennyksen suuruuteen.

Edullinen käyttöluotto – kuinka sen saa?

Käyttöluotto on useimmiten vakuudetonta lainaa. Vakuudettomien kulutusluottojen korkoja säätelee korkokatto, joka rajaa luottojen korot 20 prosenttiin. Tämä on siis maksimikorkotaso, joka käyttöluottoa hakevalle voidaan tarjota.

Usein lainan saa myös huomattavasti tätä edullisemmin. Halpa laina löytyy helposti silloin, kun omat raha-asiat ovat kunnossa, eikä maksuja muille luotonmyöntäjille ole rästissä. Omat henkilökohtaiset korkotarjoukset saat kilpailuttamalla käyttöluoton Sortterin palvelussa, ja samalla näet tarjouksista oman henkilökohtaisen korkotasosi.

Näin käyttöluoton kilpailutus tapahtuu

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Käyttöluotto netistä ilman vakuuksia

Vakuudeton käyttöluotto voidaan nostaa suoraan verkosta käymättä esimerkiksi pankkikonttorissa. Niin helppous kuin nopeuskin ovat verkosta haettavan vakuudettoman käyttöluoton etuja. Useimmiten lainahakemukset käsitellään nopeasti, ja alustavat lainapäätökset näkee lähes heti hakemuksen jättämisen jälkeen Sortterin palvelussa.

Verkon kautta tehtävissä hakemuksissa etuna on myös vapaus paikan suhteen. Käyttöluoton hakeminen onnistuu vaikka toiselta puolelta maapalloa, jos tarve yllättää kesken ulkomaanmatkan. Lainan nosto allekirjoituksineen on tänä päivänä mahdollista toteuttaa ilman käyntiä rahoituslaitoksen tiloissa.

Käyttöluotoille on monia eri tarkoituksia

Käyttöluottoa käytetään moniin eri tarpeisiin. Yleisimpiä käyttökohteita ovat yksittäiset suuremmat hankinnat kuten auto, matka tai remontti. Käyttöluottoa voidaan kuitenkin käyttää myös esimerkiksi vuokravakuuden maksamiseen tai tulojen tasaamiseen esimerkiksi uuden työpaikan saamisen jälkeen ennen ensimmäistä palkkapäivää.

Jokainen käyttöluoton käyttötarve ja hakija on yksilöllinen, joten käyttöluottojen edullisimmat tarjouksetkin vaihtelevat luotonmyöntäjien ja asiakkaiden kesken. Henkilökohtaisen tarjouksen voit tarkistaa helposti Sortterin lainavertailussa.

Sortter mediassa

Yle uutisetIltasanomatIltalehtiKauppalehtiMtv3Helsingin SanomatTalouselämäMaaseudun TulevaisuusTaloussanomatRadio NovaTaloustaitoKarjalainen logoIlkka–PohjalainenUusi Suomi

Käyttöluotto kannattaa kilpailuttaa

Käyttöluoton tarjoajia on markkinoilla paljon, joten kuluttajan kannattaa hyödyntää eri toimijoiden kilpailutilanne. Omasta taloustilanteesta riippuen luoton hinta saattaa vaihdella eri tarjoajien välillä merkittävästikin. Lainatarjouksia on mahdollista kysellä eri pankeista ja rahoituslaitoksista yksitellen, mutta saman hyödyn saat vertaamalla tarjouksia Sortterin palvelussa.

Vertailemme puolestasi kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia, joiden tarjouksista voit valita mieluisimman. Luottojen vertaaminen ei sido sinua eikä maksa sinulle mitään. Palvelussamme luottotarjoukset esitetään edullisimmasta lähtien, ja ne sisältävät todellisen vuosikoron perusteella kaikki kulut.

Nosta käyttöluotto tilille heti kilpailutuksen jälkeen

Käyttöluoton tarve saattaa yllättää, jolloin luoton myöntämisen ja nostamisen nopeus on oleellinen osa käyttöluoton valintaa. Kiireisessäkin tilanteessa lainavertailu kannattaa:

 • Lainan saa tilille nopeasti, vaikka sen kilpailuttaa ensin.
 • Kilpailuttamalla lainan voi saada edullisemmalla korolla.
 • Käyttöluottojen ehdoissa on eroja, mutta kilpailuttamalla on mahdollista valita paras kokonaisratkaisu omaan tilanteeseen.

Käyttöluoton korko

Käyttöluotto on useimmiten vakuudetonta lainaa, jonka korko muodostuu luotonmyöntäjän tekemän luottopisteytyksen eli riskiarvion mukaan. Käyttöluoton todelliset kulut eivät koostu pelkästään korosta, vaan takaisin maksettavaan kokonaissummaan vaikuttavat useat tekijät. Yleisimpiä käyttöluoton kokonaiskustannuksiin vaikuttavia tekijöitä ovat:

 • Korko
 • Kuukausittaiset kulut
 • Nostopalkkiot
 • Laina-aika
 • Kuukausierän koko
 • Nostettu summa

Kattava kuva kokonaiskuluista ja koroista syntyy vertailemalla ja kilpailuttamalla usean luotonmyöntäjän käyttöluottotarjoukset.

Usein kysyttäjä kysymyksiä käyttöluotosta

Kyllä. Useimmiten käyttöluoton voi maksaa etukäteen kokonaan.

Kilpailuttaminen kannattaa mahdollisimman edullisen hintatason ja sopivimman lainanmyöntäjän valitsemiseksi.

Käyttöluotto on tilille nostettava yksittäinen luotto, kun taas luottokortti on jatkuva luotto, jota voi lyhentää ja nostaa uudelleen.

Käyttöluotto on useimmiten vakuudeton kulutusluotto.

Nordean käyttöluotto-kortti

Toisinaan käyttöluotolla tarkoitetaan Nordean myöntämää käyttöluotto-korttia. Kyseessä oli kortti, joka oli käytössä vuoteen 2017 asti. Kortilla ei voi enää nykyään maksaa kaupoissa, mutta siltä voi siirtää pankkitilille rahaa.

Käyttöluotto onkin puhekielessä muuttunut tarkoittamaan vakuudetonta kulutusluottoa, joka nostetaan kerralla omalle tilille.

Rinnakkaishakija käyttöluotolle

Vakuudettomia lainoja myönnettäessä rahoituslaitokset tekevät aina kokonaisarvion luottotappion riskeistä. Riskinä voi olla, että lainanhakija ei pysty maksamaan lainaa takaisin.

Rinnakkaishakija käyttöluottohakemuksessa pienentää luotonmyöntäjän riskiä. Rinnakkaishakija mahdollistaa täten joko suuremman lainasumman tai mahdollisesti pienemmän korkotason. Rinnakkaishakija on helppo lisätä hakemukselle suoraan lainan kilpailuttamisvaiheessa.

Käyttöluotto – kilpailuta ja vertaa

Käyttöluotto on vakuudeton kulutusluotto, joka voidaan kilpailuttaa ja nostaa useimmiten suoraan verkosta ilman käyntiä pankkikonttorissa.

Käyttöluotolla on monia erilaisia käyttötarkoituksia, ja se soveltuu parhaiten luottokorttimaiseen käyttöön.

Tutustu Sortterin vertailupalveluun ja lähetä lainahakemus.

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAvidaBigbankNordaxKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceBRAbankInstabankFixuraKomplett BankmyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoCredit24Halino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.