Valkoinen keittiö remontissa

Keittiön uudistus suunnitteilla? - Kilpailuta laina keittiöremonttiin

Keittiöremonttia suunniteltaessa tulee ottaa monia asioita huomioon. Budjetin päättämisen jälkeen edessä on vielä monia mieltä askarruttavia asioita, kuten keittiöremontin rahoitus. Olipa kyseessä pieni pintaremontti tai kokonaan uusi keittiö, kannattaa remonttilainat kilpailuttaa Sortterilla.

Keittiö on monille yksi kodin tärkeimmistä huoneista, ja siksi sen toimivuuteen ja ulkonäköön kannattaa panostaa. Pieninkin keittiö on mahdollista muokata tilaihmeeksi oikeanlaisella ja toimivalla toteutuksella.

Keittiöremontin ei tarvitse maksaa tuhansia euroja, sillä isonkin keittiön voi remontoida pienemmällä budjetilla. Myös keittiön elektroniikkapuoli tulee ottaa huomioon keittiöremonttia miettiessä. Olisiko aika vaihtaa kodinkoneet, kuten astianpesukone, jääkaappipakastin, uuni ja liesi, uusiin?

Päätä ensin budjetti

Budjetin suunnitteleminen on tärkeää, sillä monesti ilman suunnitelmaa keittiöremontin kokonaiskustannukset saattavat kasvaa yllättävän suuriksi. Budjettiin vaikuttaa moni asia, suurimpana se, mitä halutaan remontoida. Jos koko keittiö remontoidaan lattiasta kattoon, ovat kokonaiskustannukset silloin tietenkin suuremmat kuin esimerkiksi vain keittiön tasot uusittaessa. Myös keittiön ikä ja koko vaikuttavat budjetin suuruuteen. Eri materiaalien väliset hintaerot kannattaa myös ottaa huomioon, sillä esimerkiksi kivitasot ovat paljon kalliimpia kuin laminaattitasot. 

Jos keittiöremontti halutaan tehdä mahdollisimman halvalla, on hyvä miettiä, mitä voisi kunnostaa ja mitä on järkevää ostaa uutena. Kannattaa myös harkita käytettyjen materiaalien hyödyntämistä. Kun budjettisuunnitelma on valmis, pitää miettiä, riittävätkö omat taidot remontointiin, vai olisiko urakoitsijan palkkaaminen kannattavampaa.

Mikäli päädyt urakoitsijaan, on syytä kilpailuttaa palveluntarjoajat. Urakoitsijaa valittaessa on mietittävä hinnan lisäksi myös työn laatua. Valitsemalla remontille sopivan tekijän säästyy itse turhalta stressiltä ja voi rauhassa luottaa remontoijan ammattitaitoon.

Keittiöremontin suunnittelu on tärkeää

Budjetin päättämisen jälkeen tulee miettiä, millaista keittiötä halutaan lähteä rakentamaan ja mihin budjetti riittää. Onko suunnitelmissa keittiön pintojen kuten kaapistojen maalaus, vai aiotaanko koko keittiö uusia? Keittiö on hyvä uusia aika ajoin. Keittiöremontilla saat helposti korjattua tilanpuutetta pienestäkin keittiöstä, ja sen lisäksi, että uusi keittiö miellyttää omaa silmää, se nostaa myös asuntosi arvoa. 

Hankkimalla uudet kodinkoneet keittiöön on mahdollista helpottaa monia keittiöaskareita. Esimerkiksi uuden uunin avulla ruuan voi saada tehtyä nopeammin, ja uuden jääkaapin tila saattaa olla käytännöllisempi. Lisäksi uudet kodinkoneet saattavat vähentää sähkön- tai vedenkulutusta. Niiden hankintaa varten voit kilpailuttaa lainan kodinkoneita varten.

Keittiöremontissa on lukuisia eri suuntia ja tyylejä, joita voi lähteä toteuttamaan. Inspiraatiota kannattaa hakea internetistä sekä eri sosiaalisen median palveluista. Myös sisustuslehdet ovat oiva apuväline. Pintoja valittaessa kannattaa luottaa ajattomuuteen, jotta keittiö miellyttäisi silmää vielä monien vuosienkin päästä. Keittiön ulkonäköön vaikuttaa myös oheiskalusto, kuten keittiön matot, ruokaryhmä, valaisimet sekä muu sisustus. Keittiön sisustusprojektia varten kannattaa kilpailuttaa sisustuslaina Sortterin ilmaisella lainahakemuksella.

Jos tuntuu että omat taidot eivät riitä, etkä millään osaa kasata yksittäisistä ideoista toimivaa kokonaisuutta, aina voi kääntyä ammattilaisen puoleen. Kannattaa muistaa sisällyttää keittiön suunnitelmaan myös pienet yksityiskohdat, kuten vetimet, hanat ja usein unohdettu valaistus. Pienet yksityiskohdat viimeistelevät uuden keittiön ilmeen. Tärkeintä keittiön suunnittelussa on, että siitä tulee juuri sinun näköisesi.

Keittiöremontin toteuttamiseen ei tarvitse säästöjä

Kun budjetti ja remonttisuunnitelma ovat valmiina, on aika alkaa miettimään remontin rahoitusta. Yleinen luulo on, että keittiöremontin toteuttamiseen tarvitsee olla paljon säästöjä. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Remonttilaina on mainio tapa tehdä haavekeittiöstä totta. 

Sortterin lainanvertailupalvelun avulla voit hakea lainaa vaikka keittiön tuhannen euron pintaremonttiin. Jos haluat rakentaa koko keittiösi uudelleen, on mahdollista hakea jopa 60 000 euron vakuudeton keittiöremonttilaina. Kannattaa ottaa huomioon, että kun haet rahoituspäätöksen ennen urakan alkua, ei maksun hetkellä tule ongelmia. Aikaa ei kannata tuhlata epäröintiin vaan tarttua rohkeasti tuumasta toimeen. 

Kilpailuta lainat keittiöremonttiin

Lainaa keittiöremonttiin voit hakea täyttämällä Sortterin ilmaisen lainahakemuksen muutamassa minuutissa. Saat pankkien ja rahoituslaitoksien henkilökohtaiset lainatarjoukset listattuna. Lainat näkyvät sinulle aina selkeästi edullisuusjärjestyksessä ja täysin ilman piilokuluja. Olemme reilu ja vastuullinen lainavertailupalvelu: asiakkaidemme etu on meille aidosti tärkeintä.

Enää ei tarvitse miettiä, mistä hankkia keittiöremontin rahoitus, sillä kilpailuttamalla edullisen lainan remonttia varten unelmakeittiösi ei tarvitse olla vain unelma.