Lähetä ilmainen hakemus ja valitse edullinen laina vertailusta

Sortter antaa lainallesi parhaan koron takuun

Vertaile lainatarjouksia helposti

Valitse lainasumma

14 000 €

Valitse laina-aika

8 vuotta
189 €
Arvioitu kuukausierä
tiedot

Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %, kuitenkin korkeintaan 10 % 30.9.2021 asti, jonka jälkeen lainasopimuksen mukainen. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5€/kk, kuukausierä on 198,01 €, takaisinmaksettava summa 11880,6 € ja todellinen vuosikorko 7,23 %.

Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %, kuitenkin korkeintaan 10 % 30.9.2021 asti, jonka jälkeen lainasopimuksen mukainen. Esimerkki: Kun lainasumma on 14 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 8 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 189 €, takaisinmaksettava summa 18 142 € sekä todellinen vuosikorko on 6,94 %.
Parhaan koron takuu

Sortter vertailee lainat parhaan koron takuulla

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

 • 4,3
  Perustuu 74 arvosteluun.
  powered by

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Sortter arvostelut – asiakkaidemme kokemuksia

 • profile image

  Sirkka-Liisa Pääkkönen

  3.5.2021 klo 13.03.59

  Olen kiitollinen, että sain kauttanne ystävällisen palvelun, joka tuotti tulosta.

 • profile image

  Kari Lankinen

  11.3.2021 klo 7.42.00

  Hienosti pelasi ja laina järjestyi.

 • profile image

  Kalle Erlin

  10.3.2021 klo 11.56.02

  Joustava ja nopea. Tämä palvelu on sellainen, että uskon sen olevan tie meidän pääsyyn veloista vapaaksi.

 • profile image

  Juha Paavolainen

  5.3.2021 klo 16.35.23

  Hyvää ja nopeaa palvelua. 👍

 • profile image

  Seija Kotikangas

  4.3.2021 klo 19.31.41

  Lainan hakeminen oli kipeetä ja sain apua kun tarvitsin .

Vertaa lainoja helposti

Tarvitsetko lainaa tai haluatko pienemmät lainanhoitomenot kilpailuttamalla nykyiset lainat tai luotot? Etsimme sinulle henkilökohtaiset lainatarjoukset kaikilta yhteistyössä kanssamme toimivilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

Pankkien kilpailuttaminen onnistuu palvelussamme helposti yhdellä hakemuksella ja lainatarjousten vetaaminen tapahtuu reilusti ja puolueettomasti ilman pientä printtiä. Näet lainatarjouksista aina selkeästi kaikki tärkeät tiedot, kuten lainasumman sekä lainan kustannukset koron, todellisen vuosikoron ja muiden mahdollisten pankin veloittamien palkkioiden mukaan eriteltynä. Saamissasi tarjouksissa kerrotaan myös mm. mahdollisuudesta maksu- tai lyhennysvapaisiin kuukausiin.

Lainavertailun tekeminen ja pankkien antamien lainatarjousten kilpailuttaminen on sinulle täysin ilmaista. Suosittelemme aina halvinta mahdollista lainaa, mutta jätämme valinnan sinulle. Palvelumme käyttäjänä sinä päätät, minkä saamistasi tarjouksista valitset. Löydettyäsi sopivan lainan, myös sen nostaminen onnistuu palvelussamme helposti.

Toivottavasti pidät lainavertailustamme ja saamme auttaa myös sinua löytämään edullisen lainan!

Hae lainatarjoukset

Sortter mediassa

Yle uutisetIltasanomatIltalehtiKauppalehtiMtv3Helsingin SanomatTalouselämäMaaseudun TulevaisuusTaloussanomatRadio NovaTaloustaitoKarjalainen logoIlkka–PohjalainenUusi Suomi

Lisätietoa lainavertailusta

Lainojen vertailu paljastaa erot pankkien välillächevronLainatarjous on aina henkilökohtainenchevronEdullinen laina tai kulutusluotto löytyy nopeasti lainavertailustachevronLainojen yhdistäminen säästää rahaachevronParas laina löytyy vertailusta helposti ja turvallisestichevronKysymyksiä ja vastauksia lainavertailun tekemisestächevron

Lainojen vertailu paljastaa erot pankkien välillä

Lainojen korot vaihtelevat jatkuvasti ja niissä voi olla suuriakin eroja pankkien välillä. Tämän takia lainojen vertailu on järkevää tehdä säännöllisesti, jotta sinun ei tarvitse maksaa käyttämästäsi rahoituksesta enempää, kuin olisi tarpeen.

Lainavertailun tekeminen on täysin ilmaista, eikä tarjousten pyytäminen velvoita sinua mihinkään. Voit tarkistaa pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamat korot sekä lainaehdot vaikka heti ja tehdä päätöksen lainan nostamisesta kaikessa rauhassa.

Vertailussa näet kaikki lainaan liittyvät kustannukset helposti eriteltynä. Suosittelemme asiakkaillemme aina edullisinta lainaa todellisen vuosikoron, eli kaikki lainan kustannukset huomioivan korkoprosentin mukaan. Voit halutessasi järjestää saamasi lainatarjoukset myös muiden lainaehtojen, kuten pienimmän kuukausierän tai edullisimman nimelliskoron mukaan.

Lainatarjous on aina henkilökohtainen

Pankit hinnoittelevat lainat lähes aina asiakaskohtaisesti. Lainojen keskinäinen vertaaminen onnistuu luotettavasti vain pyytämällä henkilökohtaiset tarjoukset lainanmyöntäjiltä. Mitä paremmaksi pankki arvioi lainan takaisinmaksukyvyn, sitä edullisemman lainatarjouksen voit saada.

Sortter tekee aikaa vievän pankkien vertailun puolestasi. Kilpailuttamalla lainat palvelussamme, saat aina juuri sinun tilanteeseesi räätälöidyt lainatarjoukset kymmeniltä luotonmyöntäjiltä. Palvelumme käyttäjänä tehtäväksesi jää valita itsellesi paras lainatarjous omaan tarpeeseesi.

Edullinen laina tai kulutusluotto löytyy nopeasti lainavertailusta

Lainojen kilpailutus ja vertaaminen säästää sekä aikaa, että rahaa. Tavoitat vertailussamme kymmeniä pankkeja sekä rahoituslaitoksia muutamassa minuutissa ja voit vertailla lainoja täysin läpinäkyvästi.

Lainojen yhdistäminen, remontin rahoitus sekä auton tai veneen hankinta ovat suosituimpia vakuudettoman lainan käyttökohteita. Meidän tehtävämme on auttaa sinua löytämään rahoitus mahdollisimman edullisilla ehdoilla, mikä ikinä tarvitsemasi lainan käyttökohde onkaan. Palvelussamme haet lainaa ja vertaat vakuudettomat lainat ja kulutusluotot käden käänteessä.

Valitse haluamasi lainasumma sekä laina-aika ja lähetä hakemus. Saat lainapäätöksen kaikilta vertailussa mukana olevilta pankeilta jopa muutamassa minuutissa ja voit tutustua lainatarjouksiin sekä pankkien tarjoamiin lainaehtoihin kaikessa rauhassa. Valitse itsellesi parhaat lainaehdot vertailusta ja allekirjoita lainasopimus turvallisesti pankkitunnuksilla.

Lainasopimus tehdään sinun ja valitsemasi luotonmyöntäjän välille, jonka jälkeen lainanantaja siirtää rahat tilillesi. Lainan lyhentäminen tapahtuu etukäteen sovituissa kuukausierissä lainan myöntäneelle pankille tai rahoituslaitokselle.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa

Nykyiset lainat, luotot tai osamaksut voi korvata yhdistelylainalla ja maksaa pois ennenaikaisesti. Jos sinulla yksi tai useampi laina lyhennettävänä ja haluat korvata sen paremmilla ehdoilla, voit kilpailuttaa avullamme pankkien tarjoukset myös lainojen yhdistämistä varten.

Voit saada lainojen vertailun avulla satojen tai jopa tuhansien eurojen säästöt, kun jälleenrahoitat vanhat lainasopimukset paremmilla lainaehdoilla. Laita lainojen kulut kuriin ja yhdistä lainasi yhdeksi edullisemmaksi maksusopimukseksi.

Paras laina löytyy vertailusta helposti ja turvallisesti

Sortter on suomalainen lainavertailu, jonka käyttäminen on aina maksutonta. Haluamme tehdä edullisen lainan löytämisestä helppoa ja turvallista. Lainojen vertailu onnistuu avullamme nopeasti ja näytämme lainatarjoukset aina reilusti ilman pikkuprinttiä.

Paras laina löytyy vertailusta helposti, sillä näet jokaisesta lainatarjouksesta seuraavat tiedot:

 • Lainasumma, eli pankin tarjoama lainamäärä
 • Laina-aika, eli lainan maksuaikataulu
 • Lainan kuukausierä, eli lainan lyhennyserä
 • Vuosikorko, eli lainan nimelliskorko
 • Lainan avausmaksu, eli lainaan liittyvä järjestelymaksu
 • Tilinhoitomaksu, eli pankin kuukausittain perimä laskutusmaksu
 • Todellinen vuosikorko, eli kaikki lainakustannukset huomioiva korkoprosentti
 • Takaisinmaksettava summa, eli lainapääoman ja lainakustannusten yhteismäärä

Suosittelemme asiakkaillemme lainaa, jonka todellinen vuosikorko on edullisin. Toimimme täysin puolueettomasti emmekä suosi ketään yhteistyökumppaniamme, vaan ajattelemme sinun etuasi ja haluamme, että löydät parhaan lainan palvelustamme helposti.

Palvelumme on rakennettu parhaita tietoturvakäytäntöjä noudattaen ja toimii täysin salatussa ympäristössä. Avullamme vertaat pankkien lainoille tarjoamat ehdot nopeasti ja ilmaiseksi.

Kysymyksiä ja vastauksia lainavertailun tekemisestä

Miksi lainoja kannattaa vertailla?

Lainojen hinnoissa, eli koroissa ja käsittelykuluissa on suuria eroja pankkien välillä. Voit säästää laina-aikana jopa satoja tai tuhansia euroja vertailemalla lainat huolellisesti ennen sopimuksen tekemistä.

Lainavertailuja on useita - miten tunnistaa paras lainavertailu?

Ennen lainavertailun tekemistä kannattaa tutustua siihen, millä perusteella vertailu tehdään. Vertailu on hyödyksi silloin, kun se on riittävän kattava ja asiakkaalle haetaan henkilökohtaiset lainapäätökset pankeilta ja luotonmyöntäjiltä. Paras lainavertailu ajaa asiakkaan etua ja suosittelee halvinta löytämäänsä lainaa.

Kun vertailet lainat Sortterin avulla, näet kaikki pankin lainalle asettamat ehdot selkeästi eriteltynä ja vertailu tapahtuu aina sinulle henkilökohtaisesti tehtyjen lainatarjousten perusteella.

Palvelumme käyttäjänä voit olla varma, että suosituksemme saa edullisin löytämämme lainatarjous.

Miten lainoja vertaillaan keskenään?

Lainat kannattaa vertailla todellisen vuosikoron mukaan. Todellinen vuosikorko ottaa huomioon kaikki lainaan liittyvät maksut ja on vertailukelpoinen luku eri pankkien välillä. Kun valitset lainatarjouksen todellisen vuosikoron perusteella voit olla varma, että valitsemasi laina on muita vaihtoehtoja edullisempi.

Kuinka nopeasti lainavertailu tapahtuu?

Lainojen vertaaminen onnistuu muutamassa minuutissa. Sinun tarvitsee täyttää yksi lainahakemus, jonka jälkeen saat pankkien ja rahoituslaitosten tekemät lainatarjoukset, joista voit valita itsellesi edullisimman. Lainojen vertaaminen Sortterin avulla on nopeaa ja yksinkertaista.

Mitä tietoja lainahakemuksen täyttämiseen tarvitaan?

Lainahakemuksessa kysytään hakemaasi lainaan ja omaan talouteesi liittyviä kysymyksiä, kuten:

 • Tarvittava lainasumma
 • Toivottu laina-aika
 • Lainanhakijan henkilötiedot
 • Hakijan säännölliset tulot ja menot
 • Asumismuoto ja työtilanne
 • Hakijan nykyiset velat ja luottokortit

Hakemuksen täyttäminen tulee tehdä huolellisesti, jotta pankit voivat tehdä sinulle parhaan tarjouksensa.

Voiko vanhoja lainasopimuksia vertailla tai kilpailuttaa?

Vanhat lainasopimukset kannattaa vertailla ja kilpailuttaa säännöllisesti. Kuluttajana voit maksaa nykyisen lainan pois sovittua aikaisemmin ja korvata sen edullisemmilla ehdoilla.

Näin voit säästää lainan korko- tai käsittelykuluissa ja käyttöösi jää enemmän rahaa.