Rahoitusta parhaan koron takuulla – lainaa moneen elämätilanteeseen

Hae rahoitusta pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä Sortterin verkkopalvelussa. Rahoitusvaihtoehdot elämiseen ja yritystoimintaan – aina parhaan koron takuulla.

Rahoituslaskuri – kartoita lainatarpeesi ja lähetä hakemus

Valitse lainasumma

30 000 €

Valitse laina-aika

7 vuotta
429 €
Arvioitu kuukausierä
tiedot
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 30 000 €, korko 5 %, takaisinmaksuaika 7 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 429 €, takaisinmaksettava summa 36 037 € sekä todellinen vuosikorko on 5,49 %.
 • Parhaan koron takuu | Sortter

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

 • 4,4
  Perustuu 79 arvosteluun.
  powered by

Kotimaisen pankkipalvelujen ja rahoitusalan vertailupalvelu Sortterin kautta voit hakea ja kilpailuttaa rahoitusta moneen eri käyttötarkoitukseen. Tarjolla olevat rahoitusvaihtoehdot soveltuvat kuluttajien ja yrittäjien tarpeisiin. Kuluttajat voivat hakea rahoitusta, esimerkiksi uuden auton ostamiseen, remonttiin tai häihin. Yrittäjät puolestaan voit hakea edullista yrityslainaa laitehankintoihin, investointeihin tai tilapäisen kassavajeen korjaamiseksi.

Edullinen rahoitus tarpeesi mukaan

Sortter on suomalainen pankkipalvelujen ja rahoitustuotteiden vertailupalvelu. Olemme puolueeton lainojen vertailupalvelu – emme siis myönnä lainoja, ainoastaan vertailemme niitä. Etsimme sinulle yhdellä hakemuksella henkilökohtaisen rahoituspäätöksen pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä ilmaiseksi. Lisäksi voit hyväksyä ja allekirjoittaa pankin tarjoaman lainasopimuksen verkkopalvelumme kautta.

Hae rahoitusta Sortterin kautta

 • kuluttajille rahoitusta aina 60 000 € asti
 • korko alkaen 4%
 • takaisinmaksuaika 1-15 vuotta
 • moneen eri käyttötarkoitukseen
 • ilmainen kilpailu ja vertailu

Sortterin kautta saat valitsemallesi rahoitukselle parhaan koron takuun. Jos löydät saman rahoitustarjouksen myöhemmin muualta edullisemmin, hyvitämme sinulle näiden hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Rahoituskohteet

Voit hakea rahoitusta Sortterin kautta oman tarpeesi mukaan.

Useimmiten asiakkaamme hakevat rahoitusta mm. seuraaviin hankintoihin:

Mihin ikinä tarvitset rahoitusta, etsimme sen sinulle reiluin ehdoin pankkien ja rahoitusyhtiöiden valikoimista.

Lisäksi kauttamme on mahdollista hakea rahoitusta yritystoimintaan. Tarjoamme yrityslainojen kilpailutusta erityisesti pk-yritykselle toimialasta riippumatta. Voit hakea yritysrahoitusta laitehankintoihin, investointeihin tai tilapäiseen kassavajeeseen.

Helppo rahoitushakemus

Rahoituksen hakeminen kauttamme on helppoa. Täytä vain lainahakemus Sortterin sivuilla ja me kilpailutamme lainatarjoukset puolestasi.

Maksuttoman rahoitushakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti, jonka jälkeen listaamme saamasi rahoitustarjoukset valmiiksi hintajärjestykseen. Edullinen rahoitus löytyy helposti tarjouslistan ensimmäiseltä sijalta. Vertailemme rahoitusvaihtoehdot aina todellisen vuosikoron mukaan, mikä kertoo lainan todelliset kustannukset.

Sinulle jää ainoastaan lainatarjousten valitseminen ja tarjouksen hyväksyminen.

Rahoituspäätös heti

Saat rahoituspäätöksen kauttamme useimmiten heti. Mikäli pankin täytyy käsitellä hakemuksesi manuaalisesti, rahoituspäätöksesi valmistuu arkisin kuuden tunnin sisällä.

Yrityslainojen rahoituspäätöksessä voi kestää muutama vuorokausi.

Hae rahoitusta ilman vakuuksia tai takaajia

Hakiessasi rahoitusta Sortterin kautta et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Mikäli haet rahoitusta suurempiin hankintoihin, suosittelemme lisäämään hakemukselle rinnakkaishakijan.

Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avo- tai aviopuoliso. Rinnakkaishakijan kanssa pankit voivat tarjota sinulle tarvitsemasi rahoituksen edullisemmin, sillä rahoituksella on kaksi takaisinmaksajaa.

Hae rahoitus Sortterin kautta – saat yhdellä hakemuksella monta reilua rahoitustarjousta, joista voit valita edullisimman!

Rahoitus tarkoittaa yleensä auton tai muun isomman hankinnan ostoa ulkopuolisella rahoituksella, jonka vakuutena usein toimii sillä tehty hankinta. Myös vakuudettomia vaihtoehtoja on tarjolla. Useimmiten asiakkaamme hakevat rahoitusta mm. seuraaviin hankintoihin: auton tai veneen osto, remontointi, vapaa-ajan asunto tai yritystoiminta.

Yleensä rahoituslaitokset vaativat hakijalta riittävää ikää, säännöllisiä tuloja ja hyvin hoidettuja raha-asioita. Hakiessasi rahoitusta Sortterin kautta et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Mikäli haet rahoitusta suurempiin hankintoihin, suosittelemme lisäämään hakemukselle rinnakkaishakijan. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avo- tai aviopuoliso. Rinnakkaishakijan kanssa pankit voivat tarjota sinulle tarvitsemasi rahoituksen edullisemmin.

Rahoitus ilman käsirahaa tarkoittaa, että rahoituksen saa koko hankinnan hinnalle eikä siitä tarvitse ostohetkellä maksaa yksittäistä kertasummaa eli niin sanottua käsirahaa. Sortterin palvelun kautta saatu rahoitus mahdollistaa kaupan ilman käsirahaa, sillä voit hakea lainaa koko ostohinnalle.

Palvelussamme voit kilpailuttaa useita rahoitusyhtiöitä, joiden rahoitustarjouksista voit halutessasi valita itse sopivimman. Valittuasi tarjouksen saat rahat tilillesi kokonaisuudessaan, jonka jälkeen voit tehdä hankinnan. Hankinta ei toimi rahoituksen vakuutena, vaan rahoituslaitokset tekevät tarjouksensa hakijan tietojen, kuten taloustilanteen, perusteella.

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiAktiaResurs BankAvidaBigbankNordax BankKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceBraBankInstabankFixuraKomplett BankmyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoHalino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.