Rahoitus

Rahoitusta parhaan koron takuulla – lainaa moneen elämätilanteeseen

Hae rahoitusta pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä Sortterin verkkopalvelussa. Rahoitusvaihtoehdot elämiseen ja yritystoimintaan – aina parhaan koron takuulla.

Rahoituslaskuri – kartoita lainatarpeesi ja lähetä hakemus

Valitse lainasumma

30000 €

Valitse laina-aika

7 vuotta
429€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Lainojen vertailu tapahtuu sopimuskoron mukaan, joka on voimassa koko luottosopimuksen ajan. 30.9.2021 asti lainan korko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu | Sortter

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Kotimaisen pankkipalvelujen ja rahoitusalan vertailupalvelu Sortterin kautta voit hakea ja kilpailuttaa rahoitusta moneen eri käyttötarkoitukseen. Tarjolla olevat rahoitusvaihtoehdot soveltuvat kuluttajien ja yrittäjien tarpeisiin. Kuluttajat voivat hakea rahoitusta, esimerkiksi uuden auton ostamiseen, remonttiin tai häihin. Yrittäjät puolestaan voit hakea edullista yrityslainaa laitehankintoihin, investointeihin tai tilapäisen kassavajeen korjaamiseksi.

Edullinen rahoitus tarpeesi mukaan

Sortter on suomalainen pankkipalvelujen ja rahoitustuotteiden vertailupalvelu. Olemme puolueeton lainojen vertailupalvelu – emme siis myönnä lainoja, ainoastaan vertailemme niitä. Etsimme sinulle yhdellä hakemuksella henkilökohtaisen rahoituspäätöksen pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä ilmaiseksi. Lisäksi voit hyväksyä ja allekirjoittaa pankin tarjoaman lainasopimuksen verkkopalvelumme kautta.

Hae rahoitusta Sortterin kautta

 • kuluttajille rahoitusta aina 60 000 € asti
 • korko alkaen 4%
 • takaisinmaksuaika 1-15 vuotta
 • moneen eri käyttötarkoitukseen
 • ilmainen kilpailu ja vertailu

Sortterin kautta saat valitsemallesi rahoitukselle parhaan koron takuun. Jos löydät saman rahoitustarjouksen myöhemmin muualta edullisemmin, hyvitämme sinulle näiden hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Rahoituskohteet

Voit hakea rahoitusta Sortterin kautta oman tarpeesi mukaan.

Useimmiten asiakkaamme hakevat rahoitusta mm. seuraaviin hankintoihin:

Mihin ikinä tarvitset rahoitusta, etsimme sen sinulle reiluin ehdoin pankkien ja rahoitusyhtiöiden valikoimista.

Lisäksi kauttamme on mahdollista hakea rahoitusta yritystoimintaan. Tarjoamme yrityslainojen kilpailutusta erityisesti pk-yritykselle toimialasta riippumatta. Voit hakea yritysrahoitusta laitehankintoihin, investointeihin tai tilapäiseen kassavajeeseen.

Helppo rahoitushakemus

Rahoituksen hakeminen kauttamme on helppoa. Täytä vain lainahakemus Sortterin sivuilla ja me kilpailutamme lainatarjoukset puolestasi.

Maksuttoman rahoitushakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti, jonka jälkeen listaamme saamasi rahoitustarjoukset valmiiksi hintajärjestykseen. Edullinen rahoitus löytyy helposti tarjouslistan ensimmäiseltä sijalta. Vertailemme rahoitusvaihtoehdot aina todellisen vuosikoron mukaan, mikä kertoo lainan todelliset kustannukset.

Sinulle jää ainoastaan lainatarjousten valitseminen ja tarjouksen hyväksyminen.

Rahoituspäätös heti

Saat rahoituspäätöksen kauttamme useimmiten heti. Mikäli pankin täytyy käsitellä hakemuksesi manuaalisesti, rahoituspäätöksesi valmistuu arkisin kuuden tunnin sisällä.

Yrityslainojen rahoituspäätöksessä voi kestää muutama vuorokausi.

Hae rahoitusta ilman vakuuksia tai takaajia

Hakiessasi rahoitusta Sortterin kautta et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Mikäli haet rahoitusta suurempiin hankintoihin, suosittelemme lisäämään hakemukselle rinnakkaishakijan.

Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avo- tai aviopuoliso. Rinnakkaishakijan kanssa pankit voivat tarjota sinulle tarvitsemasi rahoituksen edullisemmin, sillä rahoituksella on kaksi takaisinmaksajaa.

Hae rahoitus Sortterin kautta – saat yhdellä hakemuksella monta reilua rahoitustarjousta, joista voit valita edullisimman!

Mikä on rahoitus?

suljeavaa

Rahoitus tarkoittaa yleensä auton tai muun isomman hankinnan ostoa ulkopuolisella rahoituksella, jonka vakuutena usein toimii sillä tehty hankinta. Myös vakuudettomia vaihtoehtoja on tarjolla. Useimmiten asiakkaamme hakevat rahoitusta mm. seuraaviin hankintoihin: auton tai veneen osto, remontointi, vapaa-ajan asunto tai yritystoiminta.

Kuinka saada rahoitus ja mitä rahoitus vaatii?

suljeavaa

Yleensä rahoituslaitokset vaativat hakijalta riittävää ikää, säännöllisiä tuloja ja hyvin hoidettuja raha-asioita. Hakiessasi rahoitusta Sortterin kautta et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Mikäli haet rahoitusta suurempiin hankintoihin, suosittelemme lisäämään hakemukselle rinnakkaishakijan. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avo- tai aviopuoliso. Rinnakkaishakijan kanssa pankit voivat tarjota sinulle tarvitsemasi rahoituksen edullisemmin.

Mitä tarkoittaa rahoitus ilman käsirahaa?

suljeavaa

Rahoitus ilman käsirahaa tarkoittaa, että rahoituksen saa koko hankinnan hinnalle eikä siitä tarvitse ostohetkellä maksaa yksittäistä kertasummaa eli niin sanottua käsirahaa. Sortterin palvelun kautta saatu rahoitus mahdollistaa kaupan ilman käsirahaa, sillä voit hakea lainaa koko ostohinnalle.

Miten rahoitus toimii?

suljeavaa

Palvelussamme voit kilpailuttaa useita rahoitusyhtiöitä, joiden rahoitustarjouksista voit halutessasi valita itse sopivimman. Valittuasi tarjouksen saat rahat tilillesi kokonaisuudessaan, jonka jälkeen voit tehdä hankinnan. Hankinta ei toimi rahoituksen vakuutena, vaan rahoituslaitokset tekevät tarjouksensa hakijan tietojen, kuten taloustilanteen, perusteella.

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigbankNordaxKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceBRAbankInstabankFixuraKomplett BankMyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoCredit24Halino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.