Rahoitusta moneen elämäntilanteeseen

Vertaile rahoitustarjoukset pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä Sortterin verkkopalvelussa. Rahoitusvaihtoehdot elämiseen ja yritystoimintaan. Reilua lainavertailua.

Valitse lainasumma

30 000 €

Valitse laina-aika

7 vuotta
465 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 30 000 €, korko 7,5 %, takaisinmaksuaika 7 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 465 €, takaisinmaksettava summa 39 072 € sekä todellinen vuosikorko on 8,12 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 30 000 €, korko 7,5 %, takaisinmaksuaika 7 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 465 €, takaisinmaksettava summa 39 072 € sekä todellinen vuosikorko on 8,12 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Vertaile rahoitustarjoukset pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä Sortterin verkkopalvelussa. Rahoitusvaihtoehdot elämiseen ja yritystoimintaan. Reilua lainavertailua.

Päivitetty:

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja:

Sortter
Laatuvarmistettu

Kotimaisen rahoitusalan vertailupalvelu Sortterin kautta voit hakea ja kilpailuttaa rahoitusta moneen eri käyttötarkoitukseen. Tarjolla olevat rahoitusvaihtoehdot soveltuvat sekä kuluttajien että yrittäjien tarpeisiin. Kuluttajana voit hakea rahoitusta aina 60 000 € asti, esimerkiksi uuden auton ostamiseen, remonttiin tai häihin. Yrittäjät puolestaan voivat hakea edullista yrityslainaa laitehankintoihin, investointeihin tai tilapäisen kassavajeen korjaamiseksi.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 408 arvosteluun.
powered by

Edullinen rahoitus tarpeesi mukaan

Sortter on suomalainen pankkipalvelujen ja rahoitustuotteiden vertailupalvelu. Olemme puolueeton lainojen vertailupalvelu – emme siis myönnä lainoja, ainoastaan vertailemme niitä. Etsimme sinulle yhdellä hakemuksella henkilökohtaisen rahoituspäätöksen pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä ilmaiseksi. Lisäksi voit hyväksyä ja allekirjoittaa pankin tarjoaman lainasopimuksen verkkopalvelumme kautta.

Hae rahoitusta Sortterin kautta

 • kuluttajille rahoitusta aina 60 000 € asti
 • korko alkaen 4%
 • takaisinmaksuaika 1-20 vuotta
 • moneen eri käyttötarkoitukseen
 • ilmainen kilpailu ja vertailu

Kilpailutamme lainat puolestasi reilun lainavertailun periaatteen mukaisesti. Pyrimme löytämään sinulle edullisimmat lainatarjoukset kumppaneiltamme - aina asiakkaan etu edellä.

Sortter arvostelut – asiakkaidemme kokemuksia

 • Profiilikuva
  Ulla Satuli
  1.12.2023 13.24.09

  Kaikki sujui verraten nopeasti ja ammattitaitoisesti.

 • Profiilikuva
  Leseniuss
  29.11.2023 16.30.17

  Uskoisin että ihan pätevä palvelu.

 • Profiilikuva
  pekka aalto
  22.11.2023 11.47.01

  Loistava!

 • Profiilikuva
  Outi Nevalainen
  22.11.2023 8.53.27

  Helppo ja nopea

 • Profiilikuva
  Elli-Tarja Hallikainen-Ranta
  19.11.2023 16.26.59

  onnistui hienosti

Rahoituskohteet

Voit hakea rahoitusta Sortterin kautta oman tarpeesi mukaan.

Useimmiten asiakkaamme hakevat rahoitusta mm. seuraaviin hankintoihin:

 • auton tai veneen osto
 • remontointi
 • vapaa-ajan asunto
 • häät
 • lomamatka

Mihin ikinä tarvitset rahoitusta, etsimme sen sinulle reiluin ehdoin pankkien ja rahoitusyhtiöiden valikoimista.

Lisäksi kauttamme on mahdollista hakea rahoitusta yritystoimintaan. Tarjoamme yrityslainojen kilpailutusta erityisesti pk-yritykselle toimialasta riippumatta. Voit hakea yritysrahoitusta laitehankintoihin, investointeihin tai tilapäiseen kassavajeeseen.

Helppo rahoitushakemus

Rahoituksen hakeminen kauttamme on helppoa. Täytä vain lainahakemus Sortterin sivuilla ja me kilpailutamme lainatarjoukset puolestasi.

Maksuttoman rahoitushakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti, jonka jälkeen listaamme saamasi rahoitustarjoukset valmiiksi hintajärjestykseen. Saat kaikki tarjoukset aina viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Edullisin rahoitus löytyy helposti listauksen ensimmäiseltä sijalta. Vertailemme rahoitusvaihtoehdot aina todellisen vuosikoron mukaan, mikä kertoo lainan todelliset kustannukset.

Sinulle jää ainoastaan lainatarjousten valitseminen ja tarjouksen hyväksyminen. Hakemuksen tekeminen ei kuitenkaan sido sinua mihinkään. Lähetä hakemus palvelussamme.

Näin haet rahoitusta itsellesi

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Rahoituspäätös heti

Rahoituksen hakeminen ja kilpailuttaminen Sortterin kautta on nopeaa ja vaivatonta. Maksuttoman hakemuksen täyttäminen vie vain muutamia minuutteja ja ensimmäiset rahoituspäätökset saat kauttamme useimmiten heti. Mikäli pankin täytyy käsitellä hakemuksesi manuaalisesti, rahoituspäätöksesi valmistuu arkisin kuuden tunnin sisällä ja joka tapauksessa aina seuraavan arkipäivän aikana.

Rahoitusta yritykselle haettaessa olemme pyrkineet tekemään hakemisesta mahdollisimman helppoa. Kuten kuluttajien rahoituksen kohdalla, myös rahoitusta yritykselle haettaessa välitämme täyttämäsi hakemuksen useammalle lainanantajalle. Sivustollamme täytettävä hakemus on nopea ja yleensä yrityslainojen rahoituspäätökset saat viimeistään muutaman vuorokauden sisällä.

Kilpailuta rahoitus nyt

Rahoituksen kilpailuttaminen 

Rahoituksen kilpailuttaminen on järkevää olipa kyseessä sitten kuluttajana tai yrityksen edustajana hakemasi laina. Kilpailutus kannattaa myös tehdä aina, vaikka kyseessä olisi pienempikin lainasumma. Kilpailutus tuo nimittäin useimmiten selkeää rahallista säästöä. Kun vertailet saamiasi tarjouksia, on tärkeää huomioida kaikki lainaan liittyvät kulut pelkän korkotason lisäksi. Todellinen vuosikorko ottaa nämä huomioon ja antaa todenmukaisen kuvan kaikista halvimmasta vaihtoehdosta. Sortter käyttää vakuudettomien kuluttajalainojen vertailussa todellista vuosikorkoa. 

Kilpailutuksessa mukana

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logo

Hae rahoitusta ilman vakuuksia tai takaajia

Hakiessasi rahoitusta Sortterin kautta et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Mikäli haet rahoitusta suurempiin hankintoihin, suosittelemme lisäämään hakemukselle rinnakkaishakijan.

Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avo- tai aviopuoliso. Rinnakkaishakijan kanssa pankit voivat tarjota sinulle tarvitsemasi rahoituksen edullisemmin, sillä rahoituksella on kaksi takaisinmaksajaa.

Hae rahoitus Sortterin kautta – saat yhdellä hakemuksella monta reilua rahoitustarjousta, joista voit valita edullisimman!

Usein kysyttyä rahoituksesta

 • Rahoitus tarkoittaa yleensä auton tai muun isomman hankinnan ostoa ulkopuolisella rahoituksella, jonka vakuutena usein toimii sillä tehty hankinta. Myös vakuudettomia vaihtoehtoja on tarjolla. Useimmiten asiakkaamme hakevat rahoitusta mm. seuraaviin hankintoihin: auton tai veneen osto, remontointi, vapaa-ajan asunto tai yritystoiminta.

 • Yleensä rahoituslaitokset vaativat hakijalta riittävää ikää, säännöllisiä tuloja ja hyvin hoidettuja raha-asioita. Hakiessasi rahoitusta Sortterin kautta et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Mikäli haet rahoitusta suurempiin hankintoihin, suosittelemme lisäämään hakemukselle rinnakkaishakijan. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avo- tai aviopuoliso. Rinnakkaishakijan kanssa pankit voivat tarjota sinulle tarvitsemasi rahoituksen edullisemmin.

 • Rahoitus ilman käsirahaa tarkoittaa, että rahoituksen saa koko hankinnan hinnalle eikä siitä tarvitse ostohetkellä maksaa yksittäistä kertasummaa eli niin sanottua käsirahaa. Sortterin palvelun kautta saatu rahoitus mahdollistaa kaupan ilman käsirahaa, sillä voit hakea lainaa koko ostohinnalle.

 • Palvelussamme voit kilpailuttaa useita rahoitusyhtiöitä, joiden rahoitustarjouksista voit halutessasi valita itse sopivimman. Valittuasi tarjouksen saat rahat tilillesi kokonaisuudessaan, jonka jälkeen voit tehdä hankinnan. Hankinta ei toimi rahoituksen vakuutena, vaan rahoituslaitokset tekevät tarjouksensa hakijan tietojen, kuten taloustilanteen, perusteella.

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja

Sortterin tiimi

Sortter pohjaa kaiken sisältönsä ammattitaitoon ja asiantuntijuuteen. Osa artikkeleistamme onkin kirjoitettu yhteistyössä Sortterin monipuolisten ja taitavien finanssialan asiantuntijoiden kanssa. 

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kirjoittamamme sisältö on laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Ammattitaitoisten sisällöntuottajiemme lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.