Rahoitus parhaan koron takuulla

Hae henkilökohtaiset rahoitustarjoukset pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä helposti Sortterin avulla

Rahoitus

Valitse lainasumma

30000 €

Valitse laina-aika

7 vuotta
429€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
Vuonna 2020 lainan nimelliskorko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Edullinen rahoitus tarpeesi mukaan

Sortter on suomalainen lainojen ja rahoitustuotteiden vertailupalvelu. Etsimme sinulle yhdellä hakemuksella henkilökohtaisen rahoituspäätöksen pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä ilmaiseksi.

Hae rahoitusta Sortterin kautta

 • Tarpeesi mukaan aina 60 000 € asti
 • Korko alkaen 4%
 • Takaisinmaksuaika 1-15 vuotta

Sortterin kautta saat valitsemallesi rahoitukselle parhaan koron takuun. Jos löydät saman rahoitustarjouksen myöhemmin muualta edullisemmin, hyvitämme sinulle näiden hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Rahoituskohteet

Voit hakea rahoituksen Sortterin kautta oman tarpeesi mukaan. Useimmiten asiakkaamme hakevat rahoitusta mm. seuraaviin hankintoihin: auton tai veneen osto, remontointi, vapaa-ajan asunto tai yritystoiminta. Mihin ikinä tarvitset rahoitusta, etsimme sen sinulle reiluin ehdoin pankkien ja rahoitusyhtiöiden valikoimista.

Helppo rahoitushakemus

Rahoituksen hakeminen kauttamme on helppoa. Maksuttoman rahoitushakemuksen täyttämiseen menee muutama minuutti, jonka jälkeen listaamme saamasi rahoitustarjoukset valmiiksi hintajärjestykseen. Halvin rahoitus löytyy helposti tarjouslistan ensimmäiseltä sijalta.

Rahoituspäätös heti

Saat rahoituspäätöksen kauttamme useimmiten heti. Mikäli pankin täytyy käsitellä hakemuksesi manuaalisesti, rahoituspäätöksesi valmistuu arkisin kuuden tunnin sisällä.

Hae rahoitusta ilman vakuuksia tai takaajia

Hakiessasi rahoitusta Sortterin kautta et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Mikäli haet rahoitusta suurempiin hankintoihin, suosittelemme lisäämään hakemukselle rinnakkaishakijan. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avo- tai aviopuoliso. Rinnakkaishakijan kanssa pankit voivat tarjota sinulle tarvitsemasi rahoituksen edullisemmin.

Hae rahoitus Sortterin kautta – saat yhdellä hakemuksella monta reilua rahoitustarjousta, joista voit valita edullisimman!

Mikä on rahoitus?

suljeavaa

Rahoitus tarkoittaa yleensä auton tai muun isomman hankinnan ostoa ulkopuolisella rahoituksella, jonka vakuutena usein toimii sillä tehty hankinta. Myös vakuudettomia vaihtoehtoja on tarjolla. Useimmiten asiakkaamme hakevat rahoitusta mm. seuraaviin hankintoihin: auton tai veneen osto, remontointi, vapaa-ajan asunto tai yritystoiminta.

Kuinka saada rahoitus ja mitä rahoitus vaatii?

suljeavaa

Yleensä rahoituslaitokset vaativat hakijalta riittävää ikää, säännöllisiä tuloja ja hyvin hoidettuja raha-asioita. Hakiessasi rahoitusta Sortterin kautta et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Mikäli haet rahoitusta suurempiin hankintoihin, suosittelemme lisäämään hakemukselle rinnakkaishakijan. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avo- tai aviopuoliso. Rinnakkaishakijan kanssa pankit voivat tarjota sinulle tarvitsemasi rahoituksen edullisemmin.

Mitä tarkoittaa rahoitus ilman käsirahaa?

suljeavaa

Rahoitus ilman käsirahaa tarkoittaa, että rahoituksen saa koko hankinnan hinnalle eikä siitä tarvitse ostohetkellä maksaa yksittäistä kertasummaa eli niin sanottua käsirahaa. Sortterin palvelun kautta saatu rahoitus mahdollistaa kaupan ilman käsirahaa, sillä voit hakea lainaa koko ostohinnalle.

Miten rahoitus toimii?

suljeavaa

Palvelussamme voit kilpailuttaa useita rahoitusyhtiöitä, joiden rahoitustarjouksista voit halutessasi valita itse sopivimman. Valittuasi tarjouksen saat rahat tilillesi kokonaisuudessaan, jonka jälkeen voit tehdä hankinnan. Hankinta ei toimi rahoituksen vakuutena, vaan rahoituslaitokset tekevät tarjouksensa hakijan tietojen, kuten taloustilanteen, perusteella.