Rahoitusta moneen elämäntilanteeseen

Vertaile rahoitustarjoukset pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä Sortterin verkkopalvelussa. Rahoitusvaihtoehdot elämiseen ja yritystoimintaan. Reilua lainavertailua.

Rahoituslaskuri

Valitse lainasumma

30 000 €

Valitse laina-aika

7 vuotta
429 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 30 000 €, korko 5 %, takaisinmaksuaika 7 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 429 €, takaisinmaksettava summa 36 037 € sekä todellinen vuosikorko on 5,49 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 30 000 €, korko 5 %, takaisinmaksuaika 7 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 429 €, takaisinmaksettava summa 36 037 € sekä todellinen vuosikorko on 5,49 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Vertaile rahoitustarjoukset pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä Sortterin verkkopalvelussa. Rahoitusvaihtoehdot elämiseen ja yritystoimintaan. Reilua lainavertailua.

Päivitetty:

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja:

Sortterin tiimi

Laatuvarmistettu

Rahoitus tarpeesi mukaan

Voit hakea ja kilpailuttaa rahoitusta moneen eri käyttötarkoitukseen. Tarjolla olevat rahoitusvaihtoehdot soveltuvat sekä kuluttajien että yrittäjien tarpeisiin.

Kuluttajana voit hakea rahoitusta aina 60 000 € asti, esimerkiksi uuden auton ostamiseen, remonttiin tai nykyisten lainojen yhdistämistä varten

Yrittäjät voivat hakea yrityslainaa laitehankintoihin, investointeihin tai esimerkiksi tilapäisen kassavajeen korjaamiseksi.

Kuka voi saada rahoitusta?

Rahoitusta hakevan kuluttajan tulee olla luottokelpoinen henkilö. Voit hakea rahoitusta, kun:

 • sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • olet täyttänyt 20 vuotta
 • olet hoitanut raha-asiasi hyvin ja taloutesi on tasapainossa

Rahoitusta ei voi saada lainkaan, jos hakijalla on maksuhäiriömerkintä. Lisäksi liian pienet tai epäsäännölliset tulot voivat heikentää mahdollisuuksia saada rahoitusta pankista.

Yritysrahoitusta voivat hakea kaikki yritykset, yritysmuodosta riippumatta. Myös yrityksellä tulee olla taloudelliset edellytykset maksaa nostettu laina takaisin. Yritysrahoitusta hakevan yrityksen tulee olla suomalainen, kaupparekisterissä oleva luottokelpoinen yritys.

Yhtiömuodot, jotka voivat hakea yritysrahoitusta:

 • osakeyhtiö
 • asunto-osakeyhtiö
 • osuuskunta
 • kommandiittiyhtiö
 • avoin yhtiö
 • toiminimi
 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella ja ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 498 arvosteluun.
powered by

Rahoituspäätös heti ja rahat tilille nopeasti

Rahoituksen hakeminen ja kilpailuttaminen on nopeaa ja vaivatonta. Maksuttoman hakemuksen täyttäminen vie vain muutamia minuutteja ja ensimmäiset rahoituspäätökset saat kauttamme useimmiten heti. Mikäli pankin täytyy käsitellä hakemuksesi manuaalisesti, rahoituspäätöksesi valmistuu arkisin kuuden tunnin sisällä. 

Myös yritysrahoituksen hakeminen onnistuu Sortterilla helposti. Pyydämme yrityksellesi rahoitustarjoukset usealta luotonantajalta. Näin saat kattavan valikoiman rahoitustarjouksia, joista voit valita yrityksellesi parhaan. Sivustollamme täytettävä yrityslainahakemus on nopea täyttää, jonka jälkeen saat rahoituspäätökset viimeistään muutaman vuorokauden sisällä. 

Hae rahoitusta Sortterin kautta

 • kuluttajille rahoitusta aina 60 000 € asti
 • yritysrahoitus 10 000 000 € asti

Vertailussamme mukana olevat lainanantajat:

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Tutustu monipuolisiin palveluihimme

Kulutusluotto

Kulutusluotto on kerralla nostettava vakuudeton laina, joka myönnetään yksityishenkilölle hankintoja tai kuluttamista varten. Kulutusluottoa voi hakea verkossa ilman vakuuksia tai takaajia.

Lainojen yhdistäminen

Yhdistelylaina on vakuudeton laina, jolla voit yhdistää olemassa olevat lainasi. Lainojen yhdistelyssä velan määrä pysyy ennallaan. Yhdistämisen myötä useat lainat yhdistetään yhdeksi, helpommin hallittavaksi kokonaisuudeksi. Yleisimpiä yhdistettäviä lainoja ovat kulutusluotot, osamaksusopimukset ja luottokorttivelat. 

Joustoluotto

Joustoluotto on vakuudeton laina, joka toimii luottokortin kaltaisesti. Saat käyttöösi sovitun luottorajan, josta voit nostaa rahaa tarpeen mukaan. Maksaessasi luottoa takaisin, vapautuu lyhennetty summa uudelleen nostettavaksi.

Yrityslaina

Yrityslaina on lainatuote, jolla voit rahoittaa investointeja, käyttää sitä kansainvälistymisen tukena tai käyttöpääomana. Olipa yrityksesi lainan tarve mikä tahansa, tavoitat kauttamme noin 20 pankkia ja rahoituslaitosta hetkessä. Saat päätökset yrityslainan myöntämisestä yhdellä hakemuksella.

Laskurahoitus eli factoring

Laskurahoituksella eli factoringilla muutat yrityksesi avoimet laskusaatavat rahaksi jo ennen niiden eräpäivää. Myyntisaatavien rahoituksesta on hyötyä yritykselle niin taloudellisesti, ajankäytöllisesti kuin asiakaspalvelunäkökulmastakin.

Yrityslimiitti

Yrityslimiitti on yritysrahoitustuote, joka tarjoaa joustavan vaihtoehdon lyhytaikaiseen pääoman tarpeeseen tai satunnaisiin hankintoihin. 

Miksi rahoitus kannattaa kilpailuttaa Sortterilla?

Kilpailutus kannattaa tehdä aina, vaikka kyseessä olisi pienempikin lainasumma, sillä se voi tuoda selvää rahallista säästöä. Rahoitusvaihtoehtoja vertaillessa on tärkeää huomioida korkotason lisäksi myös kaikki muut lainaan liittyvät kulut. Rahoitustarjoukset kannattaa vertailla todellisen vuosikoron mukaan. Näin saat todenmukaisen käsityksen kaikista halvimmasta vaihtoehdosta. Sortter käyttää vakuudettomien kuluttajalainojen vertailussa aina todellista vuosikorkoa, joten näet saamistasi rahoituspäätöksistä välittömästi niiden todellisen hinnan.

Usein kysyttyä rahoituksesta

 • Rahoitus on kuluttajan tai yrityksen ottama laina, jolla voidaan rahoittaa hankintoja. Usein rahoitusta käytetään suurempien kertahankintojen tekemiseen, kuten autokauppaan tai yrityksen laitehankintoihin. Rahoitus voi olla vakuudeton, tai vakuudellinen. Vakuudellisessa rahoituksessa hankittava kohde toimii usein rahoituksen vakuutena, jolloin sen omistajuus säilyy rahoitusyhtiöllä, kunnes viimeinen maksuerä on suoritettu. Useimmiten asiakkaamme hakevat rahoitusta mm. seuraaviin hankintoihin: auton tai veneen osto, remontointi, vapaa-ajan asunto tai yritystoiminta.

 • Yleensä rahoituslaitokset vaativat hakijalta riittävää ikää, säännöllisiä tuloja ja hyvin hoidettuja raha-asioita. Hakiessasi rahoitusta Sortterin kautta et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Mikäli haet rahoitusta suurempiin hankintoihin, suosittelemme lisäämään hakemukselle rinnakkaishakijan. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avo- tai aviopuoliso. Rinnakkaishakijan kanssa pankit voivat tarjota sinulle tarvitsemasi rahoituksen edullisemmin.

 • Rahoitus ilman käsirahaa mahdollistaa hankinnan tekemisen ilman käteismaksuosuutta. Tällöin hankinta rahoitetaan kokonaisuudessaan ulkopuolisella lainalla. Sortterin palvelun kautta voit hakea rahoitusta koko hankintahinnalle tai osalle siitä. Näin voit rahoittaa hankintasi tilanteesi mukaan joko ilman käsirahaa tai käsirahan kanssa. 

 • Palvelussamme voit hakea rahoitusta ja kilpailuttaa useita rahoitusyhtiöitä. Saamistasi rahoituspäätöksistä voit valita tilanteeseesi sopivimman. Valittuasi tarjouksen, saat koko rahoitussummantilillesi, jonka jälkeen voit tehdä suunnittelemasi hankinnan. Rahoitukselle ei tarvitse vakuutta, sillä rahoituslaitokset tekevät tarjouksensa hakijan tietojenperusteella. 

  Mikäli haet rahoitusta yritykselle, voit hyödyntää yrityksesi kiinteää omaisuutta rahoituksen vakuutena, jolloin voit saada rahoitukselle paremmat ehdot. Nostamasi rahoitus lyhennetään valitsemallesi luotonantajalle takaisin ennalta sovituissa kuukausierissä.

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja

Sortterin tiimi

Sortter pohjaa kaiken sisältönsä ammattitaitoon ja asiantuntijuuteen. Osa artikkeleistamme onkin kirjoitettu yhteistyössä Sortterin monipuolisten ja taitavien finanssialan asiantuntijoiden kanssa. 

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kirjoittamamme sisältö on laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Ammattitaitoisten sisällöntuottajiemme lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.