Lainaa pankista

Vertaa pankkilainoja ilmaiseksi ja säästä lainakustannuksissa

Lainaa pankista

Säästä vertaamalla pankkilainoja

Pankkilainojen hinnat ja lainaehdot poikkeavat toisistaan sekä vaihtelevat myös asiakaskohtaisesti. Edullisin pankki yhdelle hakijalle ei välttämättä ole edullisin toiselle henkilölle. Tämän vuoksi lainojen hintavertailu kannattaa tehdä aina ennen pankkilainan nostamista.

Vertaa lainat Sortterin avulla

 • Saat yhdellä hakemuksella henkilökohtaiset lainatarjoukset eri pankeilta
 • Näet lainatarjousten erot selkeästi eriteltynä
 • Lainojen vertaaminen on sinulle ilmaista
 • Saat lainallesi parhaan koron takuun

Löydettyäsi sopivan lainan, myös sen nostaminen käy kauttamme vaivattomasti. Voit allekirjoittaa lainasopimuksen verkkopankkitunnuksilla ja lainasopimus syntyy sinun ja valitsemasi pankin välille.

Vertaa pankkilainoja helposti

 1. Täytä maksuton lainahakemus Sortterin sivuilla
 2. Tutustu pankkien antamiin lainatarjouksiin
 3. Allekirjoita haluamasi lainasopimus pankin verkkopalvelussa
 4. Saat lainan tilillesi

Haemme sinulle henkilökohtaiset lainatarjoukset aina kaikilta kumppaneiltamme ja järjestämme ne edullisuusjärjestykseen, jotta halvimman lainan löytäminen on sinulle mahdollisimman helppoa. Yhteistyökumppaneinamme toimii pankkien lisäksi myös rahoituslaitoksia, eikä ole lainkaan poikkeuksellista, mikäli saat edullisimman lainatarjouksen jostakin muualta, kuin omasta tilipankistasi.  

Pankkilainojen erot

Pankkilainat eroavat toisistaan lähinnä tarjotun koron, maksuajan sekä muiden lainaan liittyvien maksujen, kuten avaus- tai tilinhoitomaksujen osalta. Useimmiten lainaa myöntävä pankki onkin toissijainen tekijä lainanhaussa ja päätös lainan ottamisesta tehdään edullisimpien tarjottujen lainaehtojen perusteella.

Lainaa pankista ilman vakuuksia

Voit hakea lainaa kauttamme ilman, että sinun tarvitsee laittaa asuntoa tai muuta omaisuuttasi lainan vakuudeksi. Riittää, että normaalit luotonmyöntöehdot täyttyvät:

 • Olet yli 20 -vuotias
 • Sinulla on säännölliset kuukausitulot
 • Sinulla ei ole maksuhäiriöitä

Hae lainaa pankista pienellä korolla Sortterin avulla!