Hae lainaa 70 000 € ilman vakuuksia

Hae lainaa 70 000 euroa ilman vakuuksia – yhdellä hakemuksella saat jopa 20 tarjousta 70 000 euron lainalle. Sortterilta saat aina reilua lainavertailua ja lainan tilille nopeasti.

Valitse kuukausierä 60 000 € lainalle

Valitse lainasumma

60 000 €

Valitse laina-aika

10 vuotta
641 €/kk
Arvioitu kuukausierä
  • IlmainenIlmainen hakemus
  • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
  • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 60 000 €, korko 5 %, takaisinmaksuaika 10 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 641 €, takaisinmaksettava summa 76 967 € sekä todellinen vuosikorko on 5,29 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 60 000 €, korko 5 %, takaisinmaksuaika 10 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 641 €, takaisinmaksettava summa 76 967 € sekä todellinen vuosikorko on 5,29 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Hae lainaa 70 000 euroa ilman vakuuksia – yhdellä hakemuksella saat jopa 20 tarjousta 70 000 euron lainalle. Sortterilta saat aina reilua lainavertailua ja lainan tilille nopeasti.

Päivitetty:

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja:

Sortterin tiimi

Laatuvarmistettu

Lainaa 70 000 euroa heti

Löydä tarpeisiisi sopiva 70 000 euron laina kotimaisen Sortterin avulla. Yhdellä lainahakemuksella saat vertailtua useat lainatarjoukset.

Voit hakea 70 000 euroa lainaa monenlaisiin eri tarpeisiin:

  • Kulutusluotto
  • Yhdistelylaina
  • Joustoluotto
  • Autolaina
  • Remonttilaina
  • Yrityslaina

Sortterin kautta voit hakea 70 000 euroa lainaa ilman vakuuksia. Vakuudettomuus tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse asettaa henkilökohtaista omaisuuttasi lainan pantiksi. Kulutusluottoja on kuitenkin myös mahdollista hakea vakuudellisena.

  • usp item
    Kilpailuta laina 60 000 € asti
  • usp item
    Vakuutusetu asiakkaillemme
  • usp item
    100 % asiakkaan puolella
  • usp item
    100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 557 arvosteluun.
powered by

Kuka voi hakea lainaa 70 000 euroa?

Voit hakea lainaa 70 000 euroa seuraavien kriteereiden täyttyessä:

  • Olet täysi-ikäinen
  • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Sinulla on tili suomalaisessa pankissa
  • Asut pysyvästi Suomessa
  • Olet hoitanut raha-asiasi hyvin, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä

Pankkien luottopäätökset perustuvat aina lainanhakijan kokonaisarvioon. Luottopäätöstä tehdessään pankit ja rahoituslaitokset arvioivat esimerkiksi asiakkaan maksuvaraa eli tulojen ja menojen välistä suhdetta.

Pankkien luotonmyöntökriteerit kuitenkin vaihtelevat, mikä tarkoittaa, että osa pankeista saattaa vaatia esimerkiksi suuremmat tulot tai pidemmän työhistorian. Myös luotonmyönnön ikärajat vaihtelevat eri luotonmyöntäjien välillä.

Suurempien lainasummien kohdalla pankit arvioivat lainanhakijan taloudellista tilannetta erityisen huolellisesti. Onkin jokaisen osapuolen etu, ettei lainaa myönnetä kevyin perustein. Lisäksi lainaa haettaessa pankki pyytää sinua toimittamaan tositteen palkka- tai eläketuloista.

Tavoitat nämä lainanantajat yhdellä hakemuksella

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Lainaa 70 000 euroa ilman vakuuksia

Vakuudettomien lainojen suosio on lisääntynyt huomattavasti viimeisen vuosikymmenen aikana. Suosion taustalla on vakuudettoman lainan monipuolisuus, mikä tekee siitä sopivan ratkaisun moniin eri tarpeisiin niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin.

Vakuudeton laina voi olla toimiva vaihtoehto myös suuremmille lainasummille. Kun rahoitustarve yllättää, voi esimerkiksi 70 000 euron vakuudettoman lainan saada nopeasti ilman pitkiä odotusaikoja. Vakuuksien puuttuminen nopeuttaa merkittävästi lainaprosessia.

Yleisiä käyttökohteita 70 000 euron lainalle ovat:

Lainojen yhdistäminen

Jos sinulla on useita luottoja ja osamaksusopimuksia ja niiden hallinta tuntuu hankalalta, voi lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi olla järkevää. Tämä voi helpottaa maksujen hallintaa ja vähentää kuukausittaisia kuluja. Sortter auttaa sinua kilpailuttamaan yhdistelylainan, jotta voit valita talouteesi parhaiten istuvan rahoitusratkaisun.

Remontti kotona tai vapaa-ajan asunnossa

Suurempi remontti, kuten keittiön tai kylpyhuoneen kokonaisvaltainen uudistus, vaatii usein myös suurempaa rahoitusta. Esimerkiksi 70 000 euron lainalla voit toteuttaa laajemmankin remontin ilman kompromisseja materiaalien tai työn laadun suhteen. Hyvin tehty remontti voi myös lisätä kiinteistösi arvoa. Sortterin avulla kilpailutat remonttilainat vaivattomasti yhdellä hakemuksella.

Yrityslaina

Vakuudeton laina voi olla nopea tapa rahoittaa myös yrityksen investointeja, olitpa sitten aloitteleva yrittäjä tai jo kokenut yrityspäättäjä. Vaikka usein erityisesti alkuvaiheessa tarvitaan investointeja, on kassavirran parantaminen tärkeää yrityksen elinkaaren jokaisessa vaiheessa. Sortter kilpailuttaa myös yrityslainat puolestasi, jotta voit keskittyä rauhassa yritystoiminnan pyörittämiseen.

Auton ostaminen

Uuden auton rahoittamista harkittaessa voi lainan ottaminen olla edullisempi vaihtoehto kuin sopimus kotipankin tai automyyjän kanssa. Sortter auttaa sinua löytämään sopivan autorahoituksen: voit toimia käteisostajana ja neuvotella paremman kaupan unelmiesi autosta. Autolainalla voit myös rahoittaa käytetyn auton hankinnan.

Muut suuret hankinnat

Vakuudeton laina, kuten 70 000 euron laina, tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa erilaisia suurempia hankintoja nopeasti ilman vakuuksia. Lainaa voi käyttää joustavasti esimerkiksi asuntolainan omavastuuosuuden tai käsirahan maksamiseen.

Lainaa 70 000 euroa – usein kysytyt kysymykset

  • Sortter tekee yhteistyötä luotettavien ja vastuullisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa. Vastuullinen luotonantaja myöntää lainaa ainoastaan asiakkaalle, jolla on taloudelliset edellytykset maksaa lainansa takaisin.

    Voit hakea lainaa 70 000 euroa, mikäli täytät seuraavat ehdot:

    • Olet täysi-ikäinen
    • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
    • Sinulla on tili suomalaisessa pankissa ja asut vakituisesti Suomessa
    • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
  • Lainojen kilpailuttaminen on nopea ja järkevä tapa löytää rahoitusmarkkinoiden edullisimmat lainatarjoukset. Kilpailuttamisen voit tehdä käyttämällä netin maksuttomia lainavertailupalveluita. Sortterin palvelussa voit tavoittaa jopa yli 20 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella vain muutamassa minuutissa.

  • Kotimainen Sortter on Suomen luotettavin lainavertailupalvelu. Vertaamme lainatarjoukset todellisen vuosikoron mukaan edullisuusjärjestykseen, jotta löydät aidosti talouteesi sopivimman lainatarjouksen.

  • Vakuudettomien kulutusluottojen korko vaihtelee 4-15 % prosentin välillä lisättynä viitekorolla. Suurten lainojen korko on lähtökohtaisesti pienempi kuin pienten lainojen. Lopullinen korko muodostuu kuitenkin asiakaskohtaisesti pankin tekemän riskiarvion perusteella. Lainat ja niiden korot kannattaa kilpailuttaa, jotta lainastaan ei maksa tarpeettomasti.

  • Lainan korko muodostuu kahdesta tekijästä, viitekorosta ja pankin määrittelemästä asiakaskohtaisesta marginaalista. Nämä yhdessä muodostavat lainan nimelliskoron, jonka päälle tulevat vielä lainanhoitokustannukset, kuten avausmaksut ja tilinhoitopalkkiot. Sortterin lainavertailupalvelussa lainatarjoukset esitetään aina todellisen vuosikoron mukaan eli edulliselta näyttävä lainatarjous on myös aidosti edullinen.

  • Tyypillisiä käyttökohteita 70 000 euron lainalle ovat remontointi, auton ostaminen ja lainojen yhdistäminen. Vakuudeton kulutusluotto sopii myös yritystoiminnan käynnistämiseen ja pyörittämiseen.

Sortterilla kilpailutettuja lainoja:

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja

Sortterin tiimi

Sortter pohjaa kaiken sisältönsä ammattitaitoon ja asiantuntijuuteen. Osa artikkeleistamme onkin kirjoitettu yhteistyössä Sortterin monipuolisten ja taitavien finanssialan asiantuntijoiden kanssa. 

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kirjoittamamme sisältö on laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Ammattitaitoisten sisällöntuottajiemme lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.