Kilpailuta ja vertaile laina Sortterin avulla – osallistut samalla 500 € arvontaan

Sortter on kilpailuttanut kymmenientuhansien suomalaisten lainoja säästäen asiakkaidensa rahoja sievoisen summan. Nyt haluammekin ilahduttaa lisää asiakkaitamme ja jokainen 5.–20.11.2019 välillä Sortterin kautta lainatarjouksen kilpailuttanut ja vertaillut asiakas on automaattisesti mukana arvonnassa, jonka palkintona on 500 €.

Joten nyt jos koskaan kannattaa kilpailuttaa ja vertailla lainoja. Nopeimmin pääset osallistumaan kilpailuun sekä vertailemaan ja kilpailuttamaan lainoja alla olevalla lainalaskurilla – onnea arvontaan!

Kilpailuta laina ja voita 500 €

Valitse lainasumma

9500 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
184€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
Vuonna 2020 lainan nimelliskorko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.

Kilpailuta lainat Sortterin avulla - maksamme kuukauden korot puolestasi!

Kun haet lainaa tai haluat pienentää nykyisten lainojen kustannuksia, onnistuu lainojen kilpailuttaminen Sortterin avulla ilmaiseksi. Haemme sinulle henkilökohtaiset lainatarjoukset pankeilta ja rahoituslaitoksilta helposti yhdellä hakemuksella.

Suosittelemme palvelussamme aina edullisinta lainatarjousta, mutta jätämme valinnan sinulle. Sinä päätät, minkä saamistasi tarjouksista valitset.

Korkokampanjaetuna maksamme kuukauden korot puolestasi, kun kilpailutat lainat Sortterin avulla ja valitset löytämämme lainatarjouksen kampanja-aikana.

Lue lisää Korkokampanjasta »

Miksi Sortter maksaa asiakkaidensa lainan korkoja?

Me Sortterilla olemme huomanneet, että moni maksaa lainoista turhan suuria korkoja. Me haluamme auttaa asiakkaitamme löytämään edulliset lainatarjoukset ja säästämään lainakustannuksissa.

Korkojen maksaminen asiakkaidemme puolesta on meidän markkinointikulumme.

Siinä missä toinen yritys ostaa mainostilaa, me haluamme tehdä markkinointirahoillamme konkreettista hyvää asiakkaidemme eduksi. Jos pidät tästä kampanjasta, voit auttaa ystäviäsi säästämään koroissa jakamalla viestiä eteenpäin. Samalla autat kampanjaamme leviämään. :)

Lue lisää Korkokampanjasta »

Kilpailun säännöt

Kilpailuaika on 5.11.–20.11.2019. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yksi (1) palkinto. Palkinto on 500 € rahaa. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Palkintoa ei siirtää eteenpäin. Katso yleiset kilpailusäännöt.

Miten Sortter toimii?

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigBankNordax BankKaarna lainaTF BankBalanziaFellow FinanceEuroloanFixuraMyLenderLaina.fiLainaamoRisicum - KertalainaCredigoCredit24Halino