Yleiset kilpailusäännöt

Sortter Oy:n (myöhemmin Sortter) yleiset kilpailusäännöt ovat voimassa kaikissa kilpailuissa Sortterin verkkopalveluissa sekä muilla alustoilla.

 • Reilu lainavertailu

  Sortter vertailee lainat reilusti

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

 • 4,6
  Perustuu 252 arvosteluun.
  powered by

Palkinnot

Kilpailun palkinnot tarjoavat Sortter tai Sortterin yhteistyökumppani. Palkinnot arvotaan kampanjan päätyttyä ja voittajille ilmoitetaan voitoista henkilökohtaisesti sähköpostitse tai puhelimitse. Kaikki palkinnot ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi. Jos lähetetty palkinto palautuu osallistujan ilmoittaminen puutteellisten yhteystietojen perusteella, palkintoja ei jälleen lähetetä. Sortter vastaa palkintojen toimituksesta ja mahdollisesta arpajaisverosta tai lahjaverosta ellei toisin sovita.

Sortterin tai sen yhteistyökumppanin työntekijät perheineen eivät voi osallistua kilpailuihin. Kilpailut ovat aina voimassa kampanjan ajan.

Mikäli kilpailu perustuu tietoon/osaamiseen, palkinnot ovat veronalaista tuloa eli voittaja maksaa voittosummasta veroa oman veroprosenttinsa mukaan, jolloin voittajan tulee toimittaa palkkion maksamiseksi verokortti.

Osallistuminen

Sortter ei ota vastuuta internetsivujensa mahdollisista toimintakatkoista tai ruuhkasta, teleliikenneoperaattorin hetkellisestä viasta internetyhteyksissä. Force majoure tilanteissa Sortterilla ei ole vastuussa. Mikäli esimerkiksi konsertti, matka tai muu tapahtuma, johon osallistuja on voittanut liput peruuntuvat Sortterista riippumattomista syistä, Sortter ei ole vastuussa. Lippuja ei myöskään voi lunastaa rahana eikä Sortter ole korvausvelvollinen voittajalle.

Sortterin sosiaalisessa mediassa järjestetyt kilpailut eivät ole minkään sosiaalisen median kanavan, kuten esimerkiksi Facebookin tai Instagramin sponsoroimia, suosittelemia tai hallinnoimia. Kilpailuun osallistutaan kampanjajulkaisussa annetuilla ohjeilla. Kilpailun järjestäjä ei vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, eikä teknisistä syistä perille saapumattomista, asiattomista tai lukukelvottomista osallistumisista.

Kilpailuun osallistuminen edellyttää 18 vuoden ikää.

Osallistuessasi Sortterin verkkopalvelussa tai muilla alustoilla olevaan kilpailuun keräämme osallistujien tietoja Sortterin tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

Sääntöjä voidaan muuttaa koska tahansa. Sortter pitää oikeuden muuttaa kilpailuiden sääntöjä kaikkina ajankohtina.

Käyttöoikeus

Jos käyttäjä osallistuu kilpailuun tekstillä, kuvalla, ääni- tai videotiedostolla tai muulla pyydetyllä materiaalilla, hän luovuttaa materiaalin käyttöoikeuden Sortterille sekä yhteistyökumppanille, ja antaa luvan julkaista materiaalin Sortterin eri markkinointikanavissa tai muilla alustoilla sekä yhteistyökumppanin alustoilla.

Korkoarvonnan palkinto ja säännöt

Korkoarvonta suoritetaan yhteystietonsa jättäneiden kesken. Sortter maksaa arvonnan voittajalle minkä tahansa tämän valitseman lainan yhden kuukauden korot 500 euroon asti. Arvonta koskee olemassaolevia, vähintään 2 viikkoa ennen arvontaan osallistumista otettuja lainoja. Sortter on vastuullinen toimija eikä suosittele harkitsematonta lainanottoa. Ennen lainan hakemista harkitse aina taloutesi lainanottokyky. Lainoja kannattaa myös vertailla jotta löydät varmasti edullisimmat korot. Arvontaan voi osallistua 10.5. asti, voittaja arvotaan ja häneen ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti viikolla 20.

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.