Yleiset kilpailusäännöt

Sortter Oy:n (myöhemmin Sortter) yleiset kilpailusäännöt ovat voimassa kaikissa kilpailuissa Sortterin verkkopalveluissa sekä muilla alustoilla.

 • Sortter on Suomen luotettavin lainavertailupalvelu

  Suomen luotettavin lainavertailu

 • Sortter tarjoaa vakuutusedun

  100 % läpinäkyvä vertailu

 • Aina sinun puolellasi

  100 % asiakkaan puolella

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

 • 4,6
  Perustuu 516 arvosteluun.
  powered by

Palkinnot

Sortter tai Sortterin yhteistyökumppani tarjoavat kilpailun palkinnot. Kilpailun voittaja arvotaan viiden arkipäivän sisällä kilpailun päättymisestä. Voittajaan otetaan yhteyttä puhelimitse. Jos voittajaan ei saada yhteyttä neljän soittokerran jälkeen, siirtyy voitto toiseksi tulleelle.

Kaikki palkinnot ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi. Jos lähetetty palkinto palautuu osallistujan ilmoittamien puutteellisten yhteystietojen perusteella, palkintoja ei lähetetä uudelleen. Sortter vastaa palkintojen toimituksesta ja mahdollisesta arpajaisverosta tai lahjaverosta.

Sortterin tai sen yhteistyökumppanin työntekijät perheineen eivät voi osallistua kilpailuihin. Kilpailut ovat voimassa kampanjan ajan.

Mikäli kilpailu perustuu tietoon/osaamiseen, palkinnot ovat veronalaista tuloa eli voittaja maksaa voittosummasta veroa oman veroprosenttinsa mukaan, jolloin voittajan tulee toimittaa palkkion maksamiseksi verokortti.

Osallistuminen

Sortter ei ota vastuuta internetsivujensa mahdollisista toimintakatkoista tai ruuhkasta, teleliikenneoperaattorin hetkellisestä viasta internetyhteyksissä. Force majoure -tilanteissa Sortter ei ole vastuussa. Mikäli esimerkiksi konsertti, matka tai muu tapahtuma, johon osallistuja on voittanut liput, peruuntuu Sortterista riippumattomista syistä, Sortter ei ole vastuussa. Lippuja ei myöskään voi lunastaa rahana eikä Sortter ole korvausvelvollinen voittajalle.

Sortterin sosiaalisessa mediassa järjestetyt kilpailut eivät ole minkään sosiaalisen median kanavan, kuten esimerkiksi Facebookin tai Instagramin, sponsoroimia, suosittelemia tai hallinnoimia. Kilpailuun osallistutaan kampanjajulkaisussa annetuilla ohjeilla. Kilpailun järjestäjä ei vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, eikä teknisistä syistä perille saapumattomista, asiattomista tai lukukelvottomista osallistumisista.

Kilpailuun osallistuminen edellyttää 18 vuoden ikää.

Osallistuessasi Sortterin verkkopalvelussa tai muilla alustoilla olevaan kilpailuun keräämme osallistujien tietoja Sortterin tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

Osallistumalla arvontaan ja täyttämällä arvontalomakkeen annat Sortterille luvan lähettää sinulle mainosviestejä. Voit peruuttaa luvan klikkaamalla mainosviestin peruutuslinkkiä.

Sääntöjä voidaan muuttaa koska tahansa. Sortter pitää oikeuden muuttaa kilpailuiden sääntöjä kaikkina ajankohtina.

Käyttöoikeus

Jos käyttäjä osallistuu kilpailuun tekstillä, kuvalla, ääni- tai videotiedostolla tai muulla pyydetyllä materiaalilla, hän luovuttaa materiaalin käyttöoikeuden Sortterille sekä yhteistyökumppanille, ja antaa luvan julkaista materiaalin Sortterin eri markkinointikanavissa tai muilla alustoilla sekä yhteistyökumppanin alustoilla.

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.