Alisa Pankki – kotimaista laskurahoituspalvelua

Alisa Pankki tarjoaa kokonaisvaltaista rahoitus- ja pankkipalvelua nopeasti ja helposti netissä.

Rahoitettavien laskujen summa

17 000 €
 • Ilmainen hakemus
 • Et sitoudu mihinkään
 • Saat lainapäätöksen samana päivänä
Laskurahoituksen hinta muodostuu rahoitettavien laskujen maksuajoista sekä rahoitusajalle määritellystä korosta. Tämän lisäksi laskurahoitukseen voi sisältyä mm. rahoitettavien laskujen määrään, rahoituksen kertaluontoisuuteen ja rahoituksen riskisyyteen liittyviä palvelumaksuja.
Laskurahoituksen hinta muodostuu rahoitettavien laskujen maksuajoista sekä rahoitusajalle määritellystä korosta. Tämän lisäksi laskurahoitukseen voi sisältyä mm. rahoitettavien laskujen määrään, rahoituksen kertaluontoisuuteen ja rahoituksen riskisyyteen liittyviä palvelumaksuja.

Alisa Pankki tarjoaa kokonaisvaltaista rahoitus- ja pankkipalvelua nopeasti ja helposti netissä.

Lainavertailupalvelu Sortterin yhteistyökumppanina toimiva Alisa Pankki Oyj (entinen Fellow Pankki Oyj ja Evli Pankki) tarjoaa kokonaisvaltaista rahoitus- ja pankkipalvelua nopeasti ja helposti netissä.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella ja ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 498 arvosteluun.
powered by

Alisa Pankki -laskurahoitus

Alisa Pankki on jo kymmenien vuosien ajan tuottanut suomalaisille kuluttajille ja yrityksille rahoitus- ja pankkipalveluja sekä tarjonnut tukea säästämiseen.

Alisa Pankki tarjoaa lisäksi yrityksille laskurahoituspalvelua, joka tarkoittaa että yritys ei odota asiakkaan maksua tehdystä työstä tai materiaalista, vaan muuttaa laskunsa heti rahaksi rahoittamalla sen rahoituslaitoksessa. Laskurahoituksella saat yritykseesi tulevista rahoista ennustettavampaa, kun voit heti muuttaa kaikki saatavasi rahaksi. Yrityksesi maksuvalmius ja kyky ottaa uusia projekteja vastaan paranee, kun rahat ovat kassassa.

Rahoitusyhtiöt

Resurs - logoAlisa Pankki logoKasvurahoitus - logoCorona Capital - logoCertum logoUuva - logoVauraus

Miksi rahoittaa lasku?

Yritysten rahoitusvaihtoehdot ovat olleet jo jonkin aikaa murroksessa uusien rahoitusmuotojen täydentäessä nopeasti kiristynyttä pankkirahoitusta. Erityisesti laskurahoituksen tarve pk-yrityksissä on kasvanut viime vuosina nopeasti, koska suuret yritykset ovat pidentäneet omia maksuaikojansa sekä rahoituksen vakuusvaatimukset ovat kasvaneet pankeissa.

Yritysten reaalivakuuksien puute ja liiketoiminnan nopea kasvu ovatkin olleet selkeitä syitä siihen, miksi yritykset ovat alkaneet rahoittamaan laskunsa kauttamme. Laskujen rahoittaminen on helpoin tapa saada rahaa yritykselle.

Miksi rahoittaa lasku Alisa Pankilla?

Alisa Pankki nostaa neljä keskeistä syytä, miksi kilpailuttaa laskurahoitus heillä:

 1. Käyttö on joustavaa – päätät, mitkä laskut rahoitat – ilman sitoutumista.
 2. Rahat päivässä – saat laskusta rahat päivässä tilille ja käyttöön.
 3. Maksat käytöstä – pelkkä kertapalkkio per rahoitettu lasku.
 4. Aloitus on helppo – selkeät rahoitusraportit taloushallintoa varten.

Avaa asiakkuus helposti

Voit avata asiakkuuden suoraan netissä muutamassa minuutissa ja tutustua Alisa Pankkiin etukäteen ennen rahoitustarjousta. Asiakkuuden avaamisen jälkeen Alisa Pankki ottaa yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Asiakkuuden avaaminen on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään.

Sortter mediassa

YLE UutisetIlta-SanomatIltalehtiKauppalehtiMtv3 / MTV uutisetHelsingin SanomatTalouselämäMaaseudun TulevaisuusTaloussanomatRadio NovaTaloustaitoKarjalainenIlkka–PohjalainenEtelä-SaimaaUusi SuomiSavon Sanomat

Kenelle laskurahoitus sopii?

Laskurahoitus soveltuu ensisijaisesti yrityksille, joiden toimialalla pitkät maksuehdot ovat yleisiä. Tällaisia toimialoja ovat esimerkiksi tukkukauppa-, rakennus- ja kuljetusalat. Pitkien maksuehtojen kanssa painivien yritysten lisäksi kasvuyhtiöt ja kausivaihteluista kärsivät yritykset käyttävät tavallisesti laskurahoitusta kassanhallintaan ja maksuvalmiuden tehostamiseen.

Yrityksen rahan tarve ja kassa voi vaihdella huomattavasti kausittain. Kausivaihtelusta kärsivien yrityksen haaste onkin epätasainen kassavirta, joka haittaa liiketoiminnan kasvattamista ja synnyttää tarpeetonta stressiä yrittäjälle. Laskurahoituksella saat kassavirrastasi paremmin ennustettavaa, sillä tiedät tarkalleen, milloin saat laskun täysimääräisenä kassaasi. Alisa Pankki mahdollistaa sen, että voit itse päättää, milloin ja mitkä laskut rahoitat, joten voit rahoittaa laskusi vain kausivaihtelun aikoihin.

Kasvuyritykselle puolestaan tyypillistä on investointien ja rekrytointien tekeminen. Nopea kasvu kuitenkin vaatii joustavaa kassaa, eikä se usein uudessa kasvuyrityksessä pysy kasvun mukana. Laskurahoituksella tehostat rahan kiertoa, jolloin liiketoiminnan kasvattaminen helpottuu: raha on valmiina käyttöön eikä saamisissa paperilla.

Usein kysyttyä Alisa Pankin laskurahoituksesta

 • Laskurahoitus tarkoittaa, että yritys ei odota asiakkaan maksua tehdystä työstä tai materiaalista, vaan muuttaa laskunsa heti rahaksi rahoittamalla sen rahoituslaitoksessa. Laskurahoituksella saat yritykseesi tulevista rahoista ennustettavampaa, kun voit heti muuttaa kaikki saatavasi rahaksi. Yrityksesi maksuvalmius ja kyky ottaa uusia projekteja vastaan paranee, kun rahat ovat kassassa.

 • Laskurahoitus soveltuu ensisijaisesti yrityksille, joiden toimialalla pitkät maksuehdot ovat yleisiä, esimerkiksi tukkukauppa-, rakennus- ja kuljetusalat. Pitkien maksuehtojen kanssa painivien yritysten lisäksi kasvuyhtiöt ja kausivaihteluista kärsivät yritykset käyttävät tavallisesti laskurahoitusta kassanhallintaan ja maksuvalmiuden tehostamiseen.

 • Pääsääntönä laskun täytyy olla riidaton ja yritysten välinen. Alisa Pankki kuitenkin käsittelee kaikki laskut tapauskohtaisesti. Laskurahoituspalvelussa ei ole määräaikaista sopimusta, jossa sitoudut rahoittamaan kaikki laskusi tietyltä ajalta. Heillä voit vapaasti rahoittaa vain valitsemasi laskut silloin kuin haluat. Alisa Pankki rahoittaa myös laskuja, joissa maksajana on ulkomaalainen yritys.

 • Lähtökohtaisesti laskun rahoittaminen ei vaadi vakuutta, vaan lasku toimii rahoituksen vakuutena.

Alisa Pankki mukana Sortterin vertailussa

Factoring-palveluissa on eroja ja jokaisella yrityksellä on omanlaisensa rahoitustarpeet. On siis täysin yrityksen koosta ja rahoitustarpeesta kiinni, minkä yritysrahoittajan tarjoama ratkaisu soveltuu yrityksen tilanteeseen parhaiten. Me Sortterilla pyrimme auttamaan sinua valitsemaan yrityksesi rahoitustarpeeseen sopivimman ratkaisun.

Laskurahoituskumppaneita vertailtaessa on kuitenkin hyvä ottaa huomioon muun muassa palvelun hinnoittelukomponentit, kuten vuosimaksu, maksuaika eli maksuehto ja korko.

Ota nämä huomioon laskurahoitusta valitessasi:

 • Laskun käsittelymaksu ja nopeus

Onko laskuilla erillistä käsittelymaksua ja vaikuttaako hintaan se, kuinka monta laskua lähettää. Lisäksi on hyvä selvittää, miten nopeasti yritys saa rahoituksen tililleen laskut rahoitukseen jätettyään – nopeus turvaa yrityksen kassavirtaa.

 • Miten laskun riski jaetaan?

Kenelle riski maksamattomasta laskusta siirtyy?

 • Mikä prosentti laskuista rahoitetaan?

Rahoittaako toimija laskun sataprosenttisesti vai osittain?

 • Onko palvelu kertaluontoinen vai jatkuva?

Voiko yrityksesi hyödyntää palvelua vain muutamissa laskuissa vai onko rahoitus jatkuvampaa? Valitun palvelun kesto riippuu yrityksesi tarpeesta. Jatkuvassa laskurahoituksessa jätät huolen saatavista rahoituskumppanillesi.

 • Toimijan luotettavuus

Sortterin laskurahoituskumppaneina toimii ainoastaan luotettavina pidettyjä kumppaneita.

 • Mahdolliset muut palvelut

Osa toimijoista tarjoaa myös lisäpalveluja, kuten laskun perintäpalvelua.

Näin haet laskurahoitusta:

 1. Päätä, millaisen laskusumman haluat jättää laskurahoitettavaksi. Päätöksen ei tarvitse olla lopullinen, vaan voit keskustella kokonaisuuden suuruudesta rahoituskumppanimme kanssa.
 2. Kirjaa hakemuslomakkeelle päättämäsi rahoitettavien laskujen summa. Suuntaa-antava tieto riittää, sillä summa täsmentyy vasta, kun toimitat laskut rahoitettaviksi.
 3. Täytä laskurahoitushakemus loppuun.
 4. Vertaile tarjoukset vinkkiemme avulla ja valitse paras kokonaisuus.
 5. Nosta rahaa yrityksellesi laskuja vastaan.

Hakemuksen teko ei sido sinua mihinkään ja se vie vain muutamia minuutteja.