Lainaa 42 000 euroa – Sortter on 100 % läpinäkyvä lainavertailupalvelu

Hae lainaa 42 000 euroa ja löydä edullinen laina helposti. Sortter myöntää lainallesi parhaan koron takuun.

Volkswagen Golf

Lainalaskuri

Valitse lainasumma

42000 €

Valitse laina-aika

8 vuotta
537€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
Vuonna 2020 lainan nimelliskorko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Hae 42 000 euroa lainaa näppärästi palvelumme kautta ja löydä paras tarjous vertailemalla tarjouksia. Kilpailutamme puolestasi kymmenet pankit ja rahoituslaitokset, jotta löydät varmasti kaikista edullisimman tarjouksen.

Hakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti ja ensimmäiset lainatarjoukset saa jopa saman tien. Et tarvitse lainallesi vakuuksia tai takaajia.

Mihin 42 000 euron laina riittää?

42 000 euron lainaa haetaan usein muun muassa seuraaviin tarkoituksiin:

Nykyisten luottojen yhdistäminen

Useista eri lainoista, osamaksuista sekä luottokorttiveloista syntyy huomaamatta suuri kuluerä niin korkojen kuin kuukausittaisten kustannusten muodossa. Lainojen yhdistämisellä on mahdollista säästää huomattava summa jo kuukausitasolla, sillä sen korko on usein huomattavasti pienempi kuin nykyisten lainojen ja luottojen. Hyvä nyrkkisääntö on, että mitä enemmän sinulla on lainoja, sitä suuremman yhdistelylainan tarvitset, jolloin korkokin on yleensä pienempi. Säästöä syntyy myös ylimääräisten kuukausikulujen, kuten tilinhoitomaksujen poistumisen muodossa, kun maksettavaksi tulee ainoastaan yhden lainan kustannukset. Yhden lainan kuukausittainen lyhentäminen on myös paljon selkeämpää oman talouden kannalta ja tuo joustoa taloudenpitoon.

Auton hankinta

Veteleekö nykyinen kulkupeli viimeisiään? Mikäli auton hankinta on ajankohtaista, on vakuudeton kulutusluotto varteenotettava rahoitusvaihtoehto. Vakuudeton autolaina eroaa perinteisistä autorahoituksista, sillä voit heti rekisteröidä auton omiin nimiisi ja saat itse päättää, kuinka vakuutat uuden menopelisi. Neuvotteluasema kaupoilla paranee, kun valmiiksi nostettu laina rinnastaa sinut käteisostajan asemaan. Voit ostaa auton ilman tarvittavaa käsirahaa ja auton ostaminen vaikkapa Saksasta tai Ruotsista onnistuu. Autolainalla voit myös valita, ostatko käytetyn vai täysin uuden auton. Sortterin kautta kilpailutat kymmenet autolainanmyöntäjät maksutta helposti, nopeasti ja turvallisesti. Tarjousten vertailu on helppoa ja edullisin laina löytyy vaivattomasti.

Hae lainaa ja vertaa saamiasi tarjouksia näppärästi netissä. Suosittelemme aina edullisinta tarjousta, mutta sinä itse päätät, minkä tarjouksen valitset.

Miten Sortter toimii?

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigBankNordax BankKaarna lainaTF BankBalanziaFellow FinanceEuroloanFixuraMyLenderLaina.fiLainaamoRisicum - KertalainaCredigoEasycreditCredit24Halino