Ensitreffit alttarilla ohjelmistoyhteistyö

Sortter ohjelmistoyhteistyökumppani Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa

Suositun Ensitreffit alttarilla -ohjelman 8. tuotantokausi alkaa tiistaina 31.8. MTV3-kanavalla. Sortter on mukana ohjelmassa ohjelmistoyhteistyökumppanina.

Ensitreffit alttarilla -sarjasta on alkamassa jo 8. tuotantokausi, jossa neljä pariskuntaa menevät naimisiin, ja tapaavat kumppaninsa vasta alttarilla. 14-osaisessa sarjassa seurataan pariskuntien taivalta ensitapaamisesta häämatkalle ja yhteen muuttoon.

Sortter on mukana supersuositun sarjan 8. kaudella ohjelmistoyhteistyökumppanina. Edellisen kerran Sortter teki ohjelmistoyhteistyötä Ensitreffit alttarilla -ohjelman kanssa vuonna 2019.

– Olemme innoissamme, että pääsemme jatkamaan yhteistyötä suositun formaatin kanssa, Sortter Oy:n markkinointijohtaja Lauri Miettinen kertoo.

Osana ohjelmistoyhteistyötä Sortter painottaa, että oman talouden hallinta on tärkeää myös häitä suunniteltaessa. Mikäli hääpari tarvitsee lainaa rahoittaakseen häiden kustannukset, kannattaa laina kilpailuttaa.

– Ohjelmistoyhteistyön teemana onkin "älä säästä väärässä paikassa". Älä siis säästä häistä, vaan säästä lainakustannuksista, Miettinen kertoo.

8. kauden teemana hyvä yhteinen arki

Ensitreffit alttarilla 8. kauden kantavana teemana on hyvä yhteinen arki. Jaksoissa pureudutaan siihen, miten pariskunnat voivat sovittaa omat elämänsä yhteen sekä saavat myös parisuhteessa omaa aikaa.

– Kauden teemat ovat kiinnostavia omankin elämän kannalta. Joustamista tarvitaan toisinaan puolin jos toisin hyvässäkin parisuhteessa, Miettinen pohtii.

Neljä pariskuntaa tutustuu toisiinsa tulevilla kausilla ja aloittaa yhteisen arjen lyhyen tutustumisen jälkeen. Sarjassa käydään häämatkalla Suomen kauneimmissa maisemissa, tavataan uuden puolison ystäviä ja sukulaisia juhannusjuhlilla ja opetellaan sovittamaan yhteinen arki samaan osoitteeseen.

– Hyvän parisuhteen kulmakiviä ovat ehdottomasti avoin kommunikointi, yhdessä tekeminen sekä vastavuoroinen arki, Miettinen vinkkaa.

Ensitreffit alttarilla asiantuntijat

Asiantuntijatiimi on uudistunut

Kolmihenkinen asiantuntijatiimi valitsee pariskunnat sekä toimii heidän tukenaan sarjan ajan. 8. kaudella on mukana tuttuja kasvoja sekä täysin uusi asiantuntija.

Erityistason seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen ja Paavalin seurakunnan kirkkoherra Kari Kanala ovat tuttuja kasvoja aiemmilta kausilta.

Uutena asiantuntijana aloittaa ratkaisukeskeinen terapeutti Hanna Myllymaa. Myllymaa on toiminut useiden eri ero- ja parisuhderyhmien vetäjänä. Arjen työssä hän pyrkii tarjoamaan tukea parisuhdettaan vahvistaville pariskunnille tai eroa suunnitteleville puolisoille.

Ensitreffit alttarilla -ohjelma perustuu tanskalaiseen televisioformaattiin Gift Ved Første Blik.

Uusi kausi alkaa tiistaina 31.8. MTV3-kanavalla ja mtv-palveluissa. Lisäksi jaksoja on katsottavissa CMore-palvelusta.

Lue lisää