Lainaa velkojen maksuun

Kilpailuttamalla edullisen sopimuksen Sortterin palvelussa voi saada huomattavasti nykyistä edullisempaa lainaa velkojen maksuun!

Varsinkin useista pienemmistä lainoista ja osamaksusopimuksista koostuvat velat on useimmiten järkevää yhdistää yhdeksi lainaksi, jonka voi maksaa pienemmissä erissä pois.

Katso arvioitu säästösi

tiedot

Näet laskurilla helposti, kuinka paljon voit arviolta säästää maksamalla nykyisen lainan pois uudella edullisemmalla lainalla.

Jäljellä oleva lainasumma

4000 €

Jäljellä oleva laina-aika

7 vuotta

Arvioitu säästö

309€

Uusi kk-lyhennys alkaen

84€

Arvioitu kuukausittainen säästö 4 €

Vuonna 2020 lainan nimelliskorko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Yhdistä lainat ja velat yhdeksi lainaksi

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa yksinkertaistettuna sitä, että yhdellä lainalla maksetaan kaikki aiemmat pienet lainat kerralla pois. Näin lainan maksaminen helpottuu huomattavasti, kun laskuja tulee usean sijaan yksi kuukaudessa. Lisäksi useimmiten kuukausittain maksettava summa voi laskea jopa satoja euroja!

Lainaa velkojen maksuun käytännössä askel askeleelta:

 1. Laske yhteen kaikki nykyiset pienlainasi ja niiden kuukausimaksut
 2. Kilpailuta Sortterin lainavertailussa itsellesi edullinen yhdistelylaina
 3. Nosta laina tilillesi
 4. Maksa lainalla aiemmat pienemmät lainasi ja osamaksusopimuksesi
 5. Maksa kuukausittain uutta, edullisempaa lainaasi.

Prosessi on yksinkertainen, mutta käydään läpi vielä lainojen yhdistämisen kohdat yksitellen läpi

 1. Laske yhteen kaikki nykyiset pienlainasi ja niiden kuukausimaksut

Tässä vaiheessa kannattaa olla äärimmäisen realistinen. Laske yhteen kaikki pienet kulutusluotot, mahdollisesti pienet autolainat, luottokorttivelat sekä erilaiset osamaksusopimukset. Lainoja voi olla kertynyt yllättäviinkin paikkoihin, joita ei välttämättä tule edes miellettyä varsinaisesti lainoiksi. Laske yhteen myös paljonko kuukausittain maksat kyseisille tahoille. Voit käyttää verkkopankkiasi tai tiliotettasi runkona, josta löydät kaikki ne maksut joita kuukausittain maksat.

2. Kilpailuta Sortterin lainavertailussa itsellesi edullinen yhdistelylaina

Tästä pääset kilpailuttamaan lainaasi. Käytä lainasummana yhteen laskemaasi summaa, tai halutessasi vähän sitä suurempaa euromäärää. Saat nopeasti kilpailutetut tarjoukset edullisista lainoista. Valitse sinulle sopivin lainatarjous.

3. Nosta laina tilillesi

Nosta laina helposti tilillesi tarjouksen hyväksymisen jälkeen. Lue sopimusehdot tarkasti ja rahat ovat tililläsi jopa muutaman tunnin sisällä lainahakemuksen täyttämisestä. Jotkin lainanmyöntäjät voivat jopa maksaa suoraan nykyiset velkasi pois.

4. Maksa lainalla aiemmat pienemmät lainasi

Kun rahat ovat tililläsi, voit maksaa helposti aiemmat osamaksusopimuksesi ja lainasi pois. Tässä vaiheessa kannattaa varmistaa, että kaikki ykköskohdassa selvitetyt lainat tulevat maksetuiksi. 

5. Maksa kuukausittain uutta, edullisempaa lainaasi

Saat jatkossa yhden laskun kuukausittain, jonka voit maksaa vaikka toistuvana automaattiveloituksena. Säästyneet rahat ja ajan voit käyttää haluamallasi tavalla.

Mistä lainaa velkojen maksuun? 

Mikä on helpoin ja edullisin paikka etsiä lainaa velkojen maksuun? Vaihtoehtoisia pankkeja ja rahalaitoksia on useita, joten lainojen hinnoissa ja ehdoissa on merkittäviä eroavaisuuksia.

Helpointa on käyttää Sortterin lainavertailua, jossa saat yhdellä yksinkertaisella hakemuksella useita kilpailutettuja lainatarjouksia. Tässä säästät sekä aikaa että rahaa, kun et joudu erikseen kilpailuttamaan eri rahoituslaitoksia.

Lainaa voit velkojen maksuun saada siis usealta eri pankilta, mutta edullisimman lainan parhaan koron takuulla voit varmistaa kilpailuttamalla lainasi Sortterin palvelussa.

Miksi velkojen yhdistäminen yhdistelylainalla kannattaa? 

Velkojen yhdistämiseen on useita järkiperäisiä syitä. Kaksi liittyy suoraan rahaan, ja yksi aikaan sekä vaivaan.

Ensimmäisenä etuna on luonnollisesti korko ja kulutason lasku. Useimmissa osamaksusopimuksissa on huomattavasti korkeammat kuukausittaiset lainanhoitokulut sekä korot kuin yhdessä yhdistelylainassa.  Vaikka korot olisivatkin pienehköt yhdistettävissä lainoissa, tulee usein jo kuukausittaisista tilinhoitomaksuista merkittäviä säästöjä yhdistelyn myötä.

Toinen etu on kuukausierän pieneneminen. Tämä voi olla hyvinkin merkittävä säästö, sillä yhdistelylainassa voit usein ottaa laina-ajaksi pidemmän aikajänteen ja tätä kautta pienentää selvästi kuukausittain maksettavaa lyhennystä.

Kolmas, ja monesti jopa unohtuva, etu on ajansäästö. Pahimmillaan jopa kymmenen eri lainan maksaminen ja muistaminen kuukausittain on erittäin hermoja raastavaa. Onko varmasti muistanut hoitaa jokaisen mahdollisen lainan ajallaan, ja onko kaikki maksettu oikeilla tiedoilla ja summilla?

Yhden lainan maksaminen on helppoa, suoraviivaista ja edullista. Voit siis kilpailuttaa lainasi jo tänään.

Kilpailuta ja hae lainaa velkojen yhdistämiseen

Kilpailuttaminen on tärkein osa lainanhakua, jotta voit varmistua edullisesta hinnoittelusta lainallesi. Yhdistelylainan kaikki hyvät ominaisuudet saat käyttöösi vain riittävän edullisen lainan avulla. Jos korot ja kulut kasvavat, ei lainojen yhdistäminen ole taloudellisesti niin kannattavaa kuin sen parhaimmillaan kuuluisi olla.

Jotta siis voit varmistua sekä pienemmästä kuukausierästä, pienemmistä kuluista, että ajansäästöstä, on järkevää kilpailuttaa laina Sortterin lainavertailun avulla.

Esimerkkitapaus lainojen yhdistämisestä.

Olet käynyt viime kesänä lomamatkalla, ja hankit lentoliput luottokortillasi. Matkan hinnasta on maksamatta noin 800€, jota lyhennät kuukausittain 60€ kuukausilyhennyksellä. 

Lisäksi olet hankkinut uuden polkupyörän kaupan omalla osamaksuvaihtoehdolla. Uuden pyörän hinnasta on maksamatta myös 800€,  kuukausimaksun ollessa 100€.

Lisäksi sinulla on kolmesta eri vaateliikkeestä hankittuna vaatteita yhteensä 1000€ arvosta, maksat näitä yhteensä 150€ kuussa.

Olet ottanut 5000€ kulutusluoton auton hankintaan muutama vuosi sitten, josta on jäljellä 2000€ ja maksat sitä 150€/kk

Lisäksi sinulla on auton huollosta pieni, 300€ arvoinen osamaksu, jota maksat 30€ kuussa.

Esimerkkitapauksessa seitsemästä kulutusluotosta muodostuu yhteensä 490 euron kuukausierät. Kuluja ja korkoja menee melko reilusti, joten päätät kilpailuttaa lainasi. 

Jäljellä olevien luottojen yhteissumma on 4900€, joten kilpailutat itsellesi 5000€ kulutusluoton kahden vuoden maksuajalla. 

Koska olet hoitanut raha-asiasi hyvin, voit saada laskettua lainan kuukausierän 230 euroon* 

Voit siis maksaa kaikki kulutusluottosi kerralla pois, ja kuukausieräsi voi laskea samalla jopa 260€/kk!

*Tarjous voi vaihdella hakijasta, laina-ajasta ja muista tekijöistä johtuen. Saat henkilökohtaisen lainatarjouksen helposti osoitteessa sortter.fi .

Ole järkevä laina-asioissasi

Sortter kannustaa kaikkia suunnitelmalliseen ja järkevään rahankäyttöön. Uusia lainoja ei ole järkevää ottaa ilman selkeää ja suunniteltua tarvetta. Kuitenkin lainojen yhdistäminen on useimmiten järkevintä oman talouden hallintaa, sillä voit merkittävästi keventää kuukausittaista rahankäyttöäsi, sekä tuoda joustoa arkeesi. Lisäksi pienemmät kulut ja korot tuottavat selkeästi säästöä myös pidemmällä aikajänteellä.

Laina velkojen maksuun toimii parhaiten tilanteessa, jossa sinulle on huomaamatta kertynyt monia osamaksu- ja luottosopimuksia, joiden kulut ja korot ovat suuret ja maksuajat lyhyet. 

Uudet hankinnat lainojen yhdistämisen jälkeen

Kun lainojen yhdistelyn jälkeen tahdot tehdä uusia hankintoja osamaksulla, on tehokkainta aina kilpailuttaa samalla sekä olemassa olevat, että tulevat ostokset yhdeksi lainaksi. 

Tässä esimerkki prosessista, jossa olet jo kilpailuttanut lainasi, ja aiot tehdä vielä uuden hankinnan:

 1. Tarkista nykyisen yhdistelylainasi saldo, jos sen maksaa pois kerralla
 2. Lisää summaan uuden hankinnan kokonaishinta
 3. Kilpailuta kokonaissumma Sortterin lainavertailussa
 4. Nosta uusi laina tilillesi
 5. Maksa sekä vanha yhdistelylaina, että uusi hankintasi

Näin et joudu enää uudelleen tilanteeseen, jossa sinulla on useita pieniä kulutusluottoja, vaan voit aina maksaa yhtä ja järkevän kokoista kuukausierääsi.

Lainaa pienten lainojen maksuun pähkinänkuoressa

Pienten lainojen maksu yhdellä isommalla kilpailutetulla lainalla on siis paitsi taloudellisesti järkevää, myös mielenrauhan vuoksi mielekästä. Sortterin tarjoama kilpailutus on puolueeton ja parhaan koron takuun sisältävä keino selvittää itselleen edullinen ja sopiva luotto. 

Järkevän rahankäyttäjän on mielekästä aika-ajoin tarkistaa ehdot, joilla voisi omat pienemmät luotot korvata yhdellä edullisemmalla lainalla.

Tarkista siis oma potentiaalinen säästösi jo tänään, ja tutustu Sortterin lainavertailussa parhaisiin henkilökohtaisiin tarjouksiisi. Lainatarjouksen pyytäminen ei sido eikä velvoita ottamaan lainaa, joten voit turvallisin mielin tarkistaa tarjoukset ja tehdä sen jälkeen tietoon pohjautuvan päätöksen lainojen yhdistämisen mielekkyydestä juuri omassa taloustilanteessasi.

Miten Sortter toimii?

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigBankNordax BankKaarna lainaTF BankBalanziaFellow FinanceEuroloanFixuraMyLenderLaina.fiLainaamoRisicum - KertalainaCredigoEasycreditCredit24Halino