Reilun lainavertailun periaatteet
Takaisin blogiin

Reilua ja vastuullista lainavertailua kuluttajan etu edellä

Sortter on 100 % puolueeton lainavertailu. Sortterin avulla vertailet lainoja helposti netissä! Näet tarjoukset aina edullisuusjärjestyksessä, kustannukset selkeästi eriteltynä. Reilua ja läpinäkyvää lainavertailua vastuullisesti.

Oletko hakemassa lainaa netistä ja vertailet eri palveluntarjoajia? Lainavertailupalveluita on markkinoilla runsaasti ja niistä herää varmasti erilaisia kysymyksiä muun muassa luotettavuuteen ja vastuullisuuteen liittyen. Reilu ja läpinäkyvä toimiminen kuluttajan etua ajatellen on kaiken toimintamme perusta. Avaamme tässä kirjoituksessa reilun lainavertailun toimintaperiaatteita, jotka tekevät Sortterista läpinäkyvän ja vastuullisen toimijan.

Henkilökohtaiset tarjoukset varmistavat juuri sinulle edullisimman lainan

Lainaa harkitsevan ei kannata suinkaan tuijotella pelkästään alkaen-hintoja tai korkoprosenttien vaihteluvälejä. Lainanantajien hinnat ja lainaehdot poikkeavat toisistaan ja vaihtelevat asiakaskohtaisesti. Jotta voit luotettavasti vertailla lainoja keskenään, tulee sinun hakea henkilökohtainen lainatarjous, joka perustuu juuri sinun kokonaistilanteeseesi. Luottopäätös tehdään aina asiakkaan takaisinmaksukyvyn perusteella ja kannamme kortemme kekoon vastuullisena vertailupalveluna. Lainavertailupalvelussamme arvioidaan, täyttääkö hakija lainanantajan asettamat ehdot ja mikäli näin ei ole, emme välitä hakemuksia yhteistyökumppaneillemme ollenkaan. Toki tämän lisäksi lainanantajat arvioivat jokaisen hakemuksen ja hakijan myös itse ja tekevät päätöksen, haluavatko tarjota asiakkaallemme lainaa. Kuluttajalle ei siis tarjota lainaa, jos takaisinmaksukykyä ei ole – tämä on sekä asiakkaamme että yhteistyökumppanimme etu.

Lainojen korot ja ehdot voivat muuttua nopeallakin aikataululla, joka vaikeuttaa lainojen vertailtavuutta. Haluamme löytää sinulle lainan palvelumme kautta aidosti parhailla mahdollisilla ehdoilla – reilusti ja vastuullisesti.

Tarjoukset esitellään aidosti edullisuusjärjestyksessä

Toimimme puolueettomasti ja kuluttajan etua ajatellen myös lainatarjousten esittämisessä. Tarjoukset esitellään palvelussamme totuudenmukaisesti, helposti ymmärrettävässä muodossa ja ennen kaikkea vertailukelpoisesti, jolloin sopivimman lainan valitseminen on kuluttajalle erittäin helppoa. Lainatarjoukset näytetään edullisuusjärjestyksessä ja suosittelemme aidosti edullisinta lainaa. Asiakas saa kuitenkin itse valita lainatarjouksen, johon lopulta päätyy. Huomioithan, että palvelumme käyttö ei sido sinua mihinkään, mikäli tulet toisiin ajatuksiin lainatarjoukset saatuasi.

Lainatarjoukset esitetään palvelussamme yksityiskohtaisesti

Näytämme vertailussa koron, todellisen vuosikoron, laskutuspalkkiot sekä avaus-, käsittely-, kuukausi- ja tilinhoitomaksut, jotta mitään ei jäisi arvailujen varaan. Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainan vuotuiset kustannukset, joten se on hyödyllinen ja luotettava työkalu eri lainatarjousten vertailuun. Kaikki lainan kustannukset sekä muut tärkeät ehdot esitetään palvelussamme selkeästi yhtenä listana, joka tekee lainojen vertailusta huomattavasti vaivattomampaa. Tarjousten yksityiskohtia ei siis tarvitse kaivella kissojen ja koirien kanssa tai lukea suurennuslasin kanssa pikkuprintistä.

Tietoturva ja luotettavat yhteistyökumppanit tekevät lainavertailusta luotettavaa

Palvelumme käyttäjänä tiedät, mille pankeille ja rahoituslaitoksille tietosi päätyvät. Toimimme yhteistyössä ainoastaan luotettavien kumppanien kanssa, jotka kerromme avoimesti sivuillamme. Palvelun käyttäjänä siis tiedät, ketkä pääsevät hakemustietoihisi käsiksi. Palvelussamme näet, keneltä lainanantajilta olet saanut lainatarjouksen, kenellä hakemus on vielä käsittelyssä ja myös ne yhteistyökumppanit, jotka eivät tehneet lainatarjousta hakemuksesi perusteella. Näin tiedät saaneesi kaikki lainatarjoukset, jolloin voit varmistua vertailun asianmukaisuudesta ja löytää aidosti edullisimman luoton.

Käsittelemme tietojasi asianmukaisesti ja markkinoimme vain suostumuksellasi

Kysymme aina suostumuksesi markkinointiviestien vastaanottamiseen. Halutessasi voit perua markkinointiviestintälupasi koska tahansa, jolloin emme enää lähetä sinulle markkinointiviestejä, ellet anna siihen uutta suostumustasi. Noudatamme Euroopan Unionin yleistä tietosuoja-asetusta kaikessa toiminnassamme. Käytämme tietojasi ainoastaan palvelumme tuottamiseen mukaisiin tarkoituksiin, emmekä koskaan myy tai luovuta niitä eteenpäin. Palvelumme noudattaa parhaita tietoturvastandardeja ja se toimii salatussa ympäristössä. Varmistamme, että järjestelmämme ovat aina ajan tasalla sekä noudattavat lakia ja määräyksiä, jotta voit asiakkaanamme käyttää palveluamme huoletta.

Onko sinulla kysyttävää palvelustamme? Kurkkaa vastaukset useimmiten kysyttyihin kysymyksiin!

Takaisin blogiin