Takaisin blogiin

Kokemuksia yhdistelylainasta – asiakkaat kertovat, kuinka lainojen yhdistäminen selkeyttää taloudenpitoa

Monella Sortterin asiakkaalla on jo kokemuksia yhdistelylainasta. Tiesitkö, että lainojen, luottokorttivelan ja osamaksujen yhdistäminen on myös mahdollista? Asiakkaamme kertovat kokemuksia yhdistelylainasta, jonka avulla lainojen takaisinmaksu helpottui ja lainakulut pienentyivät.

Mikä on yhdistelylaina?

Yhdistelylaina tarkoittaa olemassa olevien lainojen yhdistämistä. Yhdistelylainan avulla on mahdollista maksaa pois nykyiset velat, kuten luottokorttivelat, kulutusluotot, pikalainat, osamaksusopimukset tai autolainan.

Yhdistelylaina tuo selkeyttä kenen tahansa talouden hoitoon. Yhden lainan maksaminen on helpompaa kuin usean eri lainan lyhentäminen. Lisäksi yhdistelylainan avulla on mahdollista säästää korkoissa, muissa lainakuluissa sekä valita kuukausittainen lyhennyserä omaan talouteen sopivaksi.

Yhdistelylainan avulla pienempi kuukausierä

Sortterin asiakas Eija Anderson kilpailutti yhdistelylainan Sortterin palvelun kautta. Hän haki lainaa vanhojen velkojen maksuun, joita oli kertynyt erilaisista osamaksuista.

– Sortterin kautta sain hyvän lainatarjouksen pienemmällä korolla, Anderson kertoo kokemuksistaan.

Yhdistelylainan avulla asiakkaalla on mahdollisuus sopeuttaa laina omaan henkilökohtaiseen taloustilanteeseensa. Asiakas voi siis saada lainalle jatkossa pienemmän kuukausierän ja joustavamman takaisinmaksuajan.

Uuden yhdistelylainan myötä Andersonin kuukausittaiset kustannukset laskivat aiempiin osamaksujen lyhennyseriin nähden. Andersonin kuukausittainen lyhennyserä on nyt 150 euroa pienempi, kun laina-aika säädettiin noin 7 vuoteen.

Myös Matti Kukkola etsi sopivia lainankilpailutussivustoja ja löysi Sortterin verkkopalvelun nettiä selailemalla.

–  Sortter oli paras valinta nopeuden ja helppouden ansiosta. Lisäksi sain sen kautta parhaan lainatarjouksen, Kukkola kertoo kokemuksia Sortterista.

Kukkola haki yhdistelylainaa nykyisiä osamaksujaan varten. Hän sopi laina-ajaksi 10 vuotta, jolloin lyhennettävä kuukausierä laski noin 186 eurolla kuukaudessa.

– Palvelusta on jäänyt positiivinen kuva, Kukkola kiittelee.

Yhdistelylainan kilpailuttaminen Sortterin avulla kannatti

Sortterin tyytyväinen asiakas on myös Minna Kallio, jolle yhdistelylainan hakeminen tuli ajankohtaiseksi hänen tarvitessaan rahaa osamaksujen ja luottokorttivelkojen maksamista varten.

– Päädyin kilpailuttamaan lainat Sortterin kautta, sillä halusin useamman tarjouksen, enkä ainoastaan oman pankkini tarjousta, Kallio selittää.

Kallio oli törmännyt vertailualusta Sortteriin alun perin huomattuaan radio- tai televisiomainoksen, jonka jälkeen hän hakeutui mainoksen myötä Sortterin verkkosivuille.

Kallio kehuu kokemusta lainojen vertailusta nopeaksi ja helpoksi. Lisäksi hän suosittelee Sortterin verkkopalvelua mielellään myös muille kuluttajille.

Miten yhdistelylainaa voi hakea?

Yhdistelylainaa haetaan kuten mitä tahansa muutakin lainaa. Yhdistelylainat kannattaa kuitenkin kilpailuttaa ennen lainasopimuksen allekirjoittamista, sillä maksuehdoissa ja kuluissa voi olla suuriakiin eroja pankkien välillä. Lainoja voi vertailla täysin ilmaiseksi Sortterin palvelussa.

Yhdistelylainan hakijan muistilista:

  • Kirjaa ylös kaikkien nykyisten lainojen kokonaiskustannukset. Kirjattavia kustannuksia ovat jäljellä oleva velkasaldo, lainan marginaali, nimelliskorko sekä muut kulut, kuten tilinhoitomaksut. Löydät tiedot esimerkiksi viimeisimmästä laskustasi ja luottoehdoista.
  • Kilpailuta lainat. Kun haettava lainasumma on selvillä, kannattaa laina kilpailuttaa vertailemalla eri pankkeja ja luotonmyöntäjiä saadaksesi parhaan ja edullisimman tarjouksen. Yhdistelylainojen kilpailuttaminen onnistuu helposti Sortterin verkkopalvelussa täyttämällä lainahakemus.
  • Maksa vanhat lainat pois. Rahojen saavuttua tilillesi, on tärkeää maksaa pois kaikki vanhat lainasi.
  • Huolehdi uuden yhdistelylainan lyhennyksestä. Jatkossa lyhennät vain yhtä lainaa, jolloin taloudenpito on huomattavasti helpompaa.

Vanhat lainat kannattaa maksaa pois mahdollisimman pian yhdistelylainan saavuttua tilille. Muuten kuluttajalle jää muita lainoja maksettavaksi, jolloin säästöt ja yhdistelylainan hyödyt jäävät mitättömiksi tai jopa kokonaan saamatta.

Kilpailuta yhdistelylaina Sortterin palvelussa

Yhdistelylaina selkeyttää kenen tahansa kuluttajan taloutta, jolla on useita kulutusluottoja, luottokorttivelkaa, pikavippejä tai osamaksusopimuksia. Selvitä mahdollisuutesi lainojen yhdistämiseen, ja muista kilpailuttaa lainat aina ennen uuden luottosopimuksen tekemistä. Sortterin avulla se käy helposti ja nopeasti.

Sortter on suomalainen lainojen vertailupalvelu. Vertailemme maksutta puolestasi lainatarjouksen kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Lainatarjoukset esitetään selkeästi hintajärjestyksessä edullisimmasta kalleimpaan – aina todellisen vuosikoron mukaan.

Liity tyytyväisten asiakkaidenmme joukkoon ja helpota taloudenhoitoa yhdistelylainan avulla. Täytä lainahakemus nyt.

Takaisin blogiin