Risicum - lainaa 10 000 € asti

Risicum tarjoaa vakuudetonta kulutusluottoa yksityishenkilöille. Lähetä hakemus ja saat lainapäätöksen kaikilta yhteistyökumppaneiltamme – myös Risicumilta! Parhaan lainan valitseminen onnistuu vertailusta helposti.

Valitse sopiva kuukausierä ja lähetä lainahakemus

Valitse lainasumma

5000 €

Valitse laina-aika

3 vuotta
155€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
Vuonna 2020 lainan nimelliskorko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Risicum tarjoaa vakuudettomia kulutusluottoja yksityishenkilöille 10 000 € asti. Yritys on perustettu vuonna 2005 ja vuonna 2014 sen nimi muutettiin Aurajoki Nordic Oy:ksi. Nykyään Aurajoki Nordic -konserniin kuuluu 5 eri tuotemerkkiä 7 eri maassa, mukaan lukien laina.fi. Konsernilla on noin 40 työntekijää Turussa ja Helsingissä. Risicum toimii Suomen aluehallintaviraston valvonnan alaisena.

Risicum lyhyesti

 • Risicum on perustettu vuonna 2005
 • Yritys on osa Aurajoki Nordic Oy -konsernia
 • Risicum myöntää vakuudetonta lainaa 20-75 -vuotiaille
 • Lainalle voi hakea tarvittaessa lyhennysvapaita kuukausia
 • Lainan myöntämisen perusteena käytetään hakijan taloudellista tilannetta

Vertaa ja kilpailuta Risicumin lainatarjoukset Sortterin avulla

Saat kauttamme lainapäätöksen kaikilta yhteistyökumppaneiltamme – myös Risicumilta!

Järjestämme saamasi lainatarjoukset edullisuusjärjestykseen ja näytämme laintarjousten koron, kuukausierän sekä muut tärkeät yksityiskohdat, kuten todellisen vuosikoron vertailussa selkeästi. Näin halvimman lainan valitseminen on sinulle mahdollisimman helppoa ja turvallista.

Sopivan lainan löytyessä, myös sen nostaminen onnistuu Sortterin kautta helposti. Lainasopimus syntyy aina sinun ja valitsemasi lainanantajan välille.

Voit vertailla lainatarjoukset maksutta Sortterin kautta, kun normaalit luotonmyöntöehdot täyttyvät:

 • Olet vähintään 20 -vuotias
 • Sinulla on säännölliset tulot
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Lähetä ilmainen lainahakemus ja tutustu Risicumin sekä muiden luotonmyöntäjien korkotarjouksiin. Parhaan lainatarjouksen valitseminen on vertailusta nopeaa ja luottosopimuksen allekirjoitus onnistuu pankkitunnuksilla. Rahat siirretään tilillesi nopeasti, jopa samana päivänä.

Miten Sortter toimii?

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigBankNordax BankKaarna lainaTF BankBalanziaFellow FinanceEuroloanFixuraMyLenderLaina.fiLainaamoRisicum - KertalainaCredigoEasycreditCredit24Halino