Risicum - lainaa 10 000 € asti

Risicum tarjoaa vakuudetonta kulutusluottoa yksityishenkilöille. Lainaa voi hakea 4 000 eurosta 10 000 euroon asti.

Valitse lainasumma

5 000 €

Valitse laina-aika

3 vuotta
159 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 5 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 3 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 159 €, takaisinmaksettava summa 5 738 € sekä todellinen vuosikorko on 9,56 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 5 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 3 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 159 €, takaisinmaksettava summa 5 738 € sekä todellinen vuosikorko on 9,56 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Risicum tarjoaa vakuudetonta kulutusluottoa yksityishenkilöille. Lainaa voi hakea 4 000 eurosta 10 000 euroon asti.

Risicum ei ole enää saatavilla Sortterin vertailusta.

Risicum lainanantajana

Risicum.fi kuuluu Aurajoki Nordic Oy -konserniin, joka tarjoaa luottoja kuluttajille sekä rahoitusratkaisuja verkkokaupoille. Konserni on tarjonnut palveluita vuodesta 2005 asti, ja sillä on yli 400 000 asiakasta Suomessa. Ruotsissa Aurajoki Nordic Oy tarjoaa limiittiluottoja ja kertalainoja. Konsernilla on noin 50 työntekijää Helsingissä ja Turussa. Aurajoki Nordic Oy on Suomen vanhimpien pienlainapalveluiden joukossa.

Aurajoki Nordic -konserniin kuuluvat myös huutokauppaan ja panttilainaukseen erikoistunut Helsingin Pantti sekä Ruotsissa toimiva panttilainaamo Sefina.se. 

 • Risicum.fi on osa Aurajoki Nordic Oy -konsernia.
 • Risicum myöntää vakuudetonta lainaa yli 20-vuotiaille.
 • Lainalle voi hakea tarvittaessa lyhennysvapaita kuukausia.
 • Lainan myöntämisen perusteena käytetään hakijan taloudellista tilannetta.

Risicum tarjoaa vakuudettomia kulutusluottoja yksityishenkilöille 10 000 euroon asti. Risicum pyrkii olemaan vastuullinen ja luotettava luotonantaja, joka palvelee asiakkaitaan mahdollisimman ystävällisesti, henkilökohtaisesti ja asiakastyytyväisyyttä mitaten.

Asiakaspalvelua tarjotaan niin puhelimitse, sähköpostitse kuin Risicum Online -palvelun kautta. Palvelussa keskitytään läpinäkyvyyteen, helppouteen, joustavuuteen, nopeuteen ja asiantuntevuuteen. Konserni haluaa kehittää aktiivisesti liiketoimintaansa ja tuotteitaan sähköisissä palvelukanavissaan.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella ja ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 501 arvosteluun.
powered by

Risicumin lainatuotteet

Risicumin nykyinen lainatuote asiakkaille on kertalaina. Risicum on aiemmin tarjonnut pikalainaa ja pikavippiä pienemmillä lainasummilla. Lisäksi sen palveluihin on kuulunut myös joustoluotto. Nämä lainatuotteet on nyt korvattu Risicum Kertalainalla, joka on 4 000 – 10 000 euron suuruinen kulutusluotto. Risicum kertoo sivustollaan uudistaneensa Kertalainan vastaamaan paremmin asiakkaiden muuttuvia tarpeita.

Risicum Kertalaina

Yksityishenkilö voi hakea Risicum Kertalainaa tarpeen mukaan 4 000 eurosta 10 000 euroon. Kertalaina on kulutusluotto, joka maksetaan kerralla tilille. Lainaan ei tarvita vakuuksia eikä takaajia.

Takaisinmaksuaikaa lainalle on mahdollista saada korkeintaan seitsemän vuotta. Kertalainaa maksetaan takaisin kuukausierissä, mutta myös suurempien summien takaisinmaksu kerralla on mahdollista.

Lainanhakijan tulee olla vähintään 20-vuotias Suomessa vakituisesti asuva henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Lainarahat siirretään tilille asiakaspalvelun aukioloaikojen sisällä.

Joustolaina

Risicum ei myönnä enää uusia joustolainoja johtuen syyskuun 2019 lakimuutoksesta. Tällöin joustoluotot poistuivat Risicumin palveluvalikoimasta. Tilalle yritys tarjoaa jatkossa Risicum Kertalainaa. Risicumilla on kuitenkin edelleen olemassa olevia joustolaina-asiakkaita, jotka voivat käyttää jatkossakin limiittiluottoaan normaalisti. Luottoa voi siirtää itse tilille helposti Online-palvelun kautta, ja maksaessa lainaa takaisin vapautuu luottoa uudelleen käyttöön.

Risicum kokemuksia

Risicum on teettänyt asiakaskyselyn sekä haastatellut asiakkaitaan heidän kokemuksistaan ja palautteistaan. Näistä tutkimuksista voi lukea Risicum.fi -sivustolta.

Risicum seuraa asiakastyytyväisyyttä jatkuvasti sekä kehittää palveluitaan sen perusteella. Alla on sivustolta poimittuja kommentteja Risicumin asiakkailta.

“Nopea ja asiallinen.”

(Lähde: Risicum.fi)

“Palvelunne tuntuu henkilökohtaiselta kun voi asioida puhelimella.”

(Lähde: Risicum.fi)

“Helppo tunnistautuminen ja selkeä asiakassivusto, josta näkee kaikki avoimet sekä maksetut lainat ja käyttövarat.”

(Lähde: Risicum.fi)

“Hyvä asiakaspalvelu.”

(Lähde: Risicum.fi)

Kilpailuta Risicum ja muut lainanantajat nyt

Vertaa ja kilpailuta Risicumin lainatarjoukset

Vertailemalla lainat ilmaiseksi Sortterin palvelussa, saat lainapäätöksen kaikilta yhteistyökumppaneiltamme – myös Risicumilta.

Järjestämme saamasi lainatarjoukset edullisuusjärjestykseen. Näytämme koron, kuukausierän sekä muut tärkeät yksityiskohdat, kuten todellisen vuosikoron, vertailussa selkeästi. Näin edullisen lainan valitseminen on sinulle mahdollisimman helppoa.

Voit kilpailuttaa lainat Sortterin sivustolla, kun normaalit luotonmyöntöehdot täyttyvät:

 • lainaa voivat hakea 20 vuotta täyttäneet henkilöt
 • hakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot
 • lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriöitä

Lähetä ilmainen lainahakemus, ja tutustu Risicumilta sekä muilta lainanantajilta saamiisi henkilökohtaisiin tarjouksiin. Saat luottopäätökset eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä saman tien. Parhaan lainatarjouksen valitseminen on nopeaa ja yksinkertaista.

Luottosopimuksen allekirjoitus onnistuu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Lainasopimus syntyy aina sinun ja valitsemasi lainanantajan välille. Rahat siirretään tilillesi jopa heti samana päivänä, mutta viimeistään kahden arkipäivän kuluessa. Aloita lainavertailu täyttämällä hakemus!

Sortter - reilua lainavertailua

Kilpailutamme puolestasi Risicumin sekä kymmenien muiden lainanantajien lainatarjoukset reilun lainavertailun periaatteita noudattaen. Olemme kotimainen ja luotettava lainavertailupalvelu, joka toimii aina asiakkaan etu edellä. Me emme siis myönnä lainaa, mutta autamme sinua löytämään edullisimman lainatarjouksen kilpailuttamalla eri pankit ja lainanantajat, kuten Risicumin puolestasi. Olemme tehneet lainan hakemisesta mahdollisimman helppoa sinulle – täytä vain alle 5 minuuttia vievä lainahakemus sivuillamme ja saat sinulle henkilökohtaiset lainatarjoukset kumppaneiltamme. Järjestämme lainatarjoukset helposti ymmärrettävään muotoon, jossa voit tarkastella niiden yksityiskohtia edullisuusjärjestyksessä. Lainanantajien tarjoamat hinnat sekä lainaehdot poikkeavat toisistaan ja vaihtelevat asiakaskohtaisesti.

Kerromme avoimesti, ketkä ovat kumppaneitamme ja toimimme yhteistyössä vain luotettavien pankkien ja lainanantajien kanssa. Kaikki palvelumme luotonantajat toimivat joko finanssivalvonnan tai aluehallintoviraston valvonnassa. Kuluttajaluottojen markkinoinnin ja luottosopimusten lainmukaisuutta valvoo myös Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV). Palvelumme toimii salatussa ympäristössä ja noudattaa parhaita tietoturvastandardeja.

 • Risicum asiakaspalvelun saat kiinni puhelinnumerolla 020090900 tai sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@risicum.fi. Asiakaspalvelu on auki arkena Ma-Pe / klo 9.00-17.00. Myös Risicumin verkkosivuilta löytyy Risicum Online- palvelu.

  Jos sinulla on kysyttävää lainatarjouksesta, jonka olet saanut Sortterin kautta Risicumilta, otathan yhteyttä Sortterin asiakaspalveluun. Asiakaspalvelunumero on 09 8566 5550. Puhelimitse toimiva asiakaspalvelu on auki arkena Ma–Pe / 8.00-21.00 ja viikonloppuna La–Su / 9.00-17.00. Sähköpostitse meidät saat kiinni osoitteella asiakaspalvelu@sortter.fi. Voit myös halutessasi täyttää yhteydenottolomakkeen Sortterin nettisivuilta. 

  • Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias
  • Sinun tulee olla luotto- ja oikeustoimikelpoinen
  • Olet asunut vakituisesti Suomessa vähintään viimeiset kaksi vuotta
  • Sinun tulee olla valmis tekemään tuloselvitys Risicumille