Lainaa 39 000 euroa – vertaile lainat helposti ja löydä halvin lainatarjous

Hae lainaa 39 000 €, vertaa tarjouksia ja löydä itsellesi edullisin laina helposti lainavertailupalvelumme avulla. 

Vertaile lainatarjouksia helposti

Valitse lainasumma

39 000 €

Valitse laina-aika

7 vuotta
556 €
Arvioitu kuukausierä
tiedot
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 39 000 €, korko 5 %, takaisinmaksuaika 7 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 556 €, takaisinmaksettava summa 46 723 € sekä todellinen vuosikorko on 5,4 %.
 • Parhaan koron takuu | Sortter

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

 • 4,5
  Perustuu 151 arvosteluun.
  powered by

Hae 39 000 euroa lainaa palvelumme kautta. Etsimme sinulle edullisimman tarjouksen kymmenien yhteistyökumppaneidemme joukosta ja näytämme kaikki saamasi tarjoukset aina edullisuusjärjestyksessä. Esitämme kaikki mahdolliset kulut selkeästi listattuna, jotta tarjousten vertailu olisi sinulle mahdollisimman mutkatonta.

Mihin 39 000 euron laina riittää?

39 000 euron lainaa on haettu muun muassa näihin tarkoituksiin:

Mökin tai vapaa-ajan asunnon hankinta

Vapaa-ajan asunto tai kesämökki kuuluu monen kestohaaveisiin. 39 000 euron mökkilainalla voit toteuttaa unelmasi pienestä tai suuremmasta piilopirtistä. Mieltymyksiä on monia myös mökkien ja vapaa-ajan asuntojen suhteen; Mikäli vastuun ja kustannusten jakaminen kiinnostaa, voi mökkilainan avulla ostaa tietyn osuuden vapaa-ajan asunnosta, jolloin mökin käyttövuoroista ja muista käytännön asioista sovitaan erikseen osakkaiden kesken. Myös niin kutsutut viikko-osakkeet tarjoavat huolettoman tavan lomailuun ja vapaa-ajan viettoon. Mökkilaina kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa, sillä sinulla on mahdollisuus säästää huomattava summa rahaa kaikista edullisimman lainatarjouksen myötä.

Nykyisten lainojen yhdistäminen

Lainojen poismaksaminen useaan eri paikkaan on paitsi turhauttavaa, myös talouden kannalta hieman sekavaa. Useista eri kuukausimaksuista syntyy iso kuluerä, jota on mahdollista pienentää huomattavastikin. Lainojen yhdistäminen säästää rahaa, kun useat lainat, osamaksut ja luottokortit yhdistetään vain yhdeksi takaisinmaksettavaksi lainaksi. Yhdistelylainassa maksat ainoastaan yhden lainan kulut sekä korot, jotka ovat usein huomattavastikin alhaisempia kuin monien eri lainojen yhteenlasketut kustannukset. Mitä suurempaa yhdistelylainaa haet, sitä pienempi on sen korko.

Täytä lainahakemus sivuillamme ja jää odottelemaan lainojen kilpailuttamisen valmistumista. Sopivan tarjouksen löydettyäsi voit hyväksyä ja nostaa lainan palvelumme kautta.

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiAktiaResurs BankBank NorwegianNordax BankBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBalanziaFellow PankkiBraBankInstabankFerratumFixuraKomplett bankmyLenderLaina.fi - KertalainaCredigoHalino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.