Silta joka yhdistää kaksi saarta

Lainaa 39 000 euroa – vertaile lainat helposti ja löydä halvin lainatarjous

Hae lainaa 39 000 €, vertaa tarjouksia ja löydä itsellesi edullisin laina helposti lainavertailupalvelumme avulla. 

Valitse lainasumma

39000 €

Valitse laina-aika

7 vuotta
556€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
 • iconIlmainen hakemus
 • iconEt sitoudu mihinkään
 • iconSaat lainapäätöksen 5 minuutissa
Lainojen vertailu tapahtuu sopimuskoron mukaan, joka on voimassa koko luottosopimuksen ajan. 30.9.2021 asti lainan korko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Hae 39 000 euroa lainaa palvelumme kautta. Etsimme sinulle edullisimman tarjouksen kymmenien yhteistyökumppaneidemme joukosta ja näytämme kaikki saamasi tarjoukset aina edullisuusjärjestyksessä. Esitämme kaikki mahdolliset kulut selkeästi listattuna, jotta tarjousten vertailu olisi sinulle mahdollisimman mutkatonta.

Mihin 39 000 euron laina riittää?

39 000 euron lainaa on haettu muun muassa näihin tarkoituksiin:

Mökin tai vapaa-ajan asunnon hankinta

Vapaa-ajan asunto tai kesämökki kuuluu monen kestohaaveisiin. 39 000 euron mökkilainalla voit toteuttaa unelmasi pienestä tai suuremmasta piilopirtistä. Mieltymyksiä on monia myös mökkien ja vapaa-ajan asuntojen suhteen; Mikäli vastuun ja kustannusten jakaminen kiinnostaa, voi mökkilainan avulla ostaa tietyn osuuden vapaa-ajan asunnosta, jolloin mökin käyttövuoroista ja muista käytännön asioista sovitaan erikseen osakkaiden kesken. Myös niin kutsutut viikko-osakkeet tarjoavat huolettoman tavan lomailuun ja vapaa-ajan viettoon. Mökkilaina kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa, sillä sinulla on mahdollisuus säästää huomattava summa rahaa kaikista edullisimman lainatarjouksen myötä.

Nykyisten lainojen yhdistäminen

Lainojen poismaksaminen useaan eri paikkaan on paitsi turhauttavaa, myös talouden kannalta hieman sekavaa. Useista eri kuukausimaksuista syntyy iso kuluerä, jota on mahdollista pienentää huomattavastikin. Lainojen yhdistäminen säästää rahaa, kun useat lainat, osamaksut ja luottokortit yhdistetään vain yhdeksi takaisinmaksettavaksi lainaksi. Yhdistelylainassa maksat ainoastaan yhden lainan kulut sekä korot, jotka ovat usein huomattavastikin alhaisempia kuin monien eri lainojen yhteenlasketut kustannukset. Mitä suurempaa yhdistelylainaa haet, sitä pienempi on sen korko.

Täytä lainahakemus sivuillamme ja jää odottelemaan lainojen kilpailuttamisen valmistumista. Sopivan tarjouksen löydettyäsi voit hyväksyä ja nostaa lainan palvelumme kautta.

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigbankNordaxKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceBRAbankFixuraMyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoCredit24Halino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.