FIN Yritysrahoitus

Yrityslainaa kotimaisille yrityksille 2 000–10 000 euron väliltä. Rahoitus sopii aloittelevalle yritykselle sekä pk-yritykselle.

Yrityslainalaskuri

Lainasumma

10 000 €

Laina-aika

12 kuukautta
908 €/kk
Kuukausilyhennys alkaen
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Lainatarjousten laina-aika voi olla 1-48 kuukautta. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 12 kuukautta ja avausmaksu 0 €, kuukausierä on 865,27 €, takaisinmaksettava summa 10383,24 € ja todellinen vuosikorko 7,23 %.
exclamation
Lainatarjousten laina-aika voi olla 1-48 kuukautta. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 12 kuukautta ja avausmaksu 0 €, kuukausierä on 865,27 €, takaisinmaksettava summa 10383,24 € ja todellinen vuosikorko 7,23 %.

Yrityslainaa kotimaisille yrityksille 2 000–10 000 euron väliltä. Rahoitus sopii aloittelevalle yritykselle sekä pk-yritykselle.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella ja ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 470 arvosteluun.
powered by

FIN Yritysrahoitus on erikoistunut kotimaisten yritysten toiminnan rahoittamiseen. Rahoitus soveltuu erityisesti aloittavalle tai jo toiminnassa oleville pk-yrityksille tilanteissa, joissa reaalivakuuksien puutteen takia vakuudellista pankkilainaa ei ole mahdollista hakea.

FIN Yritysrahoitus lainanantajana

Yrityslainaa haetaan moniin eri tarkoituksiin kuten esimerkiksi yrityksen toiminnan laajentamiseen, uusien työntekijöiden palkkaamiseen, markkinointiin ja erilaisiin hankintoihin. Yrityslaina on nopea tapa saada ulkopuolista rahoitusta yritystoimintaa varten.

FIN Yritysrahoitus on suomalainen vuonna 2014 perustettu rahoitusalan yritys, joka on erikoistunut kotimaisten yritysten rahoittamiseen. He tarjoavat rahoitusta kaiken kokoisille yrityksille, mutta erityisesti he haluavat tukea pienten ja keskisuurten yritysten toimintaa. Yritys haluaa osaltaan helpottaa pienyrittäjien haasteita ja auttaa heitä menestymään tarjoamalla joustavaa yrityslainaa. FIN Yritysrahoituksen toiminta-ajatus on palvella suomalaisia yrityksiä joustavasti verkossa ilman turhaa byrokratiaa.

Erityistä painoarvoa annetaan sille, että suomalaisen yrittäjän etu pidetään mielessä ja yritys toimii korkealla etiikalla. Yrityksen lainojen myöntämisen taustalla on pyrkimys siihen, että ne menevät kannattavaan käyttöön ja parantavat yrityksen taloudellista tilannetta lyhyellä tai keskipitkällä aikavälillä.

Näin yrityslainan kilpailuttaminen toimii

Täytä hakemus

Täytä hakemus

seuraava
Vertaile tarjoukset

Vertaile tarjoukset

seuraava
Nosta rahat tilille

Nosta rahat tilille

Lainatuotteet yrittäjälle: yrityslaina ja työttömyysturvan vakuutussuoja

Tärkein FIN Yritysrahoituksen palveluista on yrityslainojen myöntäminen. Lisäksi yritykseltä voi ostaa työttömyysturvan laajan vakuutussuojan.

Yrityslainat on tarkoitettu kaikille kauppa-, ennakkoperintä- ja ALV-rekisteriin kuuluville yrityksille. Lainaa voidaan myöntää kaikille yritysmuodoille riippumatta siitä onko yritys pieni, suuri tai vastikään toimintansa aloittanut yritys. Tärkeintä on ettei yrityksellä ole maksuhäiriötä.

Jos yrittäjä joutuu työttömäksi, niin hän ei saa samanlaisia korvauksia kuin tavallinen palkansaaja. Niissä tilanteissa, kun päätoiminen yrittäjä joutuu lopettaa toimintansa voi hän joutua taloudellisesti haasteelliseen tilanteeseen.

FIN Yritysrahoitus ja Vakuutustori tarjoavat yhteistyössä yrittäjän tuloturva vakuutuksen. Tämä on kerran kuukaudessa maksettava vakuutus, joka tuo rahallisen turvan työttömyyden kohdatessa jopa 1 000 € asti.

Kuinka paljon yrityslainaa voi hakea?

FIN Yritysrahoitukselta voi hakea lainaa, vaikka ei olisikaan entuudestaan yrityksen asiakas. Haettava lainamäärä on 2 000–10 000 € välillä.

Rahoitus soveltuu aloittavalle tai jo toiminnassa oleville pk-yrityksille tilanteissa, joissa reaalivakuuksien puuteen takia vakuudellista pankkilainaa ei ole mahdollista hakea.

Yrityslaina sopii muun muassa seuraavanlaisiin tilanteisiin:

 • kassavirran parantamiseksi
 • laitteiden hankinta liiketoiminnan laajentamiseksi
 • käyttökustannusten kattamiseksi
 • yrityksen toimitilojen remonttiin
 • uuden henkilöstön palkkaamiseen

Yrityslainaa myöntävät

Qred logoAlisa PankkiFunduVaurausCapitalBoxKasvurahoitusSME Finance Finland OySvea Bank - logoYritysluotto.fi - logoResurs SMEBusinessCredit - logoBroaden - logoSiltaraha - logoLending House - logoEstateguru logoMomentum HelsinkiCertum logo

Laina-ajat ja korot

FIN Yritysrahoituksen kautta haettavalle yrityslainalle korkoa tulee 7,9–24,9 % väliltä. Takaisinmaksuaika vaihtelee 6-24 kuukauden välillä. Lainatarjoukset räätälöidään kuitenkin aina yrityskohtaisesti, joten yrityksesi taloustilanne ja tulevaisuuden näkymät voivat vaikuttaa lainan korkoon.

FIN Yritysrahoituksen kotisivuilta löytyy lainalaskuri, johon voi täyttää haluamansa lainan määrän ja -ajan. Tämän avulla lainanhakija saa arvion siitä, mitä yrityslaina tulisi mahdollisesti maksamaan.

Perinteisen yrityslainan lisäksi yrittäjä voi hakea Euroopan Investiointirahaston tukemaa lainaa.

Yrityslainaa EIF takauksella

FIN Yritysrahoitus tekee yhteistyötä Euroopan Investointirahaston eli EIF:in kanssa. Tavoitteena on tukea suomalaista pienyrittäjää ja taata lainojen saatavuus.

Lainan summa on aina 5 000 € ja se myönnetään 24 kuukaudeksi. Sen voi kuitenkin maksaa takaisin milloin vain ilman ylimääräisiä kuluja.

Tällä mahdollisuudella voidaan edesauttaa yritysten kasvua ja parantaa rahoitusten saatavuutta. Lainanhakijan ei tarvitse erikseen tehdä hakemusta EIF tukemaan lainaan, vaan sitä vaihtoehtoa tarjotaan automaattisesti. Yrittäjän kannalta tämä on loistava asia, koska korkokustannukset pienenevät merkittävästi.

Mitkä yritykset soveltuvat EIF:n takaaman lainan hakijoiksi? 

 • Yrityksen tulee toimia ja olla rekisteröity Suomeen
 • Palkattuna tulee olla vähintään yksi työntekijä
 • Liiketoiminnan tulee olla keskitetty Suomeen
 • Yrityksellä ei voi olla maksuhäiriöitä

Kilpailuta yrityslaina Sortterilla - ilmainen lainavertailu

Yrityslainan kokonaiskustannukset

Yrityslainoja vertaillessa on hyvä huomioida pelkän koron lisäksi myös mahdolliset järjestelypalkkiot ja tilinhoitomaksut. FIN Yritysrahoituksella yrityslainan järjestelypalkkio on 20 prosenttia myönnetystä lainasummasta. Se sisältää selvitykset ja dokumentit yrityksestä, jotka FIN Yritysrahoitus hankkii virallisista rekistereistä omalla kustannuksellaan. EIF tukeman lainan järjestelypalkkio on 225 euroa. FIN Yritysrahoituksella ei ole kuukausittaista tilinhoitomaksua.

 Lainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain lainan pääoman ja laina-ajan perusteella määräytyvissä erissä. Kuukausierä koostuu lainan pääoman lyhennyksestä, kuukausimaksusta sekä lainalle kertyneestä korosta.

Yrityslainojen ehdoissa on eroja – kilpailuta laina Sortterilla

FIN Yritysrahoitus – lainapäätös samana päivänä

FIN Yritysrahoituksen käsittely on nopeaa ja lainapäätöksen saa yleensä jo saman päivän aikana. Hakemukset käsitellään heti, kun vastuuhenkilöt ja takaajat ovat hyväksyneet sopimusehdot ja lähettäneet allekirjoituksilla varustetun lainahakemuksen ja takaussitoumuksen FIN Yritysrahoitukselle.

Yleensä lainanhakuun ei tarvita tilinpäätöstä, toimintasuunnitelmaa tai selvitystä lainan käyttötarkoituksesta. Lainaa voivat hakea myös uudet yritykset, joilta ei vielä löydy ensimmäistä tilinpäätöstä. Yritykselle myönnettävän lainan takaajana tulee kuitenkin olla yksi yrityksen vastuuhenkilöistä.

Lisäksi yrityksen ja takaajan tulee täyttää muun muassa seuraavat kriteerit:

 • yritys on rekisteröity kaupparekisteriin
 • maksuhäiriöitä tai -viiveitä ei ole
 • toiminta on aktiivista
 • takaajalla ei saa olla maksuhäiriöitä

FIN Yritysrahoituksen edut

Yrityslainaa tarjotaan kaiken kokoisille yrityksille. Erityistä huomiota on annettu pienyrittäjille ja niiden toiminnan tukemiseen. Lainan tarpeessa ei ole vain huonossa tilanteessa olevat yritykset, vaan toisinaan pääomaa tarvitaan yritystoiminnan kasvattamiseen.

FIN Yritysrahoitus mahdollistaa nopean ja vaivattoman mahdollisuuden tarvittavien varojen hankintaan. Parhaassa tapauksessa laina on yrityksen käytettävissä vain muutamassa päivässä.

Yrityksen pääkonttori on Helsingissä ja asiakkaille on kehitetty käyttäjäystävälliset kotisivut, jonka kautta palvelut ulottuvat kaikkialle Suomeen. FIN Yritysrahoitus on luotettava, suomalainen rahoitusyhtiö, joka tukee toiminnallaan kotimaista yrittäjyyttä.

Miksi yrittäjän kannattaa valita FIN Yritysrahoitus?

 • Lainaa 2 000 - 10 000 euron välillä vain muutaman työpäivän aikana
 • Joustava 6 -24 kuukauden takaisinmaksuaika
 • Puhtaasti suomalainen rahoitusyhtiö
 • EIF:n takaamaa lainaa 5 000 € asti

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Kokemuksia FIN Yritysrahoituksesta

Suurimmaksi osaksi asiakkaat ovat tyytyväisiä FIN Yritysrahoituksen palveluihin. Päällimmäisenä heillä on jäänyt tunne siitä, että asiat ovat osaavissa käsissä.

Hyvänä puolena pidetään hakemuksen tekemisen helppoutta, lainahakemuksien nopeaa käsittelyä ja rahojen nopeaa toimitusta. Yrityslainat sopivat asiakkaiden kokemuksen mukaan parhaiten pieniin hankintoihin lyhytaikaisella maksuajalla.

Tiedätkö, mitä eroa on yrityslainalla ja yrityslimiitillä?

FIN Yritysrahoitus – asiakaspalvelu

FIN Yritysrahoitus palvelee puhelimitse sekä sähköpostitse. Sivulta löytyy erikseen myös usein kysytyt kysymykset -osio, josta löytyy vastaukset eniten mietityttäviin asioihin.

 • Puhelinnumero: 09 315 837 70
 • Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@finrahoitus.fi

Kannattaa huomioida, että puhelimen välityksellä apua on saatavissa vain rajoitetun ajan arkisin kello 9-11 välillä. Vähemmän kiireellisissä asioissa yhteyksissä voi olla sähköpostitse.

FIN Yritysrahoitus – usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Yrityksellä tulee olla suomalainen pankkitili ja toimia aktiivisesti Suomessa. Yrityksen tulee olla rekisteröity kauppa-, ennakkoperintä- ja ALV-rekisteriin, eikä yrityksellä voi olla maksuhäiriöitä.

 • Yrityslainaa myönnetään 2 000–10 000 euroa, ja sille annetaan maksuaikaa 6–24 kuukautta.

 • FIN Yritysrahoitus myöntää yrityksille vain yhden lainan kerrallaan.

 • Lainahakemuksia käsitellään vain arkisin, mutta niitä voi hakea kotisivuilta löytyvän lomakkeen kautta vuorokauden ympäri seitsemänä päivänä viikossa.

FIN Yritysrahoitus on mukana Sortterin lainavertailussa

Sortterin lainavertailussa voit kilpailuttaa myös yritysrahoituksen. Kilpailutuksessa on mukana monia lainanantajia, kuten FIN Yritysrahoitus. Muita lainanantajia ovat mm. Vauraus, Front ja Qred.

Yrityslainan kilpailuttaminen on täysin ilmaista – yhdellä hakemuksella yritys voi saada lainatarjouksen useilta lainanantajilta.

Sortterin kautta kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa – lainahakemuksen täyttämiseen menee vain 5 minuuttia. Saat pian lainatarjoukset yhteistyöpankeiltamme, jotka järjestämme edullisuusjärjestykseen todellisen vuosikoron mukaan. Näin lainatarjousten keskenäinen vertailu huolimatta tarjotusta lainasummasta ja -ajasta helpottuu huomattavasti. Lisäksi varmistut siitä, että edulliselta näyttävä lainatarjous on todella edullisin.

Tutustu yrityslainan kilpailuttamiseen ja lähetä lainahakemus jo tänään.