Erilaisia kulutusluottoja

Kulutusluotolla rahoitat niin pienet kuin suuretkin hankinnat ja äkilliset menot

Kulutusluotto on mainio tapa rahoittaa pienet ja suuret arjen hankinnat sekä yhdistää pienemmät lainat ja luottokorttivelat. Etsimme sinulle edullisen lainan reiluin ehdoin!

Kulutusluottoja nostetaan arjen pieniin sekä suuriin hankintoihin, kuten remontointiin, lomailuun kuin myös lainojen yhdistämiseen ja erilaisiin harrastuksiin. Vakuudeton kulutusluotto kasvattaa suosiotaan rahoitusvaihtoehtona, sillä sen ehdottomia etuja ovat käsittelyn nopeus sekä se, ettet luonnollisesti tarvitse siihen vakuuksia.

Tiesitkö, että kulutusluotto on oiva keino esimerkiksi häiden järjestämisen rahoittamiseen sekä auton hankintaan? Kokosimme tietopaketin siitä, mihin kaikkeen voit kulutusluottoa hyödyntää!

Kulutusluottojen eri käyttötarkoituksia

Lainojen yhdistäminen

Maksatko lainoja, kulutusluottoja tai luottokorttivelkaa useampaan paikkaan? Useampien lainojen ja luottokorttivelkojen maksaminen voi tuntua työläältä ja niistä syntyviä kokonaiskustannuksia voi olla hankalahko hahmottaa. Yhdistelylainalla säästät lainakustannuksissa, sillä maksat pois vain yhtä edullisempaa lainaa ja käyttöösi jää enemmän rahaa pienemmän koron sekä matalampien kuukausittaisten kulujen, kuten palvelumaksujen vuoksi. Yhdistelylainan muita hyötyjä ovat muun muassa maksusuunnitelman joustavuus sekä oman talouden hoitamisen selkeytyminen.

Kodin, mökin tai sijoitusasunnon remontointi

Kaipaatko asuntosi pintoihin uutta ilmettä? Onko kylpyhuone tullut teknisesti tiensä päähän? Remontoinnilla lisäät asumismukavuuttasi entisestään. Remonttilainaa voi käyttää omistusasunnon, sijoitusasunnon tai vapaa-ajan asunnon remontoimiseen silloin, kun olet asunnon omistaja. Kulutusluotolla rahoitat sekä materiaalihankinnat että työn osuuden, jonka puolestaan voit vähentää verotuksessa kotitalousvähennyksenä vapaa-ajan asuntoa tai kotia remontoitaessa.

Auton ostaminen

Auto on usealle edellytys muun muassa pitkien välimatkojen tai liikkuvan työn vuoksi unohtamatta sen arkea helpottavaa vaikutusta. Vakuudeton autolaina on helppo ja nopea tapa rahoittaa auton hankinta; voit rekisteröidä auton omistajuuden suoraan itsellesi eikä sinun tarvitse käyttää autoa tai muuta omaisuuttasi lainan vakuutena. Voit käyttää autolainan niin autoliikkeestä kuin yksityishenkilöltäkin ostettuun autoon. Sinulla on myös hintaneuvotteluissa todennäköisesti vahvempi asema, sillä vakuudettoman lainan nostajana olet ikään kuin käteisostajan asemassa.

Vapaa-ajan asunnon hankinta

Haaveiletko omasta mökistä? Saapuiko unelmien vapaa-ajan asunto viimein markkinoille ja haluat toimia nopeasti? Kulutusluotto on varteenotettava vaihtoehto myös mökkilainaksi! Vakuudeton mökkilaina sopii vapaa-ajan asunnon hankintaan, kun tarvittava lainasumma on korkeintaan 60 000 € ja tarvitset lainan nopealla aikataululla.

Tontin tai kiinteistön hankinta

Löysitkö unelmien kohteen, mutta rahoitusasiat ovat vielä pohtimatta? Vakuudeton laina tontin tai kiinteistön rahoittamiseen on nopea tapa päästä käsiksi unelmien kohteeseen, sillä myönnetty laina maksetaan tilillesi parhaimmillaan jo samana päivänä! Sinun ei tarvitse siis odotella vakuusasioiden tai muiden aikaa vievien paperitöiden valmistumista.

Yritystoiminnan lyhytaikaiset rahoitustarpeet

Vakuudeton kulutusluotto voi olla ratkaisu myös yritystoiminnan lyhytaikaiseen pääoman tarpeeseen. Yrityslainalla säästyt vakuuksien järjestelemiseltä ja saat lainan nopeasti käyttösi. Voit hakea lainaa yksin ja esimerkiksi puolison tai yhtiökumppanisi kanssa, jolloin korko on todennäköisemmin alhaisempi kuin yksin lainaa hakiessa.

Harrastukset, kuten veneily tai moottoripyöräily

Haaveiletko jo ensi kesän moottoripyöräreissusta tai rennosta veneretkestä? Moottoripyörät ja veneet voivat olla edullisempia sesongin ulkopuolella, mikä kannattaa ehdottomasti hyödyntää mahdollisuuksien mukaan. Myönnetty vakuudeton vene- tai moottoripyörälaina siirretään tilillesi jopa samana päivänä ja kulkuneuvon omistajuus siirtyy välittömästi sinulle. Mikäli talvilajit ovat enemmän sinua varten, voit myös luonnollisesti hakea vakuudetonta lainaa vaikkapa moottorikelkan hankintaan.

Arjen hankinnat ja äkilliset menot

Hajosiko pesukone? Vaatiiko auto välitöntä huoltoa? Haluatko uudistaa keittiökoneesi kertaheitolla tai sisustaa kotisi uusiksi? Kulutusluotolla rahoitat äkilliset menot ja arjen sujuvoittamista edistävät hankinnat joustavasti ja nopeasti ilman vakuusjärjestelyjä tai omia säästöjä. Mikäli rentoutuminen vaikkapa auringon alla kiinnostaa, voit rahoittaa lomailun kulutusluotolla ja maksaa sen joustavasti takaisin.

Häiden järjestäminen

Häiden kustannuksista iso osa syntyy häätilan vuokrasta, asusteista sekä tarjoiluista. Ihanteellisessa tilanteessa häiden rahoittaminen onnistuu omien säästöjen sekä sukulaisten avustusten turhin, mutta ymmärrettävästi tämä ei ole kaikille mahdollista tai lainkaan houkutteleva vaihtoehto. Häälainalla vältyt vieraslistan karsimiselta ja voit valita mieluisen hääpaikan sekä tarjottavat ja viettää unelmiesi rakkauden päivän!

Miksi sitten sinun kanttaa käyttää Sortterin lainavertailupalvelua?

Vakuudeton kulutusluotto on siis hyvin monipuolinen tapa rahoittaa erilaisia menoja ja hankintoja, kuten edellä mainituista esimerkkikäyttötarkoituksista käy ilmi. Sortterin kautta saat nopeasti yhdellä hakemuksella henkilökohtaiset lainatarjoukset eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta – kun olet saanut lainatarjouksia, sinun on helppo vertailla niitä keskenään tai järjestää niitä eri kriteereiden mukaisesti.

Löydämme sinulle vertailualustamme tarjouksista parhaat ehdot – reilusti ja vastuullisesti!