Vastaisku velkaantumiselle
Takaisin blogiin

Vastaisku velkaantumiselle – Sortter lyhentää asiakkaidensa lainoja

Suomen Pankki uutisoi 2.7., että vakuudettomia kulutusluottoja nostettiin toukokuussa enemmän kuin koskaan aikaisemmin kuukauden aikana. Vakuudettomien kulutusluottojen kanta kasvoi lähes 12% vuosivauhdilla. Sortter teki kesäkuussa kampanjan, jossa luvattiin lyhentää asiakkaiden lainoja sadalla eurolla, kun asiakas hakee lainatarjoukset Sortterin kautta ja valitsee jonkin saamistaan tarjouksista. Nyt kampanja lanseerataan uudelleen.

Sortter lyhentää asiakkaidensa lainoja – kampanja lanseerataan uudelleen

Sortterin markkinointijohtajan Lauri Miettisen mukaan kesäkuussa tehty kampanja herätti sekä hämmennystä, että suurta mielenkiintoa. Osa mainoksen nähneistä henkilöistä luuli kampanjaamme huijaukseksi. Onneksi näin ei kuitenkaan ollut kaikissa tapauksissa ja kampanja herätti ihmiset vertaamaan lainoja ennen päätöksen tekemistä. Nyt kun kulutusluottojen kiivas nostotahti on ollut paljon mediassa Suomen Pankin uutisoinnin jälkeen, päätimme jatkaa kampanjaamme vielä 5.7-22.7.2019 välisenä aikana ja tehdä oman vastaiskumme velkaantumisen hillitsemiselle. Me sekä autamme asiakasta löytämään halvimmat korot, että lyhennämme lainaa asiakkaamme puolesta 100 eurolla.

 

Miksi Sortter haluaa maksaa asiakkaidensa lainoja?

Sortterilta kerrotaan, että noin miljoonalla suomalaisella on tällä hetkellä avoin kulutusluotto. Moni maksaa lainoistaan aivan turhan kallista hintaa, eivätkä suomalaiset ole kovinkaan ahkeria kilpailuttamaan olemassa olevia lainoja toteaa Sortterin toimitusjohtaja Markus Huhdanpää.

Meidän liiketoimintaamme on auttaa asiakkaita löytämään mahdollisimman edullinen laina, oli sitten kyseessä uuden lainan nostaminen, lainojen yhdistäminen tai olemassa olevan lainan korkotason kilpailuttaminen. Tämä sadan euron lainanlyhennys asiakkaidemme puolesta on meidän markkinointikulumme. Siinä missä toinen yritys ostaa mainostilaa, me haluamme tehdä markkinointirahoillamme konkreettista hyvää asiakkaidemme eduksi ja herätellä ihmisiä siihen, että lainojen kilpailuttamisessa tosiaan on järkeä, Huhdanpää jatkaa.  

 

Sortterin lyhennämme lainaasi satasella -kampanja lyhyesti

Kun haet lainatarjoukset Sortterin kautta, saat vertailtavaksesi eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoukset. Asiakkaan löytäessä sopivan lainan, tehdään lainasopimus asiakkaan ja hänen valitsemansa pankin tai rahoitusyhtiön välille.

Sortterin kautta voi hakea lainatarjoukset joko uudelle lainalle, lainojen yhdistämiseen tai nykyisen lainan korkotason kilpailuttamiseen. Sortterilta kerrotaan, että se on keskittynyt suurempien lainojen, eikä muutaman sadan euron pikavippien vertailuun.

Kun asiakas valitsee Sortterin löytämän lainatarjouksen, lupaa Sortter maksaa asiakkaansa lainanlyhennyksistä 100 euroa, kun laina on kilpailutettu ja nostettu viimeistään 22.7.2019 Sortterin kautta.

Kilpailuta kulutusluotot tästä.

Takaisin blogiin