Ruohoniitty

Ajettava ruohonleikkuri osamaksulla

Ajettava ruohonleikkuri osamaksulla tuo mukavuutta ja ajansäästöä kesääsi ilman suurta kuluerää. Voit siis säästää kesälomarahasi haaveidesi toteuttamiseen ja hankkia lisää maksuaikaa ostamalla ajettavan ruohonleikkurin kilpailutetulla osamaksulla.

Lainalaskuri – tarkista lainan kuukausierä

Valitse lainasumma

2000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
43€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1–15 vuotta, korko 4–20 % ja lainasumma 1 000–60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0 €, kuukausierä on 198,01 €, takaisinmaksettava summa 11880,6 € ja todellinen vuosikorko 7,23 %.
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Lainojen vertailu tapahtuu sopimuskoron mukaan, joka on voimassa koko luottosopimuksen ajan. 30.9.2021 asti lainan korko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu | Sortter

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Ajettava ruohonleikkuri tuo aikaa kesääsi

Perinteisesti kesä on meille suomalaisille se aika vuodesta, jolloin lataamme akkuja pitkää ja harmaata talvikautta varten. Muutaman kesäkuukauden aikana täytyy kuitenkin tehdä muutakin kuin rentoutua mökkilaiturilla tai uimarannalla.

Nurmikon leikkaaminen on viikoittainen projekti pientaloasujille. Yksi nurmikonleikkaus ei välttämättä kestä paria tuntia pidempään, mutta koko kesän aikana nurmikon leikkaaminen syö ison osan rentoutumiseen ja muuhun kesäpuuhasteluun suunnitellusta ajasta. 

Mitä jos voisit vähentää nurmikon leikkaamiseen käyttämäsi ajan vaikkapa kolmasosaan nykyisestä? Jos ajat nurmikkoa kaksi tuntia kerrallaan joka viikko kesä–elokuun aikana, käytät kesästäsi kokonaisen vuorokauden nurmikon leikkaamiseen. Ajettavalla ruohonleikkurilla aika voi pudota jopa kahdeksaan tuntiin, jolloin saat 16 tuntia lisää aikaa omien kesätoiveidesi toteuttamiseen.

Edullisin osamaksu ruohonleikkurin hankintaan

Useimmat ruohonleikkureita myyvät yritykset tarjoavat itse sopimiaan osamaksusopimuksia laitteiden hankintaan. Valveutunut kuluttaja kuitenkin kilpailuttaa myös hankintoja varten otettavan rahoituksen.

Lainojen kilpailuttaminen ja vertailu onnistuu helposti kotimaisen Sortterin avulla. Täyttämällä yhden lainahakemuksen, voit saada heti kymmeniä lainatarjouksia, joista valita omaan tilanteesi paras vaihtoehto.

Ajettava ruohonleikkuri sopii suurille nurmikentille

Ajettava leikkuri on omiaan suuremmille ja tasaisemmille nurmikentille. Suuren leikkuualan ansiosta leikkuri leikkaa kerralla moninkertaisesti isomman alueen kuin perinteinen työnnettävä malli.

Suurissa pihoissa on usein parasta hankkia ajettava leikkuri isojen alueiden nopeaan leikkaamiseen ja laadukas työnnettävä leikkuri pienempien, tarkkuutta vaativien kohteiden hoitoon.

Sortterin verkkopalvelussa tapahtuvan kilpailutuksen avulla voit saada lainasopimuksen edulliseen hintaan ja näin mahdollistaa molempien laitteiden hankinnan yhdellä kertaa.

Uusi puutarhavälineet ja tee hankinnat puutarhaa varten

Kilpailutetulla luotolla saat hankittua kerralla muutkin mahdolliset tarvikkeet puutarhaasi varten sen sijaan, että ottaisit osamaksusopimuksen suoraan ruohonleikkureita myyvältä yritykseltä.

Teitpä sitten pihakivetystä tai uusia istutuksia, saat hankittua ne kerralla kilpailuttamalla riittävän kokoisen kulutusluoton Sortterin verkkopalvelun avulla.

Voit hankkia puutarhaasi esimerkiksi:

 • Ruohonleikkurin
 • Pihakivetykset
 • Istutukset
 • Muut puutarhavälineet
 • Maansiirrot
 • Hakkeet ja katteet
 • Työt (muista kotitalousvähennys)

Sortter on mukana kaikissa hankinnoissasi

Me Sortterilla olemme mukana mahdollistamassa unelmiesi puutarhan toteutuksen sen kaikissa vaiheissa.

Kilpailuttamalla puutarhaan tarvittavien hankintojen rahoituksen verkkopalvelussamme, saat aina edullisen koron ja joustavat ehdot lainallesi. Meillä on käytössä parhaan koron takuu.

Tarkista lainalaskurista lainallesi sopiva kuukausierä ja lähetä lainahakemus.

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigbankNordaxKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceBRAbankInstabankFixuraKomplett BankmyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoCredit24Halino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.