Sortter

Ajettava ruohonleikkuri osamaksulla

Ajettava ruohonleikkuri osamaksulla tuo mukavuutta ja lisää aikaa kesääsi ilman suurta yksittäistä rahallista panostusta! Voit siis säästää kesälomarahasi haaveiden toteuttamiseen ja hankkia lisää maksuaikaa ostamalla ajettavan ruohonleikkurin kilpailutetulla osamaksulla.

Valitse lainasumma

2000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
43€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
 • iconIlmainen hakemus
 • iconEt sitoudu mihinkään
 • iconSaat lainapäätöksen 5 minuutissa
Vuonna 2020 lainan nimelliskorko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Ajettava ruohonleikkuri tuo aikaa kesääsi

Perinteisesti kesä on Suomalaisille se aika vuodesta kun ladataan akkuja pitkää ja harmaata syksyä ja talvea (ja kevättä) varten. Muutaman kesäkuukauden aikana täytyy kuitenkin tehdä muutakin kuin rentoutua mökkilaiturilla tai uimarannalla.

Viikoittainen projekti pientaloasujilla on nurmikon leikkaaminen. Vaikka yksittäinen nurmikonleikkaus ei yleensä paria tuntia pidempään kestäkään, se kuitenkin kertautuu kesän ja kesien aikana suureksi aikamääräksi. 

Mitä jos voisit vähentää nurmikonleikkaamiseen käyttämäsi ajan vaikkapa kolmasosaan nykyisestä? Jos ajat nurmikkoa 2 tuntia joka viikko kolmen kuukauden ajan, tekee se kesää kohti kokonaisen vuorokauden leikkurin työntämistä.  Ajettavalla ruohonleikkurilla tämä aika voi tippua jopa kahdeksaan tuntiin. Eli joka kesään 16 tuntia lisää aikaa omien toiveidesi toteuttamiseen.

Edullisin osamaksu ruohonleikkurin hankintaan

Useimmat ruohonleikkureita myyvät yritykset tarjoavat itse sopimiaan osamaksusopimuksia laitteiden hankintaan. Valveutunut kuluttaja kuitenkin kilpailuttaa myös hankintoja varten otettavan rahoituksen.

Milloin ajettava ruohonleikkuri ei ole kannattava hankinta?

Ajettava leikkuri on omiaan suuremmille ja tasaisemmille nurmikentille. Suuren leikkuualan ansiosta leikkuri leikkaa kerralla moninkertaisesti isomman alueen kuin perinteinen työnnettävä malli. Kuitenkin pienemmissä pihoissa voi käydä niin, ettei ajettava ruohonleikkuri olekaan se kaikkein nopein tai järkevin ratkaisu. Tällöin voit hankkia laadukkaan työnnettävän ruohonleikkurin samaan tapaan kilpailutetulla lainalla, kuin ajettavankin.

Suurissa pihoissa on usein parasta hankkia kerralla sekä ajettava leikkuri isojen alueiden nopeaan leikkaamiseen, kuin myös laadukas työnnettäväkin leikkuri pienempien ja tarkkuutta vaativien kohteiden hoitoon.

Tässäkin tapauksessa Sortterin kilpailutus mahdollistaa molempien laitteiden hankinnan kerralla yhdellä lainasopimuksella edulliseen hintaan.

Kaikki uuteen puutarhaan kerralla

Verrattuna tilanteeseen, jossa otat osamaksusopimuksen ruohonleikkureita myyvältä yritykseltä suoraan, saat Sortterin kautta kilpailutetulla luotolla hankittua kerralla myös kaikki muut mahdolliset tarpeesi puutarhaasi. Teitpä sitten pihakivetystä tai uusia istutuksia, saat hankittua ne kerralla kilpailuttamalla riittävän kokoisen kulutusluoton Sortterin palvelun avulla.

Voit hankkia samalla puutarhaasi esimerkiksi:

 • Ruohonleikkurin
 • Pihakivetykset
 • Istutukset
 • Muut puutarhavälineet
 • Maansiirrot
 • Hakkeet ja katteet
 • Työt (muista kotitalousvähennys)

Sortter on mukana kaikissa hankinnoissasi

Me Sortterilla olemme mukana mahdollistamassa sinun unelmiesi puutarhan toteutuksen sen kaikissa vaiheissa. Kilpailuttamalla puutarhaan tarvittavien hankintojen rahoituksen palvelussamme, saat aina edullisen koron ja joustavat ehdot lainallesi.

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigbankNordaxKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceEuroloanFixuraMyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoCredit24Halino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.