Lainaamo

Lainaamo on suomalainen ja suomalaisten omistama rahoitusyhtiö.

Vertaile Lainaamon laina ilmaiseksi tästä! Saamasi tarjoukset eivät sido sinua mihinkään, voit itse halutessasi valita sopivimman tarjouksen.

Valitse lainasumma

5 000 €

Valitse laina-aika

4 vuotta
125 €
Arvioitu kuukausierä
tiedot
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 5 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 4 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 125 €, takaisinmaksettava summa 5 987 € sekä todellinen vuosikorko on 9,52 %.
 • Reilu lainavertailu

  Sortter vertailee lainat reilusti

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

 • 4,6
  Perustuu 296 arvosteluun.
  powered by

Lainaamo luotonantajana

Lainaamo on suomalainen ja suomalaisten omistama rahoitusyhtiö. Se on myös vertaislainoja ja joukkorahoitusta tarjoavan Fellow Finance Oyj:n tytäryhtiö. Lainaamo on rekisteröity aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin. Lainaamo tarjoaa vakuudettomia 500 - 20 000 € suuruisia kulutusluottoja ja asiakkaita on kertynyt jo yli 70 000.

Fellow Financen ja Evli Pankki Oyj:n yhdistymisen jälkeen uudet lainat myönnetään Fellow Pankin kautta. Voit vertailla Fellow Pankin lainat Sortterin palvelussa tästä.

Lainaamo lyhyesti

 • Lainaa ilman vakuuksia ja takaajia
 • Yksilöllinen laina-aika
 • Lainaamon myöntämä laina on kertaluotto, jonka korko määrytyy yksilöllisesti

Vertaa Lainaamon lainatarjoukset

Vertaa Lainaamon lainatarjoukset nopeasti ja maksutta Sortterin avulla. Haemme sinulle yhdellä hakemuksella lainapäätöksen kaikilta kumppaneiltamme ja sinä voit valita saamistasi tarjouksista edullisimman. Sopivan lainan löydyttyä, lainasopimus syntyy sinun ja valitsemasi lainanantajan välille.

Lainaamon asiakaspalvelun saat kiinni puhelinnumerolla 0757568601 tai sähköpostilla osoitteesta lainahakemus@lainaamo.fi.

Jos sinulla on kysyttävää lainatarjouksesta, jonka olet saanut Sortterin kautta Lainaamolta, otathan yhteyttä Sortterin asiakaspalveluun. Asiakaspalvelunumero on 09 8566 5550. Puhelimitse toimiva asiakaspalvelu on auki arkena Ma–Pe / 8.00-21.00 ja viikonloppuna La–Su / 9.00-17.00. Sähköpostitse meidät saat kiinni osoitteella asiakaspalvelu@sortter.fi. Voit myös halutessasi täyttää yhteydenottolomakkeen Sortterin nettisivuilta. 

 1. Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias
 2. Asut vakituisesti Suomessa ja sinulla on suomalainen pankkitili
 3. Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 4. Sinulla tulee olla Lainaamon hyväksymän pankin verkkopankkitunnukset

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAktiaBank NorwegianNordax BankBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBroccFellow PankkiLea bankInstabankSweepBankFixuraKomplett bankmyLenderBondoraCredigoHalinoSvea

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.