Lainaamo

Lainaamo on suomalainen ja suomalaisten omistama rahoitusyhtiö.

Vertaile Lainaamon laina ilmaiseksi tästä! Saamasi tarjoukset eivät sido sinua mihinkään, voit itse halutessasi valita sopivimman tarjouksen.

Valitse lainasumma

5 000 €

Valitse laina-aika

4 vuotta
129 €
Arvioitu kuukausierä
tiedot
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 5 000 €, korko 9 %, takaisinmaksuaika 4 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 129 €, takaisinmaksettava summa 6 212 € sekä todellinen vuosikorko on 11,66 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
 • Sortter on Suomen luotettavin lainavertailupalvelu

  Suomen luotettavin lainavertailu

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % piilokulu vapaa

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

 • 4,6
  Perustuu 408 arvosteluun.
  powered by

Lainaamo luotonantajana

Lainaamo on suomalainen ja suomalaisten omistama rahoitusyhtiö. Se on myös vertaislainoja ja joukkorahoitusta tarjoavan Alisa Pankki Oyj:n tytäryhtiö. Lainaamo on rekisteröity aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin. Lainaamo tarjoaa vakuudettomia 500 - 20 000 € suuruisia kulutusluottoja ja asiakkaita on kertynyt jo yli 70 000.

Alisa Pankki aloitti toimintansa keväällä 2022, kun Fellow Finance Oyj ja Evli Pankki Oyj yhdistyivät. Fellow Finance Oyj:n ja Evli Pankki Oyj:n yhdistymisen jälkeen uudet lainat myönnetään Alisa Pankin kautta. Voit vertailla Alisa Pankin lainat Sortterin palvelussa tästä.

Lainaamo lyhyesti

 • Lainaa ilman vakuuksia ja takaajia
 • Yksilöllinen laina-aika
 • Lainaamon myöntämä laina on kertaluotto, jonka korko määrytyy yksilöllisesti

Vertaa Lainaamon lainatarjoukset

Vertaa Lainaamon lainatarjoukset nopeasti ja maksutta Sortterin avulla. Haemme sinulle yhdellä hakemuksella lainapäätöksen kaikilta kumppaneiltamme ja sinä voit valita saamistasi tarjouksista edullisimman. Sopivan lainan löydyttyä, lainasopimus syntyy sinun ja valitsemasi lainanantajan välille.

Lainaamon asiakaspalvelun saat kiinni puhelinnumerolla 0757568601 tai sähköpostilla osoitteesta lainahakemus@lainaamo.fi.

Jos sinulla on kysyttävää lainatarjouksesta, jonka olet saanut Sortterin kautta Lainaamolta, otathan yhteyttä Sortterin asiakaspalveluun. Asiakaspalvelunumero on 09 8566 5550. Puhelimitse toimiva asiakaspalvelu on auki arkena Ma–Pe / 8.00-21.00 ja viikonloppuna La–Su / 9.00-17.00. Sähköpostitse meidät saat kiinni osoitteella asiakaspalvelu@sortter.fi. Voit myös halutessasi täyttää yhteydenottolomakkeen Sortterin nettisivuilta. 

 1. Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias
 2. Asut vakituisesti Suomessa ja sinulla on suomalainen pankkitili
 3. Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 4. Sinulla tulee olla Lainaamon hyväksymän pankin verkkopankkitunnukset

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logo

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.