Sortterin uudessa mainoksessa Essi Unkuri
Takaisin blogiin
# Ajankohtaista

Päivitetty:

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja:

Sortterin tiimi

Sisältövastaava Sere

Laatuvarmistettu:

Sere Hanski

Laatuvarmistettu

Lainavertailupalvelu Sortterin uudessa mainoksessa mukana Essi Unkuri

Kotimaisen lainavertailualusta Sortterin uusi mainos on näkynyt syksyn aikana televisiossa ja kuulunut radiossa. Tiesitkö, että mainoksessa on mukana myös vuoden 2021 Miss Suomi Essi Unkuri?

Sortter uudisti tv- ja radiomainontaa syksyllä 2021. Uusi mainos pyrkii viestimään kilpailuttamisen hyödyistä, ja rohkaisee vertailemaan kustannuksia. Lisäksi mainoksen avulla halutaan kannustaa kuluttajia ottamaan oma talous haltuun kiinnittämällä huomiota juuri lainakustannuksiin.

– Kun kuluttaja kilpailuttaa lainan, voi hän välttää ylimääräiset lainakustannukset ja näin säästää rahaa, Sortterin markkinointijohtaja Lauri Miettinen kertoo.

Mainoksen viesti on vahvasti linjassa Sortterin tarjoaman vertailupalvelun kanssa. Sortter pyrkii aina löytämään asiakkailleen edullisen lainatarjouksen. Vertailupalvelun käyttäminen on kuluttajalle aina ilmaista, läpinäkyvää, nopeaa sekä helppokäyttöistä.

Lainavertailua REDI:n kauppakeskuksessa

Sortterin viimeisimmässä mainoskampanjassa esiintyy mainoskasvona Ahti Ekholmin lisäksi myös vuoden 2021 Miss Suomi Essi Unkuri. Mainosta on mahdollista nähdä ja kuulla kaupallisilla taajuuksilla televisiossa sekä radiossa.

Ennen Miss Suomi -titteliä Unkuri työskenteli myös mallina ja näyttelijänä. Hän on esiintynyt mm. Rantabaarin sekä Pelimies-sarjan yksittäisissä jaksoissa.

Mainoskuvausten aikataulu oli kokonaisuudessaan tiukka. Unkuri oli valittu Miss Suomeksi vain viikkoa aikaisemmin, ja muut työkiireet verottivat hänen kalenteristaan paljon aikaa.

Sortterin uusi mainoskampanja kuvattiin sulkemisajan jälkeen Helsingin Kalasatamassa sijaitsevassa  REDI:n kauppakeskuksessa. Näin aikataulut oli helpompi sovittaa yhteen, ja kauppakeskuksen ympäristö rauhoittui tarpeeksi kuvauksia varten.

Sortterin markkinointijohtaja Lauri Miettinen oli paikalla ohjaamassa kuvauksia. Hän huomasi heti Unkurin ammatillisen otteen kuvauspaikalla.

– Oli ilo huomata, että Essillä oli jo paljon esiintymiskokemusta ja kameran edessä oleminen ei jännittänyt häntä, Miettinen kertoo. 

Sortterin mainoskuvaukset saivat myös Unkurilta positiivista palautetta.

– Parasta mainoskampanjan kuvaamisessa oli päästä kameran eteen ja näyttelyn makuun. Kuvaustiimin jäsenet olivat todella mukavia ja ammattimaisia. Kokonaisuudessaan ilmapiiri tuntui rennolta ja kannustavalta, Unkuri sanoo.

“Katso, kuinka helppoa lainavertailu nykyään on”

Perinteisestä pankista ei välttämättä enää saa kilpailukykyistä ja edullista lainatarjousta. Siksi lainat on hyvä vertailla ennen sopimuksen allekirjoittamista. Juuri tätä sanomaa Sortterin mainos pyrkii tuomaan esille.

Mainoksessa Unkuri saapuu Ahti Ekholmin luo Sortterin kuvitteelliseen toimistoon. Unkuri kertoo Ahdille etsivänsä edullista lainatarjousta. Ahti alkaa etsiä papereistaan sopivaa tarjousta. Ennen kuin Ahti ehtii aloittaa, on Unkuri jo täyttänyt lainahakemuksen älypuhelimellaan ja vastaanottanut ensimmäiset lainatarjoukset.

Mainoksessa halutaan viestiä, että jokaisen meistä kannattaa kiinnittää huomiota omaan talouteensa. Erityisesti niihin asioihin, joihin kulutamme rahaa.

– Olitpa sitten Miss Suomi, tuotantojohtaja tai sairaanhoitaja, kaikki voivat saavuttaa säästöä vertailemalla, Miettinen tiivistää.

 Erilaisten hankintojen ja rahoitusvaihtoehtojen vertailu on tärkeää. Pankkien luotonmyöntökriteerit voivat erota huomattavasti toisistaan, sillä mm. korot, hakijan henkilökohtainen talous sekä yleinen taloustilanne vaikuttavat pankin tekemään lainatarjoukseen.

Yhteistyökumppanuus alkoi Miss Suomi -kilpailusta

Sortter oli mukana pääyhteistyökumppanina Miss Suomi 2021 All Stars -kilpailussa. Sortterin on voinut nähdä osana missikiertuetta sekä itse kilpailun finaalissa.

Miss Suomi All stars -kilpailuun kutsuttiin perinteistä poiketen uudestaan aiemmilta vuosilta tuttuja kasvoja kilpailemaan Suomen kauneimman naisen tittelistä. Unkuri osallistui Miss Suomi -kilpailuun ensimmäisen kerran jo vuonna 2017, mutta silloin hän ei yltänyt kolmen parhaan joukkoon, vaikka olikin yleisön suosikki.

Yhteistyö Sortterin kanssa jatkui heti finaalin jälkeen, jolloin Unkuri oli kruunattu Miss Suomeksi. Pian hänelle esiteltiin mainoksen käsikirjoitus ja suunniteltu konsepti. Mainoskuvaukset järjestettiinkin jo heti kruunajaisia seuraavalla viikolla.

Mainoksella positiivinen vastaanotto

Sortterin mainos on saanut hyvän vastaanoton yleisöltä, mikä näkyy suoraan verkkosivuliikenteen kasvuna.

– Kovan työn tulos näkyy erityisesti kävijämäärien nousuna verkkosivuillamme. Lisäksi mainoksen saama huomio on ollut hyvin positiivista, Miettinen kertoo.

Mainoskuvausten jälkeen Miss Universum -kilpailu sekä muut työtarjoukset ovat pitäneet Unkurin kiireisenä.

– Kiire on kuitenkin positiivinen ongelma. En olisi voinut kuvitellakaan, että saan olla näin kiireinen heti ja haluan takoa, kun rauta on kuuma, Unkuri sanoo.

Sortterin mainoskuvausten ja Miss Suomi -vuoden jälkeen Unkuri toivoo työmahdollisuuksien laajentuvan tulevaisuudessa eri mediakanaviin.

– Toivon, että pääsen seuraavaksi kurkistamaan tv- ja radiomaailman saloihin, Unkuri kertoo.

Sortter – reilu lainavertailu

Lainatarjoukset on helppo kilpailuttaa Sortterin verkkopalvelussa. Paras laina löytyy vertailusta nopeasti, sillä järjestämme lainat valmiiksi hintajärjestykseen todellisen vuosikoron mukaan, eli halvimmasta kalleimpaan. Suosittelemme sinulle aina mahdollisimman edullista lainaa, mutta jätämme lopullisen päätöksen sinulle. 

Lainojen vertailu Sortterilla on maksutonta ja nopeaa koska saat ensimmäiset lainatarjoukset heti. Se on myös helppoa, sillä haet lainoja netissä ja tavoitat kymmeniä luotonmyöntäjiä yhdellä hakemuksella. Ennen kaikkea kilpailuttaminen Sortterilla on turvallista, sillä toimimme yhteistyössä vain luotettavien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa.

Olemme luottavaisia, että löydät kattavan vertailupalvelumme avulla edullisen lainan omaan tarpeeseesi. Näytämme jokaisen lainan korot, kulut ja muut tärkeät ehdot selkeästi ja läpinäkyvästi. Näin edullisen lainan valitseminen on helppoa ja nopeaa. Sortter on sitoutunut noudattamaan reilun lainavertailun periaatteita.

Artikkelia päivitetty 18.11.2022.

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja

Sortterin tiimi

Sortter pohjaa kaiken sisältönsä ammattitaitoon ja asiantuntijuuteen. Osa artikkeleistamme onkin kirjoitettu yhteistyössä Sortterin monipuolisten ja taitavien finanssialan asiantuntijoiden kanssa. 

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kirjoittamamme sisältö on laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Ammattitaitoisten sisällöntuottajiemme lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.

Lue lisää

Takaisin blogiin