Osallistu arvontaan ja voita liput Sortter Rallicross -osakilpailuun

Kiinnostaako sinua vauhti, vaaralliset tilanteet ja moottoriurheilu? Osallistu Sortterin arvontaan ja voit voittaa liput rallicrossin SM-sarjan osakilpailuun Kouvolaan. Sortter toimii tapahtuman pääyhteistyökumppanina. Jätä yhteystietosi tälle sivulle 31.5.2024 mennessä.

Osallistu arvontaan ja voita liput rallicrossin osakilpailuihin!

Kiinnostaako sinua vauhti ja vaaralliset tilanteet, tiukat mutkat ja nopeat autot? Nyt sinulla on loistava mahdollisuus voittaa liput Kouvolan Tykkimäellä järjestettävään Sortter Rallicross SM-osakilpailuun 15.6.2024!

Jätä yhteystietosi alla olevaan kenttään perjantaihin 31.5.2024 mennessä ja osallistu arvontaan. Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken yhteensä 20 lippua.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella ja ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 501 arvosteluun.
powered by

Näin osallistut:

Osallistuminen on helppoa:

 1. Jätä yhteystietosi arvontaa varten. Muista jättää toimiva sähköpostiosoitteesi – voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse.
 2. Osallistumisaikaa on 10.5.–31.5.2024.
 3. Jää odottelemaan viestiä – ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti.

Voittajat arvotaan viikolla 23 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse. Varmistathan, että sähköpostiosoitteesi on oikea. Lue tarkemmat kilpailusäännöt täältä.

Voittajan etunimi, sukunimen ensimmäinen kirjain ja asuinpaikkakunta tullaan julkaisemaan arvontasivulla.

Osallistu siis arvontaan nyt – kisaliput voivat olla pian sinun. Onnea arvontaan!

Täyttämällä arvontalomakkeen ja jättämällä yhteystietosi annat Sortterille luvan lähettää sinulle mainosviestejä. Voit peruuttaa luvan klikkaamalla mainosviestin peruutuslinkkiä. Lue tarkemmat tietosuojakäytäntömme täältä.