On aika kaivaa passi esiin, sillä lähdet pian Pariisiin!

Osallistu arvontaan ja voit voittaa 1500 euron matkalahjakortin Pariisiin. Lue lisää ja osallistu heti!

Tiesithän, että Eiffel-torni, Riemukaari ja Louvren taidemuseo ovat upeampia luonnossa kuin valokuvissa? On myös sanomattakin selvää, että ranskalaiset juustot, patonki ja viini maistuvat herkullisimmalta Pariisissa nautittuna.

Nyt sinulla on uskomaton mahdollisuus päästä vierailemaan kulttuurin, romantiikan ja gourmet-ruokien luvattuun kaupunkiin täysin ilmaiseksi, sillä arvomme yhdelle onnekkaalle 1500 euron matkalahjakortin Pariisiin.

Arvonta on päättynyt!

Voittaja on Jari M, Helsingistä. Onnea voittajalle ja kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!

Miten osallistun?

Hyviä uutisia! Osallistuminen on äärimmäisen helppoa:

  1. Täytä alla oleva lomake huolellisesti. Muista jättää puhelinnumerosi, sillä voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti puhelimitse.
  2. Osallistumisaika on perjantaihin 30.6.2023 asti.
  3. Jää odottelemaan puhelua – täytä vaikka matkalaukut odotellessasi.

Voittaja arvotaan heinäkuun ensimmäisen viikon aikana. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti puhelimitse. Jos voittajaan ei saada yhteyttä neljän soittokerran jälkeen, siirtyy voitto toiseksi tulleelle. Lue tarkemmat kilpailusäännöt täältä.

Voittajan etunimi ja asuinpaikkakunta tullaan julkaisemaan arvontasivulla.

Joko täytit lomakkeen? En keksi yhtään syytä, miksi vielä odottaisit.

Voit varmasti jo tuntea jalkojesi alla Pariisin kadut ja nenässäsi ranskalaisen keittiön tuoksun sekä aistia kaikkialla ympärilläsi kauneutta sykkivän Ranskan sydämen. Nyt viimeistään kannattaa kaivaa matkalaukut esiin ja valmistautua lähtöön.

Miksi antaa unelmien odottaa, kun ne voi toteuttaa? Bon voyage!